Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Poate ca frica de abandon să apară când părinții divortează, chiar dacă, și după divorț, copilul își vede ambii părinți și ambii sunt implicați în creșterea copilului?
Ce părere aveți de străinii însurați cu românce?
Bună seara! Cum pot convinge parintii sa-mi iau si eu un calculator, eu am bani necesari sunt bani mei stransi am 12 ani. Daca ma lasa imi puteti sugera niste site uri de unde imi pot lua pc.
Salut! Mai e cineva singur acasă ca mine? Mulțumesc!
Buna. Vreau sa pacalesc pe fratele meu din Anglia ca mi s- a stricat laptopul si vreau altul nou, eu acum detin acum un laptop HP vechi din 2014 cu SSD 120 gb, HDD 1 tb si 4 gb Ram si sunt satul de...? (mai mult)
Buna TPU, am niște probleme cu familia și nu stiu ce sa fac, nu prea ma lasa sa ies cu prietenii afara și ma pune sa invat toată ziua în camera mea, dacă îi zic ca vreau sa ies afară cu prietenii...? (mai mult)
Ce ai simtit cand ai fost chiar singur undeva? Oare vrem cu adevarat sa fim singuri? Cat de singuri? Cat timp poti sa stai singur? Singur la bloc? Singur la casa? Singur in sat? Singur in parc?...
Buna seara, am și eu o problema părinții mei, nu vor sa imi dea masina sa ma plimb și eu ca oricare tânăr care a luat permisul, sa nu mai zic ca nu ma ajuta cu nimic. PS am luat permisul anul...? (mai mult)
Cat e un meniu la un restaurant la o nunta? Un botez?
Buna tuturor, un sfat din partea voastra, stau in chirie cu inca un cuplu plus 2 copii mici, de aproximativ 1 an, prietenul meu este ruda cu acest "cuplu" minune. El plecat mai mereu, ea non stop acasa...? (mai mult)
Salutare, povestea incepe asa. Am intalnit pe o platoforma de chat online o fata de care m- am indragostit. Timp de vreo saptamana am intrat frecvent, am facut rost de instagramul ei si am inceput sa...? (mai mult)
Am visat o fata care m- a placut in trecut cand eram cu cineva. Am postat un story acum câteva zile pe care l- a vazut si ea de pe un cont secundar, ea n- a mai văzut un story la mine de un an, in ...? (mai mult)
S- a întâmplat vreodată sa va operați și persoana pe care o placeți nici măcar nu te- a intrebat dacă ești bine sau sa intrebe din ce cauza te- ai operat, in condițiile in care a văzut story-...? (mai mult)
Cum pot trece peste o relatie care a esuat?
Salut! Ajutați- ma va rog cu un sfat.Mama lucrează la spital și are în fiecare lună 5- 7 nopți, adică ture de noapte și incepand din iulie 2022 am descoperit că nu mai puteam sta singur seara,...? (mai mult)
Salut TPU! Promit ca dau funda, va rog din suflet sa ma ajutati. Iubita mea, viitoarea nevasta vrea sa se faca stewardesa si eu ca viitor sot nu sunt de acord cu aceasta meserie, nu imi place, nu...? (mai mult)
Buna! M-am casatorit recent si voiam sa aflu daca semnatura din registrul starii civile va ramane semnatura mea oficiala(cea pe care trebuie sa o folosesc de acum inainte) sau o pot schimba?
Ce riscă să devină un copil care a fort batjocorit, a primit bullying ani la rând și pe deasupra mai are și o traumă legată de femei? Când era mic a fost refuzat de o fată de care îi plăcea...? (mai mult)
Buna, cam cat se pune la o nunta de penticostali? Mentionez ca suntem verisori de gradul 3 dar nu prea vorbim si ar trebui sa merg doar pentru ca avem acest grad de rudenie.
Buna, TPU. Am nevoie de ajutor. Am 18 ani si locuiesc cu parintii mei. Sunt foarte stricti, nu ma lasa nici macar sa ies din casa, nu ma pot vedea nici cu iubitul meu…am incercat sa vorbesc cu ei,...? (mai mult)
De ce unele fete se supără sau se enervează foarte ușor pe iubitul lor?
Hei! O ruda face vraji familiei. Cum putem scapa de vraji și totul sa se întoarcă împotriva ei Inafara de rugăciuni și mers la biserica, pentru ca am încercat și nu funcționează.
Buna! Dupa cum vedeti am revenit din nou:))Am o relatie de 5 luni la distanta cu iubitul meu.Noi am mai fost odata despartiti iar dupa ne am inpacat.In ultimele 3 luni el sta exagerat de mult la calculator...? (mai mult)
De ce băieții cuminți refuza fetele?
Buna seara! De ceva vreme discut cu o tipa pe care am cunoscut- o acum 3- 4 luni, in acel moment avea o relatie, ulterior am inceput sa iesim. Totul a decurs intr- un mediu amical, nu am fortat lucrurile...? (mai mult)
Buna. Va rog daca se poate o explicatie legala pentru situatia de mai jos… Sunt tata, am un baiat de 23 de ani si este indragostit de o fata de 15 ani jumate, amandoi sunt intr- o relatie de aproximativ...? (mai mult)
Ceau. Oameni buni, voi prețuiți/credeți că ati putea iubi mai mult o fata virgină, sau una care deja si a inceput viata sexuala? Rog sa se abtina *deștepții* Știu că sunt alte criterii si ...? (mai mult)
Acum ceva timp eram la baie cu iubitul meu după ce m- am trezit și voiam sa- mi fac rutina de dimineata, eram pregătită sa- mi pun lentilele de contact și fix atunci a bătut la usa iubita varului...? (mai mult)
Heii, viitorul meu sot inca mai are poze cu fosta lui iubita...inca isi mai scriu, vorbesc destul de des la telefon si nu sunt discutii despre copil ca atunci nu ma bag chiar deloc dar de fiecare data...? (mai mult)
Bunăăă, vin si eu cu o intrebare dar mai întai va povestesc pe scurt, iubitul meu avea niste poze cu fosta sotie si fetita lor.L- am tot rugat sa arunce pozele pentru ca erau majoritatea cu ea sau...? (mai mult)
Cum poți să știi dacă un băiat te place? Având în vedere că majoritatea băieților nici nu vor să spună asta
Cum identificăm o relație toxică?
Bună dimineața, sunt persoana care a făcut creditul pe numele soțului, întrebarea e părinții pot fi complici dacă au știut că vor primi banii și ca nu au fost ideea lor ci a mea? Ei mi- au ...? (mai mult)
La nunta surorii mele iubitul meu m- a pus sa plătesc o suna mai mare pentru ca e sora mea. Gen eu pun 250£ și el 150£ și plătim la comun 400£. Și nu mi se pare corect pentru ca nu primesc ...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa expun problema mea cat mai pe scurt. Cat despre rauvoitori sau critici, rog sa se abtina pentru ca nu voi lua in seama mesajele lor. Bun. Acum un an si ceva trecusem printr- o despartire...? (mai mult)
Bună. Am aflat ca am fetiță și as vrea sa îi pun numele Cataleya Ariana. Ce părere aveți?
Cum poti trece peste sentimentul de a fi inselat? Credeti ca se mai poate repara o relatie dupa infidelitate? Tin sa mentionez ca sunt fata
Ce pot să fac dacă mama mea țipă mereu la mine? Mereu țipă la mine, orice fac, nu o interesează — ea țipă. Am ticuri, țipă la mine si ma pune sa ma opresc, chiar dacă este un lucru...? (mai mult)
Cum mă pot înscrie la o agenție matrimonială?
Vreau să încep prin a spune ca am 21 de ani si sunt la facultate, am un iubit care are 28, lucrează în orașul meu natal si locuiește cu parintii. Ne înțelegem super bine, suntem împreună ...? (mai mult)
Bună, vin și eu cu o întrebare, iubita mea tot spune că nu mai vrea să fie cu mine. Ce să îi spun ca să îi stârnesc atracția să o fac să mă iubească? Ea încă mă mai caută da tot spune...? (mai mult)
Bună seara dragilor, am nevoie de un sfat, o părere din partea voastră. Sunt într- o relație de aproximativ 2 ani de zile, o relatie cu urcușuri si coborâșuri (despărțiri, împăcări). Despre...? (mai mult)
Buna! Spuneți- mi ce ați face in locul meu, eu am 21 de ani și iubitul meu 47, precizez că stau la el că nu am unde altundeva efectiv. Părinții mei sunt divortati, mama mea e plecata in străinătate...? (mai mult)
Salut! Am niste probleme de sănătate și nu lucrez și rămân acasă singur cam des.Si acum sunt singur pentru câteva ore.La inceput e mai ușor, dar pe urmă mi se face urat.Cand mama lucrează și...? (mai mult)
Buna. Eu si mama mea ne aflam intr- o situatie destul de urata. Doar ca din anumite motive momentan nu putem implica organele de ordin deoarece riscam sa isi piarda mama locul de munca si are un credit...? (mai mult)
Sunt impreuna cu un baiat si bunicii se bagă in viata mea, nu sunt de acord cu el, nici ai mei nu prea sunt. Ei vor sa stau in satul natal dar eu am plecat și m- am angajat in alt oras, dar nu sunt...? (mai mult)
Acum ceva timp, o fata mi- a dat block pe ig, iar eu nu stiam nimic, nu eram pe telefon atunci. Am revenit dupa 1 ora 2. Primesc notificare ca ma urmareste, i- am dat follow, i- am scris si dat poza....? (mai mult)
Buna! Credeți în cocincidente sau în destin? Intreb asta pentru ca o sa va spun o mica povestioara pe care am patit- o eu. M- am despărțit de fostul iubit acum câțiva ani după o relatie de lunga...? (mai mult)
Hey TPU, am 20 de ani și m- am îndrăgostit de o femeie de 45 de ani, problema este că ea e căsătorită, dar încă nu are copii, iar soțul ei o tratează foarte prost, chiar dacă este o femeie...? (mai mult)
Buna ziua, as dori sa ma sfatuiesc cu voi, o sa incerc sa povestesc pe scurt. Sunt intr- o relatie cu un baiat de cateva luni, dar parintii nostri nu stiu asta, o tinem privat momentan. Inainte de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
1onur întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?