Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salutare TPU, oare știe cineva un psiholog online mai ieftin?
Salutare, am și eu o chestie ce ma tot face pe creier și as dori cât mai multe răspunsuri și din partea fetelor dacă sunt pe aici. După 4 ani de relație prietena mea a șters toate pozele cu noi...? (mai mult)
Sunt fata și sunt îndrăgostită de o profesoara. Este căsătorită și are 2 copii. Dar am auzit ca cică ar fi pe felie și cu fete. Am observat ca câteodată se uita la mine când nu ma uit eu la...? (mai mult)
Deci eu nu pot sa conduc din cauza unor probleme la ochi, deci nu pot avea permis si nici masina si nici nu- s eu foarte bogat incat sa compensez. Intrebare, ce as putea sa fac in privinta relatiilor? ...? (mai mult)
Intrebare pentru femei. Tot vad reelsuri in care cate un baiat e inselat / parasit / refuzat etc. de o femeie, replici ca "welcome to gym bro" si din alea. Eu nu inteleg, oamenii aia chiar isi imagineaza...? (mai mult)
Pentru voi e importanta relatia dintre partener si mama lui? Daca nu isi respecta mama, mai ales cand sta pe banii ei, vi se pare ciudat? Va pune pe ganduri?
Salut, am nevoie de un sfat... Parintii mei sunt despartiti de cand eram mica. Amandoi sunt recasatoriti. Am chiar 2 surori mai mici, ale mamei si sotului ei :) In pandemie au inceput sa apara certuri...? (mai mult)
Bună dragilor! Întrebarea mea este următoarea! Ce părere aveți de expunerea copiilor în mediul on- line? Am văzut ca e un fel de moda să postezi poze cu copiilu nou născut. E plin pe Facebook,...? (mai mult)
Bună, va rog sa ma ajutați cu un sfat. Am încheiat o relație de câțiva ani, iar după 10 luni am început o relație cu un baiat care încheiase și el o alta relație de câțiva ani, însă...? (mai mult)
Buna. Am 30 ani si primesc o pensie de handicap de 1.000 RON si nu pot sa beneficiez de ei ca mama mea ii opreste pe toti si eu daca ii cer 100 RON din pensia mea face ca trenul din gara. De exemplu...? (mai mult)
Bună dragilor! Întrebarea mea este următoarea! Voi cum gestionați micile neînțelegeri care apar în cuplu? Eu personal cunosc 2 cupluri care nu- și mai vorbesc 2/3 luni după fiecare ceartă!...? (mai mult)
Am o relație de 2 ani care trece printr- o perioadă foarte proasta.Problema este iubitul meu.De cand suntem împreună n- am avut un program fix de munca, erau zile in care poate lucra si 12- 14 ore...? (mai mult)
Salut! În decursul vieții mele am întâlnit o fata.Este prima si îmi doresc sa fie și ultima care am avut o relație cu ea.Hai sa va zic și care este problema.Ea, trăiește în țigănie ea fiind...? (mai mult)
Relatia mea cu tata, e mai mult una de dusmanie decat una de iubire, frateasca sau cum ar trebui sa fie o relatie tata- fiu. Locuiesc la tara si tatal meu mereu m- a muncit, el a muncit munca de jos,...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, pentru ca eu sincer nu prea știu ce decizie sa iau și cum sa mai fac. Sunt însărcinată (la prima sarcina) cu iubitul meu cu, care am o relație de câțiva ani...? (mai mult)
Buna daca am făcut dragoste înainte cu o zi sau doua până la menstruației este posibil să rămân însărcinată? Mulțumesc
Încerc sa rezum cât pot. Am ieșit dintr- o relație la distanta de 3 ani. Dar nu știu ce doamne e în capul meu și cum sa privesc lucrurile. Nu pot fi neutra ca să le analizez și sa vad adevărul....? (mai mult)
Vreau și eu niște răspunsuri de la niște oameni maturi și trecuți prin viață. Cum îmi dau seama când cineva ma folosește sau ma iubește intr- o relație? Sau mai mult ma folosește și are...? (mai mult)
Buna! Ce înseamnă expresia,, Te-am cumpărat, te-am și vandut’’. Dacă puteți sa-mi dați și o replica frumoasa pentru soacră-mea.Mulțumesc!❤️
Salutare. Am și eu o întrebare la care as vrea un răspuns. Dacă aveți o fata de 15 ani, care se descrie ca fiind foarte cuminte, vi se pare totuși normal ca ea sa iasă cu prietenii la ora ...? (mai mult)
Daca un barbat zambeste mai rar de felul lui, mai ales cand discuta pentru prima data cu o femeie, incercand sa cunoasca acea femeie, asta inseamna ca va fi mai greu pentru el sa cucereasca acea...? (mai mult)
Credeti ca pentru majoritatea femeilor posesia unei masini de catre un barbat e o conditie absolut necesara pentru a se uita la el (pentru o relatie serioasa)? Doresc opinii sincere si serioase.
Bună dragilor! Întrebarea mea este următoarea! Credeți că există căsnicie in care parteneri sa nu se certe niciodată? Zilele trecute am cunoscut o doamna căsătorită de 17 ani și ea susține...? (mai mult)
Buna TPU, am o relație de 11 luni și până acum nu am rămas niciodată la el acasă peste noapte, el vine mereu in weekend și rămâne la mine. Am avut o discuție în legătură cu asta cu el si...? (mai mult)
Salut fraților... Vreau să vă spun ceva legat de mine, ceva super ciudat sa zic așa și cam nu găsesc răspunsul, dacă îl găsesc e unul complicat. Niciodată nu am fost mai rece și mai egoist...? (mai mult)
Salut, cand va pleaca cineva drag in strainatate, varsati cate o lacrima? Indiferent de cati ani este acolo, sau daca a mai plecat si alte dati. E normal?
Buna! As vrea sa-mi fac mai mulți prieteni băieți, doar că nu știu cum să mă bag in seama fara sa mă fac de rușine. Daca aveți sugestii va rog spune-mi
Bună! Iubitul meu la care țineam foarte mult, m- a blocat pe rețelele de socializare și nici măcar nu am discutat despre asta și dintr- o dată m- am trezit blocată și e foarte dureros pentru ...? (mai mult)
Hey lume, este adevărat ca atunci când un cuplu căsătorit locuiește la casa cu părinții bărbatului pentru ca nu au propria locuință, soția va trebui sa fie supusa soacrei și sa nu facă mofturi...? (mai mult)
Ce rudă îmi vine nepoata soției vărului mamei mele?
Salut TPU, iubita mea este obosita si nu stiu cum sa iau asupra mea oboseala ei pentru a- i vedea iar zambetul cum ii indunda chipul luminos. Daca stiti voi solutia sa o vad iar cum zambeste sincer caci...? (mai mult)
Salut! Stiu ca pare penibil sau prea basic, dar cum pot trece peste prima iubire? Ideea e ca vorbim de vreo 3 ani, nu mai suntem impreuna de mult timp dar inca nu pot sa trec peste. Ea sunt sigur ca...? (mai mult)
Bună TPU, Acum câteva luni am dormit la sora mea mai mare fiidcă era bolnavă și trebuia să am grijă de ea și ei bine într- o seară când am dormit mi- a pus ceară de la lumânare pe față,...? (mai mult)
Salut, sunt singurul care se simte prost din cauza că începe iar scoala? Sunt la liceu și pur și simplu simt că nu mai pot sa fac chestia încă câtiva ani.Vacanta asta de iarnă m- a făcut să-...? (mai mult)
Nu stiu daca se intampla in toate familiile dar, e normal ca parintii sa spuna mereu ca regreta ca nu si- au batut copiii, sa ii ameninte ca o vor face, apoi sa vorbesca la telefon sau cu alte persoane...? (mai mult)
Buna TPU, am o relație de 11 luni, iubitul meu a avut concediu o săptămână și a ales să- și petreacă cu mine timpul. Am stat la mine acasă și după ce a plecat mama mi- a aruncat că cum să...? (mai mult)
Buna TPU, iubitul meu a avut concediu o săptămână și am stat împreună la mine acasă și a venit o vecina la mama și mă bârfea că ce mult doarme cu ea și pe mama o barfit- o de rău vecina...? (mai mult)
Buna! Vine ziua bunicului meu care împlinește 75 de ani. As vrea niste sugestii de cadou. P.S. : Trebuie ceva care nu consuma gaz, curent etc. si care nu este foarte scump
Am 15 ani și aș vrea sa stiu ce se poate întâmpla daca plec de acasă la prietenul meu, sa ma mut la el. Ca acasă ma bat, se iau de mine, ma jignesc, îmi interzic multe lucruri și as vrea să...? (mai mult)
Ce semnificație are îmbrățișarea cand stai la masă iar persoana vine în lateral și își pune brațele câte unul pe umărul tău te înconjoară de la spate cu brațele pe umerii tăi? Dar mângâierea...? (mai mult)
Sunt un baiat cizelat si cu principii. Vreau sa va intreb daca e anormal sa ai prieteni sub standardele tale Adica am prieteni la fel ca mine si sub standardele mele, de la care nu pot invata nimic ...? (mai mult)
Salut! As vrea un sfat va rog frumos Am o colega care ma inteleg foarte bine cu ea din generala ne cunoastem, pana acum tot la accelas liceu suntem ne intelegem perfect... Doar ca ea normal avea relatie...? (mai mult)
Buna TPU. am niste parinti foarte stricti, de ex nu ma lasa afara cam deloc, nu ma mai lasa sa ma plimb cu motoru, nu ma prea lasa pe telefon, maicamea spune ca ma spioneaza pe oriunde merg, imi ...? (mai mult)
O sa ma apuc de sala peste câteva zile pentru a slabi si a arata mai bine, am adunat grasime pe picioare si nu îmi place, o sa slăbesc daca ma țin cateva luni de sala? plus dieta bineinteles Am ...? (mai mult)
Eu si sotia ne- am casatorit fara sa o cer de sotie. Pe parcursul relatiei de cativa ani am ajuns si la discutie de casatorie si dorinta de casatorie. In acele momente ea mi- a tot repetat ca nu vrea...? (mai mult)
Salut, cum ar trebui sa procedez dacă cineva se da la prietena mea de fata cu mine? Cum credeți ca ar fi mai indicat sa nu se ajungă la bătaie sau ceva de genul, cum ar trebui sa ma comport eu în...? (mai mult)
Dacă o persoană tot persistă cu întrebarea de ce esti supărată, ești ok sau dacă sunt suparata pe el/ea, pur și simplu ce să cred despre persoană respectiva? De ce iar păsa așa de mult ( ...? (mai mult)
De la o vreme incoace, tata ma tot intreba obsesiv cand imi fac o prietena si nu mai stiu ce sa- i raspund. Ma intreaba asta in fiecare zi aproape si deja m- am saturat de fixatia asta a lui. Ceva...? (mai mult)
Pentru voi cum vi se pare o femeie casnică ce nu muncește si sta doar acasă? Eu am 19 ani și din motive personale nu am putut să mă angajez. Dar nu asta e problema. Tata și mama sunt despărțiți....? (mai mult)
Prietena mea mă ignoră cam de două luni și nu înțeleg de ce. Ce e drept, fac glume proaste, dar nu le fac din răutate, ci din prietenie. Sau poate îi place de mine și cred asta din mai multe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!