Vreau să încep prin a spune că am 20 de ani, am un grup de prieteni băieți alături de care am crescut, merg cu ei la fotbal, camping sunt o fire mai băiețoasă etc. Acum doi ani un bărbat care...? (mai mult)
Sunt la mate info la liceu și regret alegerea făcută și părinții mei voiau sa ma duc la economica la un liceu la care ma pot duce cu autobuzul care este tot în orașul respectiv și liceul la care...? (mai mult)
Dacă o tipă cu vârsta între 20- 30 de ani, are o relaţie (un iubit) de mult timp (de vreo 4 ani vechime, cel puţin, să zicem), asta înseamnă că şansele de a se căsători cu el sunt aproape...? (mai mult)
Salut, as vrea sa gasesc o solutie pentru o problema cu care ma confrunt de ceva timp si nu stiu cu cine sa discut pentru ca sunt niste lucruri mai delicate... recent am cunoscut o fata (de etnie - tiganca),...? (mai mult)
Buna, TPU. Sora- mea care e mai mica decat mine si e inca la liceu (clasa a 12- a), obisnuieste sa se deplaseze catre scoala si retur cu autobuzul. Uneori insotita de colege, uneori singura. Am aflat...? (mai mult)
Salutare TPU, eu am 21 de ani iar iubita mea are 19 ani iar noi am dori sa ne mutam impreuna deoarece nu prea reusim sa ne vedem din cauza parintilor ei foarte stricti, a avut un eveniment neplacut cand...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati! Tatal meu este mai ceva decat Tutankhamon. Aduce numai blesteme in orice locatie trece. Numai cand se apropie acasa incep blestemele, se stinge calculatorul, sar sigurantele, imi...? (mai mult)
Dacă ești student care sunt cele mai bune locuri în care se pot forma prietenii și cupluri?
Hello. Am un conflict clasic nora vs soacra. Povestea pe scurt. De cand am facut un copil in mij pandemiei socrii au inceput dintr- o data sa vina f des la noi chiar daca nu se protejau si nu le pasa de...? (mai mult)
Buna! Am 13 ani si vreau sa plec de acasa, mama ma uraste din cauza ca am facut necazuri iar tata mai rau, de obicei cand aveam o nota mica tata ma batea, iar acum mi- e frica, as putea sa ma duc la bunica...? (mai mult)
Cum pot sa aflu nr de telefon a unei persoane? Nu are Fb, instagram..Nici nu am o cunostinta care sa-i cer numarul...sunt disperata. Vreau sa ii aflu nr de tel
Buna.Vreau sa aflu nr de telefon a unui om...nu are fb..insta ..stiu doar numele..cum pot afla?
Bună! După despărțirea de fostul partener, am rămas prieteni pe retelele de socializare în afara de Instagram deoarece nu postam niciunul dintre noi deci nu ne urmăream.De câteva zile garantat...? (mai mult)
Salut, am 23 de ani, luni incep prima zi de lucru la un market, mai precis Carrefour si no, nu am mai lucrat asa in colectiv, adica lucram in constructii cu niste prieteni. Nu sunt obisnuit sa lucru...? (mai mult)
Ce părere aveți despre un bărbat care nu poate sa cucerească nici o femeie care îi place lui?
Sugestii de cadouri ieftine, idk ceva gen nu mai mult de 30-50 lei pentru iubita, dar sa insemne pentru ea ceva
Hei. Am o întrebare. Ce semnificație are atunci când o persoana te bate de 2 ori cu palma peste genunchi înainte de a face ceva? (Nu agresiv, bineînțeles)
Deci unchiul meu are un copil pe nume David. David se casatireste cu o fata Alexandra și Alexandra are o vara pe nume Adina. Ce neam este Adina cu David. Ce neam este David cu mine? Și ce ne am sunt...? (mai mult)
Buna tuturor! Cum mereu la nevoie apelez la sfaturile voastre. Am ajuns in urmatoarea situatie. Eu si sotul meu, nu ne mai intelegem, eu sunt o tipa foarte calculata si rationala, ma gandesc strict...? (mai mult)
Sunt un băiat la locul lui, fără vicii. Îmi place să ies în natură și să mă bucur de ea. Rog fetele care sunt singure să îmi răspundă. Have fun:)
Buna seara, daca doresc sa ma casatoresc si am HPV, nu se poate? Sau analizele alea sunt doar pentru HIV, sifilis si tuberculoza? Imi doresc sa ma casatoresc si sa fac un copil :(
Dacă unchiul meu are un copil și el s- a căsătorit cu o verișoara. Verișoara aceasta mai are o vara dreapta! Verișoara 1 s- a făcut var cu copilul unchiului. Iar eu sunt neam de pe unchiul meu...? (mai mult)
Credeti ca o relatie care s-a terminat definitiv si irevocabil cu mulllttt timp in urma mai are vreo sansa, adica de acolo de unde a fost odata foc se mai poate aprinde vreo scanteie?
Buna! Sunt într- o relație de 2 ani, acum soarta a facut sa fim la distanta(230km), ea la facultate eu la munca, poate sa vina săptămânal, dar a zis ca va veni la 2- 3 săptămâni. Din punctul...? (mai mult)
Salut grup, am 17 ani și am cunoscut un om minunat de 32 ani, ne înțelegem foarte bine, suntem foarte fericiți împreună. Ne dorim aceleași lucruri.Ce părere aveți de aceasta diferența?
Bună. Sunt cu iubitul meu împreună de 5 ani. De ceva timp s- a angajat la o firmă de curierat. Are mereu curse alocate în o singură zonă. Eu mai merg uneori cu el când sunt liberă de la serviciu.Acea...? (mai mult)
Credeți că sinuciderea e rezolvarea problemelor?
Buna.Un baiat se uita insistent la mine, zambind, dar cand il chem sa vorbim..de abia vorbeste.Dar cu ceilalti vorbeste liber...nu are treaba.Dar cand vorbeste cu mine, e jumate mut, vorbeste incet rauu.Ce...? (mai mult)
Buna TPU! Am un prieten care peste cateva zile face 18 ani! Si tot ma bate la cap, ca trebuie sa fie NEAPARAT mama lui langa el cand isi face buletinul. Tin sa precizez ca este un prieten de- al meu...? (mai mult)
Deci am o problema ciudata, adica imi e rusine cu ea dar vreau o parere... Sunt cu un baiat de cateva luni, weekendul trecut am fost la el prima data. Nu ne- am vazut prea des ca e relatie la distanta. ...? (mai mult)
Buna! Am o mare problema, de un an de zile m- am mutat cu familia in Iordania si nu mi- a placut deloc aceasta tara si nu imi place plus ca sunt singura fara prieteni, fara nimic m- am simtit foarte ...? (mai mult)
Parintii mei ma fac incontinuu ciudata si incuiata pentru ca nu am avut nicio relatie, implicit sex, pana la 21 de ani, ca deja sunt batrana la varsta asta. Parca sunt nimfomani, imi povestesc cum ...? (mai mult)
Salut. Vreau sa va cer o parere in legatura cu o problema cu care ma confrunt de cateva zile, sunt impreuna cu o fata de cateva saptamani, iar acum cateva zile s- a intamplat chestia aceea intre noi ...? (mai mult)
De unde chestia asta cum ca ar fi cool sa iti faci prietenii prosti si in alte feluri? Vad peste tot pe strada adolescenti facand asta. Mie pur si simplu nu mi se oare ok. E vreo problema cu mine?
Bună. Am o problemă destul de mare. De curând m- am mutat în Germania, cu ideea ca am sa fac ceva cu viața mea, că o sa merg la facultate, ca am să- mi găsesc un job. Problema este că nu mă...? (mai mult)
Buna TPU! Am o relatie cu un baiat pocait si nu stiu prea multe despre religia aceasta, cum percep ei viata, ce fac, etc. Mentionez ca sunt si eu baiat si relatia e de tip bi/gay, le este interzis...? (mai mult)
Salut, de o perioada scurta vorbesc cu o fata, a pus un story cu "vb" pe ig si de acolo de 3 zile vorbim, nu de mult. Curiozitatea mea este urmatoarea, daca intr- un fel sau altul e atrasa de mine...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare personala, am facut 18 ani anul acesta, mi- am luat permisul si am decis sa plec la parintii mei in Anglia sa ma angajez, m- am angajat, am 4 luni de cand sunt aici,...? (mai mult)
Heeeeei. Acum câteva luni m- am mutat singura, în alt oraș, în orașul în care lucrez și de atunci totul parca s- a schimbat în rau decât în bine. Majoritatea prietenilor cu care pot spune ca...? (mai mult)
Heeei. Acum câteva luni m- am mutat singura, în alt oraș, în orașul în care lucrez și de atunci totul parca s- a schimbat în rau decât în bine. Majoritatea prietenilor cu care pot spune ca ...? (mai mult)
Bună! Acum o luna și jumătate m- am despartit de iubitul meu cu care am avut o relație de 1 an jumate și de atunci ne vorbim când și când doar prin mesaje fără a ne vedea.Intrebarea mea este:dacă...? (mai mult)
Nu mai pot de depresie si suferinta.Am 20 de ani si nu am si eu o iubita si mor nu mai pot cand vad atatea cupluri pe strada sunt asa invidios si ma apuca supararea.Eu sunt genu de baiat care ma indragostesc...? (mai mult)
Buna TPU! Eu de ceva timp pur si simplu nu mai cred in iubire. Am incercat sa mai ies pe afara dar fara rost, asa simt. Cam de un an aproape sunt asa si inainte fusesem cam de 6 ani aproape cu aceeasi...? (mai mult)
De ce unele fete fac porecle la baieti adica o fata a pus la story cu ar fi despre un baiat mutulica si muratul? chiar nu inteleg si cred ca fac eu parte din porecla? poate sa explice cineva?
Salut! De luni incep facultatea si trebuie sa plec intr- un alt oras pentru a- mi continua studiile, doar ca imi este foarte greu sa parasesc casa natala. Sunt foarte atasat de parinti si casa in care...? (mai mult)
Cum as putea vorbi cu o fata corect? adica prin mesaje?
Câți dintre voi sunteți singuri? Mai aveți puterea de a lupta pentru o relație? P.S:Sunt singur
Cine este de obicei mai strict in legatura cu disciplina copiilor, femeile sau barbatii?
Am o colega la munca de care îmi place, am încercat sa ma aproprii de ea, o luam de gat, ma jucam cu parul ei când eram în stația de autobuz doar ca nu știu dacă mai are rost sa încerc. Ea nu...? (mai mult)
Ați oferi o șansă de împăcare partenerului de viață după ce a greșit față de tine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!