Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ce pare aveți și ce credeți in destin? Eu cred pentru ca eu sunt născuta aceeași luna. data și zodie cu iubitul meu.
Cum imi pot convinge familia sa ne mutam la sat?
Buna ziua, pe data de 22 Octombrie am avut menstruația și pe 25 am început sa iau yasmin in a 4 zi de ciclu(precizez ca e prima luna când iau), următoarea zi am avut contact sexual protejat, întrebarea...? (mai mult)
Salut. Un minor a sărit la bătaie, are 17ani cred eu fiind adult si nu am putut sa ii aplic o bătaie deoarece câțiva prieteni de- ai lui m- au ținut! Ce pot face dacă acesta ma provoacă din nou? ...? (mai mult)
Salut TPU, ce cadou sa ii cumpăr unui manager de la locul de munca sa fie cam de 50 de lei?
Am o problema de familie. Vreau sa ma căsătoresc cu logodnicul meu. El ortodox, eu catolică. Tata nu e de acord sub nicio forma ca eu sa ma dau la ortodoxi. Am încercat toate argumentele. Am și obosit,...? (mai mult)
Bună, simt atracție față de o fată mai mare decât mine cu un an, ea are 17 eu 16 suntem în același liceu, i- am dat follow pe insta și nu am primit back daca incerc sa îi scriu ii apare mesajul...? (mai mult)
Când eram la școală aveam o colegă cu care mă înțelegeam super bine, dar ea s- a mutat la altă școală de lângă școala la care eram. Știu ce liceu a făcut, numele ei, dar a trecut ani.Ba...? (mai mult)
Aveti in scoala/facultate lgbt- isti? Am vazut azi ceva ce parea a fi o tipa (mici tate pe sub hanorac), dar parca ii dadea barba pe obraji. M- am crucit. Cred ca am avut halucinatii. Apropo ce zice...? (mai mult)
Hello. Ma adresez celor care au trecut măcar odată prin socul unei concedieri. Am lucrat împreună cu prietenul meu intr- o corporație ce a decis sa își închidă afacerea în România. Ne- au...? (mai mult)
Am și eu intrebare, părinții mei nu sunt de acord cu iubitul meu, nu îl accepta, noi ne iubim mult, ei nu vor sa accepte relația mea cu el, ce sfaturi îmi dați in situația asta?
Bună! Vă spun de pe acum, este un text lung. Îmi este dor de prietena mea. Nu mă gândesc obsesiv la ea, dar mai sunt momente în care îmi aduc aminte de vremurile bune, devin vulnerabilă....? (mai mult)
Buna ziua, vin cu o intrebare pentru cei ce ma pot ajuta cu un răspuns.Momentan ma aflu cu sotia si cu copilu de 5 ani in strainatate.Eu si cu sotia nu ne mai intelegem mai deloc, nu mai este atractie...? (mai mult)
Salut, vreau sa cer un sfat ..simt ca m- am îndepărtat de mama mea din cauza barbatului cu care stă.In luna August s- au logodit și din cauza familiei lui s- a iscat un mega scandal unde eu și sora...? (mai mult)
Știți lucrurile alea spuse într- o relație? Că te iubesc ești viața mea și că nu o sa ne despărțim vreodată? Și atunci când te despărți... Un exemplu. Ea revine după o lună că vrea să...? (mai mult)
Am o relatie de un an, dar nu a mers bine niciodata. Iubitul meu a fost mereu plecat, timp împreună am petrecut cam puțin.Nu m- a pus niciodata pe primul loc în viata lui, m- a lasat balta pentru ...? (mai mult)
Am un prieten și e cu 6 ani mai mic decat mine. Vorbim zilnic,ne vedem si suntem prieteni buni.El ma place, dar ma simt incomodă din cauza varstei.Credeți că e ciudat?
Cum sa imi ajut iubita sa renunte la alcool? Bea zi de zi, nu recunoaste ca e alcoolica, desi a glumit pe tema asta de multe ori, ba chiar a spus ca spune adevarul in gluma si ca rade ca sa nu planga....? (mai mult)
Cum pot rămâne însărcinată?
Ajutor. Îmi doream mult o casa, plecata de 4 ani, mergeam cu speranța asta. În agust am vrut sa mor. Am și ajuns în impasul de a o face. Ce credeți, da am făcut- o într- un mod atat de...? (mai mult)
Astazi este ziua mea si pur si simplu ma simt singur, trist si gol pe dinauntru. E un sentiment ciudat, de abandon, de nevoia de a apartine cuiva si totusi al nimanui. Cumva am reusit sa- i alung pe...? (mai mult)
Buna seara. Eu cu prietenul meu ne-am decis sa trecem la un nou pas in viata noastra, acela de a fi parinti. Ne poate spune cineva cum e mai ok sa facem analize inainte, perioada fertila? Multumesc!
Cum sa îmi conving părinții să nu mă trimită la liceu?
Buna ziua..cum pot găsi o pers doar după o poza mai veche stiind doar prenumele? Am găsit undeva o poza și cred că este aceeași persoană...nu știu cum as putea compara cele 2 poze! Help!
Salutare, oameni buni. M- ar ajuta mult o părere cu privire la următoarea istorisire. Cu un an în urmă mi- am pierdut primul sărut cu un baiat pentru care nu aveam sentimente, ci doar la insistentele...? (mai mult)
M-am săturat de Tinder, Facebook Dating, aveți alternative unde pot cunoaște oameni faini?
Ce parere aveti despre intamplarea aceasta a unei prietene? Vorbeste cu un tip de o luna. Au gusturi similare la muzica. Se apropie un concert de- al trupei lor preferate dar nu au stabilit ca merg ...? (mai mult)
Cum sa ma comport cu un om alienat care doar vorbeste? E batran si 20 min pe zi stau pe langa el. Nu e periculos dar e nebun. CE SA-I SPUN CAND VORBESTE? :)))))
Buna TPU, ieri am iesit cu un baiat si m- a muscat de gat si fata si mi- a lasat semne, mie nu îmi plac lucurile astea abia dupa am observat ca am acele semne, apoi mama le- a vazut si nu am vrut sa...? (mai mult)
Bună ziua! Acum 3 zile a murit bunica mea, ieri am inmormantat- o. Mi- e foarte dor de ea și chiar dacă nu sunt de religie ortodoxa as vrea sa ii ofer respect și după moarte. Îmi puteți spune ce...? (mai mult)
Buna ziua! Am avut o relație de 4 ani si cateva luni iar iubita mea m- a inselat cu un barbat de 34 de ani, dupa ce am aflat noi am mai vorbit crezand ca ne vom impaca. Ea imi spunea ca stie ca a gresit...? (mai mult)
Bună seara, îmi place de o fată mai mare decât mine, ea are 17 eu 16, i- am dat follow pe insta, dar nu am primit back.Ea e din același liceu cu mine, nu știu cum să îi scriu sau ce sa îi...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am in ultimul timp niste probleme in casnicie si situatia sta cam asa. Sunt intr- o relatie de 8 ani de zile. Ca sa intelegeti contextul. Sunt barbat, am 30 de ani, de la 18 ...? (mai mult)
Buna ziua, am o întrebare sunt disperata nu știu ce sa fac, sunt in Marea Britanie de 10 luni, in luna August am avut un conflict in centrul orașului cu partenerul meu, politia a sesizat, trecând...? (mai mult)
Am o cunostinta caruia i- a murit tatal recent. Nu ne vedem prea des, o data la 1- 2 luni dar ne intelegem bine. I- am transmis condoleante prin mesaj. E inca in doliu si curand o sa ne vedem dar nu stiu...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt fratele Ioanei. Am o mică dilemă, sunt gay de la 14 ani și până în prezent (18) ani. Nu știu ce o să le spun părinților. Sunt împreună cu un băiat de 19 ani. Ce trebuie să...? (mai mult)
Buna tuturor. M- am mutat provizoriu la casa bunicilor mei care locuiesc intr- un orasel destul de mic. De cand am venit aici, o femeie tanara (casatorita sau necasatorita, inca nu stiu exact, pentru...? (mai mult)
HELLO. Am o intrebare. Cum pot sa fac sa o despart pe mama de prietenul ei? Consider ca e periculos si inteligent si mi- e frica ca nu o pot salva pe mama la timp.Ea s- a schimbat enorm fata de mine. Nici...? (mai mult)
Salut! Pe data de 9 octombrie, inainte de a ma cupla cu iubita mea (m- am cuplat cu ea pe 10 octombrie), mi- a spus ca ii place de un baiat pe nume Andrei, baiatul respectiv fiind de la ea de la tara...? (mai mult)
Buna TPU! Ce vrea sa insemne când o fata se atinge ușor pe fund ca și cum ar avea o durere sau se atinge să vadă dacă mai are telefonul in buzunarul din spate chiar daca ea nu are buzunar. Acum...? (mai mult)
Am un amic care tot spune că e adoptat deși părinții i- au zis doar că este făcut printr- un tratament, ideea este că a căutat în locul in care se afla actele in casă și a găsit certificatul...? (mai mult)
Ati cunoscut pana acum ucraineni? Puteti face o scurta caracterizare? Se poate purta o conversatie inteligenta cu ei? Am vazut prin Buc masini scumpe cu numere de Ucraina, cam la 100.000+ euro. Probabil...? (mai mult)
Bună, soțul meu este în puscarie, curând se apropie ziua lui și vreau sa-i trimit o scrisoare mai aparte, avem și un copil, dacă are cineva ceva idei mai aparte. Aștept
Cum scap de gelozie? Am o iubită de aproximativ 4 luni si mi- e teamă ca uneori exagerez si o stânjenesc chiar daca ea imi spune ca nu consideră asta. Ideea e ca o iubesc foarte foarte mult si nu vreau...? (mai mult)
Salut, nu am venit aici sa imi plang de mila, de altfel nici nu consider ca am cea mai nasoala viata, simt doar nevoia sa comunic sincer cu cineva, sa fiu ascultat. Am 29 de ani si traiesc o viata...? (mai mult)
Bună ziua, Am cunoscut un băiat în luna iunie pana la sfârșitul lunii august, am fost prieteni (ne vedem zi de zi) iar din luna august suntem intr- o relație. L- am întrebat când s- a terminat...? (mai mult)
Sunt deprimată rău, mă simt abătută, nu-mi găsesc liniștea. Cum pot trece peste?
Hei, dragilor! Pentru poza de Craciun... daca o fac langa brad cu o caciulita de Mos Craciun pe cap si cu un clopotel in mana, credeti ca e dragut? Caciulita si clopotelul, fiind rosii. Alte idei de...? (mai mult)
Ce ati face daca persoana cu care sunteti împreună e foarte delasatoare si amână totul pe alta zi iar până la urmă nu mai face nimic din ce si- a propus? Prietenul meu spune mereu ca face un anume...? (mai mult)
Din ce cauza poate fi ca nu ma pot atasa de bebelusi cu toate ca vreau sa am copii, i- as iubi dar nu as putea sa le tot sarut sau sa pun poze cu ei pe retele sociale dar i- as asigura tot de ce au ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!