Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salutare, baieti, trec printr- o perioada grea a vietii mele oarecum, eu fiind stabilit in Germania am cunoscut o fata pe internet, avem o relatie de 3 luni, acum o saptamana am venit in Romania inapoi...? (mai mult)
Bună! Am 18 ani și cred ca am o relație cu un manipulator. Îmi este frica și nu știu ce sa fac, niciodată nu- mi da dreptate, ma acuza ca fac lucruri pe care nu le fac, mereu are totul pentru...? (mai mult)
Bună. Ma adresez celor care poate au trecut prin asa ceva. Recent prietenul meu s- a angajat la o corporație. Într- o zi de joi a mers pentru semnarea contractului și primirea laptopului, iar de...? (mai mult)
Nu știu unde să îmi jumătatea, sunt mai timid de fel și nu știu sa abordez și nici nu am unde ieși decât online am încercat dar degeaba.
Salutare TPU. Am fost crescut într- o familie foarte cum se cade, cu respectarea cuvântului și maxima seriozitate. Problema e în felul următor. De fiecare data când încerc sa îmi fac o prietena...? (mai mult)
Buna ziua. M- ar interesa sa stiu ce demersuri trebuie sa fac in legatura cu cununia. Stiu ca trebuie sa ne facem un set de analize (vreau sa stiu daca se pot face la particular undeva) iar dupa aceea ...? (mai mult)
Buna TPU, trebuie neapărat să îi iau și eu iubitului meu cadou de Valentine's Day. El are 32 de ani și eu 19 eu sunt la liceu și el la munca, nu am banii mei, nu sunt într- o situație buna financiar,...? (mai mult)
Cum să le zic părinților mei ortodocși că eu sunt ateu? Ar trebui măcar să le zic? Doar nu mai vreau să particip în obiceiurile și sărbătorile religioase. Încă sunt un adolescent și nu...? (mai mult)
Bună. Mâine as vrea sa lipsesc de la școală, mă ascultă la engleza dar nu mă descurc deloc (detaliu suplimentar: din toate timpurile verbale, particularități+ diferența dintre ele+ exemple+...? (mai mult)
Am inselat si acum regret. Ne-am impacat dar lui ii este greu. Cum il pot ajuta sa ma ierte?
Hey, oare de ce nu reusesc sa- mi gasesc o prietena? Nu stiu ma comport foarte frumos cu ele, imi place sa le respect, bine doar pe cele care merita, sunt un tip foarte deschis, am simtul umorului, imi...? (mai mult)
Buna TPU, am 12 ani si am un iubit...cum ii pot spune mamei? Țin sa precizez ca ea nu mă lasa cu relatii....sau macar cu ce aș putea sa o mint in legatura cu cadoul care il voi primi maine ( Valentine's...? (mai mult)
Bună ziua, Am doi băieți de 7 respectiv 3 ani cu care în ultimii 2 ani am stat foarte puțin timp împreună deoarece sunt mai mereu plecat la munca în Olanda. Ei locuiesc cu soția în România....? (mai mult)
In primul rand, buna la toate fetele, am si eu o intrebare sa va adresez. Cum e bine ca sa vb un baiat cu voi? Eu am o problema daca vb frumos nu e bine, daca vb dulce, iar nu e bine, daca le iau ...? (mai mult)
Știu ca nu e ok sa dai timpul înapoi sau sa te gândești la trecut dar mi- am amintit ceva legat de fosta mea relatie. Am avut o relație lunga de câțiva ani buni.Am locuit împreună și urma chiar...? (mai mult)
Cum sarbatoresti ziua indragostitilor? (Cum planifici si cum o sarbatoresti de obicei)
Salut, cum as putea sa nu ma mai stresez si sa par disperat ca as avea nevoie de o jumatate, de a vrea sa fiu cu cineva de care nu am parte nici in ruptul capului? In ultima perioada, de cativa ani ...? (mai mult)
Bună! Fostul s-a despărțit de mine acum câteva zile și cred că și-a găsit pe alta. Cum a putut să își găsească pe alta așa de repede?
Salutare TPU. Stie cineva daca un test de paternitate cumparat de pe net este sigur? Eu as zice ca da, pentru ca am vazut recenzii si pretul e destul de mare. Voi ce parere aveti? Dau funda! Multumesc...? (mai mult)
Dacă tu îl cauți mereu și el nu te caută niciodată, îți răspunde foarte rapid la mesaje și iese de fiecare data cu mine, ne facem planuri pentru Weekend … asta ce poate însemna? Își face...? (mai mult)
Salut TPU, eu si cu iubita mea urmeaza sa ne mutam impreuna, dar eu nu suport ca ea este foarte obsedata de maica- sa, de a sta cu ea, de a- i zice absolut tot, cu toate detaliile. Mai ales cand plecam...? (mai mult)
Bună din nou:) Revin cu o întrebare: Credeți că există relație perfectă?
Întrebare pentru copilul din tine. 1. Voi ați învățat ceva din greșelile familiei voastre/părinților voștri? 2. Dacă da, ce? Și ce aplici tu azi sau faci diferit? 3. Dacă nu, de ...? (mai mult)
Bună TPU! Atenție, roman! O bag și eu acum pe psihologie că de ce nu. Am o mică, mare problemă și se leagă de relațiile interumane, socializarea și atașamentul. O să încep prin a vă spune...? (mai mult)
De ce basmele pentru copii precum Capra cu trei iezi, Scufița roșie, Albă ca Zăpada sau Hansel și Gretel au un caracter groaznic sau chiar macabru, mai mult sau mai puțin?
Buna seara, as dori un sfat dacă se poate. suntem împreună de 7 ani avem doi copii problema este bautura zi de zi de 7 ani cel puțin 3 litri de bere zilnic. m- a lovit de câteva ori de 2 ani nu sa...? (mai mult)
Bună seara! De ce nu vrea mama mea să mă lase să plec în excursie cu colegii mei care abia au luat permisul? Nu mi se pare corect!
Bună dragilor! Întrebarea mea pentru azi este următoarea: O amintire evocată din fosta relație poate influența în bine relația actuală de iubire? Alegeți să povestiti doar experiențele...? (mai mult)
Bună ziua! De ce părinții nu uită lucrurile rele și le uită pe acelea bune? Exemplu: Nu am uitat că băteai copii! Am uitat că am fost la Baia de Fier!
Eu provin dintr- o familie înstărită de oameni gospodari credincioși cu frica de Dumnezeu. Am 17 ani. Acum 2 ani jumate am fugit de acasă cu un băiat de etnie roma el, se ocupa cu muzica e mai mult...? (mai mult)
Cum să scap de povara gândului că nu mai simt pentru cineva așa cum simțeam înainte, cu toate că voința de a resimți din nou există undeva, dar conștientizez că este doar o obsesie. Nu am...? (mai mult)
Care sunt motivele pentru care o prietenă cu care vorbeai zilnic și mult te evită deodata? Fara să vă fi certat sau ceva
Salut TPU. Am o problemă mai aparte, e ceva complicat și nu stiu ce să fac. Plac o fată de ceva timp, am fost cu ea de 2 ori la diferență de 2 ani, nu au fost serioase fiindcă eram mai mici dar...? (mai mult)
Salut.Iubita mea in ultimul timp a inceput sa fie foarte suspicioasa fata de mine si sa ma suspecteze mereu din orice lucru cat de marunt. Ieri a inceput sa ma acuze ca o insel si ca o mint si ne- am certat...? (mai mult)
De când o cunosc maică- mea îmi controlează telefonul și devine enervant. A aflat că îmi place de un băiat, acum nu mă mai lasă să vorbesc cu el sau cu altcineva care ea consideră că sunt,...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare: am avut o relație cu un băiat și mama lui, uneori, ne zicea că nu suntem pregătiți pentru unele lucruri. De exemplu, am stat în pat, eu în brațele lui și cu...? (mai mult)
Bună ziua! De ce părinții află tot ce face copilul lor la școală? Ce pot să fac ca să nu mai afle nimic! Eu nu fac rele în școală!
Mă puteți ajuta? Am o întrebare, fosta mea prietenă s- a împăcat cu mine, m- a chemat după ea, am mers la București după ea, am venit înapoi cu ea cu mașina la Timișoara și primele zile...? (mai mult)
Aveti rude sau parinti betivani? :)) Cum va intelegeti cu ei? Eu am o ruda care bea in fiecare zi, nu f mult, dar suficient cat sa nu stie nici pe ce lume e. Pana si cand e treaz, parca tot beat e....? (mai mult)
Salut.Am si eu o problema.Eram pe telefon, ma jucam pe un joc, iar iubita mea era in balconul camerei in care ma aflam, balcon care are legatura directa cu camera, usa intre noi era deschisa. In timp ...? (mai mult)
Salut TPU! Parintii mei au prea multa grija de mine. Desi a fost cutremur in Turcia unde sunt eu, lumea nu prea mănâncă si ei ma forteaza ca de obicei sa mananc foarte multa mancare. Desi sunt obez,...? (mai mult)
Buna tuturor de pe TPU.Ati fi impreuna cu o fata de 20 si putini ani, dar care are copil? Amandoi avand aceeasi varsta si amandoi urmand studii superioare?
Salutare prieteni! Vreau un sfat despre următoarea situație: Sunt pasionata de jocuri online de ceva vreme și pe acest joc am întâlnit un băiat, ne știm de ceva luni dar ținem legătura doar...? (mai mult)
Este adevărat că timpul vindeca ranile (emoționale)? Si daca da, atunci de ce unii oameni spun ca nu au trecut peste o despărțire după câteva luni sau ani? (dau funda)
Cum iti dai seama ce ar alege o fata dintre bani si iubire?
Salut TPU, am o dilema ce mă macină. Sper că nu sunt singurul care dorește o relație dar nu găsește persoana chiar daca caut. Ce pot face sa găsesc o persoana care să mă susțină SI să fie...? (mai mult)
Salut TPU, am o dilema ce mă macină de câteva luni bune SI sunt disperat.Acum un eram împreună cu o fata iar după scurt timp ne- am despărțit mai mult din vina mea pentru că nu prea comunicam...? (mai mult)
Salut, prietena mea e virgina și asta ma face sa fiu atras de dansa poate mai mult decât trebuie. Niște motive pentru care sa- mi scot asta din cap, gen sa ma facă oarecum sa reduc atracția în ...? (mai mult)
Poate sa ma faca careva sa inteleg : - de ce femeile in general cu varste cuprinse intre 18- 50 ani, sunt atrase de barbati insurati ce au familie cu copii si casa? - de ce aceste femei aleg aceasta...? (mai mult)
Buna TPU! Ma doare burta si nu vreau sa merg la scoala, cum imi pot convinge mama si sora?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)