Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 19 Februarie 2025 sunt:
Bună seara, mergând la medici am constatat că am probleme cu auzul și este necesar purtarea aparatului auditiv. Iubitul meu este perfect normal, nu are nicio problemă iar familia lui la fel. Nu ...? (mai mult)
Buna TPU! Considerati ca compatibilitatile intre zodii sunt adevarate? Peste tot vad ca nu ma potrivesc cu zodia X dar ne intelegem de bine, credeti ca acele statistici au ceva adevar in ele sau sunt...? (mai mult)
Salut TPU,am o problema cu gradele de rudenie, daca maicamea e verisoara primara cu nasa unei fete, ce grad de rudenie am eu cu respectiva? Dau funda
Salut TPU, am stat cu o fata 5 ani ne- am despărțit și la o săptămână s- a pus cu un prieten și au acum 7 luni, eu am fost cel care a suferit evident dar situația face ca ea e cu mine la munca...? (mai mult)
Verișoara de gradul 1 a mamei (fiica surorii bunicii), este matușă de gradul 1 sau 2?
Vorbesc cu o fata de 2 săptămâni, momentan ne cunoaștem si ne cam place unul de altul. Dar problema e alta, ea provine dintr- o familie foarte înstărita, eu dintr- o familie modesta. Treaba este...? (mai mult)
Buna TPU! Imi place de fratele celei mai bune prietene... (suntem si colegi) Cred ca si el ma place pentru ca: 1 Se uita la mine in ora 2 Imi zambeste cand ma uit la el 3 Câteodată ma ocoleste ...? (mai mult)
Ce părere aveți de afirmația asta, pe care abia am citit- o pe un forum? "El, ca bărbat, avea dreptul să încerce, însă ea, dacă a cedat, nu e decât o târfă mizerabilă" Ambii căsătoriți...? (mai mult)
Întrebare pentru mamele/părinții care au copii și nu au pe nimeni care sa stea cu el.Cum ați procedat până la 6, 7 ani când l- ați dat la școală? Creșele și grădinițele știți deja că...? (mai mult)
Bună, am și eu o problema, poate parea ciudat ca o spun dar pe mine ma macină într- un fel sau altul. Deci nu știu de ce limba mea este crăpată, adică are pe ea ca niște mici tăieturi puțin...? (mai mult)
De ce unele cupluri își fac rata pe 30 de ani împreună la casa sau investește bani unul in casa celuilalt? nNu se gândesc că există și varianta sa nu stea o viață întreagă împreună? Am niste...? (mai mult)
Salut sau buna! Am 13 ani și am mai fost la box. Nu am mai făcut box de aproximativ 1 luna pentru că domnul antrenor a vrut să mă ia in cantonament și mama nu a fost de acord. Acum nu știu ce să...? (mai mult)
Deci imi vine sa plang. Mai exact, sunt baiat, am 12 ani, dar nu am niciun prieten. Poate m- ati intreba, , De ce nu iti faci unul"? Am un singur motiv: sunt timid. Cu toate astea am incercat sa ma...? (mai mult)
Ce parere aveti despre relatiile la distanta? Credeti ca sunt ok?
Salut, am o fata la liceu de care imi place foarte tare, adica ma uit mereu la ea si ea se mai uita la mine cateodata dar mi- e rusine si mi- e frica ca o ma fac de ras sau o sa ma evite daca ma duc ...? (mai mult)
Buna TPU! O părere vreau și eu, ca între prieteni cum ar veni. Rufele nu se spala pe internet, însă vreau și eu o părere sa vad dacă eu sunt paranoia și citesc printre rânduri sau vad situația...? (mai mult)
Hello TPU. Am o întrebare: Voi credeți în împăcare după despărțire? Ați trăit? Cum e? Timpul chiar le vindecă pe toate? Eu și iubitul meu ne- am despărțit. A fost primul meu iubit, nu ne-...? (mai mult)
De ieri parintii mei au plecat in strainatate pentru 2 luni si eu am ramas acasa cu bunicii si cu sora mea mai mica de 7 ani, imi este foarte greu fara ei si incerc sa ascund asta fata de sora mea.
Buna ziua, Imi poate recomanda cineva, o locatie, unde imi pot serba ziua? Voi avea 30- 40 persoane, ma intereseaya sa pot pune muzica si sa stam cat de tarziu vrem. Bucuresti, Fundeni, Voluntari. ...? (mai mult)
E a doua oară când pun întrebarea. Am uitat sa menționez. Sunt fata și mâine e ziua prietenei mele. Ce cadou sa ii fac?
Mâine e ziua prietenei mele și nu știu ce cadou sa ii fac. Are 19 ani. M-am gândit la parfum, dar mi se pare prea banal. Va rog, idei!
Vreau sa am prieteni de varsta mea. Dar nu stiu. In afara de liceu si facultate. Nu am niciun prieten de varsta mea. Am 22 de ani. Problema este ca trebuie sa avem ceva in comun. Nu despre masini. Fiti...? (mai mult)
Buna. Oare de ce ne este frica sa iubim?
Hey lume, ce parere aveti de o casnicie in care sotul merge la lucru si cand vine acasa doarme si mananca, iar sotia lui care sta acasa gateste toata ziua, taie lemne, cara greutati? E normal?
Cum va intelegeti cu socrii? Cat de deschisi sunteti fata de ei? Aveti secrete fata de ei?
Hello, Cum se face ca eu am fost langa el mereu? Mereu sa- l ajut, sa ii fiu alaturi, sa dau ore, zile din timpul meu să il ajut cu diverse lucruri, sa ma strofoc, sa ma chinui cand abia aveam...? (mai mult)
Bună! Familia mea și iubitul meu au plecat în străinătate pentru două luni, îmi este foarte urât fără ei... Ce aș putea face să ies din starea asta? Sunt singura acasă și sper să nu intru...? (mai mult)
Ce pot să îi iau tatălui meu de ziua lui (face 40 ani)? Vine în câteva zile și noi (eu, mama si sora mea) suntem indeciși de cadou.
De ce e lumea asa de rea in ziua de azi? Nu cer sa fie psihologi si sa ma asculte, dar nici sa ma jigneasca la primul cuvant :( Ma duc la un paznic de magazin si- i zic: "pot sa las si eu aici scaunul...? (mai mult)
Sunt o fată lesbi împreună cu o fată iar părinții nu știu asta.Ce să fac?
Cum fac in așa fel incat sa nu îmi mai placa de o fata pentru că nu vreau sa fac parte din lgbt? :((( Dar e așa de frumoasă și de treabă+ am refuzat în jur de 5 băieți pentru că o plac pe ea...? (mai mult)
Salutare, am si eu o problema. Iubita mea imi tot spune de alti baieti ca o plac, se uita mereu sa vada daca fostul ei iubit i- a vazut postarile pe retelele sociale, imi tot spune ca i- a placut de...? (mai mult)
Bună! Numele meu este Elisa și peste puțin timp fac 15 ani, Am o familie foarte..nasoala Toți ma urăsc, mă rog..am doar o sora in Anglia care ține la mine și o verișoară, de ce ma urăsc...? (mai mult)
Nu mai simt nimic pentru nimeni, am fost indragostit de o fata, era la facultatea de psihologie eu avand probleme cu anxietatea, ma duceam catre directia de a fi indragostit de o fata empatica care sa...? (mai mult)
In urma unui eveniment, a unei confuzii, a fost aruncata indoiala in privinta integritatii mele, mi- a fost fost patata reputatia fara ca sa mi se ceara explicatii sau lamuriri in privinta intamplarii...? (mai mult)
Deci daca cineva insista la tine cu mesaje si alte minuni care te calca pe sistemul nervos, ce faci? Ca nici sa-l jignesti asa ca iti e mila de el ca te-a ajutat cand ai cerut un colt de paine.
Părinții mei au dreptul să mă ia cu forța? Sunt în România în vacanta(stau în Germania) si as dori să mai stau încă o săptămână. Pe de altă parte, părinții mei nu mă vor lăsa să...? (mai mult)
Salut TPU! Am un a20e care s- a stricat acum ceva timp si recent tata mi l- a reparat (era telefonul meu). Dar astazi ascultam muziac si eram cu el in mana si dintr- o data am alunecat si telefonul a zburat...? (mai mult)
Ce spuneti pare ciudat, dintr-o data sa renunti la multi prieteni? Din lipsa de timp, dar si ca nu mai ai chef.
Cum iti faci fratele (40 ani) sa se aproprie mai mult de tine (fara sa dai cadouri/daruri)?
Buna! Am 18 ani jumate, aseara am decis sa- i zic mamei ca mi- am pierdut virginitatea cu iubitul meu cu care sunt de 3 ani si 2 luni. Reactia ei nu a fost deloc ok, m- a evitat, este foarte distanta...? (mai mult)
Buna TPU! A luat cineva pe timpul sarcini Pregnacare MAX? As vrea sa stiu dacă v-ați îngrășat din cauza lor?
Buna, luna aceasta am trecut printr- o perioada grea. Am avut infecție in gât și urticarie acută. Am fost internata in spital și ma simt bine, mi- a trecut doar ca am rămas setată moral de parca...? (mai mult)
Bună TPU. Am o întrebare legată de nunta și tradiții. Știu că încă din bătrâni se spune că mireasa trebuie sa se învelească acasă la ea, unde a copilărit etc... Eu personal, as vrea ...? (mai mult)
Bună TPU! Știți daca se poate sa fii ASISTENT MATERNAL la dgaspc dacă nu ești căsătorită? Adică dacă nu ai cuplu, cum ar veni. Copilul ar avea doar mamă adoptiva (eu). Fără tătic..asta poate...? (mai mult)
Buna ziua! Am fost intr- o relatie destul de lunga, pana cand acum 3 luni iubitul meu s- a despartit de mine, am trecut prin foarte multe, ba chiar am incercat relatii noi, pana la urma aproape reusisem...? (mai mult)
Bună, O sa fac un rezumat. Relatie de 3 ani, la distanta. Eu ma simt la pamant, ca am esuat in toate aspectele, ma simt o dezamagire pentru mine si pentru ceilalti și ca nu sunt bună de nimic....? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Sa intru în story ul crush-ului? Umblă de 5 luni după mine, dar e rușinos și nu îmi spune. Ajutați-mă!
Bună! am 18 ani jumătate am terminat liceul sunt într- o relație de aproape 3 ani dar părinții nu sunt de acord cu el deloc... chiar m- au obligat să renunț la el dar nu am făcut- o, ei știind...? (mai mult)
Salut! Sunt intr o relație minunata de 5 luni, iar ca in orice alta relație se mai povestește de trecut, iar pe la începutul relație mai vorbeam de parteneri iar ea a abia alaltăieri mi- a zis...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!