Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU! Sunt căsătorită de 14 ani și soțul meu consuma foarte mult alcool. Am văzut de la început dar am crezut ca se va schimba. Avem împreună un copil de 13 ani. Soțul meu este foarte agresiv...? (mai mult)
Cum pot să uit anumite secvente din cap, amintiri? Practic să scap se stres, ma tot stresez deoarece am pierdut 1500 de euro pe trading, conturile fiind făcute pe părinți și le- am șters. Ideea...? (mai mult)
Am o situație mai delicata pe care nu o înțeleg sincer.Adica ma cam baga în ceata cu alte cuvinte. Iubitul meu îmi cam reproșează ca nu aspir la ceva mai mult, ca sunt o femeie ciudata pentru ca...? (mai mult)
Concubina după 16 ani m- a dat afara din casa părinților ei prin ordin de protecție, nu am facut, doar reciproc agresiuni verbale, am investit în casa timp de 16 mulți bani, eu având salariu...? (mai mult)
Cum ati descrie o persoana sociabila?
Este ziua mea si cel mic de 4 ani vrea sa faca echitatie, ma poate ajuta cineva cu o pensiune nu departe de Bucuresti unde poate face?
Buna TPU. eu sunt Ana si am 16 ani si am un frate de 14 ani. cand ma cert cu fratele meu si taicamiu se amesteca intre noi ne pedepseste pe amandoi fara sa caute cine a fost vinovat si zice ca asa trebui...? (mai mult)
Am o problemă foarte mare.Nu mă simt bine si imi urăsc viața.De luni bune nu reusesc să imi fac nici o prietenă.Pe aplicați de dating, îmi scriu fetele, dar ele vor să le d- au banii pentru s**,...? (mai mult)
Salut! Cum pot intra în vb cu o fata de la mine din clasa pe care o plac, daca îmi este rușine sa o fac în clasa unde sunt mai mulți colegi, dar și în privat prin mesaje. Menționez ca nu stiu...? (mai mult)
Salut TPU, sunt in limita gandirii intre viata si moarte si nu stiu ce optiune sa aleg, am 25 de ani plictisit de viata si monotonie, parasit de fosta logodnica, probleme financiare, parinti divortati...? (mai mult)
Daca ati avea un prieten care v- a recunoscut ca nu ii place de o tipa, dar sta cu ea pentru ca e populara si e invidiat de alti tipi, i- ati zice ca e penibil? Sau i- ati zice tipei adevarul (daca ati...? (mai mult)
Salutare, prieteni! Ma framanta ceva. Ce parere aveti despre femeile care se schimba intr- o relatie, devin obsedate de barbat si nu mai ies cu prietenele, dar vorbesc cu ele doar cand se intampla...? (mai mult)
Buna seara. Tot primesc mesaje de la fete pe diferite aplicații, că să le dau banii fara sa le vad, după sa vin la ele, vorbesc cu ele la telefon, și după când sa plec de acasă nu mai răspund....? (mai mult)
Pun aceasta întrebare in speranța ca e cine pe aici care a trecut prin ceva asemanator sau are idee despre așa ceva. Când aveam 17 ani am început o relație cu cineva mai mare ca mine cu 8 ani.La ...? (mai mult)
Buna- seara TpU, am nevoie de ajutorul vostru, voi da funda! Tatal meu nu este rabdator, se aprinde destul de repede, incepe sa jigneasca in felul asta: nu poti fi chiar asa un catâr incapatanat, ...? (mai mult)
Unde anume poate gresi o femeie tanara care e modesta (nu poarta haine de firma, nu arata ca are bani) dar cumva mereu atrage barbati care ii cer bani sau incearca sa traiasca pe spinarea ei? Ba sa- i...? (mai mult)
De ce unii dintre foștii mei îmi scriu (după câteva luni în care nu am vorbit deloc) că mă vreau înapoi când ei s-au despărțit de mine și au fost și cu alte fete după mine?
O intrebare pentru barbatii care nu au avut niciun fel de relatie cu tatal, chiar daca parintii nu au divortat. Cum v-a afectat chestia asta?
DAU FUNDA Cum îmi pot convinge părinții să mă lase să îmi fac ziua de naștere?
Buna! Am si eu o nelamurire legata de relatia mea. Sunt impreuna cu prietenul meu de 4 ani jumate, iar el cam de cand aveam un an de relatie tot imi zice ca o sa ma ceara in casatorie. Atunci eu nici ...? (mai mult)
Bună seara! De vreo două săptămâni tot văd multe videoclipuri în care toți se cred experții în relații. Cum că vai nu e bine să stai non stop cu soțul că trebuie distanță. Eu asta cred...? (mai mult)
Bună TPU! La liceu nu am prieteni și nu știu ce sa fac. Deja toți au o părere proastă după comportamentul pe care l- am avut zilele acestea dar acum încerc "sa ma schimb". Vreau sfaturi cum sa ...? (mai mult)
Buna TPU! De ce unii oameni fac copii fara sa se gandeasca ca nu vor cu adevarat sa procreeze un copil? Stiu ca sentimentul de reproducere este normal pentru specia noastra, dar fiecare om trebuie sa ...? (mai mult)
Credeți că poate exista o familie în care două persoane să fie doar cei mai buni prieteni sau chiar unul din parteneri să aibă altă relație sau să fie chiar căsătorit/ă, dar cel cu relație...? (mai mult)
Sunt impreuna cu un baiat de aproape 5 ani, nu locuim impreuna, dar de cand ne- am cunoscut doar eu ii fac curat in camera si in baie. Nu a existat vreo data de cand a inceput relatia asta si el sa isi...? (mai mult)
Este normal ca într-o relație, fata să fie geloasă pe fetele care vorbesc cu iubitul ei?
Observ că anumiți utilizatori de aici sunt necăjiți din cauza faptului că nu- și găsesc așa- zisul suflet pereche. Vouă vă adresez întrebarea. De ce e atât de important pentru voi să aveți...? (mai mult)
Părinții nu ma lasă sa ma mut din casa lor. Am 24 de ani, lucrez si ma întrețin singura. Menționez ca sunt fiica unica, n- am frați. îmi da maică- mea mesaje pe whatsapp când ies pe afara, ...? (mai mult)
Bună! Am cunoscut un băiat pe rețelele de socializare acum aproape 1 luna si de atunci vorbim încontinu si prin mesaje si pe telefon, este mai mare cu 2 ani si urmează sa vina in orașul meu nu special...? (mai mult)
La cat timp după divorț te poți căsători cu aceeași persoană!? Având în vedere că femeia are inca numele bărbatului? Mulțumesc!
Bună. Am 20 de ani, dar nici acum nu ma înțeleg cu mama deși sunt măritată, urmează un copil. Nu ma pot înțelege absolut deloc. Din câte știu cică copiii își aleg părinții, pe bune? ...? (mai mult)
Am părinți care asculta pe la uși, in special mama, (din cauza ca am umblat cu un băiat care nu le convenea si i- am mințit timp de ani de zile ca ma văd cu fetele in timp ce eu ma vedeam cu el)...? (mai mult)
Bună, TPU! Am o povestioară pe care aș vrea să o împărtășesc cu tine. Prietena mea și cu mine ne aflam într- un impas în ceea ce privește combinația noastră, iar pentru a face ca lucrurile...? (mai mult)
Hey TPU, in urma cu 5 zile tata a murit, imi e foarte dor de el, as vrea sa il mai vad odata, sa- i vorbesc, cand ma uit prin casa si vad unde statea, sau lucrurile lui, mi se rupe inima, a murit...? (mai mult)
Buna! Iubitul meu în vârsta de 18 ani, aseara a fost invitat la majoratul prietenului său, eu am 16, înainte sa iasă din casă i- am spus sa îmi trimită un mesaj ca să îmi dau seama că e ...? (mai mult)
M- am saturat de viata! Mama ma tot cearta din nimicuri! Mereu! Nu mai rezist! M- a intrebat ceva la romana dintr- o carte si nu am stiu sa ii spun desi eu iau note destul de bune si la romana si la mate....? (mai mult)
Salut! Am 14 ani, 1, 85m si sunt sigur ca o sa am un viitor reusit in fotbal. Ma antrenez zi de zi si chiar imi doresc sa fiu fotbalist. Sunt in clasa a 7 a. Vreau cu orice pret sa merg la liceul sportiv....? (mai mult)
Buna! Am o problema, sa nu faceti misto, va rog. Multumesc! Sunt fata, am 18 ani, dar vreau sa tranzitionez, in baiat/barbat. Ma simt asa de ceva vreme, nu ma mai regasesc in corpul de femeie pe...? (mai mult)
Buna, nu stiu cum ar trebui sa reactionez la situatia asta dar eu am o sora mai mare (are 24 ani) iar eu am 15 ani, ea mereu face comentarii despre lucrurile pe care nu le pot schimba la mine. Faptul...? (mai mult)
Buna… sunt împreuna cu un băiat de 3 ani și nu știu ce sa fac … ne certam aproape in fiecare zi. Mai rău eu am făcut crize de nervi cu urlete, țipete, fiindca el nu acorda interes, mai mult...? (mai mult)
Cat de potent trebuie sa fie un barbat spre a fi pe placul unei femei? Ce inseamna "potent financiar" ca si valoare monetara? Ce salariu ar trebui sa aiba un barbat lunar sa fie acceptat de o femeie ...? (mai mult)
Îmi vine să mă îndepărtez de majoritatea persoanelor apropiate.Am acel feeling de a studia pentru a fii de nota 10, sa fac mai mult sport(și acum fac destul) și să am multa grija de mine, iar...? (mai mult)
Am nevoi de părerea voastra intr- o problema.De fapt am o vaga bănuială, dar am spus ca mai întreb și alte persoane. M- am mutat de ceva vreme cu iubitul meu și ai lui. Lucurile au fost și frumoase...? (mai mult)
Bună TPU, as avea și eu nevoie de niște sfaturi, am o iubita și ma ține in relație cu forța, i- am spus de câteva ori ca vreau sa ne desparțim dar ea mereu mi- a reproșat ca se va sinucide,...? (mai mult)
Buna TPU de 8 Martie mia luat iubitul meu un buchet de 5 trandafiri albi este ceva ciudat că nu mia dat roșii? daca mi-a oferit albi și nu roșii mă iubește nu?
Buna seara. Am o intrebare. Am facut anul trecut, mai precis in aprilie, un test babes papanicolau in care scrie frotiu puternic inflamator de tip intermediar superficial cu discrete reactivitati scuamoase....? (mai mult)
Femei ce sunt insarcinate sau au fost recent pe aici? Daca da, cum vi s-a parut prima morfologie fetala de trim.1?
Sunt împreună cu iubita mea de 4 ani și trăim și locuim împreună de 3 ani. De ce sunt atât de disperați și părinții mei și ai ei, să ne căsătorim mai repede? Noi nu simțim nevoia să...? (mai mult)
Ma scuzati daca scriu mult am o stare de confuzie si ceata in creier si nu stiu exact care e problema Am 25 de ani si visam sa fiu deja casatorita pana la varsta asta Sunt o fata cuminte care mereu...? (mai mult)
Bună TPU, am răcit jos și sunt însărcinată, dacă știți niște leacuri băbești va rog sa ma ajutați. ????
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?