Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Credeți că după o ceartă, despărțire din diverse motive, după un timp se va mai putea împăca cu acea persoana?
Buna TPU, vi se pare normal ca parintii sa nu te ajute in viata cu nimic? Vreau sa ma mut cu chirie si sa muncesc dar ei nu ma ajuta cu nimic. Pâna ajung sa am banii mei i- am spus mamei ca am nevoie...? (mai mult)
Părere despre relație de 4 ani fără sa fie logodiți si fără poze împreună pe Facebook, fără copii, doar stau in aceeași casă.
Erau acum 3 ani pe Minimax niște desene cu doi copii care intrau într- o valiză și se teleportau în diverse locuri de pe Pământ. Acolo se întâlneau cu o altă fată cu părul negru care avea ...? (mai mult)
Cum, unde și în ce circumstanțe vreți să se bage un băiat în seama cu voi fetelor? Cat o sa mai țineți secretul ăsta sau vreți sa intrați cu el în pamant. În fine, cum și unde vreți ...? (mai mult)
Buna TPU! Ce sa fac daca mama mea si cu bunica mea s- au certat? Am auzit unele lucruri care m- au facut sa plang si inca mai plang cand ma gandesc la ele... La mine in familie ne ignoram emotiile si ce...? (mai mult)
Prietenul meu cel mai bun e fata și pare că mă îndrăgostesc de ea, dar știu precis că ea nu mă place și doar suntem prieteni, dar și eu as dori din nou să o văd că pe un prieten, nu mă...? (mai mult)
Salutare. Am o problema majora, ieri seara laptopul meu a decedat, am fost azi cu laptopul la service si domnul de acolo mi- a zis ca placa de baza s- a dus si nu se mai fabrica placi de baza pentru ...? (mai mult)
Salut/buna,am si eu o intrebare eu ce neam vin cu persoana sau familia care mi-a taiat moțul cand eram mic? Mi s-a spus de catre cineva ca am veni fini dar nu prea cred
Hei, ca să vă explic cum stă situația: telefonul prietenului meu s- o stricat și i- am dat eu un telefon vechi de al meu. Și atunci m- am uitat puțin la pozele lui și el e genul care nu șterge...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, am 23 de ani si vreau sa plec cu iubitul meu sa ne mutam impreuna, dar parintii nu sunt de acord. Eu vreau sa plec cu el fara ça parintii mei sa stie, vreau sa fug cu ...? (mai mult)
Salut, ieri m- am despărțit de iubita mea ea spunându- mi ca fără mine ii va fi mai bine si nu mai are nevoie de mine. Astăzi toată ziua îmi scrie ca sunt cel mai oribil, ma judecă si ma numește...? (mai mult)
Salut TPU! Cum aș putea să imi conving părinții să imi cumpere o consola Xbox serie s? I- am rugat și de fiecare dată imi spun că nu imi face bine și ca nu ma ajuta cu nimic. Am și calculator...? (mai mult)
Ce parere aveti despre locuitul impreuna inainte de casatorie?
Buna TPU! Am 13 ani si parintii mei muncesc mult (mama - de la 6:00 pana la ora 17:00 si tata acasa), iar ei uneori sunt nervosi pe mine din cauza ca sunt infometati sau obositi. Vreau doar sa stiu cum...? (mai mult)
Are cineva frate care intre ei este 9 ani diferenta de varsta?
Salut. Cunosc doi pot sa zic chiar trei oameni mari iubitori de animale, dar in relatiile interumane sunt tare răutăcioși și spurcați. Ce credeti, din ce motiv sau cum funcționează treaba? Au...? (mai mult)
Buna băieților, ce părere aveți? Ați lua o femeie cu 5 copii? Răspunsul sincer primește funda
Sunt o persoana rea daca nu ma pasioneaza copiii? Am multi nepotei, imi place sa ii vad, sa cumpar cadouri dar nu o sa ii tin in brate sau sa ma joc sa ii giugulesc. Este gresit?!? Socrii se uita ciudat...? (mai mult)
Bună, soțul a băgat actele de divorț și a zis ca m- a dat în judecata pentru creditul pe care l- am făcut pe numele lui și zicea ca trebuie să îmi vina citație acasă la părinți. Când am ...? (mai mult)
Dacă o rudă ți-a făcut rău prin vorbe și fapte, mai merită să îi dai o șansă?
Simt ca o iau razna, nimeni nu ma iubeste si nimeni nu o face vreodata. Am o iubita de 27 de ani eu fac 20. O stiu din noiembrie, noi nu lucram, avem pensie si eu si ea. Mereu cand se supara pe...? (mai mult)
Hey,femeile din zodia berbec sunt frumoase?
Vouă vi s-a întâmplat ca parintii voștri sa ii audă pe prietenii voștri cum înjură? În aceasta situație ce fac?
Bună tuturor, am o problemă mai delicata. Am un prieten care între timp mi- a devenit soț. Împreună ne dorim copii. În anii trecuți am avut 2 sarcini una oprita din evoluție și una extrauterina....? (mai mult)
Dacă o să fiu întrebat vreodată dacă îmi place de fata de care îmi place (ex: prietena ei cea mai bună), atunci cum ar trebui să răspund? Dacă își dă seama că o plac, atunci o să pună...? (mai mult)
Va salut. Poate cineva trecut prin ceva similar ma poate ajuta cu un sfat. Am intalnit o fata acum 4- 5ani. Ea era intr- o relatie, eu aveam o relatie. Este sora '' fratelui meu, de alta mama ''. ...? (mai mult)
Hei TPU! Am o intrebare. Ce pot face dacă sunt abuzată verbal de către tatăl meu? Îmi este frica sa vorbesc cu cineva despre asta, nu vreau nici pe tata sa îl bag in Belele dar simt ca nu mai sunt...? (mai mult)
Buna la toți, M- am despărțit deja a doua oară de iubitul meu. Și asta din inițiativa mea, pentru ca nu ma simțeam prețuita și iubita, chiar dacă el îmi oferea atenție, dar nu știu,...? (mai mult)
Bună TPU! Am 12 ani și am o relație foarte rece cu mama.Imi este frică să mă machiez langa ea desi ea știe și mă lăsa să fac acest lucru.Mereu mi- am dorit să fim apropiate și să ne înțelegem...? (mai mult)
Ce inseamna atunci când plângi dacă cineva îți spune ca te iubește? Gen mi se spune rar și de fiecare data când x îmi spune încep sa plâng și nu îl plac sau ceva
Am de va adresat mai multe intrebari... 1. Ce ati simti daca cineva ti ar extermina ultima speranta? 2. Ce ati face daca familia te ar incuraja la o viata mea buna dar sub anumite conditii? 3. Ce ati...? (mai mult)
Voi ce credeți, relațiile de la distanță pot duce la căsătorie?
Buna ziua! Scriu aici deoarece nu am cui sa ma descarc si sunt pusa intr- o situatie cam delicata. Pe scurt sunt intr- o relatie de aproape 5 ani de zile, avem un copil de aproape 3 ani, dar ca in orice...? (mai mult)
Cum se poate explica diferența de rase omenești și animalele sunt in general la fel peste tot?
Buna TPU! Am iesit din ultima relatie in Decembrie, de atunci pana in ziua de azi nu am mai iesit cu nici-un baiat. Ce sfat imi puteti da in acest sens? Cum pot sa imi reincapat increderea?
Bună TPU, rog maxima seriozitate.Sunt impreuna cu sotul meu de 10 ani.Nu am putut sa raman insarcinata, problema e la el.Am avut un moment de vulnerabilitate cat timp el era la mama lui acasa o saptamana...? (mai mult)
Am o problema de familie ce poate unora o sa vi se para banala sau absurda dar eu nu stiu cum sa o rezolv. Urmează sa ma căsătoresc.Sa fac o nunta mica și restrânsă dar am probleme cu iubitul și...? (mai mult)
Am aflat ca iubitul meu este gay, ce sa fac? Eu il iubesc
Dacă un bărbat in fosta căsnicie a avut o relație paralela timp de câțiva ani, credeți ca va face același lucru și in următoarea căsnicie? Ca va fi tot infidel.
Salutare! Am ieșit cu o fată de 18 ani, eu având 24. Discutasem pe net de ceva vreme pana să vin s- o cunosc și mi- a spus că e timidă. Ei bine aseară ne- am văzut și chiar nu a greșit când...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reacționați atunci când locuiti cu soacra și ea în loc sa va lase în pace sa va beți cafeaua liniștită, va pune la treaba?
Salut, am 23 de ani si intrebarea ce urmeaza sa fie pusa este adresata barbatilor (in adevaratul sens al cuvantului) de peste 30 de ani. Vreau sa- mi intemeiez o familie (cel putin am de gand sa fac ...? (mai mult)
Buna TPU, poti ramane prieten,amici,cu fostul prieten?(nu a fost motiv de inselat, ci alte motive de comportament plus altele...)
Buna TPU, am o intrebare pentru voi:Daca in preajma sarbatorilor de Craciun vine iubitul tau si se comporta altfel, EX:(Eu varsta 27 el varsta 34ani de peste 3 ani impreuna, necasatoriti) Daca imi spune...? (mai mult)
Iubita mea nu știe pe cine sa aleagă dintre Mine și fostul ei fostul ei s- a întors la ea și s- a despărțit de ea odată când cineva a mințit ca l- a înșelat cu mine el o lăsa singură și ...? (mai mult)
Salut! Dacă am un verișor și verișorul meu are o verișoară, eu cu verișoara lui ce rudenie suntem?
Am stricat intentionat laptopul meu vechi cu apa si acum o sa il rog pe fratele meu din Anglia sa imi trimita altul nou si mai bun, o sa il mint ca s- a stricat singur laptopul, ce credeti va tine smecheria...? (mai mult)
Urmează să an nunta și caut cadouri pentru nași. M-am gândit la un set de halate și prosoape personalizate. Unde găsesc la preturi accesibile?
Motanul meu a plecat acum 5 zile mai sunt șanse sa se întoarcă? (țin sa menționez ca era castrat și avem mare grija de el )
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.