Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Buna. Am niste probleme legate de matusa mea. Eu acum sunt in Italia si stau la ea in vacanta, deci stam toti in aceeasi casa si nu am unde sa plec. Bun, deci sa revenim. Am probleme cu ea pentru ca ...? (mai mult)
E normal ca un parinte sa-i spuna copilului de 7-8 ani ca-l va duce la casa de copiii/tigani daca nu doarme/nu este cuminte? Pareri
Tineti legatura cu oamenii care v-au dezamagit?
O visez pe fosta lui. Ei au fost căsătoriți au divorțat, dar câteodată ea îmi vine în minte fără sa vreau, câteodată îmi apare un film în capul meu precum ca m- as certa cu ea și cu toate...? (mai mult)
Salut TPU, Sunt băiat și am 14 ani, am 72 de kg și calculatorul imb spune ca ar trebui sa am ideal vreo 60- 65 de kg. Ca orice bărbat, mi- ar plăcea sa fiu atrăgător și deși am o fata cât...? (mai mult)
Cum pot face sa cunosc persoane noi? Cu precadere fete si femei, dar nu mi- ar strica nici niste prieteni noi, maxim 4- 5 (am fost tradat si barfit pe la spate, ridiculizat si criticat, neinteles) ...? (mai mult)
Tatal meu e divorțat de mama si imi trimite o pensie alimentară de 400 de lei pe care nu o pune la timp, din 400 de lei pe care mi- i pune eu primesc doar o suta din cauza situației financiare pe care...? (mai mult)
Bună ziua, întrebarea mea este ce as putea sa fac sa nu mai mă cert cu soțul meu din cauza nașei de cununie?
Cand o femeie ia o decizie in privinta unei cerere de relatie/cunoastere din partea unui barbat, care sunt principalele aspecte pe care se bazeaza? Acum in general, ca suntem diferiti. 1. Partea emotionala(cred...? (mai mult)
Ceau, pe 31 iulie fac 1 an împreună cu soția mea, nu știu ce i- as putea lua ca și cadou de aniversare..mentionez ca amândoi avem peste 30 de ani. Bijuterii, are, iar dacă va gândiți la o...? (mai mult)
Anul viitor trec la liceu si eu as dori sa merg pe un profil care nu se afla in orasul meu. De aceea am cautat un liceu cat mai aproape cu acest profil desi am gasit doar in Bucuresti si m- a atras acest...? (mai mult)
Buna ziua! Am o relatie de 8 ani cu o femeie ce are deja un copil de 12 ani cu fostul ei sot, intre timp ea a ramas gravida si cu mine, dar m- a mintit ca nu este al meu timp de 8 luni dupa nastere ...? (mai mult)
O prietena de cand a nascut si- a luat niste aere de zici ca e prima femeie care a facut asta. Se considera superioara, trateaza asa cu aroganta, a schimbat- o radical chestia asta a observat toata lumea,...? (mai mult)
Buna. S- a intamplat vreodata cuiva sa traiesti, si dintr- o data iti dai seama ca nu prea ai pe nimeni in jurul tau si te simti ciudat, ai o putina teama legat de viitor. Si te intrebi daca este vina...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă am o colega de munca care a mai lucrat cu mine dar ea a lucrat la birou eu in producție.Ne cunoaștem din vedere, ea e căsătorită. As putea să îi trimit flori la munca prin curier...? (mai mult)
Ați fost vreodată îndrăgostiți? Eu am fost în clasa a-9-a. Până am văzut-o pe acea fată "lingându-se" cu unul pe scări.
Am de ales între fostul meu si un alt băiat, fostul meu m- a facut sa sufăr mult în trecut si m- a lasat la greu, când aveam nevoie de el mi- a zis ca nu vrea sa mai fie cu mine si brusc nu ma mai...? (mai mult)
Ce părere aveți despre părinții care își cresc copii cu mentalitatea "Dacă nu ești cel mai bun îndeamnă că nu ești bun deloc?"
Buna! De o luna ma tot rog de fratele meu din Anglia sa imi trimita laptop nou, dar el tot zice ca imi trimite ba peste o saptamana sau peste o luna si inca n- am vazut laptop- ul nou primit, eu cred...? (mai mult)
Sunt singurul care e satul de viata si accepta ca nu o sa aiba o familie si o sa moara singur? Care nu isi gaseste locul in generatia si timpurile astea la 28 de ani? Am tot umblat, am tot incercat cu...? (mai mult)
Salut! Am și eu o problema cu o ruda care sta la noi in casa de câteva luni și nu are de gând sa mai plece. Nu ajuta cu nimic in casa, nici cu cumpărăturile pentru mâncare măcar. Problema este...? (mai mult)
Intrebare inspirata chiar de pe acest site: ce parere aveti despre parintii care te streseaza mereu sa te casatoresti si sa faci o tona de copii, de parca doar asta inseamna viata? In loc sa te incurajeze...? (mai mult)
Buna ziua, nu mai pot, am fost cu mama, tata si matusa la mare. (sunt baiat). Am inceput sa fac baie dupa plaja. M- am bagat in dus si am stat 10 min., matusa mea a intrat brusc peste mine in baie ...? (mai mult)
Am avut un vis ciudat. Nu știu ce a putut însemna, dar m- a făcut să mă simt bine, în vis era vorba de 2 frați pocăiți, fată si băiat, eram pe un drum eu cu mama mea și cu prietena mea ...? (mai mult)
Nu stiu cum pot renunta la prima mea relatie care este foarte toxica. Imi vine sa iert orice cuvant urat, orice injuratura si asa mai departe. Nu stiu daca e iubire sau depedenta. Am 20 ani si simt ca...? (mai mult)
Ati avut vreodata parinti care sa stea pe capul vostru cu casatorie si plozi? Ai mei sunt disperati ca nici macar nu am relatie si nu mai am pace cu ei. Le spun ca ma doare undeva de iubire, casnicie ...? (mai mult)
Buna ziua, eu sunt oltean Drăgășani Olt. Și noi oltenii avem dialectul acela cu "fusăi, dusăi, plecai, iertai, mă supărai, etc. și am avut invitați niște prieteni/cunoștințe de la București....? (mai mult)
Hey lume, ce parere aveti de colegii care nu socializează deloc și singurele discuții cu ei sunt strict legate de munca? La pauza de masa se retrag la colt sa nu fie deranjați, iar la birou când...? (mai mult)
Buna. Nu mai rezist. Mama mea tocmai a venit din concediu si sta langa noi si de 3 zile de cand a ajuns numai ma cert cu ea. Astazi de dimineata am plecat cu ea sa isi rezolve niste treburi cu actele si...? (mai mult)
E vreo cale sa iti afli stramosii, in sensul de a afla ce rude ai avut, care au trait de ex in secolul 19? Eu imi cunosc doar stra- strabunicele, una dintre ele care s- a nascut in 1900, dar vreau...? (mai mult)
Buna ziua/seara, depinde cand cititi. In familia mea este o dilema legala/emotionala. Dupa multi ani in care a fost singur, unchiul meu a intrat intr- o relatie serioasa si acum cateva zile a facut-...? (mai mult)
Am o problemă, care dureaza de mai bine de 1 an. Ideea este că la finalul clasei a V a m- am certat cu colegii mei, care erau cei mai buni prieteni, asa am considerat. In clasa a VI a am menținut...? (mai mult)
Cum să îi spun mamei că am un băiat cu care as putea să am o relație. Puțină istorie mama mea mă consider încă mica plus eu nu prea am ieșit la întâlnirea și nu prea am avut relații și...? (mai mult)
Hei, sunt intr o relatie de un an, cu baiatul cel stiu de micuta. Eu 20, el 24. A venit pentru o luna din Germania( el acolo lucreaza), zice ca a venit pentru mine, ca dorul de mine l a facut...? (mai mult)
Salut TPU, intreb pe femei/fete in special, pentru voi conteaza ce lucreaza barbatul? Inteleg ca toate vor o baza si o siguranta ( nu ma refer ca barbatu sa fie gunoier) ma refer la joburi normale, ...? (mai mult)
Salutări! Eu am o mica problema de asta cer ajutorul tuturor de pe acest site. Am dat de doua ori mesaj unei persoane decedate, n- am dat un mesaj anume ci doar am trimis un buton de apreciere de pe...? (mai mult)
Buna! Ma intalnesc cu un baiat de cateva saptamani dar suntem prieteni. El a avut de suferit la ultima relatie si nu mai vrea relatii, mie insa imi place de el. Cum ma pot apropia mai mult de el, cum...? (mai mult)
Buna TPU am un prieten, care sta mai mereu in casa, iese pe afara foarte putin, asculta muzica de dragoste dar trista de aia trista mai mult. ii place sa stea in fata laptopul- ui, sa simta supararea. ...? (mai mult)
Buna! Familia iubitului meu care locuieste in strainatate a fost invitata la o nunta in Romania (el acolo, eu aici) si am avut ft multe discutii pe tema cine plateste. Mie mi se pare bataie de joc sa ...? (mai mult)
Bună TPU! Cum își da seama un barbat ca o femeie ar vrea copii sau își dorește? Va mulțumesc
Ce să faci daca sora prietenului tau cel mai bun, îl bate fara niciun motiv nu îl lasă să se ducă la antrenamentele de karate (și ea e înscrisă) și se enervează din chestii mărunte sau daca...? (mai mult)
Bună! De la un timp am impresia că sunt într- o relație toxică. 1. Partenerul meu nu mai răspunde cum răspundea înainte. Da, poate are treabă dar nu asta e problema. Problema este că îmi...? (mai mult)
De fiecare dată când mama mă vede că stau pe telefon îmi zice că sunt leneșă și să îl las și să fac ceva productiv, dar eu stau și învăț la română, mate, fizică și engleză pentru...? (mai mult)
Buna TPU referitor la intrebarea de aseara https://www.tpu.ro/familie- relatii/ce- inseamna- cand- un- baiat- spune- ca- iubirea- lui- e- muzica- si- iubitele- lui- se- lauda- ca- are- multe- care- a-...? (mai mult)
De curand am aflat ca un prieten urmeaza sa faca nunta. Am visat ca s- a despartit de viitoarea sotie dupa ce au facut un copil (baiat) si era gravida din nou la momentul despartirii, iar motivul ar fi...? (mai mult)
Ce inseamna cand un baiat, spune ca iubirea lui e muzica, si iubitele lui (se lauda ca are multe) care a zis, ca sunt notele negre ale pianului ce inseamna asta? . tin sa mentionez ca ii place, sa ...? (mai mult)
Bună TPU, vin si eu cu povestea mea aici. Eu si sotul meu ne am chinuit cam 2 ani sa facem un copil, am incercat si tratamente si fertilizat invitro...nimic...acum domnul doctor mi- a spus ca ar fi ...? (mai mult)
Bună deci vorbesc cu un băiat pe care l- am cunoscut acum o lună cam așa pe o aplicație de dating și îmi vorbește frumos si îmi spune că sunt specială si ca i- am intrat în suflet multe vorbe...? (mai mult)
Buna TPU ce trebuie facut, sau ce este de facut, cand o fata mereu se enerveaza pe tine ca nu ii raspunzi, nu mereu face, dar cateodata cand face, te si sterge cateodata. si mai si spune, ca se omoara...? (mai mult)
Ai încălca legea pentru a salva pe cineva iubit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!