Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ma scuzati daca scriu mult am o stare de confuzie si ceata in creier si nu stiu exact care e problema Am 25 de ani si visam sa fiu deja casatorita pana la varsta asta Sunt o fata cuminte care mereu...? (mai mult)
Bună TPU, am răcit jos și sunt însărcinată, dacă știți niște leacuri băbești va rog sa ma ajutați. ????
Fetele, la ce lucruri sunteti atente la prima intalnire? Ce va lasa impresia ca tipul e neserios sau are probleme mintale? Care sunt semnele?
Cum vi se pare imaginea asta a unui barbat de 25 de ani care sta prin casa in chiloti de fata cu mama lui si mama lui se apropie mereu foarte tare fizic de el, se lipeste de el cum ar veni. E normal?
Ce impresie va face un barbat care va intreaba foarte multe lucruri despre tatal vostru la fiecare intalnire si in fiecare discutie cu voi?
Buna, după 6 ani de relație 1 an și 7luni de căsătorie, soția mi- a spus ca nu ma mai iubește de un an și vrea sa ne despartim? Sunt terminat eu văzându mi toată viața împreuna cu ea, cum...? (mai mult)
Buna ziua. Sunt studenta in anul 1 de facultate, am părinții divorțați și am rămas în mâna celui abuziv timp de 11 ani. M- ar interesa și pe mine niste lucruri de instanță dacă știe cineva. ...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de un sfat, poate dintre voi, cineva, a trecut prin așa ceva și îmi poate spune cum a procedat. Eu și prietena mea suntem împreuna de câteva luni. Locuim împreuna cu un alt coleg...? (mai mult)
Buna! Sotul meu mereu se uita in oglinda, mereu se aranjeaza, mereu isi face barba… deja este atat de enervanta chestia asta.Si maica- a mereu ii face complimente ii zice ca e frumos ca are barba ...? (mai mult)
Ce cadou (de paste) i s-ar potrivi unei fete de 18 ani?
Idee nu am ce să fac. Tatăl meu e un nebun care mă bate până nu vede covoarele de sânge, mama are anger issues și nu se poate stăpâni și nu se poate controla. Să le iau drepturile de părinți?...? (mai mult)
Bună, deranjez pentru a- mi spune și povestea mea, sunt împreuna de un an și ceva cu o fata si totul a fost aproape roz pana acum. După prima lună de relație am decis ca ea sa se mute la mine, ...? (mai mult)
AJUTOR! Tatal meu a venit beat acasa si m-a batut. Mi-a propus sa facem sex eu fiind baiat. Ce pot sa fac?
Coleg relativ nou la birou. E foarte dragut, amabil, prietenos dar in fiecare zi miroase aiurea dupa pauza de masa (ba a peste, ba a ceapa) si de mai multe ori am intrebat daca vrea guma de mestecat....? (mai mult)
Bună ziua grup, vin și eu cu o problema : Am plecat de la domiciliul părinților cu soțul meu și cei doi copilași im Germania (mama mea nu a fost de acord sa- i iau nepoții de lângă ea ) mi-...? (mai mult)
Nu mai stiu ce sa fac, nu reusesc sa decid eu si sotul, suntem impreuna de 13 ani si avem trei copii de 10, 8 si 5 ani. Anul trecut am cumparat casa, muncim amandoi sa platim ratele, dar acum o saptamana...? (mai mult)
Cunostintele mele (fosti colegi, rude, prieteni de familie, parintii) au noroc in viata. Ma uit pe profile lor de pe Facebook si vad ca au un loc de munca, au prieteni si un partener si ma intristez....? (mai mult)
Salut TPU, cum fac sa imi uit fosta? A trecut un an de zile, de o luna m- a apucat un dor mare sa zic asa, o visez mereu, simt ca o iau razna, ea de atunci are si iubit si pare ca ii e mai bine decat...? (mai mult)
Salut, am cunoscut o fata prin verisoasa mea, ea i- a aratat poza cu mine, i- a dat numarul meu unde am vorbit cateva zile. Cand ne- am intalnit totul a fost frumos, ne- am sarutat, am glumit iar...? (mai mult)
Intrebare pentru fete, bad boys sau nice guys, si de ce?
Credeti ca niste vorbe spuse la nervi pot distruge o relatie? Sau ar trebui sa ramana vorbe spuse la nervi si atat?
Am nevoie de sfatul vostru.Am o relatie la distanta cu iubitul meu de 3 luni.El este foarte pasionat de jocuri pe pc.Inainte se juca foarte mult Cs dar daca il rugam sa il mai lase si sa ma mai bage si...? (mai mult)
Buna! Nu prea folosesc eu TPU dar vreau sfatul vostru deoarece nu stiu ce sa fac.Am o relatie la distanta cu iubitul meu de 3 luni.El este pasionat foarte tare de jocuri pe pc.Inainte se juca foarte mult...? (mai mult)
Ce părere aveți de persoane la 51 de ani care locuiesc cu mama, ii pune masa cand vine de la munca, ii da salariul pe mana ei și dacă întârzie 15- 20 minute își face griji ca unde e copilul?...? (mai mult)
Cum pot accesa arhiva pentru a întocmi arborele genealogic?
Care vi se par niște locuri bune pentru a aborda fete fără a te pune în situații penibile?
Buna TPU! o iubesc pe colega mea de un an, la inceput imi era foarte rusine sa vorbesc cu ea pentru ca nu aveam incredere in mine insa am in timp am devenit o versiune mult mai buna a mea si am decis...? (mai mult)
Bună seara! Vă rog să mă ajutați cu un sfat pentru că am o problemă pe care nu o pot discuta cu nicio persoană apropiată pentru că m- ar judeca. Sunt căsătorită de 1 an cu un bărbat minunat,...? (mai mult)
Salut! Am o problema in cazul : Cea mai buna prietena. Eu mereu sunt nevoită sa ii fac pe plac, sa ii dau lecțiile când vrea ea, cum vrea ea, sa mergem in mall unde vrea ea, dar nicioadata nu ...? (mai mult)
Ati avut vreodata intr-o relatie o perioada in care nimic nu se simtea ok dar ati reusit sa o depasiti? Cum?
Salut, am 18 ani, cand ma apuc de o experienta noua cum ar fi sa ma uit la documentare, ma apuca o stare ciudatasi, cum sa fac ca sa scap de starea asta, ca vai eu sunt un jucator de sa- mp si ma ...? (mai mult)
Ce ati face in locul meu? Am un var care ma critica tot timpul in fata altor vecini, nu stiu ce vrea sa demonstreze. Mereu zice ca nu am legat bine via si alte chestii banale de prin curte, si imi...? (mai mult)
Bună TPU! Am o problema. Sunt clasa a9 a deci in clasa in care sunt nu am vreun fost coleg din 5- 8, eu cu colega mea de banca ne intelegeam bine dar ea si- a gasit un grup de fete de la noi din clasa...? (mai mult)
Salut! O sa spun pe scurt, n am sa povestesc prea detaliat. Iubita mea este adoptata, mama si sora ei au povestit cum s- a intamplat si prin ce au trecut. Mama ei e mai in varsta, undeva la 60 si, ...? (mai mult)
Buna. As vrea tare sa imi raspunda la intrebare un psiholog daca ar fi posibil. Cum trecem peste regretul matern? Regretul ca am devenit mama la o varsta frageda(21ani)? Cum sa completez acest regret? ...? (mai mult)
Salut! Voi ati fi intr-o relatie cu o persoana care va compara excesiv cu un fost/a sau care inca mai tine legatura cu el/ea?
Salutare, am 24 de ani, recent am terminat o facultate cam inutila nu o sa ii dau numele cu chiu cu vai, mai mult la insistenta parintilor ca sa am o diploma la mana, taica- miu tot nu a fost multumit...? (mai mult)
Cum să alegi cadoul perfect de 8 martie?
Se da o situatie. Un baiat e parasit definitiv de mama lui la varsta de 2 ani. El are 33 de ani acum si se gandeste la tot ce i- a lipsit in copilarie, recunoaste ca i- a lipsit afectiunea mamei. A vorbit...? (mai mult)
Prietena mea mi-a zis în seara asta ca chestiile pe care le faci cu o persoana cu care ești împreună le poți face oricând și cu o persoana cu care ești nu ești împreună, concluzia? =)))
Bună dragilor! În primul rând vă doresc o Primăvară fericită tuturor! Întrebarea mea pentru azi este următoarea: Care este secretul unei relații/căsnicii fericite?
Bună. Aveam o discuție cu prietena mea, legată de cadouri pentru mame de de 8 martie. Eu m- am gândit să îi cumpar o iconița cu Maica Domnului, flori și bomboane. Mama e o religioasă și apreciaza...? (mai mult)
Mâine fac 2 luni de relație, vreau și eu un mesaj pentru ea, va mulțumesc.
Salut, ma numesc Andrei si am 20 de ani de ceva vreme incerc sa abordez o fata aici pe TPU numele:(Miss Godess) dar sunt ignorat de fiecare data, chiar i- am dat ce aveam mai de pret si anume notoria...? (mai mult)
Poate sunt printre voi oameni ce se pricep cât de cât la psihicul omului sau ce au trecut prin ce am trecut eu și ma pot ajuta cu o părere. Eu am trăit în casa cu un tata alcoolic ce era violent...? (mai mult)
Salut, sunt impreuna cu iubita mea de 3 ani de zile..totul a fost perfect pana acum cateva zile cand totul a luat- o razna…din pricina unor certuri care au fost de mai multe ori pe acelasi subiect…a...? (mai mult)
Am o intrebare exclusiv pentru fete, la ce va uitati prima oara cand intalniti un baiat sau ce calitati (fizice + morale) ar trebui sa aiba pentru a fi atractiv. Rog seriozitate
Salut TPU, aș dori niste sfaturi cum as putea rezolva asta, recent m- am angajat unde lucrează și părinții mei, mă bucur enorm că îmi câștig un ban cinstit și chiar îmi place unde lucrez,...? (mai mult)
Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare aici la care sper sa pot sa primesc un raspuns sau o lamurire : - Tatal meu este verisor de gradul 3 cu Mama fetei, Eu ce grad de rudenie sunt cu fata? Ne ...? (mai mult)
Salut, sunt împreuna de 4 ani cu o fata! Eu as vrea sa ne mutam împreuna, mi- a spus ca nu este pregătită încă sa facem pasul asta! Sa nu o mai presez atât. Ascunde story- uri de mine! O sun pe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!