Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Am o relație de 3 ani cu soțul meu doar ca ne- am căsătorit acum 2 luni. Eu sunt însărcinată, ma gândesc dacă sa păstrez sau nu sarcina, dar cred ca o sa o păstrez pentru ca soțul meu a zis...? (mai mult)
De ceva timp soțul meu ni prea e de acord sa merg în vizita la mama mea eucu el avem și o fără are un an el zice ca nu e de acord sa las fata la mama sa petreacă timp și cu mama cea mica totuși...? (mai mult)
Eu am 2 copiii baiat de 8 ani si fata de 5 ani acum vine şi bebe 3 pentru ca am aflat ca sunt însărcinată eu şi sotul meu ne am dorit mult al 3 copil însa mulţi îmi zic faptul ca nu trebuia sa...? (mai mult)
Bună ziua, cine ma poate ajuta cu hainute pentru copil 6 lunite, sunt o mama singura, soțul ma părăsit la aflarea vestii ca sunt însărcinată. Nu ma judecați pentru anunț, pentru mai multe...? (mai mult)
M- am certat foarte tare cu soțul meu asa ca mi- am luat copiii și am plecat la părinți mei pentru ca nu ne- am certat din cauza geloziei el e foarte gelos copiii noștri au băiatul un an jumate...? (mai mult)
Sotul meu are o fata dintr- o alta relatie fata e la mine şi la el ea noaptea înca cere biberonul de lapte şi are 2 ani vrem sa o dezvăţăm de biberon dar ea plânge ca vrea lapte şi se lipește ...? (mai mult)
Eu şi sotul meu avem o nepoţica are 3 ani eu sunt fericita sa fiu matuşa ei mereu sta lipita doar de mine când vine cu mama ei (sora sotului meu)în vizita la noi eu am aflat recent ca sunt însărcinată...? (mai mult)
Barbatul oferă bani si primește p*** acesta e târgul familiei tradiționale?
Bună ziua, Am programat cununia civila în decembrie, pe 9, urmand a pleca pe 10 intr o mini vacanta....se poate folosi pașaportul fara a-l schimba în urma căsătoriei?
Bună ziua, cine ma poate ajuta cu hainute pentru copil 6 lunite, sunt o mama singura, soțul ma părăsit la aflarea vestii ca sunt însărcinată. Nu ma judecați pentru anunț, pentru mai multe ...? (mai mult)
Mai am și eu o problemă. Directoarea, șefa mea, nu- mi zâmbește niciodată, până aici nu ar părea nimic în neregulă, că poate ai zice că așa e felul omului de a fi. Însă tot petrecând...? (mai mult)
Bună vin și eu cu o întrebare eu și soțul meu am adoptat un copil în urma cu un an băiatul avea 2 luni când l- am adoptat acum are un am eu mă bucur să fiu mamă îl iubesc ca și cum ar fi ...? (mai mult)
Bună eu și soțul meu ne certam des noi avem o fată are 16 ani el o cearta pe ea mereu de asta am și eu certuri cu el aș dori să nu o mai certe așa des pentru ca ea e încă un copil i- am zis ...? (mai mult)
Eu am născut la 17 ani acum am 21 și băiatul.meu are 5 ani am mai zis asta momentan locuiesc la părinți mei împreună cu băiețelul meu eu am și o sora mai mica ea are 16 ani părinți mei nu o...? (mai mult)
Eu si sotul meu avem 3 copiii baiatul cel mare nu e al lui e al meu din alta relatie are 10 ani doar baiatul de 6 ani si fata de 3 ani sunt copiii lui biologici fata e atasata de el dar el sta tot timpul...? (mai mult)
Mam împacat cu sotul meu noi am vrut sa divorţăm însa neam împăcat eu sunt însărcinată cu alt barbat pentru ca eu şi sotul meu am fost desparţiţi o luna sotul meu stie de sarcina si ca nu sunt...? (mai mult)
Salut TPU la o cununie ce se poată mai mult DJ sau lăutari?
Buna! Vin și eu cu niște întrebări fără răspuns și aștept niste păreri sau sugestii, poate alții s- au lovit de situația asta. Eu și viitorul soț urmează să avem cununia civila in Cluj...? (mai mult)
Bună oamenii! Mi am programat nunta la anul și după ce am plătit avansurile, m- am trezit ca face și sora mea nunta cu 2 săptămâni înainte. am încercat tot eu să o mut să nu fim una lângă...? (mai mult)
Bună am 16 ani îmi place sa petrec timp cu fratele meu chiar dacă el e mai mare decât mine el are 17 ani uneori ma port după el dar el e de acord sa stau cu el și afară însa părinți noștri ne...? (mai mult)
Eu și soțul meu ne dorim un copil eu am 25 de ani el are 41 de ani pentru noi nu contează diferență de vârstă dintre noi pentru ca ne iubim foarte mult dar mulți îmi spun ca el find mai în vârstă...? (mai mult)
Am avut o cearta cu soțul meu ne- am certat chiar foarte tare pentru ca de ceva timp nu ne mai înțelegem eu aș vrea sa ne reparam relația cât de cât dar el tot timpul când vine acasă de la munca...? (mai mult)
Am 3 copiii, gemeni care au 2 ani și un bebe de un an soțul meu mă ajută cu ei dar aș dori să mă ajute mai mult cu ei pentru ca simt ca nu pot face față singura.Ce pot să fac în legătură...? (mai mult)
Eu și logodnicul meu ne înțelegem foarte bine eu am 22 de ani el 26 noi vrem ai ne dorim sa ne căsătorim însă uneori intervin probleme pentru ca părinți noștri se baga în relația noastră au...? (mai mult)
Salutare. Adresez aceasta intrebare fetelor. Vreau sa imi cer iubita in casatorie si nu stiu ce inel de logodna sa aleg. Am gasit cateva modele care mie imi plac. Voi ce parere aveti? Pe care l- ati alege?...? (mai mult)
Eu și logodnicul mei ne- am mutat împreună, vrem să ne gmcasatorim însă părinții noștri au cam încercat până acum de multe ori sa ne strice relația. Care ar fi cel mai bun mod de a rezolva...? (mai mult)
De ce femeile evita pe cat posibil sa se certe/atace intre ele, insa atunci cand au de-a face cu barbati devin foarte usor iritabile, cu chef de cearta din orice?
Ce parere aveti de barbatii trecuti demult de varsta majoratului, ajunsi chiar si la vreo 30- 40 de ani, care nu si- au luat inca permisul auto? Am observat ca o buna parte din ei sunt si singuri/necasatoriti....? (mai mult)
Unde as putea cunoaște prieteni noi? Am 32 ani
Eu nu pot rămâne însărcinată, am ovare polichistice. Am făcut fertilizare vitro de 2 ori doar ca nu a funcționat, am discutat cu soțul și el a zis sa încercăm a 3 oara sa fac fertilizare vitro....? (mai mult)
Buna ziua, am și eu problema in ultimii trei ani am locuit cu iubita mea la socri și mereu mă îmbârligau că am inselat- o, că stau cu ea la interes etc. Am fost dat afara de 4 și de 4 ori am ...? (mai mult)
Eu cu logodnicul meu ne- am mutat împreună, eu am 22 de ani iar el are 26 de ani. Părinții noștri nu sunt de acord sa ne căsătorim, ne iubim și în plus suntem majori însă părinții noștri...? (mai mult)
Eu şi sotul meu vrem să plecam întro vacanţă în alta ţara în luna de mierie însa el are dintr- o relaţie anterioară o fata. Fata are 2 ani nu avem cu cine să o lasam asa ca ne- am gandit sa...? (mai mult)
Soțul meu nu înțelege faptul că copiii ma epuizează dacă stau toată ziua cu ei. Am 3 copii, e foarte epuizant sa am grija de ei mereu, sunt obosita și uneori din cauza oboselii simt ca am senzația...? (mai mult)
Soțul meu zice ca doar părinții lui au voie sa stea cu fetita noastră și ai mei nu, fata are un an, totuși e și nepoata părinților mei. El nu e de acord sa merg la ei pentru că zice ca le zic...? (mai mult)
Doar pentru faptul ca m- am împacat cu sotul meu dupa ce am fost despartiti si am vrut sa divortam iar eu mi- am facut o noua relatie in acel timp si sunt însărcinata din acea relaţie unii oameni ...? (mai mult)
Buna, eu am 17 ani, parinţii mei ma cearta cu nu o suport pe matusa mea, pe sora tatalui meu dar si ea se comporta urat cu mine. Pe sora mamei mele o suport si ma înţeleg super bine cu ea dar parinţii...? (mai mult)
Am și eu nevoie de prieteni și de socializare. Se oferă cineva să fie prieten/ă cu mine? Am 25 de ani și 0 viață socială, 0 prieteni. Nimeni nu vrea să vorbească cu mine. Credeți că cer marea...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți voi de cei ce au borderline? Cum sunt ca oameni în perspectiva voastră, cei care poate ați cunoscut pe cineva cu această tulburare și ce sfaturi le-ați da?
Am lăsat și eu câteva ore fata la mama, fata are un an și când am ajuns acasă soțul meu a comentat ca de ce am lăsat- o la mama. Mama m- a rugat sa o las la ea pentru ca vrea sa petreacă timp...? (mai mult)
Bună, sunt de 3 ani căsătorită cu soțul meu, însa e o situație mai ciudata. Eu am 25 de ani iar el are 41 de ani, oamenii zic ca mi- am distrus viitorul și tinereția căsătorindu- mă cu el...? (mai mult)
Eu și soțul meu nu ne mai înțelegem așa bine așa că am decis împreună să luăm o pauza de la căsnicie. Eu sa ma mut o perioada la părinții mei iar el sa stea la el poate ne vom înțelege ...? (mai mult)
Mă simt epuizata stau non stop cu copiii am 3 copiii sunt destul de mici fata cea mare are 4 ani, băiatul 2 ani și 2 luni și fata cea mica 9 luni copiii sunt mici și de asta mă epuizează non stop...? (mai mult)
Nu mai suport faptul ca soacra mea se baga în relația mea cu soțul meu. Stam la ea dar stam temporar până renovam apartamentul, soțul meu îmi ia apararea în fața ei dar degeaba ea nu înțelege...? (mai mult)
Eu am 16 ani, nu mă prea înțeleg cu tata. El mă ceartă din orice, mama nu e așa, nu mă ceartă din orice. Am si un frate mai mare cu un an ca mine, el mă apară când tata mă ceartă chiar...? (mai mult)
Bună! De ce devine între foști o tachinare și un făcut în ciudă? El dacă mă vede pe undeva la el în zonă imediat apare, eu odată la ceva timp îl caut ca să nu mă uite …. multe altele...? (mai mult)
Am aflat ca sunt însărcinată, eu şi sotul ne- am dorit un copil, sunt fericita ca voi fi mama dar şi speriata pentru ca imi e teama ca nu voi fi o mama buna pentru bebeluş.Cum sa fiu o mamă bună...? (mai mult)
Am mai multa nevoie din partea soțului meu însa el mereu îmi zice ca e obosit de la munca și urla la mine. El lucrează 14 ore pe zi, mereu îmi da comenzi sa fac doar ce vrea el și mama lui i- a...? (mai mult)
M-am gândit să mă împac cu tatăl fetei mele. Sunt despărțită de el de câteva luni, eu am 19 ani, nu sunt sigura dacă să îi dau sau nu a2 șansă. Aveți niște sfaturi pentru mine?
Am 17 ani, îmi cam place de un coleg din liceu. Am încercat să îi spun că îmi place de el dar sunt cam timidă și de asta simt ca nu pot să îi zic.Cum îi pot zice că îl plac fără să fiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?