Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Hei! Sunt îndrăgostită de iubitul meu, dar rudele lui mi se par puțin ca tind spre partea de etnie roma(unele) mai exact verii din partea tatalui lui, inteleg ca oamenii din sud sunt mai bronzati,...? (mai mult)
As vrea sa ma despart de prietenul meu pentru ca ne certam mereu.Stie ce nu- mi place la el, se poartă ok o perioadă scurtă iar după revenim de unde am plecat.Pare ca nu ma iubeste deloc(cand iubesti...? (mai mult)
Salut TPU Am aproape 17 ani si locuiesc cu parintii mei. Nu stiu sigur daca am dreptate sau nu dar cred ca sunt abuzat verbal de tatal meu. El e plecat in timpul saptamanii si vine numai in weekenduri...? (mai mult)
Bună seara sau bună ziua. Depinde când cititi. În mod normal nu îmi place sa vorbesc despre ce se întâmplă în ogradă, dar simt nevoia sa ma eliberez. Mâine sora iubitului meu împlinește ...? (mai mult)
Ce face ca o relatie de cuplu in ziua de azi sa "tina cat o pereche de sosete" raportata la relatiile de cuplu din 1950- 1980 care tineau poate o viata? Ea se vrea umbra, se vrea centrul universului,...? (mai mult)
Bună, am 20 de ani și problema mea este următoarea. Părinții mei au o mică afacere și eu lucrez cu tati în domeniul confecțiilor metalice și eu cu tata nu ne prea înțelegem în privința banilor....? (mai mult)
Buna, zilele astea m- am despartit de gagica- mea si desi mi- a spus ca- mi da block daca o enervez, nici in ziua de azi nu m- a blocat, desi am insistat foarte mult pe ea cu mesaje, imi vede story-...? (mai mult)
Cum vă simțiți când sunteți într- o relație, dar știți foarte bine că nu mai este nimic care vă leagă, care vă atrage unul la altul, dar nu știți cum să vă despărțiți de respectivul/a?...? (mai mult)
Hey, TPU! Am și eu o problema. Recent m-am certat cu un prieten la care am ținut foarte mult și el nu mai vrea sa vorbească cu mine deloc. Și problema e ca eu stau sa sufăr. Ce sa fac?
Acum câteva săptămâni duceam o colegă de la școală cu mașina, în oraș și în mașină spunea că o sunase o vecină ce fusese super inteligentă femeia la vremea ei, dar că acum suferă de...? (mai mult)
Bună TPU, am 20 de ani. Astăzi am aflat ca sunt însărcinată... dar nu știu cum sa ii spun mamei, știu ca nu o sa reacționeze ok. Poate o să-mi zică sa fac avort
Ce părere aveți de minorele care de rușine sa nu afle părinții accepta sa se culce cu oricine le cunoaște aceasta teama? De ce nu au curajul sa pună stop, știind ca mereu vor fi noi indivizi care...? (mai mult)
Bună! E ceva ce ma macină de mult timp și am nevoie urgent de răspunsuri. Sunt împreună cu iubitul meu de 3 ani, ma înțeleg foarte bine cu familia lui, în special cu mama lui. Dar de câteva...? (mai mult)
O fata cu care vorbesc de cateva zile, incercand sa ii spun subtil ca nu vreau o relatie cu ea m- a intrebat ce parere am despre ea la fizic.Nu stiu ce sa ii spun, nu vreau sa fiu nepoliticos dar nu ...? (mai mult)
Buna! Un sfat ce ar trebui sa fac :D. Eu cu prietena mea ne- am certat dintr un motiv banal si o perioada n am mai vorbit. Dupa cateva zile de la cearta urma venirea zilei de nastere."fiind certati in...? (mai mult)
Hello. Am avut o relație cu un băiat timp de un an, însă din păcate am fost înșelată. Și a făcut alta relație.Eu m- am despărțit de el. Au trecut aproape 2 ani de atunci, însă fostul meu...? (mai mult)
Bună ziua TPU am si eu o dilema începe sa ma macine anumite gânduri...și am zis sa cer sfatul vostru eu și cu iubita mea locuim împreună avem și o fetita nou născută de 2 luni, au început sa...? (mai mult)
Fraților am și eu o întrebare care ma cam macină dacă mi am pierdut tatal la 15 ani se pune că am crescut fără el..Consider că nu.Voi ce ziceti?
Ce ati prefera: o relatie toxica sau una plictisitoare? Sa presupunem ca nu ar exista ale optiuni :D
Ce pare aveți despre o relație unde tata și mama sunt mai importanți decât o parteneră sau partener?
Am o întrebare pentru voi: Din experienta voastră de viata, cărei persoane credeți ca i- a pasat cu adevărat de voi: acea persoana care va oferit mereu libertate, cu care ați ras și cu care...? (mai mult)
Buna TPU. Am o prietena și nu știu cum să o mai ajut! Nici nu vreau să mă bag prea mult că știu că Într- o relație nu te poți băga! Incep cu inceputul, a cunoscut un bărbat de vreo 30 ...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani, sunt baiat. Acum jumatate de an, am fost la o cabana la munte alaturi de prietenii mei, fara parinti, si acesti prieteni au mai adus in total 2 persoane. Printre acele 2 persoane ...? (mai mult)
Eu lucrez în ture. În zilele mele libere, mai lucrez aparte de jobul meu. Am o colegă de muncă care face la fel ca mine. În tura ei de muncă și- a planificat un ciubuc, și eu la fel, dar nu ...? (mai mult)
Salut! Ce nu ați putea ierta într-o prietenie? Daca v-ati certat cu un prieten cat timp a durat până v-ați împăcat?
Buna! Am o întrebare legată de un cadou, este ok ca un băiat sa primească de la iubita sa pe lângă altceva și niște dulciuri cum ar fi bomboane sau lasă o impresie proastă? Vreau păreri de ...? (mai mult)
Sunt intr- o relatie serioasa si am ganduri si planuri mari alaturi de partenerul meu. Am luptat pentru aceasta relatie, iar acum isi face aparitia cineva din trecut, care mi- a ruinat si o alta relatie...? (mai mult)
Buna tuturor! Ma adresez mămicilor și de ce nu, taticilor. Am un bebe de 5 luni. De când am născut relația dintre mine și soțul meu nu mai este la fel ca și înainte. Se culca cu mine o data...? (mai mult)
Ieri i- am recunoscut unui băiat (prin mesaj) că îl plac. Suntem prieteni de undeva 2- 3 luni și vorbim aproape zilnic și iată că ieri mi- am luat curaj sa ii recunosc. Și răspunsul lui a fost...? (mai mult)
Hei TPU, este faptul că părinții mei au ales să nu achiziționeze o mașină motiv să îmi fie rușine? (am 14 ani)
De ce parintii fac diferente intre copii mereu?
Bună seara.Revin cu o întrebare: în cateva zile este ziua tatălui meu, iar una dintre surorile mele s- a gândit să trimită echipa de surprize la domiciliu deoarece ea și ceilalţi frați sunt plecați...? (mai mult)
Dacă părinți me-i sunt despărțiți și ei nu sunt de acord ca la 16 ani să mă mut cu prietenul meu major ce pot face ca să mă mut împreună cu el la domiciliul lui?
Buna! caut un film de groaza care am văzut când eram mică cred ca era 2010, 11, 12, 13 nu știu care dar era unu din ani aia. din tot ce îmi amintesc este o femeie care s- a mutat într- un ...? (mai mult)
Salut! De ce atunci când sunt într- un grup și cineva face o gafă, mă simt eu prost? Oarecum mă simt vinovat.Chiar și atunci când suntem mai mulți și urmărim ceva la tv si cineva face o greșeală,...? (mai mult)
As dori un sfat de le voi. Soțul meu a început sa devina destul de altruist în ultima vreme și sa își dorească cu tot dinadinsul sa ajute un membru al familiei.Nu as avea o problema cu asta dacă...? (mai mult)
M- am saturat de mama mea sa ma tot sune sa vin mai repede acasă, ce naiba sunt adult am și eu drepturile mele. Odată m- a luat la 11 metri ca de ce am venit asa târziu acasă și era doar ora ...? (mai mult)
Nu cunosc domeniul de doctor pe smurd, dar ma roade o curiozitate legat de o fata. Am cunoscut la ziua cuiva o tipa, m- am simtit bine cu ea, m- am sarutat, parea ca ma place, imi ceruse instagramul,...? (mai mult)
Trebuie sa le spun alor mei ca nu pot termina facultatea... Sunt in ultimul an, am restante si nu pot sa le trec. Mereu le- am spus alor mei ca la facultate este bine, ei m- au sustinut unde am vrut...? (mai mult)
Trebuie sa le spun alor mei ca nu pot termina facultatea. Sunt in ultimul an, am restante si nu pot sa le trec. Mereu le- am spus alor mei ca la facultate este bine, ei m- au sustinut unde am vrut...? (mai mult)
Bună dragilor! Întrebarea mea pentru azi este următoarea: Cum evităm monotonia într-o relație?
Bună, parintii mei s au despartit iar eu inca sunt la scoala unde mergeam cand stateam impreuna cu tata, el nu vrea sa mi dea semnatura pentru a ma putea muta la o alta scoala, mama nu l ar putea da...? (mai mult)
Buna TPU. Am o problema cu mama. Tot timpul isi varsa nervii pe mine, ma ia de la scoala si tot nervoasa e. M- a inscris la niste cursuri de balet, iar eu doar ce am venit de la scoala si a si vrut...? (mai mult)
Buna tuturor, sper ca am ales categoria corecta, am cateva intrebari la care sper sa gasesc raspuns din partea voastra, caci eu nu stiu ce sa mai fac. Va rog frumos, sa fiti civilizati. 1.Care ar fi...? (mai mult)
Salut, TPU Vă urmăresc de ceva timp și îmi place felul în care abordați problemele. Am și eu o dilemă Sunt împreună cu iubitul meu de aproape 3 ani, de foarte puțin timp suntem căsătoriți....? (mai mult)
Fata pe care o iubesc s- a despartit de mine in decembrie si zice ca nu mai simte nimic pentru mine, i- a zis si prietenei ei cele mai bune dar si ea a vazut ca nu e asa (se vede sclipire in ochii ei,...? (mai mult)
Pentru că până acum am scris pe aici doar de frustrări, acum vreau să scriu despre bine. Cum am spus am fost la Baia Mare cu un scop de călătorie, dar și cu un scop de a întâlni o amică cunsocută...? (mai mult)
1. De ce dor atât de mult respingerile/abandonurile? 2. Cum facem să nu ne pierdem încrederea atunci când oamenii decid să ne întoarcă spatele? 3. Ce ar trebui să facem ca să scăpăm de...? (mai mult)
E cineva pe aici care a reușit să se înțeleagă bine cu socrii? Eu mereu am fost in conflict cu ei.Ca un mic rezumat iubitul meu a fost mereu tratat ca un copil mic cand stătea cu ai lui(deși deja...? (mai mult)
Salutare, am o mare dilema și sper sa ma poată ajuta cineva de pe aici: aseară 13.2. 2023 când m- am pus la culcare am visat un baiat foarte frumos, puțin mai mare de vârstă ca mine, scena a ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!