Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Buna ziua, nu stiu unde altundeva sa intreb asta si m- am gandit sa va intreb aici. Eu am 17 ani si ma intretin singura, le platesc chirie parintilor mei, platesc tot din banii munciti de mine. Eu cu...? (mai mult)
E păcat sa te muti cu un băiat înaintea casatoriei, dacă în viitor ajungi sa ai o familie tot cu același băiat? Țin sa menționez ca religia mea e ortodoxa
Salut TPU! Am o întrebare? Astăzi am primi o nota mai rea la școală (se întâmplă foarte rar!) și acum nu știu ce să fac. Voi ce mă sfătuiți să fac? As vrea sa ii spun mamei dar parca am o...? (mai mult)
Buna, am o dilemă. Chestia e ca imi place de o fata de la job dar nu sunt sigur daca si ea. Faza e ca intreaba si de mine pe cineva care lucreaza cu mine in acelasi departament, dar cu reticienta.Am...? (mai mult)
Buun... Deci am luat un 8 la fizică (cea mai mică notă de anul ăsta) și mi- e frică că o voi dezamăgi pe mama (nu vreau să mă laud dar iau aproape doar 10). Iar la test am primit exerciții din...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt impreuna cu un baiat care provine dintr- o familie de pocăiți, dar el nu este pocăit…nu si- a facut botezul, eu fiind ortodoxa, căsătoria in biserica ortodoxa poate avea loc daca...? (mai mult)
Voi când vă simțiți foarte depresivi, triști ( nu mă refer neapărat la cei cu depresie) puteți să socializati cu cei din jur, familia, la locul de munca, prietenii? Eu am starea asta morbidă ...? (mai mult)
Bună! Sunt fata și am 20 de ani. Am niște părinți foarte stricți cu mine, cel puțin tatăl meu. Nu pot să fac nimic din ceea ce îmi doresc eu, merg la o facultate pe care ei isi doresc sa o ...? (mai mult)
Bună ziua, soția mea naște, am dreptul sa stau cu ea în spital pe perioada internării?
Buna ziua.Am un frate mai mic cu 9ani are 19ani, el a fost abandonat de părinții nostri, de la vârsta de 1an la bunici.Acum 3ani bunica a suferit un accident vascular cerebral fiind paralizată pe...? (mai mult)
Am o întrebare la voi.Cum faci sa scapi de frica de a fi acuzat de ceva pe viitor? Treaba e vreau sa îmi conving soțul sa ne schimbam viata pentru ca deciziile luate de el pana acum nu prea ne- au ...? (mai mult)
Cat de importante sunt sentimentele intr-o relatie? Eu sunt genul care nu saruta, imbratiseaza, etc
Cat de importanta este educatia intr-o relatie?
Buna! Am niște probleme cu familia și din cauza asta sunt intr- un stres continuu. Zilnic am palpitații și fluturași in stomac și nu ma pot liniști. Va rog sa ma ajutați cu un sfat dacă a mai...? (mai mult)
Ce părere ai despre o relație în care băiatul este mai mic la varsta decât fata?
Eu si iubita mea ne- am despărțit deoarece eu nu vreau sa renunt la prietenii mei, vreau sa ies, sa ma distrez cu ei, sa ies pana la 2- 3 dimineața câteodată, sa beau, iar ea nu este de acord...? (mai mult)
Care ar fi motivul tau pentru care ai face copii: 1. doar pentru a avea o familie 2. pentru a avea urmasi 3. pentru extinde neamul 4. sa aiba pe cineva langa ei (daca nu au familie) 5. sa aiba pe ...? (mai mult)
Ce este pentru mine nepoata mătușii mele? Ce este pentru mine verișoara mamei mele?
Salut! Ajutati-ma va rog cu o vorba buna.Mama lucrează și vine acasă după ora 19, sunt singur acasă.As vrea să treacă timpul repede! Mulțumesc!:(
Bună ziua, vreau să divorțez de soț pentru că mă înjură, amenință cu bătaia și câteodată mă mai și lovește și nu știu ce reacție ar avea, dacă i- aș spune, as pleca la părinți...? (mai mult)
Un bărbat care iartă mult intr-o relație, poate iubi pe parcurs mai puțin?
Buna TPU, recent am inceput sa vorbesc cu un baiat. El are 23 ani iar eu 21. Problema este ca locuim la 120 km distanta. La prima intalnire a venit dupa mine sa ne vedem, iar dupa am mers la el unde...? (mai mult)
Hei, vi s- a întâmplat ca iubitul vostru sa se supere când ieșiți cu o prietena pe care el nubo suporta? Acum ca sa se răzbune, practic, vrea sa iasa in club intr o țară străină. Pentru mine...? (mai mult)
De un an am inceput sa ies la intalniri cu baieti. La inceput nu m- am gandit nicio clipa la partea materiala. Nu imi păsa. Dar recent am iesit cu un tip care are o situatie mai buna si mi- a placut ...? (mai mult)
Buna, am o problema cu mama. Ea e foarte depresiva de cand i- am zis ca vreau sa ma mut cand fac 19 ani (termin liceul). Sunt al treilea copil, fratii mei sunt plecati din tara cu tatal meu si au chemat-...? (mai mult)
Hristos a înviat! De ce se fac nunți când vrei să te căsătorești cu cineva?
Bună, am 13 ani sunt băiat și am depresie. De fiecare dată când ies pe teren sau oriunde, acei prieteni care îi cunosc de mult, mă tot batjocuresc incontinuu. Asta a început de mult, și tot...? (mai mult)
Buna TPU alalta seara sa spânzurat un vecin de al meu care stătea gard in gard cu mine pe la 9 și ceva seara nu mai suporta sa fie arestat la domiciliu și a cedat si a ales sa se spânzurare și eu...? (mai mult)
Buna seara, Va rog sa ma ajutați cu experiențele voastre/sfaturi. De 5 luni încerc sa rămân însărcinată cu sotul meu, am 21 ani însă nu reușim. Am fost la medic impreuna însă totuși...? (mai mult)
Ce as putea sa ii spun soțului meu, sau cum ar trebui sa procedez în condițiile în care el e mult prea îngăduitor legat de atitudinea familiei lui fata de noi? Familia lui ne pun noua prea multe...? (mai mult)
Bună va rog ajutați mă cu un sfat. sunt însărcinată în săptămâna 31 ne- am dorit acest copil eu stau in chirie dar pot sa rămân aici până în 30 mai după care trebuie sa îmi caut altundeva....? (mai mult)
De ce in majoritatea divorțurilor femeia preia totul chiar daca nu a contribuit cu nimic iar soțul a muncit toată viața?
Buna TPU! Am o nelămurire si sper ca imi puteți răspunde la întrebare! O fata se automutileaza pe picioare (adica se taie pentru cei ce nu știu) iar ea locuiește cu tatăl ei (pentru ca părinții...? (mai mult)
Salut! Eu cu iubita mea am decis să avem un copil, eu am 24 și ea 20. Dar după spusele unor apropiați suntem prea tineri pentru un micuț, eu ca băiat ador să am copii. Țin să menționez...? (mai mult)
Buna ziua, ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor, am intalnit o fata foarte misto, am vorbit cu ea si mi- a propus sa ramanem doar prieteni fiindca are pe altcineva, dar simt ca nu se simte...? (mai mult)
Salut, ştiu ca poate nu e ok dar totusi am 19 ani, aproape 20 si nu am avut pana acum o prietena ok. Faza e ca ma tot gandesc daca sa- mi caut sau sa investesc timp in mine, am acea frica sa investesc...? (mai mult)
Bună, soțul îmi vorbește frumos numai când se culcă cu mine, în rest ma jignește, nu- i convine nimic din ce fac, ma face încuiată, proastă, ca- s un draq de femeie, duminica cea trecut...? (mai mult)
Nu înțeleg de ce nu pot avea și eu o iubită.Am 27 de ani și nu am avut niciodată. Recunisc că sunt mai timid și nu am abordat decât online.Dar nici pe stradă nu se uită măcar după mine vreo...? (mai mult)
Buna! In momentul de fata nu stiu ce sa mai fac sau ce sa mai cred. Am fost cu cineva aproape 5 ani de zile si ne- am despartit acum un an. Cea mai buna prietena a mea, este logodita (si urmeaza sa se...? (mai mult)
Buna TPU, am o relație de 1 an și 2 luni și eu cu iubitul meu in timpul săptămânii vorbim numai prin mesaje, nu prea mă sună de fel, e normal? In fiecare weekend ne vedem eu am 20 și el 32 ...? (mai mult)
Pe langa numeroasele motive pentru care se pot divorta doua persoane la 20- 30 de ani de casatorie, se poate afla si faptul ca femeia are obiceiul de a citi frecvent carti, pe cand barbatul nu? Este ...? (mai mult)
Buna, vorbesc de vreo 2 luni cu o fata dar de vreo câteva zile nu m- a mai sunat și nici nu a trimis vreun mesaj. Pana acum tot eu am fost cel care a inițiat conversațiile in fiecare zi și cum eu...? (mai mult)
Mai mult rau iti poate face propria familie decat străinii, asta am invatat din viata asta, voi cum va înțelegeți cu frații voștri?
Intrebare pentru barbatii care se considera foarte experimentati la femei: Ce vorbe trebuie sa ii spui pentru prima data unei tipe necunoscute pe care o vazi intamplator pe strada si pentru ca iti place...? (mai mult)
Daca eu si cu o fata avem aceeasi mama biologica dar tati diferiti eu ce sunt mai exact cu ea?
Ce ați face dacă iubitul vostru vrea să vă epilați pe mâini, dar voi nu vreți că vă simțiți comfortabilă așa?
Bună! Ceea ce urmează sa spun cu siguranță este un caz destul de comun. În 2017 m- am îndrăgostit de un băiat cu, care momentan sunt amică. Eu îl iubesc din tot sufletul meu însă el nu simte...? (mai mult)
Salut! Am si eu o problema.Am fost cu iubita mea impreuna cu familia ei si niste rude plecati cateva zile la o casa a unor rude de ale ei. Acolo a fost si o verisoara de a ei cu care n am absolut nici ...? (mai mult)
Salutare.As avea o intrebare.Imi puteți spune va rog frumos cum as putea sa ma gândesc la o persoana draga?(fratele meu mai mare).E chestia ca eu a plecat la Iași la facultate și s- ar putea sa mai...? (mai mult)
Buna… de 3 ani am locuit împreuna cu prietenul meu dar au început certuri, scandaluri nu- mi mai acorda niciu un fel de interes, iubire, dragoste, doar m- a ajutat cu bani am fost și la psihiatru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...