Am o soră mai mică cu doi ani și 7 luni, ea având 11 ani face 12 acum în septembrie iar eu având 14 ani. Faza este că simt că înebunesc cu ea, sunt o persoană mai friguroasă dar nu știu sigur...? (mai mult)
Buna, Am nevoie de un sfat, va rog sa fiti cat se poate de seriosi (fara hate) Locuiesc in Franta, am o relatie de 1 an de zile cu un arab. in urma cu 4 luni ne- am mutat impreuna intr- un apartament...? (mai mult)
Hey TPU ce as putea sa ma fac, cum sa ajut 2 persoane, un baiat si o fata, care nu imi plac cum fac ei. fata, o fata care vrea iubiti, si daca nu stai cu ea daca ai iesit si o lasi singura, te sterge,...? (mai mult)
Poate exista prietenie între un bărbat și o femeie?
Buna… de câteva luni m- am despărțit de fostul cu care am stat 3 ani … am decis sa ma mut chirie pe care mi- o plătește el. inițial a zis sa se calmeze lucrurile intr e noi apoi sa vedem ce e...? (mai mult)
Referitor la întrebarea asta: https://www.tpu.ro/familie- relatii/tata- obisnuia- sa- faca- glume- sexuale- cu- mama- de- fata- cu- mine- si- sa- i- atinga- fundul- intr- o- seara- eram- in- fata- usii-...? (mai mult)
Buna tuturor! Am cunoscut acum o luna un tip ...la inceput imi dadea semne ca ar vrea ceva serios si ca e interesat de persoana mea iar de cateva zile s- a racit cumva ( ma cauta, dar cumva nu mai e aceiasi...? (mai mult)
Băieți, până la ce vârstă ați dormit în pat cu mamele voastre?
Buna TPU, are cineva idee unde pot găsii apartamente cu 2 camere sau chiar garsoniera până în 1.000 de lei? Sunt o mămică cu un bebe ce vine. De la părinți nu mai am sprijin :( va rog frumos
E ok să le spun părinților "mami" și "tati"? Sau ar trebui să le spun "mama" și "tata"? Am aproape 20 de ani.
Salut, ați pățit să vă îndrăgostiți rapid gen într o lună și după un timp să nu mai simțiți sau să nu mai doriți o relație cu persoana respectivă?
Tata obișnuia să facă glume sexuale cu mama de față cu mine și să- i atingă fundul. Într- o seară eram în fața ușii, ne pregăteam să intrăm în casă după o plimbare și el a început...? (mai mult)
De ce cred că bărbații sunt răi, iar femeile sunt bune?
De la 18 ani, este ok dacă părinții au acces la contul vostru bancar? Gen că pot vedea de unde ați cumpărat? Întreb că mama vrea să aibă acces la contul meu bancar și să vadă fiecare tranzacție...? (mai mult)
Daca Verisorul iubitei mele a fost botezat de o matusa! Este posibila casatoria?
Buna, eu am citit acotar si acum mama mea s-a apucat sa o citească pentru ca a văzut-o la mine. Ce sa fac sa o opresc? Sunt deschisă la sugestii
Hei buna, am și eu nevoie de voi cu niste sfaturi. Unde pot face niște analize medicale pentru gravide? Am de făcut unele din categoria anti- corpilor prin sânge, aveți pe cineva care a făcut "jumi-...? (mai mult)
Bună TPU! Cum se numeste persoana care avut parte de numeroase eșecuri si nu mai accepta compromisuri absolut deloc. Vrea sa reuseasca din prima. Va multumesc pentru răspuns.
Bună mămici! Am un bebeluș de 5 luni și nu prea mai manaca, am fost și la urgenta și mi- a zis zis ca e sanatos am fost și la pediatru și mi- a zis ca nu e nevoie sa ii facem analize ca ea vede...? (mai mult)
Salut, de credeti cain general, barbatii se compromit asa rau fata de femei? Majoritatea barbatilor sunt asa naivi si prostuti, incearca sa le impresioneze cu tot felul de gesturi, sa le i- a flori...? (mai mult)
Poate o sa sune ciudat sau copilăresc și știu ca e de acuzat, dar întreb aici din teama cumva sa nu fie o problema psihica. Am avut in trecut în jur de 5/6 ani o relatie ce părea ca e ok dar de...? (mai mult)
Bunica a venit să ne viziteze (pe mine și pe tata) și tot insistă să mănânc clătitele și prăjiturile pe care mi le- a făcut. Eu i- am zis că sunt pe dietă și nu vreau să mănânc nimic dulce...? (mai mult)
Aveam o colega de muncă care a încercat la șefi sa mă sape sa ma dea afara, am vb cu șeful în final și toate bune, a zis sa nu o iau în seamă, acum s- a aliat cu o alta colegă, și împreună...? (mai mult)
Bună ziua Eu și familia mea avem o problema de familie FOARTE gravă. Tatăl meu a furat niște bani de la mama mea Iar mama mea îl cere sa îi dea banii înapoi. Dar tatăl meu refuza. Problema...? (mai mult)
Am cunoscut o fată cu 6 ani mai mare decât mine, de care încet, dar sigur m- am apropiat. Ne- am spus atâtea și cu cât am ajuns să o cunosc mai mult, cu atât am început să sufăr mai tare,...? (mai mult)
De ce e adolescenta grea si certurile cu parintii sunt mai frecvente decat de obicei?
Bună TPU! Am nevoie de ajutor dacă puteți să mă ajutați, problema constă în asta. Am o familie langă mine și avem și o fetiță în vârstă de 14 ani și și- a făcut o prietenă de foarte...? (mai mult)
Multă lume apreciază și joacă șah, totodată iubesc monogamia, adică căsătoria doar dintr- un soț și o soție. Totuși, în jocul șah este mai mult referitor la poligamie, de la 1 regină,...? (mai mult)
Bună! M- am căsătorit în urma cu 4 ani și am 2 copii. Eu și soțul meu stam cu fratele lui și nevasta în casa, ei au 2 copii și cu noi mai sta și socrumio. Doar în weekend fiind ca în săptămâna...? (mai mult)
Salut, am 27 de ani, sunt băiat la locul meu, nu beau, nu fumez. Dar am ghinion la fete. Prietene am mai avut, dar și- au bătut joc de mine, sau nu erau de mine. Mie nu- mi place să- mi bat...? (mai mult)
Buna TPU, sunt curioasă de un lucru:este adevărat că opușii se atrag?(referitor la culoarea părului) Am observat în ultimul timp tot mai multe cupluri cu ea blonda și el brunet, ea bruneta/șatenă...? (mai mult)
Bună ziua am văzut o relație de 1 an jumate care sa încheiat recent fata cu care eram ma înșelat cu un bărbat cu 20 de ani mai bătrân ca ea ea având 18 eu fac 22 plus de asta începuse să- mi...? (mai mult)
Ce prefera barbatii? O femeie independenta financiar si puternica, sau sa le ofere ei o siguranta financiara si sa le faca toate poftele, sa le inmaneze cardurile? Cum este de preferat o femeie azi?
Salut. Observ tot mai des pe social media dorinta barbatilor de a avea o partenera traditionala. O sotie care sa stea acasa, sa aiba multi copii, de care sa aiba grija. In aceasta zona se refuza vehement...? (mai mult)
Buna! Am fost blocată de o persoana pe Instagram pe un cont pe care îl aveam de rezerva (cont fals). Persoana respectiva cred ca a apăsat pe "blochează toate conturile pe care le deține" și sunt...? (mai mult)
Buna! Am decis sa ma mut cu iubitul fara ca parintii mei sa stie. Proprietara este informata si a acceptat aceasta problema. Ar trebui sa- mi mai fac griji de cineva ca ar putea sa le dezvaluie adevarul?...? (mai mult)
Buna! sunt impreuna cu un baiat de un an și ceva, maine am o nunta și vreau sa l chem ca partener. cum se procedează cu darul nunții, pun doar eu bani sau pune și el?
Am visat o fata care ma plăcut de acu 2 ani, asta e anustiu a cata oara când o visez și nu ma gândesc la ea, de data asta în vis chiar dacă avea iubit(are și irealitate)ma lasă să întru sub ...? (mai mult)
Bună! După cât timp vi se pare normal să faceți dragoste într-o relație? după jumătate de an este în regulă? dar după cât timp sa existe discuții legate de asta?
Buna ziua! Urmează sa avem nunta in mai puțin de o luna și ne- am apucat de puțin timp de trimiterea invitaților. Cum credeți ca ar trebui sa fie formulat mesajul de confirmare, cel pe care îl ...? (mai mult)
Buna TPU ..Am rezolvat problema cu ai mei ca sunt insarcinata la 14 ani au avut o reactie urata rau.Dar a trebuit sa accepte nu au putut sa ma lase pe străzi fara nici un ajutor ..si au fost de acord.am...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare legata de o poveste ce am auzit- o in trecut nu stiu daca e adevarata s- au nu: Un baiat discuta cu o fata pe o retea de socializare si au decis sa iasa in oras la o intalnire...? (mai mult)
Bună TPU! Ma confrunta cu o situație mai ciudata și as avea nevoie de niște sfaturi din partea voastră. Poate aveți ceva idei sau ați trecut careva prin asta și îmi poate ma ajutați. Treaba...? (mai mult)
Cum vă mai înțelegeți cu părinții voștri?
Am și eu o curiozitate: de ce unele persoane nu trec peste foștii/fostele chiar dacă a trecut foarte mult timp de când s- au despărțit? Am o prietenă care îmi tot zice de fostul ei, deși ...? (mai mult)
Buna ziua! Am 16 ani și sunt în Danemarca nu mă mai înțeleg cu mama mea și vreau să mă duc în România la tatăl meu, ea nu mă lăsa să plec ce este de făcut? Pot sa plec singura s- au am ...? (mai mult)
V- ați putea ierta vreodată părinții dacă in cele mai grele momente din viața voastră, in care sunteți la pământ, va despărțiți de partener, ramaneti fara job iar tot ce a fost bun in viața...? (mai mult)
Buna Seara TPU! Daca parintii unei fete l-a chemat la cina pe baiatul cu care vorbeste fata lor, asta ce inseamna?
Bună. În cazul imaginar în care ați fi crescut cu un părinte abuziv și cu probleme, indiferent că e mamă sau tată, care în copilărie și adolescență v- a marcat/traumatizat prin violență...? (mai mult)
Voi ati accepta sa vi se spuna de prietena voastra cea mai buna "traiesti pe un norisor"?! La modul ironic? Chiar daca sa zicem ca ea are dreptate? Ce i- ati raspunde? Vi se pare o replica rautacioasa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!