Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Verișoara mea a rămas însărcinată, dar nu vrea să- l păstreze, iar eu sunt de aceeași părere și o sfătuiesc să facă avort dacă vrea că nu are rost să- și strice viața cu un copil nedorit,...? (mai mult)
Este ok să sari din relație în relație fără să treci peste persoana anterioară și încă să suferi după ea?
De ce se așteaptă partenerul meu să mă deschid când am probleme, dar când are el probleme nu îmi spune, nu comunică cu mine?
Salut, TPU! De un timp imi place de o fata si vreau sa ii scriu pe insta dar chiar nu stiu cum sa incep o cunversatie cu ea. Ma puteti ajuta?
Salut! Am nevoie de un sfat.O sa va spun o poveste reala din 3 puncte de vedere. Al tatălui meu (67ani), al mamei mele (62 ani)și apoi al meu (31 ani). Vreau sa specific ca sunt plecat din țara de ...? (mai mult)
Salut, TPU! Imi place de o fata de ceva timp si vreau sa o abordez pe insta dar nu stiu cum sa încep conversatia, unii mi- au spus sa îl răspund la story, sa îi las comentarii la postari etc... ...? (mai mult)
Buna TPU! Daca imi doresc sa fiu cu iubitul meu mereu e ceva rău? E ceva rău daca vreau sa facem toate lucrurile impreuna? Pana acum ceva timp asa făceam, însă acum nu mai e asa. Imi plăcea cand...? (mai mult)
Bună, Am și eu o întrebare pentru fetele care au relații lungi. Iubitul meu este taximetrist și lucrează de noapte, nu prea mai are timp de mine vine acasă ca la hotel, dar este iubitor cu ...? (mai mult)
Buna tuturor. Imi place de un barbat, care e cu 12 ani mai in varsta ca mine. Sunt constienta de diferenta de varsta, dar ma consider o persoana matura pentru varsta mea. Am 27 de ani si pot sa spun ...? (mai mult)
Cum pot sa aflu de ce m-am născut? Care este rolul meu în viata?
S- a despărțit iubitu de mine. Ce să fac cu lucrurile care mi le- a dat el? Lucrurile pe care mi le- a dat sunt 2 tricouri de- ale lui, inelul pe care îl purta el tot timpul și o jucărie de pluș....? (mai mult)
Avem un unchi comun, ea e din partea unchiului iar eu din partea matusi si familii total diferite, ce grad de rudenie avem?
Am făcut terapie timp de un an, am depasit unele situatii, iar la un moment dat am renunțat fara sa anunt repectivul terapeut. Au trecut câteva luni bune de la ultima ședință. Simt ca am nevoie...? (mai mult)
Detașarea emotionala si sexuala poate fi cauzata de traumele si abuzurile din copilarie/adolescenta?
Știți aplicația Wink? E o aplicație unde îți poți găsi prieteni (dar de cele mai multe ori am găsit doar oameni dubioși acolo, dar unii oameni sunt chiar ok). Mi- am găsit acolo iubitul și...? (mai mult)
Bună. Am o situație mai complicată. Am fost cu un băiat aproape 5 luni și alaltăieri îmi zice că vrea o pauză, deoarece vrea să se concentreze pe el și nu vrea să vorbească cu nimeni. El ...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de un sfat. Am o relatie de un an de zile, ne petrecem cea mai mare parte din timp impreuna, ne respectam si am evoluat foarte mult unul langa altul. Cu toate acestea, de putin timp ...? (mai mult)
Salut TPU, îmi poate cineva explica cum funcționează chestia cu gradele de rudenie? Gen, eu cu mama mea suntem de gradul 1, dar eu și fratele meu?(presupunând că am ieșit din același loc)...? (mai mult)
Buna ziua, doresc sa achiziționez un inel de logodna pentru prietena mea, as avea nevoie de câteva sugestii de unde sa achiziționez unul. Glamira este de încredere? A mai luat câteva de la ei?
Buna TPU, am sa va spun o poveste rea. De ziua mea 1 iulie a fost invitata si o fata adica 3, de 17 ani, eu avand 20. Am handicap, adhd si 2 clase, ea a cantat la ziua mea, nu am invitat- o eu,...? (mai mult)
Bună TPU, am devenit mămică de o vreme(6 luni) și pot spune ca este cel mai frumos lucru care mi s- a întâmplat vreodată si cred ca multe mămici o sa empatizeze cu mine la aceasta situatie. Am...? (mai mult)
Are rost să vorbești cu un fost coleg de liceu care mereu te jignea, făcea mișto de tine, îl ajuta- i la teste, iar el în loc să- ți mulțumească, îți zicea că nu ești normal, că ești...? (mai mult)
Este o experienta jenanta rau pentru mine si am sa va povestesc in scurt. Am cunoscut o fata de 23 care a avut o relatie doar cu unul timp de 4 ani, vorbind una alta, dupa un timp permitandu- mi, fiind...? (mai mult)
Acum vreo 2 ore, vorbeam cu doua fete, amandoua aveau acelasi nume si nu stiam care- i aia si care- i aia una din ele spune, ca ea il are altfel si ca sa nu le mai confundam. Am inteles, am spus fetei...? (mai mult)
Buna seara TPU! Fetelor, am o mica probleme, nu știu cât e de bine sa scriu asta aici și cât de mult voi fi criticata, dar încerc. Sunt căsătorită de 3 ani jumătate, am un copil și un ...? (mai mult)
Buna. Sunt într- o situație extrem de stresanta. Parintii mei divorțează. Mai bine spus, mama vrea divortul in timp ce tatal meu mai are putin si intra in depresie. Nu o sa dau detalii despre ce s-...? (mai mult)
Bună seara TPU. Am o problemă serioasă. Prieteni n- am. Toți prietenii pe care i- am avut erau falși. M- au manipulat, mi- au luat banii, m- au făcut în toate felurile (vacă, proastă, ...? (mai mult)
Dacă ai luat un membru din familie la tine acum ceva timp când a avut nevoie sau de drag și acum nu prea ai mai vrea sa stea pe capul tău, cum ai putea sa ii spui asta fără sa pice prost? Eu una...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturile voastre. Sunt căsătorită de 4 ani, doar civil. Am un băiețel de 3 ani. De ceva vreme, soțul meu se comporta foarte urat cu mine, îmi adresează cuvinte foarte jignitoare,...? (mai mult)
Cum vi se pare ca iubitul vostru sa ii scrie- i fostei la multi ani(pe care a vrut sa o ceara acum 5 ani)? E impreuna cu mine de un an, zice ca ma iubeste, dar simt ca inca se gandeste la ea, ca si...? (mai mult)
Cum îi explic mamei că eu nu vreau să mă trezesc la ora 7 dimineața în fiecare zi, chiar dacă nu am aproape nimic de făcut în vacanță? De fiecare dată când sunt în vacanță, mama vrea ...? (mai mult)
Scuze, am un frate cam nebun. De-aia a aparut intrebarea cu dorinta de murire a mamei mele. Ce pot sa fac cu fratele meu? Ma enerveaza la culme, m-am trezit mereu cu un obiect lipsa de la el.
Avem psihologi pe aici? Nu am bani de ședințe :))) Cum poți părăsi o relatie, o persoana pe care o iubești din tot sufletul tău și crezi ca e sufletul tău pereche etc dar totusi ești mai...? (mai mult)
Hello, cer si un sfat aici, long story short, partenerul nu vrea sa stam intr- o relatie pentru ca imi spune ca eu ofer prea multa afectiune si nu primesc nimic la schimb si ca imi vrea binele(el chiar...? (mai mult)
De ce un fost se tot întoarce la mine, deși eu îi spun că nu vreau să fiu cu el și că noi oricum nu ne potrivim, deoarece nu vrem același lucru de la viață (de exemplu el vrea copii, iar eu...? (mai mult)
Ce înseamnă a tine cu un bărbat, mă poate lamuri cineva?
Bună seara TPU sunt noi aici cum se poate trec peste o despărțire de lunagua durată Ca eu nu pot trece orchestra fa e și sunt și plina de pastile
Baieti, a venit vara. Cum faceti fata la avalansa de fete sexy? Sani, picioare si funduri peste tot. Eu cand sunt cu prietena mea pe strada, imi place sa trag de bustiera cam asa, cand vad pe unii...? (mai mult)
Salut, am o colega la servici unde ne- am apropriat in ultimul timp ca sa zic asa. Cand iesim de la munca merge cu mine in masina deoarece e in drumul meu ( sta la 4 blocuri distanta) si cand i- am...? (mai mult)
Efectiv nu mai pot.nu mai fac față fără ea:((fraților am ajuns sa o visez și de 2 ori pe noapte.e vorba de fosta care îsi face viața frumoasă și eu mă distrug.cum să mai procedez?
Credeți ca este ciudat ca o femeie de 23 de ani sa fie căsătorită și sa aibă 2 copii?
Bună tuturor! Părinții mei nu sunt deloc de acord Când aud de biserică. Mai ales tatăl meu... În fiecare duminica ma duc la biserica dar într- o zi tatăl meu s- a decis sa nu ma mai ducă zicând...? (mai mult)
Bună! Ce formatii pentru nunta îmi recomandați? Vreau sa fie măcar 2 soliști și sa știe sa tina invitații pe ringul de dans toată noaptea.
Ies cu grupul meu de prieteni si imi place de o fata, cum sa ma bag in seama cu ea? gen prin mesaje, cum sa incep conversatia etc.a da si ea imi cere hanoracu chestii din astea stiti voi
Hello, Long story short, relatie de 5 luni, am fost 3 zile la un festival, iar in ultima seara a dormit la o prietena(asta stiu sigur), de atunci nu mai vorbeste cu mine(foarte rar 5min maxim/zi) si...? (mai mult)
Hei, sunt intr- o relatie de un an si vreau sa va cer o parere pe scurt! Eu 20 ani, el24! Ideea e ca iubitul meu este un barbat care nu are incredere nici in umbra lui! Nu are incredere in absolut...? (mai mult)
Buna ziua! Vin astăzi sa va adresez o întrebare. Întâmpin o situație care pe mine ma deranjează și nu știu ce sa fac sa ies din aceasta situație. Eu cu ai mei am plecat din România acum multi...? (mai mult)
Buna, am o poveste complicata. Am 13 ani și sunt împreuna cu un băiat de 16 ani. Ai mei nu știu și nu o sa fie de acord cu asta cu siguranța. Recent, el a primit un apel dat de pe "telefonul meu",...? (mai mult)
Buna, comunitate. Relatie de 6 luni, mai cu certuri pentru ca el are un copil de 6 ani cu o femeie cu care doar locuieste, nu este casatorit dar vrea sa se mute de acolo. Certuri pentru ca in afara...? (mai mult)
Salut, iubita mea urmează să meargă la mare cu cea mai bună prietenă a ei. Pe mine nu m- a întrebat dacă vreau să merg cu ele, nici eu nu i- am spus nimic. O iubesc foarte mult și știu că ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?