Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
De ce femeile din ziua de azi nu mai apreciaza. romantismul, momentele frumoase, clipele marunte? Am fost parasit de prietena mea din cauza faptului ca nu castig indeajuns de mult financiar. plang constant,...? (mai mult)
Scriu aici ca să mă descarc și eu puțin nu ca să mă criticați! Efectiv nu îl mai suport pe prietenul mamei mele... când ei doi vorbesc la telefon se plâng amândoi de ale lor, că sunt obosiți....? (mai mult)
Bună ziua, o întrebare pentru fetele. Voi după ce v- ati logodit și v- ati mutat la iubitul vostru, doar voi doi în casă, ați mai plecat să dormiți la voi acasă la părinții voștri? Din ...? (mai mult)
Ce sa fac cand sunt suparat? Si cam gelos (suparat din cauza unei fete), am fost impreuna mult timp dar ne- am despartit pentru ca era o relatie secreta (ea nu voia sa afle restul colegilor) Si ma simt...? (mai mult)
Salutare! Am nevoie de cateva pareri legate de o persoane pe care o plac, pentru ca nu stiu cum sa interpretez ce semnale imi da:)) Am cunoscut pe cineva de cateva saptamana, vorbim zilnic dar asta...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau sa va spun puțin o problema pe care o am, trăiesc intr- o familie normala, am 16 ani dar tatăl meu câteodată (rar) are momente nervoase și certuri cu mama mea iar câteodată a...? (mai mult)
Salut TPU... Am 15 ani si astazi tatal meu s- a uitat prin conversatiile de pe whatssap si a vazut la mama iubitei mele ca se plangea ca are note mici. Imediat ce a vazut mi- a interzis sa fiu cu ea anymore...? (mai mult)
Cum sa intru în vorba cu fetele care îmi plac? Vad zilnic destule fete frumoase care îmi plac pe strada(metrou, parc, mall, autobuze), dar îmi este rușine sa intru în vorba cu ele și nu știu...? (mai mult)
Credeți că este normal ca o femeie să- și maltrateze partenerul de viață? Sunt de 3 ani într- o relație cu o femeie care mă bate frecvent și chiar nu mai știu încotro să o iau. La începutul...? (mai mult)
Hello! Pana acum am schimbat 5 prietenii. Primele două s- au sfârșit deoarece eram credula. Restul pentru ca fetele se mutaseră în orașe diferite și după un timp nu am mai comunicat. Am trecut...? (mai mult)
Mi- a dat block aseară dintr- un motiv aproape inexistent, probabil cu siguranța ca o voi cauta eu după sa ma deblocheze, însă nu am făcut- o. Diseară ne vom întâlni în autobuz cu siguranță,...? (mai mult)
Bună! Acum doi ani am cunoscut pe cineva foarte important pentru mine si ne intelegeam bine chiar daca nu ne vedeam.Noi traiam in orase diferite si familia ei adoptiva nu ma accepta.Ne sunam in fiecare...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema, va rog frumos sa nu radeti. Imi place de un baiat care este cu 8 ani mai mare decat mine. El ma cauta mereu in fiecare zi. Dupa o luna nu m- a mai cautat. Am crezut ca asteapta...? (mai mult)
Buna ziua! Am sa va povestesc ceva destul de ciudat. Am cunoscut o fata, am vorbit pe retelele de socializare undeva la aproximativ 2 luni, ea fiind intr- o relatie cu un baiat, de ceva timp ea nu se...? (mai mult)
Am fost acum 2 zile prin Profi pe la mine prin cartier și am pus ochii pe o fata frumoasa de la casa, dar nu știu cum sa fac sa intru în vorba cu ea, deoarece este mai mereu cu oameni pe langa ea si...? (mai mult)
Va Salut! Poate unii barbati ati trecut prin asta poate unii nu! La mine este prima oara! Pe scurt, imi place de o fata, 22 ani, ea se afla intr- o relatie cu unul de 39. Fata a dat semne ca ma place,...? (mai mult)
Bună TPU, iubitul meu nu m- a dus niciodată in vizita la el și eu as vrea sa merg in vizita, i- am cunoscut părinții în mașina că trebuia să- i ducă în oraș și m- a luat și pe mine dar ...? (mai mult)
Salut, cum sa fac sa scap de părinții mei, am 28 de ani și sa ma mut cu iubita mea?
Hello! Locuiesc într- un oraș mare din Romania, fiind venita din alta zonă a țării, nu este relevant asta oricum. Ideea este că acum aproximativ 2 luni, într- o seară când mă întorceam...? (mai mult)
Heimeste cineva din Slatina? Este un baiat care vine la biserica si canta la strana...a terminat teologia, sta in Jud Olt, il stie cinevaa?
Bună tuturor, am și eu o problemă, sper să aveți răbdare să citiți până la capăt. Sunt destul de supărat din cauza unei conversații de aseară cu o prietenă. Am fost la o plimbare...? (mai mult)
Salut! Voi ce parere aveti daca pana la 25 de ani n-ai avut viata sociala de nicun fel mai ai vreo sansa sa-ti faci o iubita sau nu stiu sa nu mai fii singur.Mersi.
Buna, mă poate ajuta cineva daca eu am un verișor și suntem veri de-al 2 și el are o verișoară de-al 3 ce vine verișoară lui cu mine? (Sau daca este verișoară de al 4?)
Bună seara tuturor. Scriu acest mesaj aici pentru că am nevoie de câteva sfaturi din partea celor au mai trecut prin așa ceva, restul care vor doar să râdă, să nu răspundă! Povestea începe...? (mai mult)
Nu reușesc sa îmi fac o relație din cauza barierei, adică aspectul fizic. Fac sport de mic, ma îmbrac în haine noi, curate dar refuzuri ca nu simt atracție fata de mine primesc. Sincer ce sa...? (mai mult)
Buna. Sunt fata de 20 și putin ani, fara nicio prietena. Ba mi- au furat iubitul și am rupt relatiile, ba s- au mutat la 100 de km amărâți și au uitat complet de existenta mea, ba nu am întreținut...? (mai mult)
Bună! Am mare nevoie de ajutor! Am o prietenă care are 16 ani și este abuzată fizic și psihic de bunicii ei cu care locuiește din motive personale. Ei o au în plasament și a fost de câteva ori...? (mai mult)
Buna, sa- mi spuna si mie cineva daca gresesc. Iubitul meu se trezeste mai greu dimineata, iar mie nu- mi convine sa- l trezesc mereu, gandesc ca noi cand o sa avem copii ce o sa fac, o sa trezesc ...? (mai mult)
Ce grad de rudenie este între mine și finul unchiului meu?
Bună, fetelor! Mă confrunt cu următoarea situație: De un an încercăm să facem un bebe, dar fără rezultat. Sotul și- a facut spermograma si e ok, eu am fost la consultatie si ecografie endovaginala...? (mai mult)
Salut! Deci mi-a venit ciclul și nu știu cum să îi spun mamei mele pentru că îmi e și rușine și mai am un frate și o sora și nu știu cum să i spun
Buna TPU, ce ati alege intre o iubire in care nu simti pasiune, dar e iubirea aia calda care ar face orice pentru tine ca sa fii fericita, te- ar duce si pe luna sau ti- ar aduce- o in caz de- o doresti. ...? (mai mult)
Hei. Ați întâmpinat problema ca părinții să nu fie de acord cu iubitul doar pentru ca e ortodox și eu catolica? Eu de dragul lui m- aș da la ortodoxi, dar ai mei nu vor. Cum ați gestionat...? (mai mult)
Bună seara TPU, nu îmi place să îmi discut problemele personale în public dar nu am încotro. Mama mea este o curvă deoarece i- a trimis unui bărbat 700 de euro fiindcă ăla se da drept american...? (mai mult)
Bună TPU vi se pare normal sa vina mereu iubitul meu la mine in fiecare weekend? și el nu mă dus niciodată la el acasă tot spune că cică nu are spațiu că sunt mai diferiți părinții lui și ...? (mai mult)
Buna. Am sa scriu destul de mult, sorry dar nu am prieteni cu care sa vorbesc asta. Am cunoscut in vara o fata, de 22 de ani, avea o relatie cu un tip de aproximativ 3 ani. Am inceput sa comunicam foarte...? (mai mult)
Buna! Stiu ca poate nu o sa fie luata in serios sau asa mai departe, dar cred ca am o problema de natura pshihica. Daca incep sa vorbesc cu un baiat ma atașez extrem de repede si daca se poarta prea...? (mai mult)
Salutare dragilor! :) Vreau să vă cer părerea voastră sinceră! Părinții nu m- au iubit niciodată și cu ce mi- au făcut amândoi de când eram mic copil, m- a făcut să nu știu cum să- mi...? (mai mult)
Bună TPU, mama mea sta cu un bărbat care m- a abuzat acum 3 ani sexual, adică mă atingea in zonele intime și l- a și iertat și într- o zi i- a permis să mă facă curva și el macar nu e divorțat...? (mai mult)
Salut. Am 26 de ani. Sunt băiat la locul meu, nu beau, nu fumez, nu- mi place să- mi bat joc de fete, cau o relație stabila. Cam cu toate fetele cu care am stat si- au bătut joc de mine. Am...? (mai mult)
Salutare :)) Am 13 ani si nu am cu cine vorbi in afara de prietenii mei asa ca va voi intreba pe voi...am o sora de 25 de ani cu care nu ma inteleg deloc. Ea are un copil de 3 ani si uneori ma roaga sa...? (mai mult)
Bună. Sunt gravida în 5 săptămâni jumate 6 dupa calcularea menstruației. Am fost la ginecolog. Se vede fătul acolo dar inimioara nu am auzit- o. De 2 zile sângerez nu foarte mult dar și mici cheaguri...? (mai mult)
Buna! Am facut 2 teste de sarcina in timpul menstruatiei si a doua linie se vede foarte putin, cand mi s- a terminat menstruatia am mai facut unu si e iesit negativ, dar de o saptamna si daca nu mananc...? (mai mult)
Hey lume, cum reactionati cand aflati ca unii parinti sunt asa zgarcitai incat isi pun copiii sa isi confectioneze jucarii singuri din suluri de hartie igienica ca sa nu consume bani?
Hey TPU. Am o mica mare problema. Anul acesta m- am mutat la o scoala noua, colegii sunt super draguti si pot sa zic ca ma deja cativa prieteni. De ceva timp am observat ca incepe sa imi placa destul...? (mai mult)
Cum reușesc unii să aibă câte 2- 3 iubite, plus multe prietene și eu în 20 de ani nu am reușit sa îmi fac una sa ies măcar la un suc cu o fata să văd cum e? Mi- am pierdut încrederea și ...? (mai mult)
Bună TPU, am 19 ani am o relație de 8 luni și de obicei iubitul meu mai vine pe la mine, dar el nu m- a dus niciodată la el in vizita acasă. Imi zice că are părinți de moda veche, îmi zice ...? (mai mult)
Buna, sunt in Germania iar iubita mea cetatean al Republicii Moldova, i- a expirat viza de 3 săptămâni, ce pot face in situatia data, pot face casatoria aici si cum se poate? Sunt exasperat. Orice...? (mai mult)
Bună. Știu că lumea nu prea mai pune întrebări pe TPU dar vreau să încerc poate poate primesc un răspuns coerent. Eu sunt Anna am 17 ani și sunt clasa a11a, locuiesc doar cu fratele meu mai...? (mai mult)
Bună! Am o mică mare problema. Încă de la începutul verii mi s- a pus pata pe un băiat, o să îl numim Andrei, de la care am primut un mesaj prin septembrie(m- a surprins foarte tare).Am vorbit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.