Salut TPU, p.s am avut o relație de 5 ani, la final s- a despărțit de mine și a ieșit cu unul din prima ora sa zic asa, apoi nu a mers cu acel tip și s- a combinat cu un prieten de al meu care...? (mai mult)
Cum e cand ai in casa un copil de 2- 4 ani? Strica tot prin casa? Ma gandesc sa gazduiesc o familie cu copil mic, dar mi- e ca cel mic imi va distruge mobila, electrocasnicele... si mai stiu eu ce se...? (mai mult)
De ce ma tot gandesc numai la rau, adica imi imaginez ca viata mea se duce. Imi pun muzica tristă, nu știu îmi place așa(( Adica eu cand am auzit la tv de razboiul din Ucraina in 2021 imi spuneam...? (mai mult)
De ce persoanele caută împăcare fix în momentul acela când sunt prinse inșelând? Nu pot accepta răul pe care l-a făcut?
Buna, efectiv cred ca exista o problema si am nevoie de niste sfaturi..am o relatie de ceva timp, 3 ani respectiv, iar prietenul meu mi- a marturisit ca niciodata n- a vrut sa stea cu mine ci cu prietenii...? (mai mult)
Buna, soțul meu bea zi de zi, nu vrea să se lase de băut sub nici o forma, orice aș spune fie frumos, urat, amenințare, bea și nu- și mai da seama, uita tot ce face, se comporta urat și ...? (mai mult)
Bună. Cum pot să îmi conving tatăl să îmi cumpere nou telefon? Dau funda
Sunt adolescenta de 16 ani. In loc sa primesc de la tata iubire si incurajare el doar stie sa bage frica in mine, imi este frica sa afle notele mele, frica sa ii spun unde ma duc in adevar, frica ca...? (mai mult)
Dacă eu sunt verișoară cu mireasa frații mirelui ce sunt pentru mine?
Salut TPU, am nevoie de parerea voastra aici, deci eu am 14 ani mai am putin si fac 15 iar am un frate vitreg care are 8 ani si are autism, voua vi se pare corect ca eu sa imi petrec urmatorii ani din...? (mai mult)
TPU sunt de etnie romă, părinții vor să imi facă cunoștință cu cineva, prima dată nu eram de acord, dar ei tot insistând am zis, da. A venit la mine băiatul acela si a zis ca sunt...? (mai mult)
Intreb si eu barbatii daca o femeie greseste prin vorbe scrise pe mess o puteti ierta? A spus ca am fost folosita si regreta enorm. Fata in fata nu e certa si nu e vorba de inselat, cat timp o puteti...? (mai mult)
Bună, aș vrea să știu și eu daca prietena mea are 16 ani și părinții ei au fost de acord cu relația mea și a ei de pe când ea avea 14 ani, ar avea ce sa ne facă poliția daca o iau de la ...? (mai mult)
M- am gandit sa- mi iau si eu o femeie, dar am auzit ca exista posibilitatea sa ma ruineze de bani, adica merita sa- mi fac? Cunosc multi care au ajuns in sapa de lemn, merita? Eu nu castig prea bine...? (mai mult)
Salut! Sunt nouă pe aici și vreau să cer câteva sfaturi în legătură cu relația mea cu fostul. Acum mai mult timp eu l- am înșelat (am trimis poze n*d altei persoane). Eram beată iar el nu îmi...? (mai mult)
Salutare. Ieri a fost pentru prim data când am plecat de acasă, mai exact din România în Irlanda și îmi e foarte greu sa ma abțin sa nu plâng și sa nu- mi fie dor de familie și iubita mea. Ceva...? (mai mult)
Bună, aș vrea sa știu și eu daca prietena mea are 16 ani și vreau să o iau de la părinții iei și ei nu sunt de acord sa o iau. Ei știu de relația noastră dar inca nu sunt de acord sa o iau,...? (mai mult)
Buna! Sper sa ma ajutati cu un sfat. Sex: F varsta:24 ani Sunt impreuna cu prietenul meu de 5 ani. Pe atunci locuia cu parintii lui. Avea si are o relatie foarte apropiata cu mama lui, in schimb,...? (mai mult)
Buna, am un tata vitreg care mi- a vrut raul inca de mica.La 12 ani cand am dormit cu mama si el in acelasi pat iar eu eram in mijloc mi- a pus mana in zone interzise in timp ce dormeam si am avut curaj...? (mai mult)
La nunta surorii mele am cunoscut o fată care este fata surorii cumnatului meu. Am vreo legătură de rudenie cu acea fată? Vă rog, ajutați-mă!
Salut TPU, am stat cu fosta 5 ani, situația face ca noi sa lucram în același loc și sa fim unul lângă altul, ea s- a pus cu un prieten și uneori nu as vrea sa am nimic cu ea, dar gândul ca ...? (mai mult)
Ne despărțim mult prea ușor oare? In trecut oare se lua mai in serios o relație? Fuga de responsabilități?
Salut, voi cum ați proceda în locul meu? Ma înțeleg rău cu părinții, deci nu ma suportă din nenumărate motive și mai ales tata a zis sa plec în chirie, parca numai pe frate- meu îl apreciază,...? (mai mult)
Buna! Vreau sa plec de acasa deoarece ma simt înjosită,nimeni nu ma asculta și nu îmi găsesc alinarea, am foarte multe restricții, unde ar putea sa ma duc si ce sa fac?
Considerați că organizare nunții(câți invitați să fie, locul unde se petrece, hainele etc.) trebuie alese și de soacră? :| Ea dorește să preia totul dar pe banii noștri și să aleagă nr...? (mai mult)
Hei, sper sa ma puteti ajuta cu un sfat sau o idee. Sunt cu un baiat de cateva luni intr- o relatie si la inceput credeam ca e intr- un impas si inca isi cauta drumul in viata, el are 25 de ani si ...? (mai mult)
Buna! Sambata am terminat relatia pe care ar fi trebuit sa o termin de mult! Treaba este ca el tot ma cauta, eu l- am blocat peste tot nu are cum sa dea de mine! Dupa ce m- a barfit peste tot si la toti...? (mai mult)
Hei lume! Cum reușești să treci peste, ori să accepți (ceea ce mi se pare imposibil) faptul că un părinte de al tău are Alzheimer (nu e diagnosticată dar mai mult ca sigur are)? Este vorba despre...? (mai mult)
Salutare TPU, sunt Gabi si vreau sa va intreb daca este normal ca de 12 ani de existenta sa nu fi primit niciun cadou de la parinti, astept raspunsuri.
Salutare! Ma confrunt cu o problema ce ma macina foarte tare. Am 24 ani sunt o persoana foarte timida si introvertita si as vrea sa fac o schimbare in viata. Care are fi cele mai potrivite locuri pentru...? (mai mult)
Bună, am 13 ani am o relație într- un fel toxica pentru mine. Primul lucru 1 Am fost cu acel băiat și după un timp ne- am despărțit ca nu a mers cum am plănuit eu. A avut sora lui un grup...? (mai mult)
Am si eu o situatie. Am avut o relatie cu un coleg in jur de 2 luni care s- a terminat ca naiba. Am trecut peste si acum am pe cineva cu care ma inteleg super bine si pe care il iubesc enorm. Fostul meu...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de un sfat! Sunt impreuna cu cineva de 4 ani si 7 luni! El locuieste la mine! La inceput am crezut ca este ce trebuie si ne intelegem! Timpul a trecut si mi- am dat seama ce om poate sa...? (mai mult)
Tarziu în noapte și nu am somn, mă simt foarte deprimată, tristă, nu mi- e bine. De când m- am despărțit și sunt singură într- o țară străină nu- mi găsesc liniștea. Oare să mă întorc...? (mai mult)
Salut, anul acesta nu a fost un an bun pentru mine, cel putin sentimental, am avut parte de fete(7 in total) tentative de relatie, la inceput cu fiecare fata la momentul respectiv am spus ca- mi doresc...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de puțin ajutor. Acum câteva zile am cunoscut un băiat într- un proiect și chiar mi- a plăcut de el. Am interacționat puțin și aș vrea să- i dau de înțeles că îl plac, ...? (mai mult)
Salutare tuturor. Vreau să vă cer o părere: Aniversarea relației mele și a iubitului meu ar trebui să fie săptămâna viitoare, noi acum suntem despărțiți de câteva zile iar treaba stă în...? (mai mult)
Bună TPU! Îmi puteți da ceva idei de cadouri pentru prietenul meu? Vreau ceva mai scump, 400- 500 de lei, ca el de obicei cheltuie mult pentru mine si as vrea sa ma revansez. As vrea ceva pe langa...? (mai mult)
Buna seara, Sunt casatorit cu acte de 6 ani dar stam impreuna de 8 ani si avem un copil care are 6 ani. Avem trecuturi un pic tumultuoase, amandoi la a doua casnicie, eu cu 2 copii din prima casnicie....? (mai mult)
Buna, buna! Eu am o relatie de un an si jumatate cu iubitul meu, ne intelegem destul de bine, el mereu imi scrie, imi spune unde este fara sa il intreb eu, are grija de mine, de ziua mea mi- a facut...? (mai mult)
Care este cel mai bun mod de a intra în testament bunica mea?
Bună seara, mergând la medici am constatat că am probleme cu auzul și este necesar purtarea aparatului auditiv. Iubitul meu este perfect normal, nu are nicio problemă iar familia lui la fel. Nu ...? (mai mult)
Buna TPU! Considerati ca compatibilitatile intre zodii sunt adevarate? Peste tot vad ca nu ma potrivesc cu zodia X dar ne intelegem de bine, credeti ca acele statistici au ceva adevar in ele sau sunt...? (mai mult)
Salut TPU,am o problema cu gradele de rudenie, daca maicamea e verisoara primara cu nasa unei fete, ce grad de rudenie am eu cu respectiva? Dau funda
Salut TPU, am stat cu o fata 5 ani ne- am despărțit și la o săptămână s- a pus cu un prieten și au acum 7 luni, eu am fost cel care a suferit evident dar situația face ca ea e cu mine la munca...? (mai mult)
Verișoara de gradul 1 a mamei (fiica surorii bunicii), este matușă de gradul 1 sau 2?
Vorbesc cu o fata de 2 săptămâni, momentan ne cunoaștem si ne cam place unul de altul. Dar problema e alta, ea provine dintr- o familie foarte înstărita, eu dintr- o familie modesta. Treaba este...? (mai mult)
Buna TPU! Imi place de fratele celei mai bune prietene... (suntem si colegi) Cred ca si el ma place pentru ca: 1 Se uita la mine in ora 2 Imi zambeste cand ma uit la el 3 Câteodată ma ocoleste ...? (mai mult)
Ce părere aveți de afirmația asta, pe care abia am citit- o pe un forum? "El, ca bărbat, avea dreptul să încerce, însă ea, dacă a cedat, nu e decât o târfă mizerabilă" Ambii căsătoriți...? (mai mult)
Întrebare pentru mamele/părinții care au copii și nu au pe nimeni care sa stea cu el.Cum ați procedat până la 6, 7 ani când l- ați dat la școală? Creșele și grădinițele știți deja că...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!