Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salutare.As avea o intrebare.Imi puteți spune va rog frumos cum as putea sa ma gândesc la o persoana draga?(fratele meu mai mare).E chestia ca eu a plecat la Iași la facultate și s- ar putea sa mai...? (mai mult)
Buna… de 3 ani am locuit împreuna cu prietenul meu dar au început certuri, scandaluri nu- mi mai acorda niciu un fel de interes, iubire, dragoste, doar m- a ajutat cu bani am fost și la psihiatru...? (mai mult)
Bună seara, am făcut o prostie acum o lună în urmă, am făcut un credit pe numele soțului direct pe cardul lui fără ca el sa stie și am transferat o suma cam mare la părinți, jumătate din ...? (mai mult)
S-a intamplat sa pierdeti legatura cu prieteni si sa va impacati dupa ani si ani si sa reluati relatia de unde a ramas? Sa nu se schimbe lucrurile intre voi chiar daca ati fost atata despartiti
Am avut o perioada in care nu eram bine si m- am izolat de multe persoane. Nu imi pare rau pentru ca nu as avea energia si timpul sa tin legatura cu toate. Dar uneori ma simt foarte prost... Totusi ...? (mai mult)
Bună, am o relație de aproximativ 10 luni, dar acum 2 ani am fost împreună cu actualul meu iubit, un an, dar nu a fost serios cum e acum. M- a prezentat familiei lui, am dormit de câteva ori ...? (mai mult)
Dacă mama unuia e verișoara de gradul 2 cu bunicul, mama mea cu băiatul ei de ce grad sunt rude? Iar eu cu băiatul ei de ce grad suntem rude?
De ce părinții parcă trăiesc după gura lumii? V- ați bate, urâ, jigni copilul dacă n- ar vrea aceeași credință ca voi sau n- ar crede? Dacă ar alege un baiat/o fata de care este indragostit/a...? (mai mult)
Bună TPU! Voi ce părere aveți despre baietii/barbatii mai timizi sau mai tăcuți.De ce nu sunt văzuți tocmai plăcut de către societate?
Buna ziua, am o problema acum 3 zile am întâlnit o fata la școala, am dus o cu mașina acasa am discutat foarte multe chestii și era genul meu dar am vorbit cu ea și mi- a spus ca are pe cineva....? (mai mult)
Salut TPU am întâmpinat o mare problemă am 17 ani și prietena mea are 16 suntem de 2 luni împreună, mama ei este de acord cu relația noastră dar tatăl ei nu, mi- a spus să o las în pace că...? (mai mult)
Salut TPU am 14 ani si vreau si eu sa stiu cum se face ca de cand sunt mic nu am trait niciodata in liniste in propria mea casa adica parintii mei se certau cand eram mic foarte des si se si bateau ceea...? (mai mult)
Buna, TPU. Am nevoie de ajutor Am trimis nuduri mai multor baieti in trecut si au ajuns la mai multe persoane, acum toata lumea ma arata cu degetul si mi- am stricat reputatia. Nudurile au ajuns si...? (mai mult)
Există cineva care poate spune cu sinceritatea că s-a născut intr-o familie în care părinții sunt uniți, la fel și frații intre ei?
Oare exista site fara enumerare?
De ce adesea, familia și rudele noastre, in loc să ne susțină și să ne dea spatiu de exprimare în voie, pentru a fi noi înșine, ei ne îngrădesc, ne critică și ne descurajează? Nu se...? (mai mult)
Hello, sunt într- o relație de 9 luni, iar iubitul meu e plecat în străinătate, cu munca, țin cu prea mult suflet și dragoste la aceasta relație, însă el nu prea are încredere în mine,...? (mai mult)
Buna TPU, ma frământa de câteva zile o chestie. Deci sa începem de la început, iubitul meu in prima luna m- a înșelat de 3 ori, am ramas despărțiți o luna și după ne- am împăcat din nou....? (mai mult)
Ce ar trebui sa fac daca sunt un terminat? Mama e o curva, tata este tigan curvar nenorocit. Din cauza mamei sunt un retard laș, nu stiu sa fac nimic, mi- am pierdut motivatia, am facut 3 ani de puscarie...? (mai mult)
Hristos a înviat! Este corect ca o mamă să zică ce să facă copilul ei în vârstă de 18 ani?
Parintii nu ma lasa sa aleg pentru mine. Pot sa spun ca ma ocup de propriile cheltuielii de la 18 ani, nu le cer parintilor 1 leu, dar tot ma fac sa ma simt ca le sunt dator sa fac cum vor ei. Sunt ...? (mai mult)
Prietena mea ii spune celui mai bun prieten problemele noastre de relatie.Probleme mari nu avem dar prin chestia asta eu ma simt si mai mult nerespectat/nerespectat.Eu cel putin nu as putea niciodata sa...? (mai mult)
Buna, o sa zic foarte pe scurt cu ce ma confrunt...sunt indragistita de un baiat si stiu ca si el are sentimente pentru mine pentru ca el a fost primul care a marturisit dar din diferite motive nu putem...? (mai mult)
Buna TPU, voua cum vi se pare normal, iubitul trebuie sa cumpere din banii lui anticoncepționale iubitei sau iubita din banii ei sau sa plătească jumi jumă?
Hei! Ce părere aveți de faptul că niciodată în viitoarea mea relație nu voi accepta mutarea împreună fără să fim căsătoriți? Eu nu sunt deloc de acord cu concubinajul, vin și dintr- o familie...? (mai mult)
Buna, TpU, si Hristos a inviat! Daca mi- as face un nou cont de Facebook, unde sa socializez si sa ma imprietenesc doar cu tipe necunoscute de seama mea (sau apropiate varstei mele), iar in acest cont...? (mai mult)
Credeti ca distanta dintre doua persoane il poate determina pe barbat sa bea? Iubitul meu este in Italia, iar eu in Romania si abia in august anul acesta ne vedem. Credeti ca de asta bea?
Acum ceva timp în urmă, un jurnalist îl întreabă pe Cristiano Ronaldo: „De ce mai locuiește mama ta cu tine? De ce nu- i faci o casă?" Cristiano Ronaldo, la rândul lui, răspunde: „Mama...? (mai mult)
Vi se pare ok ca un băiat cu iubită de 2 ani jumătate să iasă singur cu o prietenă fată singur? Aștept păreri și argumente dau fundă
Buna TPU, am o situatie si o nevoie de un sfat, am avut o fata cu care vorbeam de cateva luni, lucrurile nu au mers între noi si ne- am distanțat, fata respectivă a început sa spuna lucruri urate despre...? (mai mult)
Se poate transforma așa fast un un timid, pudic într- unul foarte tupeist? Vad că am potentialul asta, de când m- am angajat la un magazin plin cu oameni răi din calea afara și bârfitori in care...? (mai mult)
Am probleme grave cu alcoolul, nu mai pot scăpa din asta, va rog ajutati-ma cumva.
Salut TPU, am 28 ani, locuiesc in Olanda, am cunoscut o fată olandeză acum 2 ani, am început o relație împreună, din luna a 2 deja ne- am mutat împreună, am setat până și contul bancar...? (mai mult)
Bună, acum o săptămână am aflat ca sunt gravidă în 3 săptămâni, mi- am luat test dar nu mi- au ieșit doua linii (o sa va povestesc cum am aflat ca sunt gravida) am aflat prin niște aplicații...? (mai mult)
Buna seara! Ma inteleg super cu iubitul meu, il iubesc si ma iubeste, dar este o problema, atunci cand bea ( cum se intampla acum de Paste) are momente cand abia ma baga in seama, daca ii dau un mesaj...? (mai mult)
Salut Diferența de 8 ani într-o relație e normală? ( Ea 21, el - 29)
Buna tuturor! Am un iubit de aproape un an de zile, dar bănuiesc ca este de etnie romă. L- am întrebat așa, mai elegant și mai in gluma, mai in serios, a spus ca da, dar asta numai după ce l-...? (mai mult)
Hei TPU am si eu o problema grava Mama si tata sunt despartiti (nu divortati) o sa bage divortu in vara asta faza este ca nu mai pot nu ma inteleg deloc bine cu mama si incepe sa ma santajeze ca vrea ...? (mai mult)
Vreau părerea voastră, plac pe o fata si are 1, 80 si eu am 1, 70 oare ar merge o relație dintre mine si ea?
Salut, as dori un sfat va rog din suflet si fara luat la misto, eu ma inteleg bine cu o fata si o plac asa cum ii, este inalta dar eu sunt scund, eu am 1, 70 si ea are 1, 80, eu am 17 ani si...? (mai mult)
Sal. Am o mica dilema. Am cazut de acord cu o fata sa intram intr- o relatie, dar nu e chiar o relatie pe bune, chiar daca ne placem mult reciproc, noi vrem doar sex, cateva iesiri si cam atat. ...? (mai mult)
Am varul gay ce pot face?
De ce atunci când ești într-o relație oamenii se schimba?
Buna seara, parintii mei nu sunt de acord cu iubitul meu. Mereu il jignesc, nu il accepta eu il iubesc mai présus de viata mea, el este totul pentru mine. Imi interzic cu el dar eu cu el ne iubim mult....? (mai mult)
Salut, am 21 de ani si nu stiu ce sa fac cu viata mea. Mi- am pierdut vederea cu un ochi de cand eram mic, iar de cand am terminat scoala, cele 11 clase, nu am facut nimic decat sa stau in casa. Pe...? (mai mult)
Fraza asta:"Am ce oferi, dar nu am cui" nu vi se pare egoism si prefecatorie? Adica o matusa de a mea care este medic si nu are copii i- a zis asta mamei recent. Cum sa spui ca nu ai cui avand in vedere...? (mai mult)
Salutare tuturor! Tocmai ce am intrat în această comunitate, deoarece am niște probleme în familie și nu știu cum să procedez. Am 16 ani și sunt din București. La vârsta de 4 ani mi- am pierdut...? (mai mult)
Deci nu mai suport. Cum e o zi de miercuri, luni, 2 februarie, 4 martie, 6 aprilie, 11 martie, 12 aprilie, 9 august și zilele de la 20 la 31 (până la 28, 29 pentru februarie) atunci se cearta...? (mai mult)
Sunt împreună cu un băiat care va urma să plece în Germania cu munca și nu ne- am văzut până acum din cauza distanței și nu cred că vom avea ocazia până va plec, și îmi e frică să nu...? (mai mult)
As avea niște întrebări pentru voi. Poate sunt și oameni mai maturi ce imi pot răspunde și ma pot sfatui. Soțul meu era foarte dornic de a avea un copil.Dar o data ce am rămas însărcinată parca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)