Buna Abia am împlinit 18 ani si am cateva probleme in relația cu părinții mei si am nevoie de cateva sfaturi, cu ei simt ca nu pot discuta. Am fost abandonata, la varsta de o luna m- a luat in...? (mai mult)
As avea nevoie de niște sfaturi sau un sprijin moral din partea cuiva. Sunt o femeie în toată firea, între vârste, cu un copil mic și probleme în căsnicie. Probleme am avut și înainte iar...? (mai mult)
Bună seara. Sotul meu a avut o perioada urme de pete albe pe lenjeria intima. Apăreau la interval de 4- 5 zile. Mi s- a părut ciudat pentru ca știu ca nu suferă de nici o boala. L am întrebat dacă...? (mai mult)
Cunoaște careva un site care se da sfaturi indiferent de probleme, m ar interesa ceva de psihologie daca cunoașteți, sau un mail, prin care sa discut de o problema a unui amic necăjit, care nu ...? (mai mult)
Salutare, TPU! Eu unul ajung la limita disperării, nu mai știu ce să mai fac. La anul am nunta, (cel puțin trebuia), totul rezervat, rezolvat, toate avansurile plătite. În urmă cu aproximativ...? (mai mult)
Hei TPU! Deci am 14 ani fac 15 ....Si am ramas insarcinata, Ce as putea sa fac e o greseala nu voiam sa se intample asa ceva! Va rog ajutati- ma nu stiu cs sa fac ...Nu am o familie chiar buna si unita...? (mai mult)
Bună. Probabil ca vor fi multe comentarii urate la întrebarea care o voi pune urâte, dar nu scriu aici ca sa primesc comentarii urate și descurajatoare ci pentru ca nu am pe nimeni și simt ca imi...? (mai mult)
Este normal ca iubitul sa aiba inca poze cu fosta nud in telefon? Care sa mearga pe premisa "si ea are un video cu mine si in caz ca vrea sa ma faca de ras in oras sa am si eu cu ce s-o fac de ras"?
Buna, am si eu niste ganduri care nu ma linistesc deloc. Iubitul meu a mai avut o relatie de 3 ani si ceva, dar s au despartit in decembrie 2022 dupa au mai tinut legatura si s au mai vazut de cateva...? (mai mult)
Buna.Ce credeti despre diferenta de 13 ani intre barbat si femeie,barbatul fiind mai mare, femeia 33 de ani barbatul 46, ce dificultati pot sa apara mai tarziu?
Buna TPU, daca eu m- am certat cu paritii mei abuzivi si au inceput sa faca urat, au dat in mine si m au amentintat ca ma trimit la "casa de copii" zilele astea eu avant 17 ani jumatate. Pot face acte...? (mai mult)
Este posibil ca un cuplu sa nu se mai înteleaga din cauza religiei lor diferite?
Salut, cand un baiat ii spune fetei ca este nevoie de o „rezonanta fizica„ pentru a fi impreuna, ce inseamna?
Mă înțeleg foarte bine cu un băiat, excelent de bine... și el mă înțelege și avem multe lucruri în comun. Oarecum, ne placem. El pe mine m- a curtat, eu nu îl mai văzusem, dar am prins ...? (mai mult)
Bunăă! Cine mă poate ajuta cu un punct de vedere? Am vorbit cu un băiat online trei săptămâni de zile. În aceste trei săptămâni, ne- am sunat la telefon, dar am vorbit și pe cameră, ne...? (mai mult)
Ce faceți atunci când aveți o dispoziție proastă?
Inainte de toate, va rog tratati subiectul cu seriozitate. Am varsta de 20 de ani, 21 la anul, si sunt tratata ca si cum as avea 13- 14 de catre propria mama. Am fost abuzata atat psihic, cat si fizic...? (mai mult)
Am avut o discuție cu MAMA, și ne- am certat ea fiind plecată în Anglia, și nu ne mai vorbim de aproape 1 lună jumate, amândoi suntem doua firii, mai reci care țin supărare. eu nu prea țin...? (mai mult)
Cum poti sa stai cu oameni plini de ură, sa vorbesti cu ei si sa ramai neafectat, linistit, chiar fericit si in momentele in care ei te ataca in mod pasiv- agresiv? Stiu la ce o sa va ganditi: "nu...? (mai mult)
Am niște vecini care țipă unul la altul, se înjură și se bat. De ce unora le place să stea în astfel de relații?
Salut! Cum sa fac sa nu imi mai fie rusine cand vreau sa intru in vorba cu o fata? Mentionez ca am 20 de ani, dar nu am avut niciodata o iubita, tocmai din motivul timiditatii si al rusinii! Mentionez...? (mai mult)
Salutare tuturor Deci simt ca intru in depresie, numai de pitipoance false si siliconate dau. in ziua de azi nu mai sunt femei adevarate la care chiar sa le pese de altii. toate sunt crescute si invatate...? (mai mult)
Salut TPU. Am 14 ani si ma intrebam daca ar trebui sa imi fac o relatie. Sau poate trebuie sa astept pana ce o sa fiu mai mare?
Sunteti de acord, dupa ce initiezi o intalnire cu o tipa si o inviti la o cafea, ca al 2 le-a date, sa astepti sa il initieze ea? Asta in cazul in care se leaga o conexiune, evident.
Mama îmi tot spune că vrea să renunțe la fumat, dar a început să fumeze și două pachete pe zi! Din 1997 de când m- a născut până în 2021 nu a mai fumat și în 2021 s- a reapucat de fumat...? (mai mult)
Buna, ce ati face in situatia in care ai avea nevoie de un mic ajutor iar mama ar spune nu ma intereseaza descurca- te? Am probleme de sanatate, iar cand ii spun am nevoie de bani si de la tine, ai ...? (mai mult)
Ce face dragostea din om?
Bună dimineața, am o relație de 3 ani, de câteva luni nu mai merge relația, ce aș putea face?
Buna. Am o mica problema, de data asta cu sora mea(mai ca am luat toata familia la rand) Ea mereu ar vrea sa se culce mai devreme, iar eu sunt genul de om caruia ii place sa stea pana mai tarziu(stiu ...? (mai mult)
Ce să fac când tatăl meu îmi zice că dacă nu merg la sală atunci nu mă lasă să stau la el? Ai mei sunt divorțați și vara asta am decis să stau la el (am 18 ani) și intru în clasa a 12a....? (mai mult)
Este normal ca o mama, sa alinte copilul altei femei, in fata copilului ei si in fata acelei femei? Mi- a povestit matusa mea ca are o cunostinta care îi alinta copilul de 5 ani (verisoara mea micuta),...? (mai mult)
Bună! Nu stiu dacă ma confrunta cu depresia.Dar as vrea dacă știți voi sa îmi spuneți și sa ma lămuriți. Am 29 de ani și un copil nou născut.Ideea e ca eu am fost genul de persoana căreia...? (mai mult)
De ce o fata, mereu cand isi face iubit spune ca se desparte de el, ca nu sta cu ea ca el mai trebuie sa mai iasa si el? Adica, mai iese si intra mai tarziu pe aplicatii unde vorbesc ei si ea a zis m-...? (mai mult)
Buna, am 23 de ani și sunt împreună cu o fată, ea are 17 ani, știu că o să comentați de vârstă BLA BLA...dar așa a fost să fie, noi chiar ne iubim, cel puțin eu știu că o iubesc cu ...? (mai mult)
Am o colegă de muncă cu care m- am înțeles foarte bine la început, dar dupa 1 an și- a schimbat atitudinea la 90 grade și de câteva luni ma privește cu dispreț, nu știu care este motivul ei...? (mai mult)
A mai observat cineva ironia ce se creează în jurul nostru? Mă refer la faptul că media numărului de femei comparativ cu nr de bărbați e mai mare (102 femei pentru 100 bărbați în medie zice ONU)...? (mai mult)
Bună ziua! Am 23 de ani și am 2 copii, unul de 7 ani din prima relatie și un bebeluș de 5 luni din relația de acum și am anumite stări, cum ar fi:ma enervez imediat din nimicuri, îmi schimb ...? (mai mult)
Credeti ca terapia de cupluri ajuta cand ai o relatie toxica? Imi doresc sa repar relatia mea cu ajutorul terapiei. Sper sa nu regret!
Salut TPU, am 1 an de când m- am despărțiți de prietena și de atunci liniștea mea de noapte s- a dus, nu mai pot dormi nopțile, daca incerc mă trezesc Intr una până dimineața, nu mai simt...? (mai mult)
Am 16 ani și de la o perioada nu știu ce este cu mine, nu simt nevoia sa vorbesc cu nimeni, chiar din contra, vreau sa stau și sa petrec mai mult timp cu mine. Nu știu de la un timp ce sa fac și...? (mai mult)
Buna. Am o problema legata de familia mea. La noi mereu se intampla numai rele si e o atmosfera tensionata si proasta. Mama se lamenteaza mereu, ca ii creste tensiunea, ca o doare dupa cap, ca ii vine...? (mai mult)
Buna. Sunt singur de vreo 4- 5 ani. Acum am 21. Am mai vorbit cu fete doar ca la un moment dat nu- mi mai răspundeau la mesaje, având in vedere ca eu le respectam și le vorbeam frumos. Care ar fi ...? (mai mult)
Salut, sunt băiat, am 26 de ani, în toți anii ăștia eu mi- am ținut ascunse de părinți (nu că aveau ceva împotrivă dar nu mi- a placut să stie ei) relațiile cu fetele. Ei nu m- au văzut...? (mai mult)
Bună seara TPU. M- am certat astăzi cu un "prieten". Când îl salutam, el tot mă lua la mișto. A mai spus că el nu se simte confortabil lângă mine și a chemat o prietenă de- al lui. Ei tot râdeau...? (mai mult)
Hei, credeti ca un om care da vina constant pe partener ca inseala, intretine relatii intime cu alte persone, cauta atentia altora, infidelitate, e de fapt invers? De fapt cel care acuza, face lucrurile...? (mai mult)
Partenerul ma invinovateste pentru discutiile noastre si imi vorbeste urat cand se supara. Il deranjeaza daca imi exprim parerea si este diferita de a lui, ma contrazice fara sa ma asculte ce am de spus,...? (mai mult)
Trebuie neapărat sa ma pot muta la 18 ani de acasă? Acum am 16 și am rezolvat și treaba cu liceul și sunt unde vreau acum la stiinte ale naturii dar părinții mei nu îmi mai dau niciun ban, nu...? (mai mult)
Sa luăm un caz concret. Lui Ionuț ii este foarte greu sa își facă relație, deși a încercat n metode pentru a- și face una. Tinder, abordări pe Facebook, pe strada și toate fetele i- au râs...? (mai mult)
Bună. Cum pot afla numărul de telefon al unei persoane căreia îi știu numele complet și orașul în care locuiește?
Mama mea se simte foarte rau, a ajuns sa nu il mai iubeasca pe tata, nu pentru ca ar fi facut neaparat ceva rau dar a facut mai multe lucruri care au intristat o, tata nu este un om rau dar nu prea ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?