Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
De anul trecut un băiat imi dadea semne ca ma place (se uita des la mine emoționat, răspundea la story cu cuvinte frumoase, complimente)dar eu nu prea atrăgeam atenția fiind ca ma gândeam la altele...? (mai mult)
Bună seara dragilor! Întrebarea mea este următoarea! Credeți că într-o relație e benefica gelozia? Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre!
Cum se numeste femeia careia ii place sa fie agresata de barbati?
Buna TPU, trebuie neapărat să mă duc la ginecolog sa iau anticoncepționale sau poate sa îmi dea și medicul de familie? Si apropo nu mă obligă iubitul sa iau anticoncepționale este alegerea mea...? (mai mult)
Bună dimineața! De ce tații sunt mai reci cu copiii lor? Nu îi iubesc deloc!
Bună, poate ma ajuta și pe mine cineva? Sunt intr- un moment de disperare. Miercurea trecuta a murit tatal prietenului meu (eram de un an și 7 luni impreuna), iar eu în loc sa îl susțin am fost...? (mai mult)
Salut! Deși sunt puse aici o grămadă de întrebari, as vrea și eu să pun una. Vă rog să mă scuzați dacă vă răpesc din timp. Ideea este, am o prietenă care a rămas însărcinată fără...? (mai mult)
TPU, iubitul meu vrea sa iau anticoncepționale, ce părere aveți?
Salut! Mai exista fete/femei care își doresc o familie?
Deci am ramas stupefiat dupa ce am citit pe Instagram niste argumente despre relatiile traditionale. Eu nu inteleg ideea asta cu munca. Cum vine asta sa munceasca doar barbatul? Adica de ce sa profite ...? (mai mult)
Nu pot sa dorm de cateva zile, cine a mai trecut prin asa ceva? I- am cunoscut iubitul surorii mele. N- am nimic cu el, e ok. Dar chestia e ca am avut un soc cand mi- am dat seama ca sora mea are 20...? (mai mult)
Salut TPU. Ce cadou i-aș putea face iubitului meu de valentine's day? Țin sa menționez ca ii place mult electronica, se uita la documentare și este foarte amuzant. Idei?
Salut! Vă cer și eu niște sfaturi.De 2 luni m- am despărțit de fosta iubita, erau niște semne destul de clare când ne- am cunoscut cum că Dumnezeu ne- a adus împreună (același nume familie,...? (mai mult)
Salut! Am un prieten care acum ceva timp s- a supărat pe mine și nu a vorbit câteva luni cu mine.Eu mi- am cerut scuze, dar nu știam exact ce am greșit.Cand ne- am împăcat, motivul era unul foarte...? (mai mult)
Buna! Voi ați fost înșelați de partener/a? Și dacă da, care sunt semnele care i-au dat de gol?
Bună, am pus întrebarea asta pe un grup de psihologie și nu mi s- a răspuns așa că pun și aici. Stau la curte cu o familie mare dintre care majoritatea au probleme cu alcoolul și cu agresivitatea...? (mai mult)
Bună, am si eu o problema care mi- ar trebui ajutorul vostru vă rog! Iubitul meu niciodată nu poate vorbi cu mine pe mesaje când pleacă undeva și problema asta mă pune pe gânduri…Voi ce...? (mai mult)
Ce grad de rudenie sunt cu stranepotul matusii mele?
Conversație cu prietena mea care nu mai e atrasa de mine după ce am primit cerere de prietenie de la o prietena a ei. Eu:prietena ta de ce a trimis cerere? Stau și ma întreb. Ea:vrea sa se combine...? (mai mult)
Bună TPU, nu înțeleg care este treaba cu părinții, am 20 de ani, lucrez pe banul meu, îmi câștig singură existența, iar ei tot îmi țin cont pe ce îmi cheltui eu banii, înțelegeam când...? (mai mult)
Salut, TPU, de câteva zile prietena e distanta fata de mine, nu mi- a răspuns la mesaje câteva zile și azi s- a nimerit sa ne întâlnim la autobuz, s- a așezat lângă mine pe scaun, nu am bagat-...? (mai mult)
Eu si cu el vorbeam si prin mesaje si era totul ok. Odata incepeam eu conversatia, odata o incepea el. Adica era un echilibru, fiecare depunea interes in mod egal. Acum, insa, el nu mai initiaza...? (mai mult)
Vreau niste scuze sa ies afara cu iubitul meu si pentru 20 de minute..problema e ca eu nu am prietene ca sa ii mint ca ies cu ei afara si stau la sat, stiu ca ar trebui sa le spun ca ies cu un baiat dar...? (mai mult)
Cum găsesc numele străbunicilor?
Bună grup! As vrea niște sfaturi de la voi pentru ca ma simt extrem de deprimata. Eu locuiesc cu iubitul meu intr- un orășel în care nu ma simt bine de loc, nu ma simt libera, nu pot sa am activități...? (mai mult)
Prietena mea a dat cu seen și nu mi- a mai răspuns la mesaje. Ne- am văzut în ziua respectiva cand am primit seen, aflându- ne în autobuz cu încă 2 cunoștințe pe scaun, ea se comporta ca și...? (mai mult)
Buna seara, am o relatie de 3 ani cu prietenul meu. Eu am 20 de ani iar el 21, problema este ca iubitul meu tot bate apropouri sa ne mutam la el pe viitor, adica sa locuiesc cu socrii in casa. Mie ...? (mai mult)
Buna TPU, voi cum scapati de rutina cu prietenul? Nu mai avem acelasi foc ca la inceput...
Buna ziua, soțul meu are un frate ce nu l-a vazut niciodata, am copie dupa certificatul lui de nastere, stiu numele, data nasterii unde pot sa ma interesez sa dau de el? Va mulțumesc
Bună tuturor. Am o problema relativ mica dar îmi mănâncă creierii de câteva luni încoace. Am locuit cu iubitul meu aproape 8 luni dar într- o seară la ziua mătușii lui (care locuiește în aceeași...? (mai mult)
Buna! Fratele meu este căsătorit și are un copil cu doamna in cauza. El lucrează 5 zile pe săptămâna și așa zisa mama ar zice e tare obosita și pe Weekend ii închina copilul și se ocupa de...? (mai mult)
Am un prieten care a terminat studiile pe medicina. Ideea este ca de la un timp ori nu mai vrea sa iasa afara cu grupul nostru de prieteni ori nu mai are timp. Din ce stiu s- a angajat la Upu- Smurd...? (mai mult)
Bună dragilor! Întrebarea mea este următoarea. De ce unii oamenii tind sa se izoleze de prietenii după căsătorie? Am o prietena care a avut nunta în vară și de atunci nu o mai putem convige...? (mai mult)
Sunt singura care habar n- are ce rude are? Parca mereu mai apare cate cineva. Nu merg la intruniri si ma vad rar doar cu cativa... dar parintii uneori imi povestesc despre nu stiu ce ruda, fratele...? (mai mult)
Știe cineva cum îi cheamă pe părinții lui Ceanu Zheng?
Buna TPU, am o relație de 1 an și iubitul meu mai vine in weekend și în timpul săptămânii la mine și rămâne și peste noapte. La el nu m- a dus niciodată să rămân peste noapte și l- am ...? (mai mult)
Este normal sa mai ai amintiri a anumitor relatii după câțiva ani? Am o relație de 3 ani destul de fericita dar câteodată mai îmi vin amintiri despre alte foste relatii.
Buna dimineața! Am și eu o problema. Mama săptămâna trecută era foarte suparata pe mine, fiindcă am luat o nota mică și acum a zis ca nu vrea sa ma mai oblige așa mult cu scoala. Se comporta...? (mai mult)
Eu sunt un baiat de 26 ani si nu am nici o prietena si serios am avut dar acum nu mai stiu cum sa agat fete. Nu agatat la propriu si vreau doar o fata care sa ma respecte si sa ma iubeasca asa cum sunt...? (mai mult)
Salut, am 12 ani aproape 13 ani parintii mei s- au decis sa faca inca un copil. Mie mi se pare chiar ft aiurea pentru ca am 12 ani, ii intelegeam daca mai faceau inca un copil cand aveam 7 8 ani, dar...? (mai mult)
Buna! Am 17 ani și am o relatie cu cineva mai mare cu 9 ani. Momentan nu vreau sa le spun părinților pentru ca e devreme și as vrea sa mai astept. Nu stiu cum ar reacționa și de asta intreb aici....? (mai mult)
Salut, am 24 de ani, nu stau deosebit de bine cu relatiile, nici nu am prea multi prieteni sau cercuri sociale in care sa am ocazia sa cunosc femei, insa totusi, e timpul (intarziat oricum) sa am ...? (mai mult)
Buna Seara TPU! Am o întrebare. Piate sa existe iubire intre un bărbat care este operator de producție și o femeie care lucrează la birou in alta companie, având în vedere că sunt doua funcții...? (mai mult)
Bună dragilor! Întrebarea mea pentru azi este următoarea! Cat de importantă este comunicarea în cuplu?
Buna TPU! Vouă vi se pare că părinții mei ar avea motive sa fie supărați pe mine? Că sa înțelegeți, am doar note de zece, sunt și cea mai buna din clasa și în primul rând îmi fac toate...? (mai mult)
Aveti ceva idei de cadouri pentru iubitul meu de 18 ani? URGENT VA ROG...
Sunt gay si tatal meu e foarte homofob. Ce sa fac ca sa-i zic si sa nu se supere pe mine?
Bună dragilor! Azi am o întrebare mai diferită și chiar vreau să știu părerea voastră! Întrebarea este următoarea. De ce unele persoane preferă să rămână într- o relație în care unul...? (mai mult)
Salut, sunt pus într- o situație 'delicata' și am nevoie de niște sfaturi de la voi. În liceu am fost în clasa câțiva ani cu un 'smecheraș', acesta urmând sa se transfere la un alt liceu din...? (mai mult)
Buna, am buletinul expirat și nu am inca certificatul de naștere, trebuie sa îmi ajungă prin posta in 10 zile... Problema e că sunt însărcinată și trebuie urgent sa merg la control... știți...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem