Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU, am o situație mai complicată la o petrecere am cunoscut o fata, ne plăceam reciproc foarte tare dar are foarte mulți prieteni băieți (părinții ei o obliga să vorbească cu ei pentru...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare foarte importanta. Deci parintii mei s- au despartit iar eu stau cu mama(costudia e comuna), mama s- a recasatorit, iar eu ma inteleg foarte bine cu el, il consider...? (mai mult)
Ce este cel mai puternic sentiment: iubirea sau ura?
Ai pe cineva în viața ta pe care știi că o vei iubi pentru totdeauna?
Bună ziua, astăzi pentru a ajunge cat mai repede la job mi- am comandat un Uber. Când am ajuns la destinație am constatat că am la mine doar brelocul nu și cheia! S- a desprins cheia de breloc! ...? (mai mult)
Salut TPU, am o situație foarte ciudată și nu știu cum să procedez la o petrecere am cunoscut o fata cu care am dansat am mai vorbit și am aflat că este verișoara cumnatei mele, părinți și...? (mai mult)
Hello. Sunt împreună cu un băiat de câteva săptămâni. El nu este genul de persoană foarte afectuoasă. Are și un program de lucru mai încărcat și este obosit. Este un pic mai distant și în...? (mai mult)
Seara bună comunitate TPU! Am 18 ani, iar iubita mea are 14 ani și îmi doresc foarte mult să o iau acasă doar că e la un orfelinat.Am auzit că de la 15 ani se poate dacă ai un copil să te căsătorești...? (mai mult)
Ma aflu intr o mare dilema Fac voluntariat și de acolo îmi place un băiat foarte mult cam din Septembrie.Ieri am fost la un party iar acolo prietenii noștri comuni ne au pus sa dansam împreuna (ei...? (mai mult)
M- am indragostit de o măicuța la o Mânăstire. Am vorbit putin cu ea si vorbele ei m- au pătruns profund. Nu stiu ce mi se intampla dar am si visat- o si ma gândesc intr- una la ea. Oare cum funcționează...? (mai mult)
Persoanele care observa ca nu sunt bine sau ca sunt supărată și vor sa ma facă sa zâmbesc, țin la mine? Și își dau seama mai mereu ce sa cred despre persoanele acestea?
Bună TPU inelul după cât timp de relație se oferă?
Doar eu primesc mereu mesaje de la anumiti useri TPU? Adica sunt tipa misto sau sunt ei niste nasoi de n-au noroc in dragoste?
Salutare Mă puteți ajuta va rog cu niste informatii despre metode si mijloace de implicare a familiei in intervenția psihoeducationala a copilului cu dizabilitati
Salutare! Am nevoie de putin ajutor din partea voastra, si sper sa existe cineva care a trecut prin aceasta problema. Sunt intr- o relatie de un an si jumatate cu o fata din Filipine si am decis sa ...? (mai mult)
Buna dimineata, am o problema care ma macina profund, am un copil de cateva luni cu iubitul care mi- a promis ca ne casatorim dar m- a dus cu presul si a inventat o cearta sa nu mai facem pasul, este...? (mai mult)
Am și eu o întrebare pentru fete. Dacă ați fi abordate pe strada de un baiat care ar vrea sa între în vorba cu voi(metrou, parc, autobuze) și v- ar cere Instagram- ul ați vrea să vorbiți cu...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de un mare ajutor! Am avut 1 relatie de 4 ani si 5 luni in ultima perioada nu ne am mai inteles si am hotarat eu sa ne separam..In astia aproape 5 ani am avut multe de tras mi- a facut ...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 5 a și astăzi am dat test la mate.Sunt destul de sigura ca voi lua 8.50 (9). Eu am la TOATE materiile numai 10, si nu știu cum îi va pica nota asta mamei mele. Ce pot sa fac?
Cum se definește corect Geana' familiei? Ex Tatăl tatălui meu a decedat când al meu avea o vârstă destul de fragedă, oare și ai mei copii vor fi orfani de tată? Precizez ca și al meu a decedat...? (mai mult)
Ce fac daca persoana pe care o plac mă respinge intr-un mod sau altul și nu vreau sa aud comentarii de genul las-o deoarece nu vei putea avea nimic cu ea, orice sfat mi-ar fi de folos.
Sotia te poate opri sa iei copii sa mergi la bunicii din partea ta cateva nopti daca ea nu vrea sa ii lase ca nu se intelege cu ei? Poate interzice sa nu plece cu tatal lor? Situatia este ca ei vor, tata...? (mai mult)
Buna. Am o mica poveste... Sunt împreună cu un băiat de 9 luni, ne înțelegem bine, ne iubim, noi suntem bine în relația noastră, ce ma afectează este influențele celor din jurul meu, lucrurile...? (mai mult)
Bună seara grup, o întrebare dacă ma puteți ajuta.Este normal ca o fata căsătorită sa se vadă în continuare cu prietenii ei baieti? Gen la un suc o tigara?
Bună TPU, ceasurile de bărbați din silicon sunt bune? Ce ziceți, este un un ceas la 85 de lei vreau să-i ofer iubitul meu, ce părere aveți?
Bună TPU, voi fetelor ce i-ați oferit iubiților de Moș Nicolae?
Bună seara, să vă spun pe scurt problema mea. Sunt căsătorită de aproximativ 7 ani de relație cu soțul meu, care e mai mare cu 11 ani ca mine, el are 41 de ani iar eu 30. Ne- am cunoscut...? (mai mult)
Bună TPU iubitul meu mi- a făcut o surpriză de Moș Nicolae mi- a dăruit o pereche de ghete și multe dulciuri el are 30 și eu am 19 ani trebuie să- i ofer și eu un cadou? eu mă gândeam de Crăciun...? (mai mult)
Salut, maine e ziua iubitei mele, pe langa cadoul pe care am sa il fac, vreau sa ii dau si un trandafir cu un biletel, dar vreau idee de un anumit mesaj, unul scurt ce o va face sa zambeasca, eu...? (mai mult)
Va salut! Sincer ma confrunt cu o mica- mare problema un pic cam delicata, poate a mai trecut cineva prin asa ceva si a reusit sa gaseasca solutii. Am fost impreuna cu o fata (tiganca, eu roman) in jur...? (mai mult)
Buna ziua tuturor. Sunt un tip burlac, trecut de 30 de ani si nu inteleg de ce in vremurile astea este atat de greu de gasit sufletul pereche. Am avut parte doar de relatii esuate, doar de relatii toxice...? (mai mult)
Bună ziua, am o rugăminte, știe cineva o casă la curte părăsită cu propietar sau nu? Doresc să iau legătura cu promotorul sau cu oricine răspunde de casă. Pentru ca suntem 1 familie cu 6 membri,...? (mai mult)
Dacă o persoană te vede supărată și te mângâie pe spate ce înseamnă?
Daca vreau sa trec copilul de pe numele concubinului pe numele meu ce trebuie sa fac?
HEY TPU! Azi vin cu o întrebare legată nu de mine ci de prietena mea. M- a rugat pe mine să pun aceasta întrebare deoarece nu are TPU iar telefonul îi este ținut sub lacat ( vorba vine) ,...? (mai mult)
Bună TPU. După cum știți este vacanță, am venit si eu acasă de la facultate, nici nu voiam având în vedere cât de toxic e la mine in familie, dar am venit pentru mama. În fine, tata e abuziv...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Vreau să vă spun ceva. Eu mi- aş dori foarte mult sa am Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, acel telefon cu pix, banii îi am strânși pentru ca muncesc si banii i- am pus de...? (mai mult)
Mama a spus ca ma lasa singura si ea pleaca, ce poate sa insemne asta
Aș avea o întrebare. Exista acea "lista neagră" la copii din plasament care enumera copiii neadoptați?
Buna TPU! Curand e ziua iubitului meu, primul an cand urmeaza sa ii fac un cadou, dar nu as vrea sa pastrez tipicul de parfumuri sau haine, are un pisoi si as fi vrut sa ii comand un tablou personalizat...? (mai mult)
În ultimele săpatămâni folosesc Tinder, și am observat că sunt trei abonamente cu plată, respectiv Plus, Gold și Platinum, pe care dacă nu le cumpăr, nu pot beneficia de toate avantajele ...? (mai mult)
Hey TPU, am o problema sunt clasa a 9a la un liceu teoretic si voiam sa ma mut in modulul 1 la un liceu cu profil de arte(sunt la s.n) si mama nu ma lasa si gen daca ma duceam din prima ma lasa dar a ...? (mai mult)
Bună TPU e normal că când vine in weekend iubitul meu la mine să-l pun mereu la masa adică mă refer și sâmbătă și duminică?
Bună TPU voi cu cine țineți cu iubita sau cu fratele iubitei?
Buna, ați putea sa imi dați niște idei de cadouri pentru părinți?
Ma ajuta cineva cu cel mai bun avocat pe divorturi din Bucuresti?
TPU eu ca iubita trebuie să-i ofer cadouri iubitului meu ce părere aveți?
Buna am o nelamurire referitor sarcina sau nu! Pe data de 20 oct 2022 Mi- a venit CM doar 5 zile de obicei ma tine 7 ciclu regulat la 28 zile Apoi pe data de 10 noiembrie 2022 mi- a venit doua zile ...? (mai mult)
Buna! Prietena mea a luat- o razna in ultima perioda. Are certuri zilnice cu sotul ei, ca acesta sa treaca apartamentul pe numele ei ( nu l- au cumparat impreuna, este doar al lui), insa el nu vrea ...? (mai mult)
E normal să am căderi emoționale din cele mai mici lucruri? ( am 12 ani ). Nu pot vorbi cu mama despre asta deoarece se supără foarte ușor, iar la tatăl meu mi-e rușine să-i spun.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)