Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 19 Februarie 2025 sunt:
Buna, am o dilema, nu ma pot decide cum sa actionez in situatia următoare. Iubitul meu m- a vizitat la birou de de cateva ori, uneori vine sa ma astepte dupa prograumul de munca. Am observat ca o ...? (mai mult)
Efectiv simt ca nu mai pot! Azi ma jucam si eu gta pe ps 4 și a venit mama in camera ca e 10 si ca toata vacanta nu am facut decat sa ma joc, ca de ce nu m- am pregatit de culcare sau de vce nu citesc...? (mai mult)
Bună! Credeți că este normal să te simți atras de altcineva atunci când ești într- o relație? O să dau exemplul meu. Am aproximativ 20 de ani și o relație de ceva ani și ne înțelegem bine,...? (mai mult)
Bună Am un bebe Și trebuie sa stau acasă 2 ani Vreau sa câștig ceva bani în timpul acesta stand cu bebe acasă Știți ceva sa mi aducă un venit?
Salutare TPU. Doresc urgent raspunsul la o intrebare. Dau funda. Ginecologul se ocupa si cu chestii de genul, teste de fidelitate, adica as putea merge cu prietena la ginecolog sa vad daca m- a inselat?...? (mai mult)
Ce trebuie să faci pentru a-ți crește mult stima de sine?
Buna dimineața, numele meu este Mariana, și trec printr- o perioada mai dificila nu știu ce să fac, simt că nu mai știu ce e cu mine parca a văzut cerul pe mine, deci am un singur copil băiat...? (mai mult)
Hei! Am o prietena care abia a împlinit 17 ani și ar vrea sa se mute la iubitul ei (el este major) Însă părinții ei nu sunt de acord. Daca pleacă de bunavoie la el, poate interveni poliția...? (mai mult)
De la ce grad verii nu mai sunt considerati familie?
Verișoara mea primara(de unchi patern) se casatoreste curând! Ce îmi vine soțul acesteia? Dar fratele lui îmi vine ceva? Dau funda pentru răspunsul cel mai bun!
Salut TPU! Sunt impreuna cu o fata de o luna si cateva zile, tin foarte mult la ea si in Ultima vreme ne este cam greu, am un lucru care ma cam supara, nu arata nivelul de afectiune pe care il arat ...? (mai mult)
Cele mai bune locuri pentru a cunoaste fete?
Deci mi s- a intamplat ceva si vreau sa povestesc cuiva…iubitul meu e intr- o tabara, am avut cateva conflicte si m- am despartit de el.a doua zi s- a pupat cu alta si mi- a spus ca a intrat in jocul...? (mai mult)
Bună...am o dilemă...scuze ca scriu atat Eu sunt solista de meserie și pictorița iar prietenul meu nu ma susține moral (financiar nu am nevoie) și îmi reproșează ca ma sustin prietenii. Si au...? (mai mult)
Salut! Începând din 2013 și până în 2022(lunea asta pentru ultima data cel mai probabil pentru că nu mai pot)am fugit în fiecare an de acasă o data sau de doua trei ori pe an din cauza tatălui...? (mai mult)
Diferenta maxima de varsta pe care societatea o vede cu ochi buni intre doi tineri care se iubesc (si care se gandesc reciproc si la posibilitatea casatoriei)? Astept doar pareri serioase (excluse ...? (mai mult)
Este o fata de 13 ani de care îmi place și nu știu ce sa fac. Noi suntem prieteni forte buni dar cam atât si eu as vrea mai mult, nu ma refer la chestia aia, ce ar trebui sa fac? PS și eu am 13 ...? (mai mult)
Bunica mea urla mereu, face scandaluri in fiecare seara si nu mai suport. Ce pot face?
Iubita mea a propus sa face un picnic in parc, am adus lucrurile care ne trebuie inclusiv două pături, dar ce pot sa fac eu dacă iubitei mele i se face frig? Vă rog ajutați-mă
Vreau să îi fac o farsă iubitei mele folosind o pătură. Aveți idee ce farse să-i fac?
Cum pot face sa ma ierte cineva pentru o greșeala repetata? (Un prieten de al meu s-a supărat pe mine pentru ca am vorbit cu o fata dar nu suntem prietene și e gelos… ma urăște)
Ce sa fac ca un prieten sa ma ierte? Greșeala e repetata. Am vorbit cu o fata deși nu suntem prieteni și e cam gelos… Ne-am certat de multe ori pe tema asta. Ma va ierta și de data asta…?
Buna TPU. As vrea de la bun inceput sa va spun sa nu ma judecati(am 23 ani impliniti). Vreau sa marturisesc tot ce am pe suflet si de aceea voi scrie ceva mai mult. De ceva timp(sa spunem aproximativ o...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare legată de familie. De la un timp toată lumea mă supară (membrii familiei) încerc sa fac totul perfect iar ei nu sunt mulțumiți, sau există si anumite certuri din cauza ...? (mai mult)
Bună,cu câteva zile după ce a murit bunicul meu am visat ca ma suna și îmi zicea ca ii este dor de mine, ce ar putea însemna?
Soțul meu de 5ani sta plecat în afara vine odată pe an 3 săptămâni, avem un copil mic, am încercat sa îl conving sa rămână cu noi acasă o perioada, dar nici în ruptul capului nu vrea. Cauta...? (mai mult)
De ce am nevoie daca vreau sa ma cunun (religios) fara stirea parintilor? Si cam cati bani se da pentru o cununie?
Hey! Am o relație de 3 luni, am o mare atașare de persoana de langa mine, este o iubire foarte strânsă. De aproximativ o săptămână prietenul meu nu prea îmi mai vb, mai mereu spune ca se culca,...? (mai mult)
Hey! Mă macină un gând de ceva vreme. Eu sunt împreună cu iubitul meu de 6 ani și pana acum nu m- a prezentat familiei sale. Si cand ma invita la el, de obicei stam in camera lui si cam atat, ...? (mai mult)
Cum ati reactiona daca prietena dumneavoastra cea mai buna v- ar spune cand o sunati " ce s- a intamplat?" de parca ar trebui sa se intample neaparat ceva ca sa o sun, sau de parca n- as suna- o mereu,...? (mai mult)
Salut, sunt foarte disperat, am nevoie de o părere, sa va spun cum sta treaba, bunica mea va avea o operație (cancer la rinichi sau ceva de genul) și bunicul meu este destul de distrus pe faza asta,...? (mai mult)
Am si eu o nica problema la care trebuie sa- i rezist. Am 25 de ani.Recent am venit cu mama in Tenerife. Problema e nu ca de ce am venit cu ea sau de ce am venit aici ca ea m- a adus. Ci problema mea e...? (mai mult)
Ma tot intreb de ce femeile sunt asa doritoare sa se marite! Parca au castigat la loto cand aud ca se marita. Nu le- am prea inteles niciodata, adica e asa fericire sa te bagi la unu sa- i speli, calci,...? (mai mult)
Și dacă fata este părăsită și se descarcă unui alt băiat poate simți mai mult decât prietenie pentru acel băiat? Efectiv să își arate suferința și să plângă, am pățit recent și nu...? (mai mult)
Salut TPU! Cum aș putea scăpa de frica de tata? Nu mi- e frică de el, mi- e frică de caracterul lui. În mod special mi- e frică să nu fac ceva greșit dacă mă pune să fac ceva. Trăiesc cu asta...? (mai mult)
Buna! Revin cu o intrebare la voi, sunt insarcinata, insa duc o viata de cosmar cu sotul meu, ma bate, nu- mi ofera siguranta, bani nu aduce in case, toti merg la parintii lui, noi stam intr- ...? (mai mult)
Buna ziua prieteni! Cer si eu sfaturi si idei de a intra in sufletul, inima unei fete draga mie! Am cunoscut o fata minunata, desteapta, curata, ambitioasa: suntem in cunoastere dar eu am inceput cu...? (mai mult)
Eu și iubitul meu am avut o ceartă mai aprinsă, acum puțin timp. I- am intrat pe un cont de snap, deoarece știam parola și am gasit conversații în care vorbea cu alta și m- am luat de el, s- ...? (mai mult)
Buna ziua. Sunt căsătorit, încă, ne- am despărțit de o luna de zile. Soția a decis asta. Neînțelegeri mici fara certuri, pur și simplu a spus că nu crede că ne mai revenim. Evident am incercat...? (mai mult)
Bro, simt ca nu mai suport și as vrea un sfat cât mai rapid pentru ca sunt cu toate emoțiile la pământ. Părinții mei sunt foarte ciudați și n- am voie sa ma împotrivesc cu nimic. Azi dimineața...? (mai mult)
Salut,sunt curioasă, cum pot să mă înțeleg cu colegii de la școală, să am o relație bună cu ei...
Bună ziua, am o întrebare. Prietenul meu este botezat de nașii de cununie a părinților lui. Este obligatoriu ca aceeasi nași trebuie întrebați și puși în momentul în care el face cununia...? (mai mult)
Am o întrebare pentru voi fetele și băieții. Vi se pare normal ca un băiat la 18 ani sa fie văzut de măsa în chiloți? Mereu? Efectiv sa nu va îi fie rușine să stea în chiloți în fața...? (mai mult)
Salut TPU! Tatal meu va pleca sofer de TIR in Europa lunile viitoare si vrea sa ne stabilim in Occident. El vrea sa ne stabilim in Germania pentru ca a stat acolo ceva timp si stie un pic sa vorbeasca ...? (mai mult)
Bună seara TPU, un coleg m- a rugat să pun această întrebare în numele lui fiindcă lui îi este rusine de problema pe care o are. Mama lui îl înșeală pe tatăl lui cu un bărbat din America,...? (mai mult)
Salutare, Treaba e in felul urmator: Am varsta de 21 de ani imediat si sincer eu tot nu ma simt barbat. Inca sunt sensibil, forta nu prea am, adica daca se i- a cineva de mine o cam bag pe maneca,...? (mai mult)
Cum pot sa-mi dau seama dacă ma place un băiat?
Salut! Prieteni stie cineva cum as putea sa fac pe o fata sa imi raspunda in primul mesaj in afara de "buna" sau "ce faci" ceva care sa stârnesc atracție sau ceva care sa o faca sa raspunde la...? (mai mult)
Salut ..sunt nervos și cam greu îmi pot reveni.M- am saturat sa dau banii mei părinților ..in fiecare lună trebuie sa îi ajut financiar pentru a- și plăti datoriile ...eu simt că nu mai am viața...? (mai mult)
Salut, Vin și eu cu o problema, de când m- am angajat (în străinătate, acum 4 ani) familia fostului meu tovarăș de suflet (care is țigani, dar de aia romanizati- pocaiti) tot îmi cer bani...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!