Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
De ce barbatii si femeile majoritatea sunt materialişti, pe interes? Spre exemplu femei materialiste sa aiba bani etc. Si la barbati aceeaşi chestie, ca o femeie sa aiba forme, sa arate bine, sa ...? (mai mult)
Buna ziua, Ce parere aveti despre dependenta de partenerul de viata? (Simplu fapt ca vine seara de la lucru acasa aduce liniste si siguranta totul e perfect dar daca trebuie sa plece cateva zile...? (mai mult)
De ce daca te uiti la anime- uri, se gasesc mai toti sa iti zica ca esti obsedat/a, nebun/a, handicapat/a etc? Sora mea mereu imi zice ca sunt nebuna pentru ca ma uit la asa ceva si ca sunt niste porcarii,...? (mai mult)
Să cer inapoi lănțișorul pe care i l-am dat fostului meu înapoi sau nu?
Cum sa îmi conving parintii sa îmi iau iphone 13? Mama i- a luat fratelui meu mai mic și mie nu! I- am zis ca îl iubește pe el mai mult și după a zis ca: —El este mai mic și trebuie sa îl ...? (mai mult)
Cum pot găsi o persoana în Italia? Știu doar nr tel și orasul
Buna, Ce pareri aveti despre dependenta de partenerul de viata Ex. Cand trebuie sa plece pentru. Cateva zile starea mea emotionala e la pamant Plansete, frica, neputinta fara chef de nimic intr-...? (mai mult)
Ce să fac când iubitul meu îmi spune că azi i-a scris o fostă de a lui și crede că mai are sentimente pentru ea, deși s-au despărțit acum 2 sau 3 ani?
Poți să mai iubești și să îți pese de o persoană după ce a trecut un an sau doi după despărțire?
I- am dat unui băiat unfollow acum o săptămână pentru că mi s- a părut că încă vorbește cu fosta dar de fapt ei nu se mai aveau la follow de mult timp și după ce mi- am dat seama mi- a părut...? (mai mult)
Am si eu o intrebare i- am zis la o fata pe care o stiu de cateva luni plus ne trimiteam inimi si am facut primul pas si i- am zis vrei sa fim împreună si ea mie spus nu stiu ce sa zic cu inima si o ...? (mai mult)
Buna ziua am o întrebare acum 2 luni mi am început viața sexoala și după 9 zile am făcut analizele de sarcina analizele au ieșit negativ dar ma sperie ca burta mea creste și nu am pofta de mâncare...? (mai mult)
Ce faci când ai avut o relație de dragoste care te- a consumat și nu ați avut ocazia unui final, când n- ai putut închide cu omul ăla și te urăște și numai poți vorbi cu el ca să închizi...? (mai mult)
De ce simt că toată lumea mă urăște?
Voi ce ați face dacă părinții s ar împotrivi relației? Sunt impreuna cu iubitul meu de 5 luni, ne înțelegem foarte bine și ne iubim foarte mult, eu acum sunt la prinți in vacanța in Anglia și...? (mai mult)
Hello TPU! Bună! Aș vrea să spun ceva ce mă preocupă de mult timp. Deci, sunt un băiat de 13 ani foarte timid. Problema este că nu am absolut niciun prieten. Toată lumea văd că are măcar pe...? (mai mult)
Vi se pare în regulă ca într-un cuplu bărbatul să își ia concediu pentru creșterea copilului și femeia să meargă la lucru? Mie da, dar vreau să văd și opiniile oamenilor de pe TPU.
În ultima vreme eu m- am îndepărtat foarte mult de părinții mei (mai ales de mama), deoarece eu simt că ei mi- au creeat foarte multă suferință și eu nu mai suport să fiu rănită. Eu nu îi...? (mai mult)
Relația cu fratele meu este una toxica și nu stiu ce sa fac ca sa scap cumva de el și sa ajung sa fiu fericita și libera. Fratele meu este genul de om are bea mult se îmbata, vine și are pretenția...? (mai mult)
Buna! Vreau sa pun o întrebare, dar am emoții, vreau sa știu părerea voastră. Mama lucrează la spital de 28 de ani, dar la o singura secție, iar toată viața rudele au pus- o și o pun mereu...? (mai mult)
Buna! Ma confrunt cu o problema. Eu locuiesc cu părinții mei și deși am început sa ma întrețin singura depind oarecum de ei deoarece eu aplic extensii de gene și machiez, mi- am amenajat acasa...? (mai mult)
O fată și un băiat se iubesc la început, la mai bine de 1 an de relație, încât nu- și mai vad defectele unul celuilalt.Merge totul bine o perioada, însă la un moment dat băiatul devine foarte...? (mai mult)
De ce unii bărbați (sau cel puțin din ăștia am întâlnit eu) le spun partenerelor lor "Eu într- o relație am nevoie de sex, nu mă interesez dacă vrei sau nu, mie îmi dai sex"? Înțeleg ...? (mai mult)
Salut.Va tot bat la cap cu matusa mea, dar am uitat sa mentionez un lucru legat de ea. Mereu imi sare in cap daca fac ceva. In fiecare seara imi zice sa nu mai stau atata cu ochii in telefon ca mi se strica...? (mai mult)
Salut! Cum pot să le cer părinților mei alocația, considerând faptul ca nu o primesc? Aș vrea să o întreb pe maică- mea de alocație dar îmî este că nu o să mi- o dea și o să îmî iau ...? (mai mult)
Hei, eu cu iubitul meu suntem impreuna de 2 ani, 2 ani in care am avut și despărțiri(maxim o luna- doua).De fiecare data cand ne- am despartit nu ne- am vorbit deloc și consider ca ne- am greșit ...? (mai mult)
Hei, sunt impreuna cu un baiat de 2 ani, dar in ultima perioada am petrecut foarte mult timp impreuna doar noi 2, fără prieteni, timp care a fost foarte placut. Obisnuindu ma sa stau cu el și sa...? (mai mult)
Buna, azi m- am certat cu mama mea și din păcate mi- a scăpat o înjuratura.Am zis „du- te dracu", am fost un prost și acum nu știu ce sa fac.Nu am zis din răutate dar pur si simplu mi- a scăpat.O...? (mai mult)
Salut! Parintii mei iau in considerare ideea de a ne muta la Brasov. Ideea este ca eu nu cunosc deloc orasul și nu știu ce la ce liceu m as putea transfera(trec a X- a la stiinte ale naturii). De asemenea,...? (mai mult)
Am o problema mare legata tot de matusa mea. Ea se enerveaza foarte repede si ii sare tandara imediat. Eu sunt si foarte mofturoasa si nu imi place de multe ori ce gateste, dar am prostul obicei de a spune...? (mai mult)
Buna. Deci nu trec prin cea mai buna perioada a mea, atât in relație cât și in viața personală. In relație este vorba despre faptul ca iubitul meu lucrează de luni pana sâmbătă pana seara și...? (mai mult)
În relațiile matrimoniale, bugetul la comun sau separat?
Vi se pare normal ca o femeie de 60 de ani sa- si cocoloseasca fiul de 30- 40 de ani? In sensul sa i faca lui toate treburile, sa i spele hainele, sa i puna mancare, sa se duca ea sau sa puna pe altcineva...? (mai mult)
De ceva timp cand luam masa mama mea imi ragaie in fata si o face intentionat, din moment ce rade dupa aceea, ce pot sa ii spun sau sa fac sa nu mai imi faca asa?
Nu stiu de ce, am inceput mult sa ma gandesc la trecut. Regret ca am aruncat o parte din hainele vechi, de cand eram pe la 12- 17 ani. Pe unele parintii le- au donat. Altele le- am aruncat pur si simplu,...? (mai mult)
Am o relație de aproape 4 luni și ieri a fost ziua mea de naștere. Eu și iubitul meu avem 18 ani. I- am zis iubitului meu că nu am nevoie de un cadou foarte mare și să dea nu știu câte sunte de...? (mai mult)
Daca eu am 25 de ani, cati ani trebuie sa aiba viitorul meu iubit? De ce majoritatea baietiilor apropiati de varsta mea sau cu 3 ani in plus se uita dupa minore si fete de 18 ani? Ce este in nergula...? (mai mult)
Astăzi am aflat că am niște rude în SUA. Un unchi al bunicii mele s- a dus acolo înainte de a începe al Doilea Război Mondial și s- a căsătorit cu o femeie (din câte mi- a spus tata, această...? (mai mult)
Intr- una din zile tu si prietenii tai ati iesit sa va jucati pentru ultima data. Nici unul dintre voi nu stia asta. Timpul a trecut si v- ati maturizat. Va mai amintiti ziua aia? Ati pastrat jucariile? ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre iubiții geloși? Este vorba de iubire sau de fapt e un fel de invidie mascata?
Bună, am nevoie neapărat de o scuza pentru părinți, sa va explic și de ce: inițial am plecat de acasă 1 zi dar de frică ce sa- i spun la fratele meu și părinților mei am mai stat încă o zi...? (mai mult)
Mama voastră e înțelegătoare sau strictă?
Bună, vreau să vă spun coșmarul prin care trec acum…de doua luni de când am luat vacanța la școala am venit la ai mei in Anglia pentru ca ei aici lucrează și am venit sa- i văd. Când era vorba...? (mai mult)
Este normal sa ai scenarii intime cu partenerul tău? Daca ai înseamnă ca ești doar atras de el sexual și de fapt nu îl placi așa cum crezi tu?
Buna! Am 24 de ani iar parintii mei nu sunt de acord sa dorm la iubitul meu:))) mi se pare superb absurd si mi- e rusine ca mărturisesc asa ceva la varsta mea dar vreau sa stiu daca mai e cineva in situatia...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un sfat recomandare ceva. Eu acum pe 1 sept eu am o nunta si ar trebui sa fiu si in Italia la bunica mea si nu stiu cum sa fac sa fie bine la amândouă situații ca vreau sa merg ...? (mai mult)
Buna TPU. Am o problema. Sunt intr- o relație de 3 săptămâni, aproape 1 luna. Sunt din Germania și iubitul meu la fel. Suntem in vacanța. El e plecat in Italia cu părinții lui o saptamana și ...? (mai mult)
Hey TPU. ce inseamna, cand o fata te ia sa fii cu ea impreuna, numai cand se desparte de cineva si nu numai asta, dupa ce te ia ca iubit, in scurt timp te lasa si zice sa mai incerce si cu cineva. Adica...? (mai mult)
De ce unele persoane își aleg partenerul doar că îi place cum arată și nu pe personalitate?
Bună, iubitul meu de câteva zile se comporta ciudat, nu prea mai suna, răspunde la mesaje sec și s- a despărțit de mine, nu mi- a mai răspuns la mesaje deși i- am trimis foarte multe și am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?