Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Din ce cauza poate fi ca nu ma pot atasa de bebelusi cu toate ca vreau sa am copii, i- as iubi dar nu as putea sa le tot sarut sau sa pun poze cu ei pe retele sociale dar i- as asigura tot de ce au ...? (mai mult)
Am ieșit cu un băiat, acum câteva zile, apoi săptamâna trecută a zis să ieșim iar.Marți, am ieșit afară și după aproape 2 ore m- a sunat să îmi zică că nu poate ajunge.Azi mi- a zis ...? (mai mult)
Buna ziua, trec printr- o perioada în care simt că nimic din ceea ce fac nu e bine, mă simt un om rău toată lumea mă înțelege greșit sau poate eu îi înțeleg pe ei. De exemplu cu tatăl meu...? (mai mult)
Salut! Un copil (băiat)care este certat mereu și bătut de mama lui când este mic credeți că poate ajunge un adult nesigur pe el, temător și incapabil să îsi facă o relație? Poate chiar sa ...? (mai mult)
Avem o oarecare relație dar ea mai pune storyuri cu colegi de ai ei, recent a pus o poza de profil pe insta cu un coleg de ai ei (ea se uita la poza și ala în alta parte) cum ar trebui sa procedez?...? (mai mult)
Cum pot trec peste singurătatea si tristețea cauzata de faptul ca locuiesc singur? M- am mutat de la părinții mei de acasă la 18 ani. A trecut aproape 1 an si mi- e in continuare dor de ei, parca...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Intr- o zi la liceu am stat de vorba cu o fata si neavand subiect de discutat am ajuns sa stam fara sa zicem nimic si am facut cu ea un contact vizual mai lung dupa care ea foarte...? (mai mult)
Salut TPU. Spuneți-mi (povestiți-mi) cele mai ciudate experiențe în dragoste pe care le-ați avut. Care sunt cele mai interesante discuții pe care le-ați avut? (legate de orice)
Bună! Am ajuns într- un punct al vieții în care mă simt total dezamăgită de tot. Nu sunt mulțumită de mine din niciun punct de vedere. M- am afundat în munca, lucram în 3 locuri, de dimineața...? (mai mult)
Salut! am si eu o nedumerire.Parintii mei sunt despariti de mic si intre familiile lor (unchi bunici) din ambele parti a existat un razboi, inca este dar na.Mama impreuna cu cei 2 frati ai ei au pus mana...? (mai mult)
Buna seara! Am nevoie de un sfat sunt noua pe aici! Am o relatie cu cineva de câțiva ani am trecut prin multe împreună! Am avut o separare de 1 săptămâna din care acum suntem împreună! Dar nu ...? (mai mult)
Am un prieten, amic să zic așa care este un prieten bun și ne Înțelegem bine.El a plecat în străinătate la lucru și nu prea mai vorbim pentru că el lucrează de dimineață până noaptea și...? (mai mult)
Bună TPU, vouă cum vi se pare normal după o relație lunga sa vina băiatul la fata sa doarmă sau fata la băiat?
Salutare la toată lumea! Am o întrebare pentru bărbați inspirata din situații reale. Sa zicem că sunteți un bărbat divorțat cu un copil din căsătoria anterioară iar după vreo patru ani de...? (mai mult)
Bună, scuze că postez iar, dar nu am cui cere un sfat.Am 27 de ani, stau în Ploiești și nu am prietene și nici iubit, deci practic nu am cu cine vorbi, deci nu am viață socială(O să râdeți...? (mai mult)
Azi trebuia să mă văd cu el.Pe la 14 și ceva stăteam pe o bancă și mi- a scris să mergem în parc cu mașina lui.Eu i- am zis să ne vedem pe banca asta unde stăteam eu și el a zis că vrea în...? (mai mult)
Bună, am și eu nevoie de niste sfaturi. Am 26 de ani, in urma cu un an și jumătate l- am cunoscut pe iubitul meu. Am vorbit iar de 1 an suntem împreună. Tot de 1 an de zile ne- am mutat la mine...? (mai mult)
Bună! Nu am nici o prietenă cu care să vorbesc sau să ies pe afară. Sunt foarte timidă.Am avut o prietenă la școală, dar ea s- a mutat de la acea școală și nu am mai dat de ea, în afara faptului...? (mai mult)
Salut! Cum se depășește dependența emoțională? E cineva care s-a confruntat cu așa ceva?
Salut, mă cunosc cu fata asta de vreo 10 ani de zile, am fost împreună cu altă fată ceva timp iar după ce m- am despărțit temporar de ea, am fost cu fata de care vorbesc acum, după un timp...? (mai mult)
Buna. Locuiesc de 3 ani și ceva cu prietenul meu, de când m- am mutat la el nu ne- am înțeles, certuri scandaluri. Și de- a lungul timpului eu am început sa fac crize rău incontrolabile de la ...? (mai mult)
Buna, am 16 ani și ași vrea sa aflu care este tatăl meu, mama nu vrea sa imi spuna si nici neamurile, cum aș putea sa aflu?
Acum 2 luni am cunoscut pe cineva pe o aplicație de dating pe telefon. El stă la câțiva km de mine(într- o comună ca să zic așa), dar lucrează în același oraș cu mine. Am vorbit pe Instagram...? (mai mult)
Salutare TPU, ma pot casatori cu 2 sau mai multe femei daca ambele sunt de acord, daca am 4 femei si ambele sunt de acord sa le insel ma pot casatori cu toate?
Buna seara, mă scuzați de deranj am și eu o problemă gravă! Sora mea este in conflict cu soțul ei dar ei s- au despărțit de acum 3 ani si in acest timp au făcut o fetiță, fata sta cu maicasa...? (mai mult)
Cer si eu o parere aici persoanelor care au mai trecut prin asa ceva sau au cunostinte in legatura cu aceste lucruri, pe scurt am cunoscut o fata de etnie (eu roman), i- am cunoscut parintii, mi- a ...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de cateva sfaturi, poate de la persoane putin mai experimentate. In primul rand sunt barbat si ma indragostesc foarte, foarte greu. Dar atunci cand totusi apare cineva special ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am o problema legata de actuala mea iubita si vreau sa va cer parerea si sa va spun totul cat mai pe scurt, fara sa o lungesc. Sunt impreuna cu iubita mea de o aproximativ o luna, ea...? (mai mult)
O listă cu locații de top pentru o cerere în căsătorie în Iasi sau împrejurimi?
Părinții mei nu mai vorbesc ca înainte. De obicei vorbeau destul de mult. Mă refer că, în afară de "ce faci?" și întrebări de genul, mai vorbeau și de alte subiecte. Acum s- a rezumat la "ce...? (mai mult)
Bună! Nici nu știu cu ce să încep. Sunt intr- o relație cu soțul de 14 ani și împreună avem un băiețel de 3 ani. Nu știu cum era înainte sotul ori asa a fost mereu, poate eram eu prea oarbă,...? (mai mult)
Bună ziua grup, am o nelamurire care ma framanta de câteva zile, sper din suflet sa ma ajutati.In urma cu 5 luni am cunoscut un tip din Austria, eu fiind din Romania, el mi- a propus sa ne vedem....? (mai mult)
Salut TPU, ma descriu ca fiind un om complicat și nu ma înțeleg deloc de ce mi se întâmplă asta, de la 8 ani sunt crescut doar de tata cu care nu ma înțeleg probabil din vina mea, o viata destul...? (mai mult)
Cum ai depășit moartea părinților tai?
M- am despartit de fostul meu prieten pentru ca am crezut ca nu mai sunt indragostita de el. La cateva saptamani m- a vazut de mana cu alt baiat. Iar el crede ca l- am inselat. Mi- am dat seama ca îl ...? (mai mult)
Buna seara TPU! Am nevoie de un sfat va rog, dar nu vreau sa fiu criticata sau ceva va rog. Am un baiat de 10 ani. Locuim la tara asa ca dupa scoala mai iese cu prietenii pe afara. Ieri, o vecina de...? (mai mult)
Buna ziua. Intrebarea mea este... Am 27 de ani si sunt intr- o relatie de 1 an. Vreau sa stiu de ce de fiecare data cand ne certam spunem ca gata ne despartim dar la o ora dupa ne iubim si de ce cand ...? (mai mult)
Salut, si cei care aveti chef de glume sa treceti peste aceasta postare. Am 22 de ani si am avut 3 relatii, in care am fost inselat in toate. Ultima mea relatie a fost de 1 an si cateva luni, in ...? (mai mult)
Salutare TPU! Sunt casatorit de 6 ani cu o femeie care este cu 6 ani mai mare decât mine. Avem 2 copii impreuna, unul de 4 ani și 8 luni și celalalt de 1 an și 3 luni. Cam de 1 an nu ne mai înțelegem...? (mai mult)
Bună TPU, a fost ziua mamei mele ieri a venit și iubitul meu la ziua mamei mele dar nu i- a luat nicio floare, nici o ciocolata, ce părere aveți? I- am luat eu doua lucruri mamei și i- am dat lui...? (mai mult)
Salut! Aveți un prieten pe care l- ați ajutat de mai multe ori și i- ați dovedit că se poate baza pe voi.Cateodata va mai certați din lucruri mărunte și el tinde să vă scoată în evidență ...? (mai mult)
As vrea sa am și eu o relație că m-am saturat de singurătate. Ce sa fac?
Buna TPU! Am un baiat de 11 ani cu niste probleme de sanatate. Se dezvolta destul de greu : este destul de scund, culoarea parului i s- a deschis tot mai mult in ultimii ani (acum 2 3 ani avea parul saten...? (mai mult)
Tatal unei prietene are o iubita, daca iubita lui primeste mai multa afectiune decat fiica, iar fiicei nu ii convine, este gelozie?
Buna ziua! Sunt mama a unui baiat de 12 ani. Il cresc singura deoarece am divortat de sotul meu acum cativa ani. Sunt mai mereu plecata de acasa deoarece am doua locuri de munca. Baiatul meu, in afara...? (mai mult)
Bună seara! Am o mică problemă care începe sa ma îngrijoreze de ceva timp. Am un fiu, de 11 ani. Acesta petrece mult timp cu varul sau de 12 ani, adică cu copilul surorii mele. Suntem vecini, ...? (mai mult)
Bună lume Îmi place foarte mult sa citesc și as vrea dacă știți și sunteți drăguți niște cărți bune de citit Am trecut recent printr- o despărțire el iubea mai mult banii decât fata...? (mai mult)
Daca un băiat major de 19 ani vorbește cu o fata minora de 14 pe Instagram dar ea pe Instagram l- a blocat fara motiv și el îi a dat poza cu el de când era mic și cu el de acum fiind mare daca ea...? (mai mult)
Salut ies in oras cu o fata si mereu cand o salut imi apasa cu degetu ei la mine in palma in anumite locuri de ce ea ma tot sacaie cu vraji si chesti din astea ce face mai exact
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.