Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU! Sunt foarte nefericit, nimic nu îmi mai place nimic nu mă mai atrage, pur si simplu sunt urat, fetele asa ma fac. Nu ii plac nimanui, persoanele in vârstă spun ca sunt frumos (cred că...? (mai mult)
Soția unchiului meu de sânge îmi este mătușă chiar dacă nu avem niciun grad de rudenie prin sânge?
Cred că am mai pus întrebarea asta o dată pe vechiul cont. Dar mă tot macină. E greșit să alegem mereu visele noastre în detrimentul prietenilor noștri? Și oare asta poate fi narcisism? Adică...? (mai mult)
Stiu ca am mai pus aceasta intrebare "Exista ca o mama sa fie invidioasa pe propria ei fiica?". Vreau sa scriu aici niste aspecte mai detaliate, sa trageti voi niste concluzii, referitor la ce voi scrie...? (mai mult)
Dacă ați avea un copil de 5 ani care este lovit și înjurat zi de zi de coleg, cum ați reacționa? (în afară de a vorbi cu părinții copilului agresiv sau cu educatorul/îngrijitorul, pentru că...? (mai mult)
Vorbesc de ceva timp cu cineva online, am ajuns intr- o relație iar peste câteva zile trebuie sa ne vedem față în față..deșii mie îmi este frica și foarte Rușine sa ma vad cu acesta deoarece...? (mai mult)
În seara asta m- am pus să îmi fac oridine în dulapul unde îmi țin rechizitele, cărțile și caietele pentru școală. Pentru că, în casă era liniște și nu am vrut să o deranjez pe mama,...? (mai mult)
Eu și iubitul meu ne- am despărțit acum 8 luni. Am continuat sa vorbim doar ca mai rar și sa ne vedem, ne- am despărțit pentru ca el nu era prezent, era mereu cu familia, facultatea, lucru etc....? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare: cum scapi de depresie?
Buna tuturor, 26 de ani, divortata de cativa ani si un copil rezultat, copil crescut in exclusivitate de mine, parinti probabil ca multi altii, mama transparenta psihic tatal control asupra tuturor, ...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt la un asistent maternal şi peste 5 luni trebuie să fac 18 ani, doamnele de la direcţie m- au documentat azi că ies numai dacă mama are o casă, gen ceva act la îndemană pentru că...? (mai mult)
Mai există fete sufletiste?
Salut TPU. Eu am un hobby, dans popular și nu știu cum, dar brusc a început sa îmi placa o fata de acolo. Ea are pereche un alt băiat, este mai mare cu un an fata de mine. Când eram mai pe ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre un bărbat care după un an în care și- a maltratat și abuzat soția, atât fizic cât și emoțional, regreta dintr- o dată și vine să- i ceară iertare? Faza se întâmplă...? (mai mult)
Bună! Simt că nu mai rezist așa că am decis să vă las pe voi să îmi spuneți părerea voastră. Sunt fată și am 14 ani. Părinții mei au divorțat pe când eu aveam 6 ani. Mai am o soră în...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt într- o relație de 3 ani, care la început a fost extrem de bine, avea interes față de mine, mă căuta, îi păsa de mine, de ceea ce fac, când nu mă simțeam bine el era mereu...? (mai mult)
Bună! Va fi în curând aniversarea de 1 anișor a copilului unor prieteni și se va ține la restaurant; în cazul ăsta, trebuie să dau și bani sau e suficientă plasa cu cadouri?
Bună TPU! Se poate ori au existat situații în care femeia sa ceara barbatul în căsătorie? E obligatoriu ca bărbatul sa facă acest lucru? Va mulțumesc
Bună seara, am si eu o intrebare, am o relatie virtuala cu o fată, ea are 19 ani si eu am 21 dar ea este inca la facultate.Si vorbesc cu ea mai mult de 1 an pe whatsapp si inca tinem legatura.Intrebarea...? (mai mult)
Buna, ma numesc Elena, am 18 ani si de 3 ani sufar foarte mult după fostul meu iubit, nu stiu ce sa fac, am foarte multe intrebari pentru el ce nu am apucat sa le zic...nu stiu daca m- a iubit sau...? (mai mult)
Ce părere aveți despre un bărbat/băiat care vrea o relație serioasă dar așteaptă ca femeia/fata să le scrie dimineața și mereu adorm fără să apuce să spună noapte bună sau ceva?
De ce unii bărbați după ce devin soți și trec câțiva ani de căsnicie, se schimba in rău, devenind abuzivi? Aici nu mă refer neaparat la cei ignoranți și fără educație, ci și la cei ...? (mai mult)
Buna ziua tuturor, am aproape 1 an de cand sunt in Anglia cu prietenul, eu am un copil din casatorie pe care l- am lasat cu parintii mei, trimit bani lunar plus pachete lunar cu dulciuri, haine, electronice...? (mai mult)
De ce in majoritatea cazurilor cand ai parinti divortati, rudele de pe tată sa nu o suporte pe mama ta? Sau invers. Daca stau cu unul dintre parinti este posibil ca nici pe mine sa nu ma suporte rudele...? (mai mult)
Salut. Eu nu mai inteleg nimic din situatia urmatoare. Am intalnit o fata care are foarte putin peste 30 de ani care are un copil, iar eu am putin sub 30 de ani, deci nu este o diferenta mare de varsta....? (mai mult)
Care sunt niște Red flag-uri la băieți când vine vorba de relații?
Bună, am nevoie de un sfat legat de o problemă întâmplată acum câteva săptămâni. Nu vreau să dau foarte multe detalii dar ce vă pot spune pe scurt este că am fost în tren în drum spre casă...? (mai mult)
Salut TPU! Eu, de fel, nu prea ma descurc cu gradele de rudenie sau ceva de genu. Asa ca o sa va întreb pe voi. Daca mama mea e verișoara cu un barbat, copilul barbatului este verisor cu mine?
Se poate achita cu Edenred, la therme?
Ultimul meu iubit a fost primul care m- a făcut să îmi doresc un viitor cu el. Gen, el nu îmi zicea că vrea să se căsătorească cu mine, că vrea copii cu mine si chestii din astea, el doar ...? (mai mult)
De ce iubitul meu a zis că vrea o pauză de la relatii și de la prietenii, dar încă se vede cu prietenii? Eu cu el facem foculețe pe snap și aproape de fiecare dată când îmi trimite un snap este...? (mai mult)
Am 18 ani si iubitul meu 24, este o diferență mare?
Ce subiecte pot vorbi cu o fata de 16 ani pe care nu o cunosc in realitate, dar mi- a raspuns la mesaj pe Instagram si pare interesata de mine? Inafara de cele logice, gen despre pasiuni, muzica, filme,...? (mai mult)
Deci hai sa va spun..am un telefon de 4 ani deja, iar eu le-am cerut părinților un iPhone 14 și mi-au spus ca nu îmi ia…și chiar îmi doresc…credeți ca îmi fac o surpriza?
Pentru voi este important ca persoana cu care sunteți în relație să fie de aceeași religie cu voi?
Vreau si eu un sfat cat de serios posibil, eu imi iubesc parintii foarte mult, ei sunt to ceea ce am si doar pentru ei traiesc, dar sunt ranit de fiecare data. Iubirea fata de parintii mei ma raneste,...? (mai mult)
Heyyy buna am si eu o intrebare, sper sa ma ajute careva care a trecut prin asta, anul ce vine avem nunta si nu prea cunoastem ordinea obiceiurilor unde se imbraca mireasa in unele video am vazut ca...? (mai mult)
O fată de 19 ani fiind împreună cu un bărbat de 35de ani având copil împreună și fără cununie/nuntă vi se pare normal? Neavând amândoi Școală Voi ce părere aveți? Ce o să se întâmple...? (mai mult)
Întrebare pentru fete și femei: voi ați sta cu un bărbat care nu are prieteni,care e solitar, singuratic? Fiți obiective.
Buna ziua, m- am pus singur într- o situație și nu știu ce să aleg, este vorba despre 2 fete, pe una din ele o iubesc și îmi spune că mă iubește, dar e foarte rece din cauza unor probleme...? (mai mult)
Bună. Sunt însărcinată în 3 luni jumătate. Ieri m- am forțat un pic am făcut un efort mai mare și pe seară m- a luat o durere groaznică sub burtă și niște înțepături din când în ...? (mai mult)
Am iubit de 5/6 luni, el are 28, eu 17, a vrut sa ma cunoasca mama sa, de când i- a spus de mine tot dupa aia ma spiona, ma verifica, etc. A început să vorbeasca urât de mine, sa ma jigneasca,...? (mai mult)
Bună! Am ieșit cu un tip în urma cu 8 luni, l- am cunoscut pe tinder. Am ieșit de câteva ori, îmi părea atractiv, dar nu simțeam o conexiune între noi, nici măcar nu ne- am pupat. N-...? (mai mult)
Ieri a făcut el de mancare, chiar a ieșit foarte buna, a făcut tocănița din legume cu piept de pui. L- am laudat. După am discutat, mi- a spus ca el ar găti mai des doar ca nu are timp dacă...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă o femeie și un barbat se căsătoresc, se cununa, dar nu se pupă unul pe celălalt, ar încalcă cu ceva anume jurământul in fata lui Dumnezeu? Au sentimente doar ca nu se pupă...? (mai mult)
Salut! Daca o femeie cu care va știți de 3 luni de exemplu tot refuza sa iasa la întâlniri și întreabă mereu de vorba la 3- 4 zile "ce faci" daca nu e băgată în seamă, caută sa atragă atenție?...? (mai mult)
Buna! Sunt însărcinată în 7 săptămâni dar sunt cam slabă am 42 de kg! Cate kg ar trebui sa iau în sarcina? Mi- e frica că nu pot lua kg necesare și nu creste burta?! A mai fost cineva in situația...? (mai mult)
Cum ma poate ajuta un politist cu violenta domestica si tot ce se intampla in casa din cauza tatalui meu pedofil, nimfoman si obsedat sexual? Imi e frica sa o las singura pe mama doar cu el ptc o santajeaza...? (mai mult)
Salut! As vrea sa va povestesc puțin din viata mea ciudata. Totul a început în 2005 când mama mea care avea 15 a rămas însărcinată. În zilele noastre nu- i asa de rar întâlnit ca fete de...? (mai mult)
Buna ziua. Avem următoarele situatii : socrii mei doresc sa isi vândă apartamentul unde locuiesc pentru a achiziționarea unui locuințe mai mari, vestea aceasta am aflat- o acum doua zile. In vizita...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!