Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Salutare. Vin cu o intrebare. Eu, sotia si fetita noastra de 2 ani stam la socri momentan. Toate bune si frumoase pana azi cand ne- am certat urat de tot. Ne poate da afara asa peste noapte cu un minor?...? (mai mult)
Bună seara! Acum 6 zile, sora cea mică a plecat la ceruri, în urma unei boli foarte grave și am mai rămas cu una, adică cu sora cea mijlocie. Și era vorba ca eu, vinerea viitoare, să...? (mai mult)
De când a decedat mama nu ma simt prea bine, am 17 ani, locuiesc la părinții mamei mele. Mama a decedat din cauza bătăilor tatălui meu, eu stau la bunci, dar mai merg și la unchiul meu. El are...? (mai mult)
Salut. Am 53 de ani și de 2 luni jumătate mi- a murit sotia, infarct în somn, eu am găsit- o, am vrut s- o trezesc sa bem cafea și am realizat ca s- a dus la Dumnezeu, pe scurt. De ceva timp...? (mai mult)
Mie şi sotului meu ne plac copiii, ne dorim unul însa eu nu sunt pregatita sa raman însărcinată iar el ma preseaza de ceva timp cu subiectul asta.Ce pot face în legătură cu asta? Chiar nu sunt...? (mai mult)
Am o întrebare, practic m-am răzbunat pe cineva, faza e ca persoana aia era o cunostinta de a mea însă m-a trădat. S-a luat de cineva la care țineam foarte mult, oare e bine ca m-am răzbunat?
Am 16 ani, am și un frate mai mic 13 ani, eu și cu el petrecem mult timp împreună. El mereu vrea cu mine și zice ca sunt sora lui frumoasa, dar uneori ma deranjează faptul ca se poarta după mine.Ce...? (mai mult)
Bună, am și eu o problemă mai lungă dacă sunteți dornici să- mi spuneți părerea. V- aș mulțumi enorm. Sunt împreună cu soțul din 2019 și în prezent avem și 2 fetițe, una de 3 ani jumate...? (mai mult)
Am avut o cearta cu soțul meu pentru ca nu prea ma ajuta la treburile casnice și nu le pot face singura pe toate. Am nevoie mai mult de ajutorul lui.Cum să îl fac sa ma ajute mai mult?
Cum sa nu mai fac diferența intre copii? Am 2 copii, eu simt ca o iubesc mai mult pe ea decât pe băiat, fiind mai mica îi dau mereu mai multa atenție. Ce pot face în situația asta?
Am nevoie de un ajutor, am un copil de o luna iar eu mi am părăsit soțul deoarece este foarte violent(bătută cu ciocanu, cuțite, etc.) Am trăit un calvar timp de 2 ani de zile. Și l am părăsit...? (mai mult)
Am o întrebare cum imi dau seama ca o fata ma place? Și dacă nu ma place cum o pot face sa ma placa? adică sa o cuceresc!
Am o problema pur și simplu ce sa fac sa o scot pe mama din viata mea doar pentru ca nu e de acord cu orientarea mea sexuala faza e ca ea nu accepta! Ce sa fac?
Am 2 copii am un băiat care are un an jumate și fata care are 7 luni eu de ceva timp simt ca iubesc mai mult fata de cât băiatul find mai mica stau mai mult cu ea și pe băiat îl duc la părinți...? (mai mult)
Am o întrebare ce sa fac la prima mea întâlnire cu o fata sa o sărut? sau sa mai aștept? Voi ce ziceți?
Sunt căsătorită și am cu soțul meu o fetiță care are un an soțului meu îmi interzice sa merg sa îmi vad părinți chiar dacă suntem căsătoriți e dreptul meu sa merg la ei în vizita dar el...? (mai mult)
De ceva timp am mari probleme cu soțul meu eu îl iubesc mult și vreau sa avem o relație bună dar el s-a schimbat mult în ultima vreme. Ce să fac în legătură cu asta?
Eu locuiesc cu bunici mei cu părinți mamei mele m- am mutat la ei după ce mama a decedat din cauza tatălui meu eu am 17 ani sunt mai retrasa de când mama a decedat iar bunici mei vor sa ma ducă ...? (mai mult)
Am 16 ani nu ma simt prea bine și părinții mei vor să merg la școală am și foaie de la medic pentru ca ieri m- au dus la spital și medicul a zis ca am nevoie de foarte multa odihna.Ce pot face ...? (mai mult)
Bună ziua, pe scurt iubitul meu se uita la alte femei. L- am surprins de mai multe ori uitându- se insistent nu doar asa un pic, subtil ci direct acolo la femeia care îl atrăgea. Ce ii lipsește ...? (mai mult)
Am cunoscut un albanez și nu știu dacă ar trebui sa intru într- o relație cu el. Pare un băiat ok la prima vedere, din ce am văzut, am citit despre ei că sunt familiști, însă, știți cum...? (mai mult)
Barbatii bogati, in general, constientizeaza in sinea lor ca femeile care cedeaza avansurilor lor o fac mai mult din materialism si mai putin din iubire sincera?
Am avut un vis, ma plimabm cu o fata de mana și după am sărutat-o și dintr-una în alta am ajuns în pat, oare ce inseamna, îmi puteți zice?
Am un iubit de 20 de ani care este la facultate, vine dintr- o familie înstărită și mai lucrează pe lângă să își facă unele pofte. Curând este majoratul meu și el mi- a spus ce vrea să îmi...? (mai mult)
Cum se simte o femeie cand vede ca sotul ei e luat numai in deradere si nu e capabil sa se impuna deloc in fata altui barbat?
O fata trecuta demult de varsta majoratului ai carei parinti au divortat din cauza alcoolismului, dar si a infidelitatii, mai poate fi la fel de fericita ca inainte daca si ea se casatoreste la randul...? (mai mult)
Bună ziua, as dori și eu un sfat! Stau cu cineva de 3 ani jumate, eu stau la bloc iar el la casa. eu am câine la bloc ( rasa amstaff) el are la curte, chestia este ca de început ma mințit ca el...? (mai mult)
14 ani cu 16 este ok intr-o relație? Sau 15 cu 17?
Părinții mei lucrează în Germania și as vrea sa merg sa îi ajut dar ei vor sa îmi iau examenul maturității și permisul, dar la mine ia mai mult decât credeam. Credeți ca ar trebui sa merg ...? (mai mult)
Salut, as avea nevoie de o parere/sfat de la voi. Deci momentan stau cu mama in chirie (mentionez ca suntem in UK), ideea e ca am 21 de ani si as dori sa ma mut singur, imi doresc sa fac asta pentru...? (mai mult)
Parcă m- am trezit de dimineață și mi- am dat seama că am 30 de ani, o relație care nu funcționează și un job care nu- mi mai face plăcere să- l susțin zi de zi. Văd cum prietenele mele ...? (mai mult)
Simt că efectiv nu mai pot, am senzația că nimeni nu mă suporta, toată lumea are o părere proasta despre mine și în firma care lucrez am o imagine proasta că cică sunt drogat, dar eu nici măcar...? (mai mult)
O intrebare pentru fete.Voi cum preferați sa fie iubiții voștri,mai mici, de aceeași varsta sau mai mari?
Am 22 de ani sunt căsătorită de 4 ani cu sotul meu el are 24 de ani el a vrut sa mearga, la munca în strainatate dar nu a ramas în ţara pentru ca ştie ca eu sunt foarte ataşata de el munceste ...? (mai mult)
Am 16 ani locuiesc cu mama la părinți ei pentru ca ea cu tata sau despărțit am și un frate mai mare și o soră mai mare tata vine sa ma vadă dar nu îmi pasa de el vine mereu sa ma vadă și nu...? (mai mult)
Iubitul meu a plecat din nou la munca în străinătate eu am născut recent fata are aproape o luna nu prea știu sa am grija de ea și de asta eu stau la mama însă mama se baga cam mult în creșterea...? (mai mult)
Am 16 ani, fratele meu are 17 ani de obicei el ma ajuta la teme la ce nu știu eu doar ca părinții îl cearta și îi zic sa ma lase singura sa fac temele. Nu prea înțeleg de ce se baga ei dacă fratele...? (mai mult)
M-am certat foarte tare cu iubitul meu pentru ca el imi zice ca cer prea multa atentie.Cum să îl fac sa imi ofere mai multa atenţie?
Am 21 de ani, locuiesc împreună cu iubitul meu la părinții lui și cu fratele meu mai mic. El are 8 ani, părinții noștri au decedat, eu și fratele meu ne înțelegem bine și iubitul meu are...? (mai mult)
Eu merg des la mama pentru ca uneori am nevoie sa vorbesc. Când merg iau și fata cu mine, soțului meu nu îi prea convine ca merg la mama pentru ca zice ca vorbesc cu mama despre el.Ce pot face în...? (mai mult)
Din câte știți din întrebarea anterioara mama a decedat din cauza tatălui meu o bătea eu locuiesc acum cu părinți mamei mele pentru ca tata e la închisoare am 17 ani însă o visez des pe mama...? (mai mult)
Dacă te separi de prieten din inițiativa lui intrand în no contact și necomunicand. dupa o luna de zile primești o cerere de prietenie din partea celui mai bun prieten al său..cum vedeți aceasta...? (mai mult)
Buna ziua, daca bunicii au murit si eu trebuie sa schimb buletinul, cum pot face? Fiindca nu are cine sa ma ia in spațiu
Am impresia ca mama îl iubeste mai mult pe soțul meu decât pe mine pentru ca mereu când merg cu el la ea pe el îl baga mai mult în seama decât pe mine.Stiu ca am mai pus întrebarea dar nu știu...? (mai mult)
Buna, tocmai m- am despartit de prietena mea cu care am locuit 6 luni. Era o tipa ok cuminte, dar dupa ce am aflat trecutul ei s- a dus totul fiind certuri etc. Cumva mi- am facut o imagine despre ea,...? (mai mult)
Am 22 de ani, am fost ieri la mama şi am avut o cearta cu ea pentru ca, cand am mers la ea a început sa zica ca sa nu mai merg. Sunt casatorita, am fost cu sotul meu la ea insa în seara asta m- a...? (mai mult)
Bunaaa.Poate unii va aduceti aminte ca acum mai bine de jumatate de an am pus o intrebare de pe celalalt cont cum ca am probleme foarte grave cu nervii. Ei de data asta am dat- o de gard... foarte tare... ...? (mai mult)
Buna! Ieri stateam in casa ca afara ploua si ma plictiseam singur ca mama era la lucru si m- am gandit sa caut prin casa bani ascunsi si pana la urma i- am gasit banii si am inceput sa- i numar si am vazut...? (mai mult)
Fratele meu are 13 ani, eu am 16 ani, ma înțeleg bine cu el dar el fiind mai mic vrea doar cu mine sa stea. Eu sunt la liceu și am mult de învățat. Ce pot face în situația cu fratele meu cum ...? (mai mult)
Eu si sotul meu ne înţelegem bine însa când merg cu el la mama lui ea nu ma prea place. Mereu zice ca eu nu fac nimic, de la început soacra mea nu m- a vrut ca nora.Ce pot face in legatura cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!