Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Întâmpin o problema pe care nu o înțeleg și poate ma puteți lamuri voi. Poate aveți voi pe cineva un familie la fel și puteți sa îmi explicați ce se intampla. Treaba e ca părinții mei au ...? (mai mult)
Recent m-am despărṭit de prietena mea si nu ṣtiu ce să fac, eu vreau să fiu din nou cu ea, (ea are 16 ani eu 17 ani)
Salut! Am un botez astăzi și vreau să știu dacă se duc flori la botez mamei sau nu. Mulțumesc!
Cum te poți descurca singura cu un copil, mai ales dacă nu ai un venit? Sa luam în calcul faptul ca tatăl copilului îl va susține financiar, ii va cumpăra din lucrurile necesare și își va asuma...? (mai mult)
De ce ma simt pustiu? Simt niște goluri în inima, mi se taie cheful de făcut orice instant, nu îmi vine sa ma mai îngrijesc deloc, nu mai am chef de nimic
Hey, ce inseamna cand o fata iti spune ca tu esti perfect si ca la ea e problema, ca ea nu mai poate fi cu tine, ca ea nu e aleasa, ca multe fete si- ar dori sa fie cu tine si ca tu esti perfect? Mentionez...? (mai mult)
Bună, am plecat de la soț cu copilu și sunt la părinți, mi- am găsit un loc de munca, mama are grija de copil cât sunt eu la muncă, aștept să fac 3 luni vechime de muncă sa scot banii din ...? (mai mult)
Buna, am 24 de ani am o familie instarita si sunt studenta la medicina. Un vecin m- a placut cand eram mai mica prin liceu si l- am respins si nu am tinut legatura pana acum 2 saptamani, au trecut 8-...? (mai mult)
Buna TPU, as vrea un sfat de la voi.Am o situatie cu sora mai mare cam complicata dar am sa scriu prescurtat. Eu sunt in strainatate, ea e in rom, am fost la distanta 6 ani, ea casatorita cu doi copilasi,...? (mai mult)
Buna TPU! Am 15 si sunt un baiat, am convins- o pe prietena mea cea mai buna de 16 ani sa mearga la o intalnire cu mine. E prima mea intalnire si habar n- am pe unde sa mergem. Ea e mai baietoasa de fel...? (mai mult)
Hey baieti, cum reacționați atunci când iubita voastră va trimite următorul mesaj " iubitul meu, tu iubitul meu, viața mea, în seara asta te aștept cu o cina specială din lumea asiatica", ...? (mai mult)
Cred ca m-am îndrăgostit de prietenul meu cel mai bun... Cum sa fac sa scap de asta? Nu vreau sa stricam relația de prietenie.
Hey lume, ati patit vreodata sa aflați ca după o nunta când mirii numărau banii de cinste, mireasa l- a luat la bătaie pe mire și a urlat în tot restaurantul din cauza ca neamurile lui au pus ...? (mai mult)
Bună seara, aș dori părerile voastre aici in comentarii și sa fiu și eu lămurit și sa nu mai fiu asa stresant. Începutul. Este o fată foarte frumoasă și ea in trecutul ei a avut două relații...? (mai mult)
Buna, am avut o relatie de un an jumatate si tin sa mentionez ca a fost prima mea relatie serioasa. Partenera mea s- a despartit de mine acum 3 luni si simt ca nu pot sa iubesc o alta femeie, cam in...? (mai mult)
Caut idei de surprize pentru nunta surorii mele. Nu mă refer la banalele declarații sau cadouri. Vreau ceva mai aparte, de neuitat și emoționant.
Nu stiu ce sa mai fac cu mama, orice fac, orice ii spun nu- i niciodata apreciat de ea si nu- mi da dreptate cu nimic, spune ca doar eu ar trebui sa- mi rezolv problemele si ca tot ce se intampla e ...? (mai mult)
In curând voi avea nunta. Nu știu ce cadou sa le fac nașilor. As vrea totuși ceva să le fie de folos. Nu vreau tablouri, ceasuri.
De ce mă simt geloasă când fostul meu mi-a spus că iubita lui de acum este mai bună decât eu?
Buna, va rog sa imi recomandati ce as putea sa ii iau cadou unei femei de 62 de ani, e mama prietenului meu. Multumesc de ajutor.
Bună! Ii puteți recomanda restaurante pentru evenimente (nunti) care au preturi per meniu maxim 300 lei? În București. Mulțumesc!
Este adevarat ca femeile se vor intoarce mereu la barbatii pe care i-a lasat pentru altul?
Buna fetelor, sper sa ma ajutati cu un sfat, ce ati face in situatia in care iubitul vostru v- ar spune ca voi nu faceti nimic pentru relatie sau cum mi- a zis mie azi"tot eu sa vin la tine pe tine te...? (mai mult)
Nu vreau sa supere pe nimeni intrebarea aceasta, o pun doar din pura dezamagire. Exista femei care sa te placa sa te iubesca? Nu ma refer aici sa te iubeasca ca ai o casa, ca ai o masina, ca ...? (mai mult)
Deci iubitul unei prietene se plange mereu de fosta nevasta lui ca era o "jegoasa", dar el e un obez si arata mereu unsuros in timp ce tipa aia arata mereu ca o bombonica si de cate ori am intalanit- ...? (mai mult)
Dacă actuala iubitului meu îmi zice "Ești proastă de dai în gropi și ești urâtă" (cuvintele ei, nu ale mele) înseamnă că e insecure?
De ce mă simt geloasă că fostul meu și-a găsit o iubită nouă deși simt că eu am trecut peste și au trecut undeva la 3 sau 4 luni de la despărțire?
Imi poate recomanda cineva un instructor de inot pentru copiii mei de 4 ani in sectorul 3 sau in centru? Cu preturi bune
Salut. Am o problema si vin sa va cer părerea pentru ca simt ca ma acapareaza vina tot mai mult. Mama mea a sarit la bataie la mine si ma abuzeaza atat emotional cat si fizic (fizic o face rar), ea ...? (mai mult)
Hellou! Ce părere aveți despre un bărbat care vrea relație la distanță? Credeți că are pe altcineva?
Bună! Vreau va rog sa ma ajutați cu ceva. Am un frate mai mic cu 4 ani (are 14 ani) și se poarta oribil. Tot ce face este sa stea pe tabletă toată ziua, înjură și câteodată chiar o loveste pe...? (mai mult)
Hei, imi poate da cineva o idee. Este ziua prietenei mele care face 30 de ani, as vrea sa ii fac o surpriza. si nu stiu ce. Va multumesc!
Am un prieten care ma streseaza, tot imi cere poate ca zilnic sa ii dau raportul ce fac, cat am castigat, unde sunt, unde ma duc si se supara daca nu sunt disponibil sa ii dau sa bea. Si eu mai beau...? (mai mult)
Ce faci atunci cand acea persoana ce o iubești își bate joc de tine? Iti vine sa mori si sa iti bagi p.a in ea de viata.
Tatal meu bea foarte mult. 6- 10 Doze de bere pe zi. El nu a avut niciodata grija de mine, doar ce imi da alocatia. Mama a divortat de el anul trecut. Certurile au fost dintotdeauna doar ca de cand a ...? (mai mult)
Buna ziua, am o problemuță. Iubitul meu vrea sa ne mutam împreună după aproape 4 ani, am mai stat împreună el la mine eu la el dar nu am locuit o perioada lunga de timp, acum el insistă foarte...? (mai mult)
Salutare tuturor! Urmează ca anul viitor să mă căsătoresc. Toate lucrurile sunt foarte clare cu excepția unuia, legat de numele de familie. Eu ca bărbat nu aș fi de acord sub nici o formă să...? (mai mult)
Ceau. Am 21 de ani si ma obsedează groaznic gandul ca iubita mea nu a fost virgina, a mai avut o relație inainte de mine Sunt foarte constient de faptul ca nu ar trebui sa am aceste gânduri deoarece,...? (mai mult)
Bună! L- am testat pe sotul meu, dandu- i mesaje de pe alta cartela, prima data i- am dat un mesaj cu un semn, el a răspuns cu semnul întrebării. Apoi am întrebat, deranjez? El a răspuns...depinde,...? (mai mult)
Salut, deci trec printr- o despărțire, deja de o săptămână. Relația a durat 4 luni și a fost plină de momente extraordinar de frumoase dar și certuri din când în când devenind în ultimul...? (mai mult)
Bună seara! Ce părere aveți despre oamenii care blochează și deblochează alte persoane fără un motiv anume? Se pare ca cineva nu a reușit sa ma înlocuiască cu o persoana mai buna și s- a întors...? (mai mult)
De ce unele mame prefera sa stea cu un barbat abuziv, care injura si face ca toti dracii, folosind pretextul "că vor să- și crească copilul cu tată" și stau cu el ca sa aiba copiii "tată"? Bine...? (mai mult)
Câți dintre voi încercați sa vorbiți cu cineva și nu aveți cu cine? Mai ales și cu parintii noștri, unii dintre ei rămânând în continuare pe timpul comunist sau a lui Ceaușescu când incerci...? (mai mult)
Să zicem că o persoană sta cu părinții până la o vârstă înaintată, gen 26 de ani din lipsa posibilităților de a- si cumpăra o locuință proprie. Părinții nu sunt foarte stricți, dar...? (mai mult)
Dacă vă supără persoana iubită, ați fi în stare să îi puneţi clorură de sodiu în mâncare?!
Cum îi pot explica lui tata că nu o mai vreau pe mama lui, adică bunica mea, în viața mea? Nu o mai vreau în viața mea din multe motive și tata știe acele motive. El a spus că e bunica mea ...? (mai mult)
Bună tuturor. Care este cea mai haioasă sau penibilă întâlnire cu un băiat/fată?
Salut baietii. Voi cum preferati sa va fie partenera? _ Frumoasa chiar daca e mai retrasa. _ Vorbareata si hazlie cu toata lumea, de gasca, indiferent daca e frumoasa sau urata. _ Extrem de desteapta,...? (mai mult)
Bună TPU, mi- am lovit mama si sora din crize de nervi, am lovit- o pe mama si am dat- o jos și acum imi pare foarte rau. Ce credeti ca pot sa fac sa imi cer scuze? Mi- e rusine ca nu i- am dat nici...? (mai mult)
Credeti ca are rost sa mai ții de o relatie 2/3 ani dacă aveți planuri diferite, pentru copil? Adică sa mai aveți o relatie cu tatal/mama copilului pana va creați o stabilitate si puteți sa va ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!