Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Am facut un test de sarcina şi a iesit pozitiv, i- am zis sotului meu. El s- a bucurat când i- am zis însa eu sunt puţin confuza desi îmi doresc acest copil şi eu şi sotul meu ne dorim dar eu sunt...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. Eu vorbesc cu un baiat(cu 2 ani mai mic) pe net de 2 luni. Suntem din același oraș. El este împreună cu o fată(e din alt oraș) tot găsită pe aplicații de dating. Noi suntem...? (mai mult)
Sunt căsătorită de 4 ani cu soţul meu, am 22 de ani, el are 24. Avem o relatie frumoasa, eu am fugit de acasa la el cand aveam 16 ani pentru ca nu m- am mai inteles cu mama. Avem o relatie frumoasa,...? (mai mult)
Sotul meu a fost plecat la munca în strainatate, acum e acasa. De când a venit eu stau aproape mereu lipita de el, mulţi spun ca acest atasament e nesanatos dar eu îl iubesc şi de asta vreau sa ...? (mai mult)
Eu şi sotul meu avem o relaţie frumoasa el are o fata care are 2 ani din fosta lui relaţie fata e la el pentru ca mama ei nu a vruto ea mereu îmi zice, , mami, , eu i- am zis lui sa o duca sa o cunoasca...? (mai mult)
Băiatul meu are 5 ani, eu am 21 de ani. El nu prea sta cu alte persoane, îl las uneori la părinții mei cât eu merg la munca, dar mereu întreabă de mine. Eu sunt în proces de divorț cu soțul...? (mai mult)
Eu şi fostul meu sot ne- am împăcat, suntem divorţaţi de 5 ani si avem o fata care are 6 ani. Impreuna noi avem cununia civila şi nunta programata peste o luna pentru ca vrem sa ne recasatorim.Cum...? (mai mult)
Am avut din nou o cearta cu soțul și din nou m-a bătut. Când mi-am făcut bagajele sa plec de la el m-a bătut. Am 21 de ani, iar el are 40 de ani.Cum să îl fac sa se schimbe sa nu ma mai bata?
Sotul meu e de 2 ani în scaun cu rotile din cauza unui accident de motor. A început şi recuperarea, o face de mult doar ca acum au aparut progrese si sunt sanse sa îşi revina pentru ca acum se poate...? (mai mult)
Am avut o mica cearta cu mama, am 16 ani ea, m- a crescut singura fără tatăl meu natural, cu ajutorul tatălui meu vitreg. El mereu îmi ia apărarea mie când ma cert cu mama, m- am certat cu ea...? (mai mult)
Eu am 16 ani, fratele meu are 17 ani, eu cu el ne înțelegem bine azi trebuie sa rămân doar eu cu el acasă și as vrea sa merg puțin sa ma plimb cu niște prietene, dar el nu ma lasă. Cum să ...? (mai mult)
Eu am o fata de 3 ani, am 19 ani, sunt despărțită de tatăl ei pentru că ne- am certat. Fata mereu întreabă de el, deși are 3 ani, uneori o mint și îi zic ca el e plecat la munca în alta ...? (mai mult)
De când m- am mutat la fostul meu iubit simt ca îl iubesc din nou, se comporta asa frumos cu mine și ne înțelegem bine. De când stau la el dormim în aceeași camera, m- am gândit mai bine și...? (mai mult)
Mi- a acceptat o fata pe care o plac cererea pe Facebook, dar nu stiu ce sa vb cu ea prin mesaje pentru început? Va rog spuneti- mi ce as putea sa vb cu ea pentru inceput pentru ca nu am idei. P.S....? (mai mult)
Am avut o relație de 5 ani acum 3 luni ne- am despărțit eu am locuit la părinți mei deși am 24 de ani dar am avut o cearta cu ei și m- am mutat la fostul iubit el își dorește sa mai dam o șansă...? (mai mult)
Sotul meu are o fata din fosta lui relaţie, fata are 2 ani şi e la el si la mine pentru ca mama ei nu a vrut- o. Cea mica e foarte ataşata de mine şi îmi zice, , mami, , se lipeste foarte des de...? (mai mult)
Bună ziua, sunt foarte macinat de o perioadă și mă consum foarte mult din cauza mamei, ea nu este de acord cu fata cu care vorbesc pentru ca are tatuaj și piercing și crede ca doar c…. au, ...? (mai mult)
Buna.Am 24 de ani și sunt căsătorită cu soțul meu. Avem o relație frumoasa în ciuda faptului că ne chinuim cu un copil, dar asta e alta situație. Când merg cu soțul meu la mama ea ma tot îmbrățișează...? (mai mult)
Bună ziua! Eu și prietenul meu suntem împreună de 5 ani, locuim împreună. Peste o lună avem nuntă. El are un copil dintr- o relație anterioară, dar copilul stă cu mama lui. I- am pus ...? (mai mult)
Eu si soțul meu avem mici certuri uneori sunt rare nu ne certam des dar îmi doresc sa evitam certurile.Cum putem evita mai mult certurile?
Eu am 21 de ani, am un băiat de 5 ani, sunt cu tatăl lui în proces de divorț pentru ca nu ne- am mai înțeles. Il cresc singură pe cel mic, ma descurc, ma mai ajuta și mama eu sunt foarte atașată...? (mai mult)
Eu am 19 ani, am o fata care are 3 ani, m- am despărțit de tatăl ei. Eu având- o pe cea mica petrec mai mult timp cu ea dar aș vrea să vă întreb dacă pe viitor vreau sa îmi fac o relație noua...? (mai mult)
Am impresia ca mama îl iubeste mai mult pe fratele meu mai mic decât pe mine. Are 13 ani eu am 16 ani, mereu îi dă lui mai multa atenție, ea zice ca face asta pentru ca e mai mic dar și eu am nevoie...? (mai mult)
M- am împacat cu sotul meu, eram în proces de divorţ dar noi între timp ne- am împăcat. Eu cât am fost separaţi am avut o noua relaţie şi sunt şi însărcinată, am 28 de ani copilul nu e ...? (mai mult)
Sunt de 7 ani casatorita cu sotul meu. Din aceasta relatie cu el a rezultat un baietel care are un an, doar ca de ceva timp sotul meu se lasa controlat de mama lui şi uneori face ce zice ea. E asa de...? (mai mult)
Iubitul meu m- a înșelat, sunt cu el împreună de 3 ani, l- am iertat pentru asta și mi- a promis ca se va schimba si nu o sa ma mai înșele niciodată, însa nu prea mai am incredere în el.Ce...? (mai mult)
Am 2 copii, un băiețel de un an jumate și fata care are 7 luni. Baiatul e mereu gelos ca o iau pe cea mica mai mult în brate și petrec mai mult timp cu ea, mereu el plânge când ma vede cu surioara...? (mai mult)
Am 19 ani, am o fata de 3 ani, am fost 2 ani împreună cu tatăl ei. Eu momentan locuiesc la sora mea pentru ca nu am unde sta cu fata, oamenii ma judeca ca am rămas însărcinată asa devreme chiar...? (mai mult)
Buna! Am 19 ani aproape 20 si m- am mutat de curand la iubitul meu in Bucuresti, eu fiind din Iasi. Eu mereu am fost foarte atasata de mama si de cateva zile ma gandesc sa nu pățească ceva, adica ...? (mai mult)
Buna, am o problema serioasa pot spune, de fiecare data cand ma cert cu iubitul meu, simt ca imi amortesc mainile, picioarele si ma doare spatele foarte tare spatele, oare e de la stres?
Întrebare pentru băieți…. Preferați o fata care are sânii foarte mici? Fiți sinceri!
Părere despre relația care nu e acceptată de părinți. Bună ziua, vreau să aud părerea unui necunoscut, voi sunteți obiectivi. Mă aflu într- o situație penibilă în care părinții mei...? (mai mult)
Eu locuiesc cu mama la părinții mei, ea cu tata s- au despărțit, am 16 ani, eu o iubesc pe mami foarte mult. Mami e totul pentru mine, mereu încerc sa o ajut și prin casa dar ea nu mă prea lasă....? (mai mult)
Eu nu mai vreau sa fiu cu soțul meu de asta ma gândesc la divorț pentru ca de la un timp nu prea ne mai înțelegem dar încă îl iubesc și nu prea știu ce sa fac și cum sa procedez.Cum pot...? (mai mult)
Bună,ar putea cineva să mă ajute cu o poezie frumoasă pentru cererea de nași?
Întrebare adresată fetelor. Ce vă determină să vă căsătoriți? Soțul trebuie să fie mai bun decât foștii voștri? Sau nu contează. Vă mulțumiți că este doar persoana care vă acceptă? ...? (mai mult)
Am decis sa îl iert pe iubitul meu pentru ca m-a înșelat, asta e ultima șansă ce o dau, îl iubesc și de asta am decis asta, dar aș vrea să întreb. Cum ma pot asigura ca nu o face din nou?
Am 16 ani, pe noi nu ne mai lasă să ieșim din liceu, iar vineri eu cu un coleg am sărit gardul liceului ca să mergem la magazin și după ce am întrat din nou în clasa diriginta noastră a comentat...? (mai mult)
Ce să fac dacă vorbesc cu un baiat cu relație?
Salutare, de la un timp am o problemă. Cred ca sunt afemeiat, adică îmi plac mai toate femeile, am fost cu două mai mature, acum ceva timp, după iar m- am întâlnit cu una dintre ele. Deși ...? (mai mult)
Am 16 ani, fratele meu are 17 ani, el ma ajuta mereu când am nevoie, sunt fericita să îl am ca frate însă părinții când el ma ajuta zic mereu ca eu sunt mare și el nu ar trebui să mă ajute.Ce...? (mai mult)
Am fost într- o relație de aproape 3 ani, făceam 3 ani de relație în Decembrie. M- am despărțit de el pentru ca nu ne mai înțelegeam, eu am 19 ani, am și o fata care are 3 ani, acum locuiesc...? (mai mult)
Sunt împreună de 3 ani cu iubitul meu, recent am aflat ca el mă înșeală. El a zis să îl iert pentru ca a greșit. Nu știu ce să fac în situația asta dacă să îl iert, îmi e frica să nu...? (mai mult)
Am 21 de ani, sunt mama unui băiețel de 5 ani, îl iubesc mult și el e foarte atașat de mine. L- am născut când aveam 17 ani, de puțin timp îl cresc singură pentru ca m- am despărțit de tatăl...? (mai mult)
Am certuri dese cu iubitul meu, el e şi casatorit. Imi zice ca îl cicalesc mereu sa divorţeze dar eu vreau sa fiu doar eu cu el, fara soţia lui în peisaj, vreau sa ma despart de el daca nu divorţeaza...? (mai mult)
Sunt însărcinată în 5 luni, am 16 ani, mulţi îmi zic ca mi- am distrus vitorul dar eu nu consider asta. Eu consider ca bebe o sa fie cel mai frumos lucru care mi se întampla desi părinții mei...? (mai mult)
Am o fetiță are 5 luni, momentan locuiesc la părinții mei. M- am mutat recent pentru ca am avut o cearta cu soțul și m- a dat afara din casa, oricum nu mai vreau sa ma întorc la el. Intr- un fel...? (mai mult)
Iubitul meu vrea să ne mutam la părinți lui ca să nu mai plătim chirie, însă eu nu sunt prea încântată de faptul să stau cu socrii în casa. I- am zis și el nu vrea sa asculte, nu vreau se...? (mai mult)
Sunt căsătorită de un an cu actualul soț, eu am și o fetiță nu e cu el făcută, e cu fostul meu soț. Actualul soț o iubește ca pe propriul lui copil, noi ne înteîntelgem bine însă eu ...? (mai mult)
Am 18 ani, am o fetiță care are 10 luni, face 11 luni peste câteva săptămâni. El mai vine să vadă fata, atunci când vine mă cam cicălește și nu mi se pare ok sa facă asta.Ce aș putea ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.