Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Aş dori să le zic parinţilor mei ca sunt însărcinată însa eu cu soţul meu vrem să le spunem întrun mai special dar nu avem idei.Voi cam ce idei aţi avea pentru asta? Vreau pareri?
Am 3 copiii fata cea mare de 4 ani, băiatul de 2 ani și fata cea mica 9 luni într- adevăr eu îi dau mai multa atenție celei mici și cei mari sunt puțin geloși și când o alăptez pe cea mica...? (mai mult)
Iubitul meu a plecat la munca în străinătate amândoi am fost de acord ca el sa plece eu am născut acum o luna o fetiță locuiesc la părinți mei pentru ca nu ma prea pricep sa am grija de cea mica...? (mai mult)
Soțul meu îmi tot reproșează faptul ca am făcut 2 avorturi acele avorturi le am făcut la începutul relației noastre pentru ca nu eram chiar așa pregătită sa devin mama iar el îmi reproșează...? (mai mult)
Sunt căsătorită de 8 ani cu soțul meu dar de ceva timp el și a schimbat locul de munca și mă cam deranjează noul lui loc de munca pentru ca la el în birou sunt încă 3 birouri are 2 colegi ...? (mai mult)
Eu și soțul meu am fost despărțiți nu divorțați pentru ca nu am vrut sa divorțat dar am fost doar despărțiți era violent avem și o fată are 3 luni mulți îmi ziceau ca el nu se va schimba...? (mai mult)
Locuiesc cu iubitul meu am 18 ani și avem o fată are 10 luni eu cu el nu ne mai înțelegem ne- am certat de nenumărate ori ne am și împăcat de foarte multe ori am fost și despărțiți neam împăcat...? (mai mult)
Am gemeni au 6 luni fetiţă şi baiat ei de ceva timp nu mai vor cu nimeni altcineva nici macar cu soţul şi plâng doar dupa mine şi când mă ridic eu din pat sau daca îi las cu altcineva plâng ...? (mai mult)
Tatăl fetei vrea să ne împăcat noi ne- am despărțit pentru ca nu prea ne am mai înțeles el vine să vadă fata mereu și petrece timp cu ea fata are 3 ani eu am 19 ani nu sunt sigura dacă să...? (mai mult)
Am mai zis ca sotul meu e în scaun cu rotile de 2 ani din cauza unui accident de motor avem şi 2 copiii baiatul de 7 ani şi fata are 3 ani eu ma ocup singura şi de copiii dar şi de soţul meu el a...? (mai mult)
Eu locuiesc la fostul meu iubit momentan an 24 de ani eu locuiam la părinți mei am avut o cearta cu ei și am plecat la fostul meu iubit pentru ca noi după despărțirea am rămas prieteni și el mi-...? (mai mult)
Soțul meu lucrează în străinătate dar acum nu sa mai dus la munca pentru ca eu sunt însărcinată pentru a 2 oara noi avem și un băiat are 3 ani mie îmi e foarte rău de la sarcina și băiatul...? (mai mult)
Eu şi fostul meu sot avem o fata de 6 ani eu cu el ne am împacat el locuieste înapoi la mine si vrem sa ne recasatorim suntem de 5 ani divorţaţi fata e foarte ataşată de mine dar de când s- a mutat...? (mai mult)
Ma cert foarte des cu mama am 17 ani ea mereu îmi zice cum să mă îmbrac când ies afara nu îmi prea convine asta îmi doresc sa ma îmbrac cum vreau eu.Ce sa fac sa ma lase sa ma îmbrac cum vreau...? (mai mult)
Îmi doresc să rămân însărcinată din nou. Deja am o fetiță, are 6 ani dar vreau să îi fac o surioara sau un frățior. Eu când am nascut- o pe ea am avut niște complicații la naștere pentru...? (mai mult)
Mam mutat recent la părinți mei pentru ca iubitul meu e plecat la munca în străinătate și eu doar ce am născut acum o luna și am discutat cu el și a zis și el ca e mai bine sa ma mut la ai mei...? (mai mult)
Dacă am 19 ani mai trebuie sa ii spun tatălui meu pe unde merg și cu cine si daca stau peste noapte la cineva? (Stau cu el, dar am banii mei pentru ca lucrez)
Care a fost momentul in care ati realizat ca parintii nu sunt eroi, ci oameni cu greseli ca si noi? Eu am prins- o pe mami cand a mintit. I- a spus unui om o chestie, iar altui om alta chestie, iar...? (mai mult)
Locuiesc cu iubitul meu am 18 ani și avem o fată are 10 luni eu cu el nu ne mai înțelegem ne- am certat de nenumărate ori ne am și împăcat de foarte multe ori am fost și despărțiți neam ...? (mai mult)
Bună vin și eu cu o întrebare sunt căsătorită de 5 ani cu soțul meu eu am făcut 2 avorturi până acum soțul meu îmi reproșează uneori faptul ca eu am făcut 2 avorturi de când am făcut accele...? (mai mult)
Soțului meu de ceva timp nu îi mai convine nimic nici cum gătesc nici nimic are momente când e nervos și din cauza ca e nervos țipă la mine a vorbit și mama lui cu el și i- a zis ca nu e bine ...? (mai mult)
Sunt căsătorită de 8 ani cu soțul meu dar de ceva timp el și a schimbat locul de munca și mă cam deranjează noul lui loc de munca pentru ca în birou sunt 3 birouri unul a lui, unul a unui coleg...? (mai mult)
Am o întrebare pentru voi mai mult pentru fete dacă rămâne o fată însărcinată la vârsta mică mulți zic că dacă naște acel copil își distruge viața am trecut prin asta am rămas însărcinată...? (mai mult)
Nu prea ma mai înţeleg cu părinții mei pentru ca ei nu sunt de acord cu soţul meu doar pentru ca el are o fetiță din alta relatie fata are 2 ani şi e la noi pentru ca mama ei biologica nu a vruto...? (mai mult)
Am mai zis ca soțul meu a fost operat de ruptura de ligament și de asta locuim la socrii mei (părinți lui) temporar el de mers poate să meargă pentru ca are cârje dar eu find la munca nu prea are...? (mai mult)
Mama mă tot bate la cap cu faptul să mă împac cu tatăl copilului eu find însărcinată mai păstrez legătură cu el dar până la împăcare mai e drum lung dacă se va mai întâmplă asta eu ...? (mai mult)
Soțul meu de ceva timp îmi tot zice într- una să mergem 3 zile la mama lui noi suntem în concediu de la munca amândoi 3 săptămâni i- am tot zis ca nu vreau să merg la mama lui pentru ca eu și...? (mai mult)
Soțul meu mă face aproape tot timpul să fiu geloasă și nu mă simt tocmai bine când mă face să mă simt geloasă aș vrea să îl fac și pe el să se simtă gelos dar nu știu cum.Cum aș putea...? (mai mult)
Am aflat de curând ca sunt însărcinată eu şi sotul meu neam dorit un copil însa nu prea ma simt eu pregatita sa devin mama mulţi îmi zic ca dupa ce voi naste relaţia mea cu soţul meu se va schimba.Cum...? (mai mult)
Eu cu soțul meu am stat câteva luni în Germania acum suntem în țară am mai zis într- o întrebare anterioara ca el vrea sa meargă iar pentru ca l- a sunat fostul lui șef din Germania la care lucra...? (mai mult)
Eu și soțul meu avem 2 copii un băiat de 2 ani și 2 luni și fata care are 3 ani ei sunt foarte atașați de mine stau mai mult cu mine decât cu alte persoane eu nu prea am puțin timp pentru mine...? (mai mult)
M- am împăcat cu soțul meu, am zis să îi mai dau o șansă pentru ca avem un copil împreună.A promis că o să se schimbe și nu o sa se mai ia la cearta cu mine, nu îl prea cred dar sper ca ...? (mai mult)
Sunt într- o relație cu o fată de mai multe luni. Avem amândoi 29 de ani. Chiar de la la început, a existat o chimie foarte puternică. Pentru mine a fost cea mai puternică chimie pe care am simtit-...? (mai mult)
Voi cum ii salutați pe bunicii voștri, și pe mătușile/ unchii voștri?
Salut, am venit cu varmiu aici în Olanda acum 3 luni pentru a munci însă acum mi s- a luat deoarece am ajuns aici și am început să am insomnii, stres, anxietate și vreau acasă pentru a mă trata....? (mai mult)
Sotul meu are o fetiță care are 2 ani din fosta lui relaţie şi e la noi pentru ca mama ei nu a vrut- o. Eu o iubesc ca pe propriul meu copil. Desi are 2 ani înca cere biberonul de lapte, am încercat...? (mai mult)
Bună. Eu și soțul ne- am mutat la socri de curând din cauza ca vine iarna și utilitățile la căldură sunt foarte scumpe, iar noi avem un bebe micuț. Înainte de asta locuiam la mine acasă, ...? (mai mult)
Bună, vin și eu cu o întrebare, sunt căsătorită de 5 ani cu soțul meu, eu am făcut 2 avorturi până acum. Soțul meu îmi reproșează uneori faptul ca am făcut 2 avorturi. De când am făcut...? (mai mult)
Eu si fostul meu sot urmeaza sa ne recasatorim, suntem de 5 ani divorţaţi şi avem si o fata care are 6 ani, însa mamei lui nu îi convine faptul ca noi vrem sa ne reconstruim si mereu face scandal...? (mai mult)
De ce cam toți de vârsta mea reușesc să își facă relație și să aibă noroc în dragoste și eu nu, nici măcar în online? Mă doare când alții reușesc și eu nu și simt că Dumnezeu ...? (mai mult)
Eu și soțul meu mai avem certuri dar nu e vina lui, uneori eu încep certurile și chiar dacă eu încep certurile la final el își cere iertare și încearcă sa ma împace. Eu mai am momente când...? (mai mult)
Am 27 de ani, sunt însărcinată, locuiesc la mama pentru ca m- am despărțit de tatăl copilului pentru ca el nu era pregătit sa fie tata, asa a zis. Mama are obiceiul sa ma atingă pe burtica de...? (mai mult)
Eu m- am mutat la fostul meu iubit pentru ca am stat la părinții mei și m- am certat cu ei, asa ca am decis sa plec și nu am avut unde sa ma duc. De asta m- am mutat la el, dormim în aceeași camera....? (mai mult)
Buna. Imi voi descrie situatia cat de pe scurt pot, eu nu mai stiu cum sa procedez. Poate primesc un sfat util. Suntem impreuna de multi ani, nu suntem casatoriti, nu avem copii. De- a lungul timpului...? (mai mult)
Va prezint o situatie, si am nevoie de ajutor. Daca este vreun terapeut sau psiholog pe aici cu atat mai bine. Bunica mea s- a operat, si trebuia sa mearga cineva cu ea la control. Prima data am fost...? (mai mult)
Buna. Am nevoie de o parere. Eu inca din copilarie renunt foarte usor la persoane si ma atasez foarte greu. Am o prietena care de 4 zile raspunde destul de greu si sec la mesaje, daca ii spun ceva raspunde...? (mai mult)
Sunt de 2 saptamani cu un baiat şi ieri mi s- a stricat telefonul şi a vrut sa vadă ce are şi a găsit niste poze cu fostul meu iubit, dar nu m- a intrebat cine este. Nu mi- a spus absolut nimic! ...? (mai mult)
Am mai zis ca iubitul meu m- a înșelat, l- am iertat dar uneori îi mai reproșez faptul ca m- a înșelat și el zice mereu ca de ce îi reproșez. Ii reproșez doar în timpul certurilor asta pentru...? (mai mult)
Sunt într- o relație cu o fată care face videochat, nu e vorba de bani dacă asta vreți sa spuneți, sunt doar sentimente frumoase și sincere, catalogam fetele astea recunosc, dar mi- a explicat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?