Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Vi se pare normal ca un baietel de 8- 9 ani sa se joace cu o fetita de varsta lui in modul asta? Am vazut cum o lega cu coarda de un stalp, in parc. A imobilizat o si a pupat o pe gura, a plecat, apoi...? (mai mult)
Buna TPU, am fost ieri la ginecolog, eram pe stop și mi- a prescris niște anticoncepționale longest, mi- a pus doar niste întrebări daca sunt căsătorită, când mi- a venit menstruația, daca...? (mai mult)
E normal sa iubești pe cineva de pe online după aproape 2 luni, fara sa va vedeți in viața reală?
Buna ziua, doresc sa ma pot certa cu iubita mea, dar nu gasim niciodata motive, si atunci cand incepem ceva, tot la un punc comun ajungem. Vrem sa stam si noi suparati unul pe celalalt, dar nu reusim....? (mai mult)
Buna TPU! Parintii mei s-au despartit recent iar tatăl meu suferă foarte mult, m-am saturat sa-l vad asa si nici nu pot discuta cu el, ce as putea face?
Eu aș vrea să merg singură până în Oradea. Cum îi pot convinge pe ai mei să mă lase dacă am 18 ani, am niște bani adunați să îmi ajunge pentru o noapte sau două și stau la vreo 2 ore jumate...? (mai mult)
Buna TPU, sunt in divort cu fostul sot in tot acest timp am cunoscut un barbat minunat. Avem o relatie perfecta, insa avem o problema, el vrea sa- mi cunoasca familia insa eu tot aman, mi- e frica ...? (mai mult)
Bună! Întâmpin o problema destul de urata și v- as întreba pe voi ceva legat de asta. Cum functioneaza manipularea în primul rand? Adică cum iți dai seama ca ești manipulat? Ca eu una nu știu...? (mai mult)
Buna! E normal sa te oftici ca alții au reușit sa facă ce tu nu ai putut sa faci sau îți dorești sa fii ca alți? Ma macină foarte rau si nu ma mai pot gândi la nimic in afara de chestia ca acea...? (mai mult)
Buna. Am cunoscut o fata pe un grup de socializare, voiam sa imi fac o amica. (sunt tot fata) Am iesit cu ea de vreo doua ori la un suc si pot spune ca nu as mai vrea sa tin legatura cu ea. E foarte diferita...? (mai mult)
Buna TPU, mâine am programare la planning familiar pentru anticoncepționale, mi-a venit menstruația ieri, este ok sa mă duc?
Bună. Am o problema care ma urmărește de mult timp. Problema este legată de faptul că simt o rusine profundă fata de trecutul meu și fata de cine am fost, ma ascund, ca oamenii sa nu mi afle trecutul...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Ma numesc Alex, am vârsta de 16 ani, sunt elev in Galati si as dori o părere/un sfat. Recent s- au dat simulările naționale, astăzi ne- a comunicat notele iar la mate am luat 3.30...? (mai mult)
Buna TPU, nu postez de mult aici dar chiar am o problema legata de anturaj și nu am cu cine vorbi. Efectiv simt că fiecare își vede de ale lui și chiar nu mă asculta nimeni
Recent iubita mea s- a despărțit de mine după câteva luni bunisoare de relație, ea susține pe la apropiații ei ca este virgina, eu îmi doream ca la un moment dat sa fiu eu primul în viata ei,...? (mai mult)
Salut. Am o relație de o luna cu o fata de 16 ani. (eu am 18). Pana acum toate au mers binișor, mai un trandafir, mai o ciocolata, mai o cearta mica ceva, insa treaba pentru mine a devenit ușor...? (mai mult)
Salut, sunt dj la un post de radio, dupa ce am primit o cerere de o manea, m-a facut suparat, ce fac ca sa ma simt in larg chiar si daca sunt persoane nepotrivite alaturi de mine?
Bună ziua. am si eu o poveste. dacă îi pot spune asa si nu stiu ce pot sa fac in situația in care sunt. Să o iau de la inceput, m- am întalnit cu o fata, am inceput sa țin legatura cu ea si cu...? (mai mult)
Bună TPU, iubitul meu reacționează urat la nervi, are 24 ani, și îl enervează mult când ii pun tot felul de întrebări, pentru ca nu sunt sigura de unele lucruri, doar am nevoie sa mi readucă...? (mai mult)
Sunt o persoana rea daca ma oboseste ca soacra ne suna zilnic si vine in vizita aproape zilnic? Eu sunt o persoana mai introvertita
Salut TPU, am o întrebare vi se pare o problemă dacă fata este mai mare decât băiatul? Am cunoscut o fată la sala unde sunt și am făcut împreună un antrenament de spate la final am aflat că...? (mai mult)
Bună seara, scriu aici pentru ca deja simt ca nu am cui să mă adresez, am rămas singura cu bunica și tatăl meu la 23 de ani, părinții sunt despărțiți iar eu am rămas cu toate îndatoririle...? (mai mult)
Bună! O dată, partenerul mi-a spus că nu are chef de mine când, în acea perioadă, dabea vorbeam 10 minute pe zi, deoarece el stătea toată ziua cu familia lui. De ce a spus chestia asta?
Partenerul meu mi-a zis că, într-o relație precedentă, a înșelat, dar regretă ce a făcut. Eu, m-aș despărți de el. Să mă despart de el sau să îi dau încă o șansă?
Bună seara, tatăl meu vrea să plece în Germania, pentru a face bani, el spune că o să fie mai bine și de- astea, mie poate să- mi aducă toți banii din lume dar mie nu- mi trebuie bani, eu vreau...? (mai mult)
Ce să fac când iubitul meu este supărat sau nervos și nu vrea să îmi spună ce are? Nici după ce se liniștește nu vrea să îmi spună.
Buna! Am o întrebare in special barbatilor, dacă iubita ta/soția se simte rău și abia se ridica din pat și va roaga sa o ajutați cum reacționați? Poate parea o întrebate stupida, dar eu sunt...? (mai mult)
Buna ziua, am 30 de ani as dori sa nu tratati urat sau sa radeti dar vreau sa va zic ca vorbesc cu o fata sau ma rog am vorbit de 7 luni de zile si in tot acest timp ea nu mi- a oferit nimic, in schimb...? (mai mult)
Ieri mama mea a murit într- un accident în drum spre Italia (se ducea la munca cu tatăl meu pentru că aveam nevoie de bani și eu lucrez și îi ajutat cu tot ce pot) când am auzit știrea efectiv...? (mai mult)
Buna! Sunt însărcinată in 2 săptămâni și vreau sa știu dacă exista vreo modalitate sa demonstrez tatălui copilului ca este al sau. După ce nasc știu ca sunt teste ADN, însă doresc sa fac...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare. Daca eu am stat in chirie de stat cu parintii si eu m- am mutat de acolo acum vreo 7- 8 ani si m- am dus in gazda. Daca acum ma duc sa imi depun dosarul pentru a imi dea si mie...? (mai mult)
Un film bun din anii 1980?
Buna tuturor, am o intrebare pentru fete dar sa fiti sincere "Ce va place cel mai mult si adoratzi la un baiat? "
Bună ziua! Cum să mă bag în vorbă cu un băiat timid, care pare că numai cu mine are aceste manifestări: numai stă și se uită la mine (mă pândește tot timpul când ne intersectăm), pe Internet...? (mai mult)
Buna grup! Am o problema, mai delicata. Cred ca mama mea ma uraste. Ea a suferit de depresie in 2017 si 2019 cu un atentat de suicidere, internata de mai multe ori la psihiatrie. Are medicamente anti...? (mai mult)
Bună, am o problema care ma persista de câteva luni. Acum 1 an am avut o "relatie" (nu am stat impreuna dar eram ca in tr- o relatie ) cu o persoana dar s- a terminat drastic m- a lasat fara sa imi...? (mai mult)
Buna TPU… am nevoie de ajutor… Sunt de 3 ani cu un băiat, am 22 de ani, eu îmi doresc sa ne facem o familie… el îmi spune mereu sa tac și sa am răbdare… In sufletul meu știu ca nu e bine,...? (mai mult)
Am o intrebare.Sunt BFF cu o fata inca de la gradinita.Pana in a patra a fost bine.In a patra mi- a facut viata un calvar.Dar prezentul conteaza. Am observat ca fata asta a inceput sa se poarte cam urat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre fratii sau surorile de varste apropiate care nu au niciun fel de relatie? Cum poti sa nu tii deloc la fratele/sora ta? Credeti ca e vorba de educatie aiurea aici sau traume?
Buna TPU, într- o relație de 1 an, este normal sa dăm parolele de Facebook? Iubitul meu nu este de acord cu asta, el a spus că merge pe încredere, mi- a spus că nu este normal să- l controlez...? (mai mult)
Vreau să încep prin a spune ca am 21 de ani si sunt la facultate, am un iubit care are 28, lucrează în orașul meu natal si locuiește cu parintii. Ne înțelegem super bine, suntem împreună...? (mai mult)
Va cunoasteti tipul de atasament? Si daca da, cum l-ati aflat?
De ce- s oamenii asa invidiosi? Ideea e ca totul a inceput de cand s- a aflat in toata fabrica ca eu cu inca 2 ingineri o sa fim trimisi intr- o delegatie de 1 luna in Germania sa invatam programare pe...? (mai mult)
Nu am niciun prieten, de iubită nici nu are rost sa ma zic. Nu am cunoștințe ( amici) si toată lumea ma evită că sunt timid, urât, pitic, sărac, neamuzant. Mi am dat seama ca nu o sa am nevastă...? (mai mult)
Acum 2 zile am descoperit in telefonul sotului niste poze nud si o conversatie cu o fata pe Facebook. Mentionez ca suntem de aproape 14 ani impreuna si de 6 ani casatoriti. Mi- a zis ca a fost o greseala...? (mai mult)
Buna TPU! Ma simt foarte prost pentru ce s- a intamplat si merit toate palmele din lume. Azi a fost scandal la mine in clasa pentru ca colega mea de banca a facut o pe alta panarama mai demult. Eu am spus...? (mai mult)
Întrebare: dacă am vorbit cu grupul meu de prieteni (fete+ băieți) că ieșim afară la o oră anume, iar când ies să găsesc doar două fete. Restul, adică doi băieți, au plecat cu unele și...? (mai mult)
Buna TPU mi- a arătat iubitul meu că mi- a comandat de pe net o lenjerie intima și mi- a spus daca sunt de acord și i- am spus că da e normal? sau trebuia să o cumpăr eu el sa oferit este normala...? (mai mult)
Sa va spun și eu ceva. Sunt măritată de 8 ani, copii, etc... O căsnicie cu urcușuri și coborâșuri, certuri, lipsa de încredere de sine, vocabular violent (din partea lui). Am ales să mă răzbun...? (mai mult)
Buna ziua! Să incept povestea mea. Am 26 ani căsătorit cu 2 copii mici. Trăiesc în casă la tatăl meu împreună cu soția și copiii. Tatăl meu este divorțat de 16 ani, de când aveam vârstă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?