Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 20 Februarie 2025 sunt:
Cum pot sa-mi dau seama dacă ma place un băiat?
Salut! Prieteni stie cineva cum as putea sa fac pe o fata sa imi raspunda in primul mesaj in afara de "buna" sau "ce faci" ceva care sa stârnesc atracție sau ceva care sa o faca sa raspunde la...? (mai mult)
Salut ..sunt nervos și cam greu îmi pot reveni.M- am saturat sa dau banii mei părinților ..in fiecare lună trebuie sa îi ajut financiar pentru a- și plăti datoriile ...eu simt că nu mai am viața...? (mai mult)
Salut, Vin și eu cu o problema, de când m- am angajat (în străinătate, acum 4 ani) familia fostului meu tovarăș de suflet (care is țigani, dar de aia romanizati- pocaiti) tot îmi cer bani...? (mai mult)
Esti tanar, arati a barbat destul de prezentabil, stii sa te imbraci frumos. Nu ai replici de agatat prestabilite insa stii sa vorbesti politicos. Cum poti agata cel mai usor o femeie care nu te cunoaste,...? (mai mult)
Bună ziua, dragilor, am o problema care ma frământă de ceva timp. Am aproape 22 de ani și pana în acest moment nu am avut nicio relație, am avut câteva conversatii cu fete online, dar pana ...? (mai mult)
Salut, recent iubita mea a iesit afara cu alt tip si s- au luat in brațe sărutandu- se, cum pot face sa o supun unui test al loialitatii, adica avem 4 luni si n- as vrea sa pierd timpul. Vreau sa ...? (mai mult)
Salut. Am procedat corect că am întrerupt prietenia cu un băiat (fost coleg) având în vedere că eu ii tot spuneam sa vina in zona eu jucând la păcănele, pur și simplu aveam nevoie de un om...? (mai mult)
Cum să ajut o persoană să iasă dintr-o stare de depresie sau sa nu mai aibă o gândire prea negativistă? Va rog să îmi spuneți ce as putea sa fac pentru cineva care este așa.
Salutari tuturor! Mi- ar prinde bine niste povesti despre cum v- ati gasit jumatatea. Ma refer la ceva serios, o fata care sa fie alaturi de mine, fara sa aiba asteptari nerealiste. Unde mai pot intalni...? (mai mult)
Salut. Am venit la mare cu taică- miu și stam deja la un hotel de 2 zile. Am venit în aceasta stațiune timp de 6- 7 ani și o cunosc extrem de bine, doar ca m- am plictisit grozav și as vrea sa mergem...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Ati fost vreodata nevoiti sa reclamati vreun abuz? Si daca da, cand reclami esti pus ca martor si dupa tarat prin tribunale ani de zile? La un moment dat am fost la un prieten acasa,...? (mai mult)
Salut, plac de o luna un băiat dar știu ca el nu ma place pentru ca spune ca relațiile sunt o pierdere de timp si ca va suferi din nou, cum pot sa- l fac sa- si schimbe părerea si sa se uite la...? (mai mult)
Salut TPU, Am inceput sa o plac pe colega mea cam de la inceputul lunii aprilie, insa imi era foarte rusine sa ii spun. Am inceput sa vorbim zilnic prin mesaje, sa imi fie alaturi, sa mergem impreuna...? (mai mult)
Buna ziua. Sunt căsătorit de 7 ani și avem și un copilaș. Soția în urma cu 3 săptămâni a decis să ne despărțim. Motivul invocat este că s- a răcit de mine, s- a distanțat de mine și că...? (mai mult)
Salut, as vrea sa m- a ajutați cu ceva.De mult îmi doresc sa imi cumpăr o chinchilla\un hamster dar mamei mele nu îi place acest tip de animale și zice ca nu accepta aceste animale la ea in casa. ...? (mai mult)
Hei! Credeți ca este ceva anormal în asta? Sora mea s- a mutat la iubitul ei când avea 16 ani, eu pe atunci aveam 8 ani și de atunci am trăit fără sora și m- am adaptat, eram copil, ma distram,...? (mai mult)
Salut. Am o problemă, am 17 ani, tatăl meu este plecat din țară și stau cu mama. Ea de fel este o persoană foarte violentă, din orice punct de vedere, dar ideea este că are un comportament ...? (mai mult)
Fratele meu lucreaza la arpata, rar ma ia la el si e super la el dar cand vin acasa incep sa plang si simt un dor de el ( se intampla mereu cand merg la el) ce pot face?
Am 20 de ani iubita mea are 17, ne- am despărțit recent. Ea a decis asta pe motiv ca e doar un copil și nu știe ce vrea, a zis ca nu simte mereu sa fie lângă mine:))in doi ani am trecut prin foarte...? (mai mult)
Salut TPU! Daca iubita mea e minora (are 14- 15 ani) (eu sunt adult), si sta la mine, iar bunicii ei vor sa o ia, ce ar trebui sa fac ca sa nu o ia de la mine? Exista ceva ce pot face? Fata, la bunicii...? (mai mult)
Salutare tuturor. Voi cum faceți sa nu puneți nimic la inima? Seful meu de la munca si actualul meu prieten mi- a stricat toată dispoziția pentru toată ziua. Mi- am cumpărat o rochița lunga cu spatele...? (mai mult)
Salut! Ajutati- ma va rog frumos cu o părere, cu un sfat.Mama mea a împrumutat de la CAR(Casa de ajutor reciproc cred)a spitalului 250 de milioane în luna iulie la sugestia lui tata.Doar că e a nu...? (mai mult)
Heeelp! Si eu am patit la fel ca alt utilizator de aici. Vreau sa imbunatatesc relatia de comunicare cu verisorii mei. Eu incerc sa vorbesc cu ei, ii intreb diferite chestii, dar ei imi raspund scurt...? (mai mult)
Bună! Cum aș putea să fiu mai apropiată de frații mei dacă ei nu vorbesc cu mine și de multe ori mă exclud? Am un frate geamăn și un frate mai mic cu un an și ceva. Ei mereu au fost mai apropiați...? (mai mult)
Bună! Vreau să vă cer și eu o părere, părinții mei nu mai au viață intima, părerea mea cred ca de 2.3 ani, mama mi- a confirmat intr- un fel ca nu a mai făcut de ceva vreme, problema este...? (mai mult)
Am împlinit venerabila vârstă de 55 ani și mă simt foarte complexat deoarece, de când soția mea a decedat, mă simt inexistent, orice eu aș face parcă totul e în zadar deși mă străduiesc...? (mai mult)
Am facut cunostinta cu un barbat mai mare cu 7 ani decat mine. Corespondam de mai bine de un an. Inca nu ne- am vazut in realitate, am convenit sa plec eu la el caci lucreaza peste hotare. Din diferite...? (mai mult)
Buna, o sa incerc cat mai pe scurt sa va dau context pentru intrebarea pe care o am. Deci vorbesc cu baiatul asta, suntem la distanta destul de mica momentan(stam amandoi in Uk), el urmeaza sa plece...? (mai mult)
Salut. Am o problema si ma gandeam daca e cineva pe aici sa ma ajute. Ma cunosc cu o fata de aproximativ 4 luni, nu suntem impreuna, planuiam asta pentru viitorul apropiat si ieseam mereu seara si astea....? (mai mult)
Iubire... iubirea te face sa te simti ca naiba?! De ce doare indiferenta persoanei iubite?! Unde mai este locul tau, in momentul in care realizezi constant ca cel de langa tine este precum un copil...? (mai mult)
Ce spuneți de un băiat care iubește o fata și fata îl supără el își ia rensinea și tensiunea o are 19 cu 11 192 118 și bătăiile inimii 88? Da bătăiile inimii sunt 88. Ce spuneți de el,...? (mai mult)
Care credeti ca sunt in ziua de azi cele mai dese situatii prin care un om (barbat sau femeie) isi poate intalni sufletul- pereche? Cumva tot prin intermediul cunoscutilor comuni, cum era si inainte?...? (mai mult)
Iubitul meu mi- a trădat încrederea de foarte multe ori, l- am prins de multe ori cum vorbea cu altele si le chema sa se vada cu el, m- a înșelat si nu doar vorbea cu tipele respective le făcea...? (mai mult)
Salutare! Am de luat o decizie mai grea si o sa incerc sa vad cu ajutorul vostru mai multe interpretari. Este vorba de mine si sotia mea, vrem sa ne mutam acasa la ai mei. Momentan noi stam la socri...? (mai mult)
Buna ziua. Acum o scurta perioadă de timp, soția a spus că se desparte de mine, că nu mai poate. Nu a fost vorba de infidelitate, de agresiune, etc. Pur și simplu în ultima perioada ne- am neglijat,...? (mai mult)
Salutare! Povestea mea incepe cam așa, am fost cu un băiat 5 ani și acum câteva luni ne mutasem împreună, țin să menționez că am 23 de ani, totul bine și frumos, până când mi- am dat seama...? (mai mult)
Am un copil, mi-am făcut o relație și vreau să mă mut cu iubitul meu iar părinții /bunicii mei au spus că mă pot muta dar fara copil, ce pot face să-mi pot lua și copilul? Cum pot proceda?
Bună! Sunt impreuna cu iubitul meu impreuna de aproape un an și avem vârstă de 18 ani. Lui ii este rușine de părinții mei cu care s- a întâlnit de vreo 3 ori...și ma enervează când vad ca...? (mai mult)
Buna tuturor. O întrebare, este urgent. Verișoarei mele i- a decedat mama și curatorul actual este bunica. Este minora. Tatăl ei încă trăiește. Are pilonul 2 de pensie de la mama acesteia. Știu...? (mai mult)
Bună ziua! Am 15 ani și locuiesc cu mama mea și tatăl meu vitreg, din păcate relația mea cu ei este foarte toxică, soțul mamei mele nu mai vorbește cu mine de două luni din cauza unei neînțelegeri,...? (mai mult)
Salut TPU! O plac pe colega mea de clasa cam de pe la inceputul lunii aprilie, atunci am inceput sa vorbim o data la cateva zile. Prin luna mai, dupa vacanta de paste am inceput sa vorbim zilnic, sa...? (mai mult)
Ati rămâne într- o relație cu cineva daca asta ar fi singura varianta sa rămâneți langa copilul vostru, daca relația nu mai merge zic.Momentan nu- mi permit financiar costurile statului doar eu...? (mai mult)
Daca bunicul e verisor cu mama unei mame care are un frate si acel frate are un copil eu cu acel copil suntem verisori?
Cum pot să îmi calmez mama? Plânge din nimic și nici măcar eu nu pot să îmi dau seama de ce. Dacă o întreb ce are, spune că nu are nimic. Mi-e frică să nu se certe cu tata pe chestia asta.
Cum știi dacă ai încredere în cineva de pe o aplicație de dating? Merită sau nu? Ați accepa pe cineva mai mic cu 3- 4 ani sau mai mare cu 3- 5 ani decât voi chiar dacă sunteți din orașe diferite?...? (mai mult)
Salutare, am o problemă, am 17 ani și de 3 luni sunt împreună cu o fată, doar că aceasta locuiește la o casă de copii și aș dori să o aduc la mine acasă pentru o săptămână sau cât se...? (mai mult)
Buna TPU. Ma confrunt cu probleme mintale si fac sh de ceva vreme. Ma face sa ma simt altfel. Recent, eram cu mama pe la mall si a observat ranile de pe mana. M- a intrebat ce sunt alea si am incercat...? (mai mult)
Sunt cu un baiat de 9 luni și acesta ma iubește foarte mult și eu la fel pe el, mi- a spus ca ma așteaptă oricât ar fi nevoie. Vad ca e trist pe zi ce trece și ar vrea dar eu nu prea ma simt pregătită...? (mai mult)
Bună! Aș vrea să vă întreb ceva și poate cineva mă poate ajuta cu un răspuns bun. Sunt într- o relație cu un băiat de un an…și gen din amuzament ne făceam poze si clipuri. In timp ce faceam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!