Bună! Am o relație de 6 ani. În urmă cu 2 ani am fost cerută în căsătorie. Am avut după părerea mea o relație foarte frumoasă..mereu ne- am susținut, înțeles, iubit. Am mai avut mici neînțelegeri...? (mai mult)
De ce unele mame sunt atat de prefacute? Cand mergi cu cineva strain, se comporta atat de frumos cu tine, iar in privat te abuseaza psihic, emotional.
Buna femei/mămici am si eu o problema sunt mămică pentru a 2 oara de 5 luni și luna trecuta nu mi- a venit menstruata normal mi- a venit o zi da una nu și era o culoare închisă și asa mi- a venit...? (mai mult)
Buna. Vreau o parere sincera! Sunt intr o relatie de un an, cu un baiat de 24. [ eu avand20]. El e plecat in strainatate, eu in Romania. E o relatie foarte toxica, certuri in fiecare si aproape,...? (mai mult)
Bună TPU! Poate că sunt eu prost. Am 15 ani și nu înțeleg de ce adulți beau alcol atât de des. Am incercat și eu să iau o gură, dar de abia dacă pot suporta mirosul și nici nu are efecte pozitive,...? (mai mult)
De ce exista unele mame care isi obliga fiicele sa arate amandoua la fel? De exemplu sa îsi prinda parul in acelasi mod, sa fie vopsite aceeasi culoare? De ce neaparat vrea ma- sa, ca fiica ei sa fie...? (mai mult)
Mi se zbate ochiul stâng de mai bine de 2 săptămâni, nu non stop dar se zbate de multe ori pe parcursul zilei, și nu cred in superstiții dar și astăzi mi s- a zbatut ochiul și am picat la examenul...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Am un prieten care m- a blocat pe WhatsApp. Motivul care el m- a blocat este că am spus ceva jignitor despre el ( Mai exact l- am făcut un prieten fals ) și s- a supărat, îmi pare...? (mai mult)
Am ai eu o intrebare! Eu am anxietate sociala, deci nu prea am prieteni si nici iubita la 26 de ani. Dar maicamea vrea sa ma duca la mare, nimic rau, doar ca odata ca mie personal imi e rusine de ea...? (mai mult)
Bună TPU! Simt ca vreau sa discut cu cineva, dar nu am cu cine! Poate imi oferiti voi un sfat cum pot trece peste starea ce o am! M- am casatorit recent totul e bine si frumos pana incep eu sa imi...? (mai mult)
Bună dimineata,fata mea și a înșelat sotul și a recunoscut în fata lui,de atunci ea numai mănâncă,a slăbit f mult,nu stiu ce sa fac, are doi copii.
Ce cadou credeți ca este mai ideal pentru ziua de naștere a iubitei: un trandafir criogenat sau un buchet de trandafiri?
Hey TPU. Idei pentru cadouri de ziua mamei soacre?
Salut TPU, am o intrebare mai mult pentru femei sau cei care au relatie. Acum o zi am avut un mic conflict cu prietena mea, dorea sa ne despartim pentru ca, spune aceasta nu simtea la fel si dorea...? (mai mult)
Bunaa.Am o intrebare.Deci azi- noapte am mers cu iubitul meu la un party si acolo ne- am decis sa ne despartim la modul de fetele cu fetele si baietii cu baietii.El era la masa cu baietii iar eu cu fetele.La...? (mai mult)
Este normal ca un bărbat să caute site uri, nu doar sa caute, ci, sa intre in grupuri pe telegram la tot felul de femei, ori grupuri ce caută mai mulți parteneri (s...in grup) deși are familie? Desi...? (mai mult)
Buna Ziua, am o întrebare legată de un divorț părintesc, există șanse de a interveni copiii cuplului respectiv la un asemenea act? Există șanse în care judecătorul sa execute întrebări pentru...? (mai mult)
De ce te blestema parintii ca nu vei ajunge nimic in viitor?
Buna ziua. Am o mica problema cu logodnica mea si am nevoie de parerile voastre. 1. Eu lucrez de acasa iar ea nu suporta sa stam impreuna acasa toata ziua (locuim in 4 camere iar biroul in una din...? (mai mult)
Relație de familie! Suntem de 10 ani împreună, avem un bebe de 1 an și 9 luni și urmează sa apară bebe 2. De la începutul relației tatăl meu era contra. Au existat multe certuri între soț...? (mai mult)
Hey TPU, am nevoie de părerea voastră. Eu i- am tras o palmă peste cap fratelui meu, pentru că mă filma fără acordul meu și i- am spus să nu mă mai filmeze, iar apoi el l- a sunat pe tatăl...? (mai mult)
Buna seara, am nevoie de un răspuns va rog, cineva care ar avea idee ce s- ar putea întâmpla. Locuiesc in Anglia de 5 ani. Am un copil luat de autoritățile britanice, din cauza abuzurilor fizice...? (mai mult)
In cate ore parcurgi cu avionul 680 de km?
Ce părere aveti? Daca un barbat obligă femeia lui sa fie casnică, să nu muncească absolut deloc, dar ea nu vrea asta pentru că mama ei a învațat o să fie independetă financiar, și sa nu depindă...? (mai mult)
E normal sa fii impotriva familiei tradiționale? Ma crizez grav de tot cand aud batrani spunând că trebuie sa ti faci familie de la 20 ani iar la 25 sa ai minim 3 copii. De unde vine mentalitatea asta...? (mai mult)
Buna seara, iubita mea are 19 ani si are un tata vitreg de vreo 50 de ani. Iubita mea mi- a povestit plangand acum cateva zile ca acum ceva timp acesta a incercat sa o mangaie si sa o atinga dar l- a ...? (mai mult)
Buna tuturor. Iubitul meu este din București iar eu sunt din Severin el are 24 de ani si eu 18 ani, el vrea să mă mut la el în toamnă dar nu știu ce sa fac pentru ca eu în septembrie trec clasa...? (mai mult)
Am o relație și vreau să ne mutam împreună într- un oraș/ într- o chirie. Dar ea nu vrea să muncească eu nu pot să o țin, pentru că am 2.600 lei salariu și doar chiria la un apartament...? (mai mult)
Salut, grup cateaoa mea a nascut 4 catelusi si nu stiu ce trebuie sa fac. Pot sa pun mana pe ei? Au de bea cam vreo 3 zile, multumesc anticipat.
Ce trebuie sa stiu despre Etiopiencele( Africancele )? Maine o sa ies cu o tipa din Etiopia, care imi pare draguta, si ea la randul ei ma place. Este adevarat ca sunt mai baetioaice? am vazut multe...? (mai mult)
E ok daca propria mama te blesteama? Acum un an m- a blestemat ca să nu ajung pe viitor ceea ce îmi doresc și sa pierd tot ce o sa am mai drag. Ce credeți. ar fi bine sa ma duc la un preot și ma va...? (mai mult)
Buna! Ajutati-ma va rog cu un sfat.Am doar mamă pe lumea asta, tata nu mă ajută cu nimic, mai tare ma încurcă.Ce părere aveți? Mulțumesc.
Deci eu am fost impreuna cu un turc si dupa el m- a lăsat pentru alta, iar eu vreau sa va cer un sfat ca sa- i despart pe cei doi deoarece ea oricum profita de el si s- a împreunat cu el fix acum cand...? (mai mult)
Salut! Vreau sa va cer o parere in legatura cu iesitul partenerului in club singur/a si des. Situatia mea este urmatoarea: eu muncesc in străinătate si vin acasa odata la cateva luni. In ultimul timp,...? (mai mult)
Nu am experiența necesară să îmi fac o prietenă, nici prieteni nu am. Care sunt pașii să devin mai sociabil?
Am o iubita si este mereu activa pe Whatsapp, iar chestia asta imi ridica semne de intrebare. Față de Facebook sau Instagram unde poti vedea lucruri pentru a iti trece timpul pe Whatsapp intri doar ...? (mai mult)
Azi la serviciu am prins o foarte bună prietenă (și colegă) înșelându- l pe soțul ei. Soțul acesteia este un foarte bun prieten de- al meu, cu care mă știu din facultate. Ar trebui să- ...? (mai mult)
Bună. Fostul soț a venit la fetita. Se ținea după mine cu tachinari, palme peste fund, ciupituri sărutări, mi- a strâns tare buzele sa le sărute. Când sa ieșim în oraș mi- a zis ca asa ma...? (mai mult)
Am revenit cu un update despre matusa. Trebuia sa ne intoarcem in tara pe 24, iar matusa mea ne- a intrebat daca vrem sa plecam mai devreme, iar sora mea a spus ca de ce, apucase sa ne faca bilete...? (mai mult)
Am văzut pe YouTube un video de pe un post de televiziune din Statele Unite ale Americii că doi verișori se iubesc, au făcut sex și s- au și căsătorit și doamna este însărcinată (asta când...? (mai mult)
Cum treci peste o dezamagire, din partea unui prieten? Ca rog daca se poate sa ma încurajați să trec de momentele astea.
Salut TPU! Sunt un baiat de 18 ani, posibil ce spun aici sa nu fie chiar in aceasta categorie de subiect, ma rog, poate cineva relateaza cu mine. De cand a venit anul terminal de liceu, tin sa cred...? (mai mult)
Buna. Avem din nou probleme cu matusa si imi pare extrem de rau ca v- am batut atata la cap, dar acum cred ca e mult mai grav. Mai nou are ceva cu toti, inclusiv cu unchiul meu, sora mea si iubitul ei....? (mai mult)
Buna Ziua, mă poate ajuta careva cu o familie care își caută un apartament cu chirie sau un apartament în rate de platit? Este vorba de o mama cu un copil autist dintre vecinii mei și as vrea sa...? (mai mult)
Deci ma simt foarte prost, tot imi caut un loc de munca si dau numai de niste oameni neseriosi, scarbosi care tot zic ca ma suna si nu ma mai suna. Am mers si pe la firme, am facut atatea drumuri, ...? (mai mult)
Acum 3 zile am venit la bunicii din partea lui tata (ei locuiesc în alt oraș decât mine) și mi- am adus tableta Kindle și la bunica se enervează că mă job pe tabletă și nu citesc ceva. I- am ...? (mai mult)
Buna ziua! Care pot fi cauzele infidelității la un bărbat?
Voi aveți prieteni? Care nu aveți ce faceți sa nu va plictisiți? Nu va gândiți câteodată că va judecată bârfește unii că nu aveți prieteni că sunteți singuratici? Că mereu ieșiți singuri?...? (mai mult)
Buna TPU, Am nevoie de un sfat. Nu am să îmi zic numele pentru dar am 17 ani si sunt abuzata verbal si câteodată fizic de către mama mea. Am avut abateri de a ma sinucide de trei ori din cauza ei,...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu nevoie de un sfat. Eu stau cu bunica mea in curte, insa nu mai vorbesc cu ea deoarece tot timpul se plange pe la vecini/rude/cunostinte ca nu trec pe la ea cand vin acasa, ceea ce ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!