Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua TPU. Am un copil de 9 ani care e pasionat de moda, de haine, mi- a și spus asta de câteva ori. Prin mai l- am înscris pe un site de modele și săptămâna trecută m- au sunat pentru o...? (mai mult)
Salutare tuturor, iubita mea a început brusc sa șteargă pozele de profil cu noi doi și reperele cu mine pe Instagram și punând altele cu preitenele ei. Credeți ca prietenele ei o influențează...? (mai mult)
Salutări! Ma cunosc cu o fată de aproape un an si nu ne- am întâlnit niciodată deoarece stă la sat și părinții ei sunt foarte stricți. Am fost împreună pentru o perioada de 5 luni și ne- am...? (mai mult)
Bună. Am o problemă, destul de gravă as spune. Astăzi am aflat din nou ca soțul meu joaca la pariuri și ma înșeala. Joaca ultimii bani din casa, nu- l interesează că uneori nu avwm de pâine....? (mai mult)
Buna! Am o nelămurire poate ma puteți ajuta din experienta! Am o menstruație regulata, de 3 luni incercam sa facem un bebe, primele doua luni am luat myo- sun dar le- am intrerupt fiindcă am luat...? (mai mult)
Salut TPU! Eu in prezent am o relatie la distanta, o distanta nu foarte mare as putea spune (150 km) dar totusi tin sa va intreb aici căci am nevoie de ajutor. Eu impreuna cu ea suntem crestini, am ...? (mai mult)
Vi se pare normal ca partenerii să aibă acces la conturile lor de Instagram de exemplu? Mie mi se pare că este un fel de lipsă de încredere... Acum aș vrea să văd și părerile voastre
Hei TPU, am relatie de 3 ani, totul bine si frumos doar ca nu vrea sa ma prezinte parintilor lui. Mereu am adus subiectul de cand aveam un an sa- i cunosc parinti dar tot amana si daca e sa facem un ...? (mai mult)
Salut lume, am nevoie de un sfat. Mama este plecata in alta tara de 1 luna iar tatal meu vitreg m- a agresat aseara intr- un fel sexual. A venit in patul meu aseara si s- a dezbracat si s- a frecat de...? (mai mult)
Bună tuturor. Am o situație mai dificila. Va rog sa ma ajutați într- un fel cu o părere, fără a arunca cu răutate, toți suntem oameni, toți greșim la un moment dat în viata. Am o relație...? (mai mult)
Cum as putea sa îmi conving părinții sa ma lase sa fac voluntariat din moment ce ei zic numai "nu" și "la ce te ajuta lasă prostiile mergi la lucru și lasă că nu te ajuta cu nimic, n- ai nevoie...? (mai mult)
De ce nu mai există iubire sinceră între parteneri bazată pe respect și încredere? De ce este nevoie de gelozie și înșelarea partenerului/ei?
Cum aflu dacă cineva mai este ingropat în cimintirul izvorul nou?
Buna, fetelor. Astăzi chiar am nevoie de un sfat din partea voastră. Sunt intr- o relație serioasă timp de 1 an, ne distram, ne simțim bine împreuna, totul e atât de frumos, pentru cei din...? (mai mult)
Bună, o prietenă de- a mea vrea sa știe cum poate sa rămână însărcinată în zilele fertile... ii puteți da niște sfaturi, sugestii ceva? Mentionez ca nu vrea sa încerce cu medicamente de ...? (mai mult)
Cei care nu aveți prieteni cum vă trăiți viața? Ce faceti toată ziulica? Cum decurge o zi din viața voastră de zi cu zi? Cum ucideți plictiseala? Cu ce vă ocupați? Ce va face fericiți? Sunteți...? (mai mult)
Salut TPU. Ce cadou i-aș putea lua unei fete după ce am vorbit o lună cu ea? Noi ne-am mai văzut dar nu știu ce să-i iau.
Bună, am 23 de ani, locuiesc cu iubitul meu de 5 ani, au început certuri multe, batai, infidelitate din partea lui cand incerc sa discut cu el despre infidelitatea lui devine agresiv, ca el are...? (mai mult)
Am 18 ani și mi- am găsit și eu tatăl absent în acești 18 ani. Părinții mei au divorțat încă de când eu eram mică, bla, bla. Din cauza neînțelegerilor, dar și a soacrei, adică mamei...? (mai mult)
Hei TPU! …Am niște probleme pana acum am tăcut și nu am zis la nimeni nimic, dar deja simt ca Mor. Sunt crescută de bunicii mei de la 4 săptămâni dar le spun mama și tata, bunica mea eu o iubesc...? (mai mult)
Bună TPU. Am și eu o mică problemă, am un nepoțel și trece printr- un moment mai puțin plăcut. Părinții lui îl pedepsesc fără telefon, fără tv, fără ieșit afară cu prietenii, pus...? (mai mult)
Hey TPU, salut, ce părere aveți despre o diferență de vârsta de 15 ani între cei 2? El 18 ea 32/35 ce părere aveți or să se înțeleagă? El când va avea 35 logic că ea va avea 60 poate și...? (mai mult)
Buna, vreau sa aud o părere foarte matura, cineva care trece sau a trecut și care a fost decizia buna. Eu stau cu soțul, copilul și soacra, avem o căsnicie de aproape 8ani și țin sa subliniez...? (mai mult)
Salutare. De la un timp am ajuns să îmi urăsc stilul ăsta de viață. Nu am niciun prieten, nu reușesc nici în ruptul capului să îmi fac nicio prietenă, vara ar trebui să fie un anotimp special,...? (mai mult)
Salut TPU! O scurta intrebare si promit ca dau funda: Cum scapi de gelozie sau posesivitate intr-o relatie de început? Sau relatie
Buna! Voi ati avea curaj sa va construiti o casa in curtea parintilor ( fara a va da acte, deci, pe numele lor)? Parintii mei mi- au promis un loc de casa in curte, era un teren destul de mic, cat...? (mai mult)
Am priceput că bărbații au dreptul să aleagă ce vor. Au acest drept. Dar vi se pare ok, situația în care un tip îi spune unei tipe (tipa cu un defect, ce prin muncă ar putea fi șlefuit) ...? (mai mult)
Buna,ce as putea face daca traiesc intr-o familie foarte toxica/toxic household si inca nu am varsta necesara pentru a ma muta de unul singur
Salut, am o intrebare, de ce atunci cand un prieten vrea sa imi zica ceva nu ma enerveaza, ba chiar doresc. Dar cand imi zice bunica ceva e enervant mai ales cand ne oprim sa se odihnesca si sa zica...? (mai mult)
Salutare tuturor, în urmă cu ceva timp am întrebat dacă se poate să o iau pe iubita mea acasă în orice fel dat fiind diferența noastră de vârstă de 4 ani, pentru că ea are 14 ani și eu 18.Asta...? (mai mult)
Nu îmi mai suport părinții, m- am săturat de atâtea certuri zilnice. Tata are probleme cu alcoolul, mereu se cearta cu mama, tipa unul la altul, nu- i mai suport. Ce sa fac? As vrea sa ma mut...? (mai mult)
Hei, imi puteti da un sfat despre cum ar trebui sa am incredere in mine? Sunt intr- o relatie de un an si uneori am ganduri ca iubitul meu s- ar gandi la fosta sa si imi tot vine sa ma compar cu dânsa,...? (mai mult)
Buna dragilor! Am un sentiment de singuratate si nesiguranta dupa ultima despartire. Am mai discutat online pe diferite platforme de dating, baietii de acolo nu erau deloc seriosi. De- o perioada m-...? (mai mult)
Bună! Am o situație mai dificila în familie pe care as vrea sa o dezbat cu voi și implicit sa ma descarc sufletește. Sunt însărcinată.Am o sarcina destul de avansata ce nu imi permite sa mai stau...? (mai mult)
Cum îi spun frumos la iubitul meu că nu sărută bine?
Am și eu o întrebare, logodnicul meu a plecat aseară sa bea cu niște prieteni de ai lui și de aseară nu îmi răspunde la mesaje, nu a vorbit cu mine deloc decât s- a uitat la mesaje și mi- ...? (mai mult)
Salut! Încep prin a- mi spune tot ce am pe suflet aici, poate voi fi înțeleasă de cineva. Bărbatul care ar trebui să- mi devină soț anul acesta, a început să se comporte ciudat cu mine, răspunde...? (mai mult)
Salutare, am 24 de ani, ce este de făcut în această situație? Mi- am cumpărat o mașină din banii mei, aceasta mașină am trecut- o pe taică- meu, după o perioadă m- am certat cu el și mi-...? (mai mult)
1. Am un coleg de facultate cu care am tot discutat. Si parea ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Si in general, chiar daca acum e sesiune si nu ne prea vedem, ca suntem amandoi acasa, ne vedem doar...? (mai mult)
Daca am o sora care avem acelasi tata dar mame diferite, suntem tot frati, acelasi sange, DNA sau nu?
De ce o persoana se comporta urat cu tine, dupa abia cateva secunde de cunostinta, adica doar ce am schimbat doua vorbe si a si spus repede, sa ma ia dupa capul ei. Ce are, doar dupa nici 2- 3 vorbe? ...? (mai mult)
Voi cum treceți peste o despărțire având o relație de zece ani care copilul este la tată și mamă nu a dat un semn de 2 săptămâni nici la copil nu mie? A auzit că s- ar mărită sau are pe ...? (mai mult)
Buna Seara. Va rog frumos ajutor. Sincer din ultima vreme nu stiu ce se intampla. Da fratele meu mai mare are un comportament ciudat. Cand se intalneste intamplator cu verisoara lui sincer are doua...? (mai mult)
Salutare tuturor, am 15 ani si locuiesc impreuna cu parintii mei. Mama mea are probleme cardiace si nu are voie sa se stresese, tata are tensiunea ridicata si nu are voie sa se stresese dar insa de ceva...? (mai mult)
Bună! As dori sa îmi spun și eu '' offul " cu privire la actuala relație pe care o am de doua luni. Am cunoscut un tip, aparent normal, pe Facebook. Totul bine și frumos, ne- am întâlnit, am...? (mai mult)
Salutare TPU, sunt cu o fata de 1 an de zile, ne iubim, locuim împreună, dar am o nelămurire, tot timpul este nemulțumită de mine. Orice fac, nu este bine, orice zic, nu este bine, ba mă contrazice,...? (mai mult)
Păreri va rog fără miștouri. Poate o mama sa uite copilul după un timp?
Salut, o matusa de a mea, nu matusi- mea, pentru ca e una mai departata asa, circula vorba in sat ca nu se spala nici pe corp, nici pe dinti si i se zice porecla, , gura stramba", toti prietenii...? (mai mult)
Hei TPU. Am 15 ani jumate fac 16 in ianuarie, sunt venită din Anglia, iar parintii mei au divortat. Eu nu stau nici la tata, nici la mama, stau la bunici. Inca nu au iesit actele dupa divort, ei ...? (mai mult)
Buna seara, bunica mea dintotdeauna a fost consumatoare de alcool. Acum însă are 86 de ani și este din ce in ce mai rău. Cere cumva băutură, daca nu ii ducem procura altfel. Și are dorința de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!