Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua! Nu o mai suport pe mama mea! I- a spus finei că îmi cumpără telefon și ea a zis (Dacă o mai aud că e obraznică cu tine, alți copii ar vrea așa ceva și nu au), iar mama a zis că...? (mai mult)
Ce părere aveți dacă as intra într-o relație cu un băiat de 1.60 înălțime, eu având 1, 63 si cu 2 ani mai mic, adică 20 și eu 22, ar fi ciudat?
Bună,daca bunica lui e sora străbunicului din partea mamei mele, ce grad de rudenie am cu el?
Sal. Am 17 ani, băiat. Acum câteva zile am ieșit cu o fata afara, o știam de mai mult timp pe rețele de socializare, nu am discutat prea mult dar am ieșit afară asa ca prieteni. De atunci am ...? (mai mult)
Buna TPU, am avut o discuție ieri, cu iubitul meu i- am spus că îmi doresc foarte mult un inel și mi- a spus că că o să îmi ofere in viitorul apropiat și i- am spus că de nu vrei sa faci pasul...? (mai mult)
Buna TPU, e normal ca propria mama sa te înjure și să te facă curva?
Buna TPU, sunt in clasa a 12 mai, sunt 3 luni și trebuie să dau bacul. Iubitul meu tot trage de mine să mă duc ca să- l dau, a spus că se supără daca nu încerc macar, in martie am avut simulările...? (mai mult)
Bună! Sunt foarte depresivă. Urlă sufletul în mine, deși fac terapie la psiholog de 2 ani. A mai trecut cineva prin așa ceva? Eu nu mai am putere să mai continui, viața a devenit insuportabilă....? (mai mult)
Buna TPU, am cunoscut recent un baiat, am 26 de ani insa trebuie sa ma vad cu el pe ascuns, parintii nu accepta pe nimeni, ce pot sa faç? E normal asa ceva?
Buna TPU, am pierdut o pastila anticoncepționala pe jos din greșeală, este duminică și eu am luat pastila pentru luni, este ok?
Buna TPU, am o situație! Eu am un frățior mai mic, este foarte neascultător, obraznic, dar il înțeleg si eu ii explic ce e bine si ce e rau, ma ocup de el acasa cand ai mei sunt plecați ...? (mai mult)
Bună. De ce aproape toți băieții cu care am fost și la cei care le-am spus că am crush pe ei mi-au spus că "merit pe cineva mai bun"? Înseamnă că ei nu vor să fie cu mine?
Salut grup, am 23 de ani si sunt foarte confuz, am primit o oferta de munca in strainatate pe bani mult mai buni decat castig aici in Ro, eu am mai fost in strainatate cand am fost mic cu parintii si...? (mai mult)
Buna ziua. Mentionez ca am 28 ani, colega mea de serviciu are 35 de ani si e moldoveanca. Lucram pe parte medicala. Sunt nou la servici iar ea mai veche. De 3, 4 ori mergand acasa impreuna locuind ...? (mai mult)
Bună ziua, aștept sfaturi sau păreri, va spun pe scurt ca sa înțelegeți anumite motive, o mama care s- a vaitat toată viata ei ca e obosita, obosita ca se duce pana la magazin, obosita ca gătește,...? (mai mult)
Salut! Ajutati- ma va rog frumos cu un sfat daca doriți.Sunt închis în apartament, tata mi- a luat cheile, dar sunt și părinții mei acasă. Mama a zis că deschide mâine ușa să mă pot duce la...? (mai mult)
Deci tatăl meu are un verișor, el are un băiat, ce ruda sunt eu pentru copil?
Buna TPU, am o relație de 1 an și două luni și îmi vine în gând uneori pe fostul iubit fara sa vreau, nu știu a trecut atat timp de când nu mai sunt cu el și nu știu de ce îmi vine câteodată...? (mai mult)
Am o întrebare la voi. Știu ca poate mulți ma veți judeca pentru a sunt invidioasa pentru ca pot spune ca sunt.Adica mai de graba indignata și poate pe buna dreptate.Dar asta va las pe voi sa decideți...? (mai mult)
În realitate femeile sunt la fel de pretențioase ca pe siteurile da dating? Refuza sa iasă cu tine o tipă dacă ii propui? Tu fiind un tip bine, educat, doar timid ca defect.
De ce mulți copii nu au relații bune cu părinții și mai ales o relație de prietenie? Mulți ascund chestii și probleme fata de părinți dezvaluindu- le in schimb unor persoane din anturaj care ...? (mai mult)
Bună! Daca vreau să merg la pshiholog, dar am 18 ani și încă stau cu părinții, atunci acel pshiholog trebuie să le spună părinților despre ce discutăm?
Hei TPU. Sunt venita din Anglia si ma da in clasa a 8 a, trebuia sa fiu la liceu. Faza este ca nu am relatii bune cu mama (ai mei sunt divortati) la 18 ani o sa fiu clasa a 10 a… credeti ca as putea...? (mai mult)
Buna! Vin cu întrebare mai. așa. Mi- e extrem de frica de singurătate si nu știu cum pot sa trec peste asta. Înțeleg ca ne naștem si murim singuri dar, ideea asta de a fi singura, ma sperie rău....? (mai mult)
Buna seara dragilor! Întrebarea mea pentru azi este următoarea: Credeți că într- o relație/căsnicie trebuie sa existe secrete? Dacă da cum a- ți reacționa dacă a- ți afla ca partenerul/partenera...? (mai mult)
De ce atunci cand auzim pe cineva ca nu vrea sa faca copii in lumea aceasta incepem sa il criticam, sa ne indepartam de el, sa il jignim etc.? E asa de grav atunci cand unii oameni nu au copii? Dar despre...? (mai mult)
Ce este pentru mine nepoata fratelui bunicii mele?
Buna TPU! Aceasta intrebare doresc sa o pun din cauza ca de mica copila am ramas cu o trauma. Trauma mea fiind mai pe scurt doua cuvinte pe care daca le aud sau le vad incep sa plang, sa tremur si ma...? (mai mult)
Bun, am plecat în decembrie intr- o familie maternala dintr- un centru pentru copii, motivul meu principal a fost faptul că am vrut liniște si pace, parinti carora să le pese de mine si să uit de...? (mai mult)
Buna TPU, anticoncepționalele trebuie sa le cumpăr eu sau normal iubitul trebuie sa cumpere?
Hi TPU, De câteva luni m- am apropiat de un prieten pana in punctul in care ne spuneam orice(si ce am mancat dimineața) și vorbeam zilnic paragrafe intregi. De câteva săptămâni conversațiile cu...? (mai mult)
Hei TPU, am o intrebare mai asa nu stiu cum sa zic. Parintii mei vor divorta, ei acum nu mai locuiesc impreuna, eu stau cu mama mea si prietenul ei. Faza este ca prietenul mamei se implica foarte mult...? (mai mult)
Merita sa- ți trăiești viața dacă ești singur pe lume? Daca familia te urăște, prietenii sunt niște mincinoși și efectiv n- ai nici măcar un om de încredere lângă tine? Singura propriu- ...? (mai mult)
Bună, am o relație de 3 ani și deja s-a instalat monotonia. Ce aș putea face?
Buna TPU, poți rămâne însărcinată daca incepi sa iei anticoncepționale din a 3 zi de menstruație?
As vrea ca partenerul sa ma ajute cu treburile casnice, dar si cu cheltuielile. De cand ne- am cunoscut mi- a spus ca nu se descurca cu banii pe care ii castiga, chiar daca castiga de doua ori mai...? (mai mult)
Am o relație de un an si ceva si el preferă să stea cu prietenii în locul meu si cu un văr de ai lui, efectiv e mereu cu ei când îl sun nu răspunde, dar dacă e cu mine lor mereu le raspunde....? (mai mult)
Ce ruda este pentru mine nepoata nașei mele
PARERI* Sa alegi ceea ce te face fericit sau sa alegi ceea ce este corect, chiar daca asta inseamna ca vei "suferi"?
Salut tpu.As avea nevoie de ajutorul vostru. Am plecat la 19 ani in Germania, in prezent am 26 de ani, sunt de 7 ani plecat in ideea de a- mi strange niste banuti si din curiozitate. Toti acesti ani ...? (mai mult)
Salutare TPU. Poate exista cineva aici care ma poate ajuta. Am cunoscut o femeie din Filipine acum 2 ani si am hotarat ca este timpul dupa o relatie la distanta sa ne casatorim, ceea ce s- a si intamplat...? (mai mult)
Buna … de 3 ani sunt cu un băiat dar din cauza mea și a conflicteleor pe care le mai aveam asupra relației fiindca el e plecat tot timpul cu munca lipsa comunicării, iubirii s- a ajuns la separare....? (mai mult)
Buna dragii mei, Sunt un webdesigner, pasionat de grafica si web! De ceva vreme ma gandeam la realizarea unui site REAL de dating in care oamenii sa isi gaseasca jumatatea! Stiu ca sunt multe siteuri...? (mai mult)
De ce, când îi ziceam partenerului meu că sunt supărată sau nervoasă, el ori îmi zicea că vorbim mai târziu și se ducea să doarmă sau să stea cu prietenii ori îmi zicea că motivul pentru...? (mai mult)
Salutare! Am 26 de ani iar "viața mea sexuală" a început involuntar la vârsta de 12 ani atunci cand am fost "păcălită" de un tip cu 10 ani mai mare decât mine sa ma întâlnesc cu el. Mama a aflat...? (mai mult)
Credeți ca este devreme pentru o femeie de 23 de ani sa devină mama? De ce da, de ce nu?
Bună TPU, sunt într- o relație de 5 luni dar e ceva care mă neliniște, iubitul meu a avut o relație serioasă înainte mea de 2 ani după imediat după 2 săptămâni am apărut eu si a zis ca...? (mai mult)
Am o amica obeza care nu vrea sa slabeasca ca sa se opereze de fibrom, medicul a zis ca nu poate s- o opereze nici daca vrea si ar trebui sa slabeasca si pentru ca e suspecta de diabet, dar ea refuza...? (mai mult)
Eu am 15 ani și de băiatul de care îmi place mie a împlinit anul acesta 18 ani. Vorbim de 6 luni, dar zilele acestea am vorbit cu el despre aceasta temă și pe el îl deranjează diferența și l-...? (mai mult)
Vi se pare normal ca un baietel de 8- 9 ani sa se joace cu o fetita de varsta lui in modul asta? Am vazut cum o lega cu coarda de un stalp, in parc. A imobilizat o si a pupat o pe gura, a plecat, apoi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput