Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Am o problema uriașă..ma jur tata nu știe și dacă afla ma omoară O colega de clasa A făcut special asta sa îmi facă cunoștință cu un băiat dubios de 17 ani Ok nu l- am cunoscut în...? (mai mult)
Bună TPU, aș vrea sa ma ajutati cu o problema, ce as putea face pentru a pastra echilibrul in familia mea? Eu consider ca tata nu o apreciaza destul pe mama si mereu ridica tonul la ea si niciodata...? (mai mult)
Salut. Am o problema, mama crede ca blondul platinum e pentru acele femei de pe centura/cu*** si nu stiu ce sa fac ca sa ma lase/sa nu se uite la mine asociandu- ma cu astfel de lucru. L- am facut odata...? (mai mult)
SARBATORI FERICITE TUTUROR! Pe lângă asta voiam sa va întreb cum îmi pot convinge părinții sa ma lase sa merg cu colindul? Mereu îmi spun ca sunt prea mare dar toți colegii mei se duc.
Salut! Nu pot sa inteleg de ce sunt barfit pe la spate la locul de munca, cand eu nici macar nu am facut ceva gresit. Ma inteleg bine cu toti, iar cu cei care imi sunt straini, nu am avut deloc interactiuni...? (mai mult)
Am un prieten bun cu care mă înțelegeam foarte bine fiind plecat la muncă în străinătate toată luna noiembrie nu a vorbit deloc cu mine, nu răspundea la mesaje.Acum ceva timp i- am scris și ...? (mai mult)
Cand este momentul oportun sa incep o altă relatie? Fosta mea m- a inselat si aflu abia dupa câteva luni (nici nu știu cu câți băieți) in timp ce era cu mine și imi zicea ca mă iubește. I- am...? (mai mult)
Cu cat inainte trebuie sa rezervi un fotograf de nunta?
Salutare. Am ieșit cu o fata, ne- am îmbrățișat, ne- am ținut de mână, sărutat pe obraz, a dat speranțe, și când am început sa vorbim seara, mi- a spus ca vrea o relație. Și după...? (mai mult)
Bună TPU! Am nevoie din partea voastră și de sfaturi, dar mai ales de o vorba buna dacă o sa puteți sa îmi oferiți. Am aproape 30 de ani și o relatie stabila, nu neapărat o situație financiara...? (mai mult)
De ce mă simt mai atras de mama decât de tata? Mă simt bine in compania ei. Când pleacă undeva cu mașina, mă ia și pe mine și invers când plec eu undeva, o iau cu mine. Mă simt mai... cum ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor si de pareri. Sunt intr- o situație dificilă cu iubita mea. Suntem intr- o relație la distanță de aproape 5 luni. In ultimele zile, de fapt in ultima lună am întâmpinat multe...? (mai mult)
Bună! Niciodată nu am fost prea creativă în a alege o poreclă iubitului meu. El îmi zice "bebic" iar eu "papito"...dar după o vreme parcă nu îmi mai place. Aveți sugestii? ...Nu vreau să ...? (mai mult)
Relatia mea cu iubita mea a inceput sa scartaie din cauza stresului acumulat datorat problemelor ei din familie cu parintii care o desconsidera mai tot timpul, nemaiavand relatie sexuala, a pus punct...? (mai mult)
Buna seara, exista printre noi doamne ce au folosit tinctura/ tablete branca ursului si le-au ajutat in procesul de a deveni mame? Va multumesc pentru raspunsuri.
Ce cadou potrivit as putea sa ii cumpar sotiei mele de ziua de nume si de ziua de nastere?
Am nevoie de ajutor si de pareri.Sunt intr- o situație dificilă cu iubita mea. Suntem intr- o relație la distanță de aproape 5 luni. In ultimele zile, de fapt in ultima lună am întâmpinat multe...? (mai mult)
Care este cea mai buna periuta electrica la cel mai mic pret Oral B?
Am recunoscut anul trecut la un băiat ca il plac iar acesta a răspuns cu un emoji zâmbitor dupa care mi- a dat block. Am incercat sa uit de el dar anul acesta a început sa se uite des la mine (inca...? (mai mult)
Bună TPU! Am aproape 17 ani și am vrut să mă mut cu iubitul meu cu care sunt de 2 ani si 2 luni. Vineri am plecat de acasă și merg la el, dar nu a fost de acord. Duminică s- a dus la politie, ...? (mai mult)
Am luat un 7 și nu știu cum sa-i zic mamei(am mai luat un 7 inainte) Helppp
Bună ziua, am o problema, sunt in relatie cu un baiat de 5 ani si acum doua zile mi- a spus ca sa ne despartim ca nu simte nimic pentru mine și ca vrea sa fie singur și as dori să- l recuperez pentru...? (mai mult)
Am o relatie de un an si iubitul ăsta al meu m- a înșelat, m- a batut si m- a jignit în toate felurile de nenumărate ori.Îi tot zic ca vreau sa ma despart de el dar nu reușesc îl blochez pe whatsapp...? (mai mult)
Cum mai pot convinge să mai vorbească cu mine o femeie daca nu sunt prea vorbăret și am probleme din cauza unei erecții slabe? Cauza fiind stresul sau lipsa testosteronului
Buna seara, am o relatie cu fiul fratelui nasului meu de botez si as vrea sa stiu daca avem vreo legatura de rudenie sau ceva ce ar provoca probeleme in acest context, multumesc!
Buna! Am si eu o intrebare in legatura cu gradul de rudenie. Deci baiatul cu care sunt impreuna este fiul fratelui nasului meu de botez. Eu si baiatul acesta avem vreo legatura, gen rude? Tin sa mentionez...? (mai mult)
Cum credeti ca trebuie sa arate profilul ideal de barbat de pe Facebook sau alta retea de socializare pe care majoritatea femeilor singure (in cautare de partener) doresc sa- l vada pentru a raspunde cu...? (mai mult)
Buna seara! Am o situație cu o prietena care îmi spune că ea atunci când iese la întâlniri i se pare normal sa se îmbrace mai mai provocator, cu decolteu neapărat(este inteligenta, nu doar arata...? (mai mult)
Am o problemă. Sunt prietenă cu o fată de puțin timp. Nu mă cunoaște îndeajuns de mult. Eu nu prea răspund nimănui la mesaje, iar prietenii știu asta, adică faptul că răspund foarte greu...? (mai mult)
Cum îmi conving mama sa îmi cumpere un joc pentru PS4?
De ce pe unele persoanele le interesează de ce sunt trista mereu sau supărată pur și simplu nu înțeleg de ce le- ar pasa asa mult și le- ar deranja de ce nu ar putea sa ma lase sa fiu așa? Poate...? (mai mult)
Salut, am o perioada in care ma gandesc prea mult, vorbesc cu o fata de vreo 2 luni, ne- am vazut si am ajuns sa fim apropiati, eu o plac si din ce imi spune si ea, si- ar dori o relatie cu mine, ...? (mai mult)
Salutari! Îs tare curios de ce femeile considera ca a sta cu un om 3 sau 4 sau 5 ani. Fără a se căsători. Ele considera treaba asta ceva serios? Jur ca ma omoară fetele care vor o relație cu ...? (mai mult)
Salut TPU. Am ajuns asa la un stadiu cand deja nu stiu cum sa procedez, deci sa incepem cu inceputul, vreau sa mentionez ca amandoi suntem a 9- a 15 ani ambii, deci… recent am facut cunostinta cu ...? (mai mult)
Ce aș putea lua părinților mei de crăciun?
Buna fetelor, voiam să vă întreb si sa mi spune ti cum a fost la voi nasterea. Am tot auzit mamici cum ca au nascut natural însă au facut si treaba mare in acelasi timp. Crede ti ca este normal?
Am o întrebare fără un răspuns, ma lasă confuza mereu. eu de mică n- am fost genul care sa caut relații neaparat, deși asta mi- am dorit mereu, aveam asa zise ‘crush’ uri pe anumiți tipi,...? (mai mult)
Buna tuturor! As dori si eu un raspuns in legatura cu efectele stresului, al atacurilor de panica, respectiv al palpitatiilor zilnice in timpul sarcinii. Sunt insarcinata in luna a 7- a, iar in urma...? (mai mult)
Buna. Am nevoie de sfaturi va rog. Mi as dori un telefon nou de Craciun. Initial as fi vrut sa astept pana in mai de ziua mea dar recent am descoperit cateva lucruri care m- au dus spre dorirea unui telefon...? (mai mult)
Care este un lucru pe care barbatii nu-l pot tolera la o femeie? Dar invers?
Care este un lucru sau mai multe pe care il faci cu partenerul tau, iar cei din jur considera ca este ciudat?
Buna ziua. Am 24 de ani, am un bebe de 1 anisor cu tata la bebe nu mai sunt de 1 jumate si s- a facut o relatie si am cunoscut acum 4 luni un baiat care 32 de ani si simt ca e sufletu meu pereche si imi...? (mai mult)
Dacă un baiat îți spune că îi place că "ești sensibila", ce poți înțelege din asta? De ce i-ar plăcea cuiva sensibilitatea?
Salutare, e cineva pe aici cine ma poate ajuta, cu niște sfaturi în legătură cu o despărțire? În privat, dacă se poate Mulțumesc
Prietenul meu ma ignora, ce fac?
Bună TPU. Mă place un tip de ceva vreme și pe mine mă atrage el un pic fizic, însă când vorbește nu îmi mai place, mă simt și prost. Înca nu il cunosc destul de bine dar imi da impresia ...? (mai mult)
Este cineva care sta in zona Fundeni- Colentina? Nu mai rezist traseul de acolo. Este foarte aglomerat... Îmi iubesc iubitul dar zona îmi creeaza numai probleme. Întârzii mereu la muncă, la întoarcere...? (mai mult)
Cred ca iubitul meu este in depresie, cum il pot ajuta? De cateva zile a devenit rece si distant de mine. A inceput sa imi ascunda lucruri doar ca sa nu ma confrunte. Cand am discutat despre toate ...? (mai mult)
Ar trebui să îi scriu fetei pe care o plac un bilet pe care scrie "Te plac" sau să îi scriu altceva?
As dori sa știu un azil de batrani în Craiova și la ce prețuri, Dacă știe cineva? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?