Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 20 Februarie 2025 sunt:
Bună seara! Am oscilat între categoria familie&relații și cea referitoare la dragoste&sex, și este interesant că acestea sunt așezate distinct, fiindcă, în cazul meu, familia este într-...? (mai mult)
Ce concluzie putem trage despre o tipa care pe contul de Facebook da de inteles ca are un iubit (cu care se afiseaza in numeroase poze), insa pe contul de Instagram apare intotdeauna numai singura, si...? (mai mult)
Buna! Cum ma pot apropia mai mult de mama? Cumva sa fim cele mai bune prietene si sa putem discuta orice. Am 13 ani, o vad pe mama destul de rar pentru ca pleaca in strainatate dar atunci cand vine are...? (mai mult)
Cum putem rezolva traumele din copilărie? Orice sfat sau metoda este binevenit.
Salut, dacă tatăl lui are o sora, ea la rândul este este căsătorită are și un copil(varul lui), soțul surorii tatălui lui, (Mătușa) are o sora care și ea are o fata. Ce grad de rudenie este...? (mai mult)
Oare din vina părinților nu îmi doresc la rândul meu copii? De mica ei se certau și acum se lovesc prin casă...chiar nu știu cu cine sa împărtășesc problema mea...
Ma confrunt cu o problema de ceva timp, eu am dinții foarte foarte strâmbi și câțiva sunt foarte cariati și normal ca le- am atras părinților aceasta problema, da parca nu ma baga în seama, ...? (mai mult)
Dacă nu mai vreau să stau la familia asta deși am 17 ani fac 18 anul viitor pot pleca? Chiar vreau să plec.
Ce as putea face daca il iubesc pe iubitul meu si tin la el chiar si ca partenerul meu dar si ca si un tata? Din cauza dorului de tata, a si zis ca asa ar fi chiar daca e adevarat nu zic nu, lui i- am...? (mai mult)
Imi place de o fata si ei nu îi place de mine, nu mai pot, am incercat sa ma sinucid dar pana la urma nu am avut curaj sa o fac. Am incercat sa imi caut alta fata dar nu am gasit ceva asemanator si ...? (mai mult)
Bună, am și eu o problemă în legătură cu soacra și cumnata, locuiesc împreună cu cele două și cu soțul. La începutul relației am zis că totul este dulce și frumos însă acum s- a schimbat...? (mai mult)
Buna! Credeti ca este normal sa nu ai prieteni? Am 24 de ani si nu am prieteni cu care sa ies in oras, sa stam la barfe, distractii etc. Nici nu simt nevoia, am doar cunostinte, colegi de lucru, ...? (mai mult)
Cam ce suma trebuie sa cheltui pe luna cu chirie singur si sa te intretii sa ai de ale gurii din punctul vostru de vedere? Am facut 30 de ani si tot cu parintii locuiesc (fara sa am o persoana de sex opus...? (mai mult)
Bună, am fost într- o relație de aproape un an cu o fată pe care o iubeam foarte mult. Totul era bine și frumos în prima jumătate de an, mai apoi simțeam cum devinea tot mai rece cu mine și ...? (mai mult)
Salut, am un frate de 24 de ani si are vreo 5 ani de de cand pleaca in afara, sta in vacanta o luna si dupa pleaca. Problema e ca imi dau mereu lacrimile cand stiu ca pleaca la 2000 de km, chiar daca...? (mai mult)
În compatibilitatea zodiacală contează ascendentul?
Sora bunicii imi vine mătușa? Dau fundă
De ce tin cont atat de mult femeile la ce masina are un barbat? Mai ales daca acel barbat le curteaza. Este masina o conditie obligatorie daca un barbat vrea sa cucereasca o femeie? Intre un barbat...? (mai mult)
Inaltimea, muschii, masina sau parfumul? Pe care din aceste lucruri pun pret femeile cel mai mult la un barbat? :) Si ce ati pune pe locul 2 ca importanta (tot in viziunea femeilor) din aceste lucruri?...? (mai mult)
Buna, deci am 17 ani și concubinul mamei mele a decis ca la ora 22 să fiu acasă...fiind vara si fiind vacantă când altii de 12 ani poate chiar mai mici stau pe străzi pâna dimineata, faza e ca...? (mai mult)
Un număr de telefon pentru vila ammos Mamaia 102 metri de plaja, Mamaia nord Năvodari? Avem cazare pe 23 iulie doar ca am pierdut numărul proprietarului
Daca eu si iubitul meu ne- am angajat amandoi la primul job impreuna pe programare, iar el este mai laudat decat mine, iar eu sunt putin geloasa cu toate ca ar trebuie sa ma bucur pentru el si ma bucur....? (mai mult)
Buna! Daca, am visat acum câteva minute. Un vis, cu o prietena, din anii 2000 o știu acum câteva Minute s- a terminat. Ce credeți că înseamnă adică eu am visat o prietena care o știu din anii...? (mai mult)
Sufar de o gelozie exagaera cum ar spune partenerul meu. Sunt geloasa pe faptul ca pe retele de socializare urmareste tot felul de femei care mai de care mai dezbracate, mai siliconate si nu vorbesc...? (mai mult)
Ce fac daca am o gașcă care are vreo 5 băieți și 3 dintre ei îmi plac sau habar n- am, nici nu știu dacă îi plac sau doar țin la ei pentru că petrec vreo 5 ore pe zi cu ei și nu știu ce să...? (mai mult)
Ce cadou sa ii fac bunicului meu care face 59 de ani?
Ce pot să fac, ca să îmi impac iubitul daca s-a supărat pe mine? Ce cuvinte funcționează cel mai bine?
Am făcut și eu o rezervare la vila Ammos după 23 iulie pana pe 30 iulie și nu mai am numărul proprietarului. Știți cum aș putea să iau numărul? Este urgent!
Salut! Un prieten m- a sunat acum 20 de min să vadă ce fac, după vreo 5 min m- a întrebat dacă vrea să- mi dea 25, n- am înțeles la ce s- a referit și îmi zice ca e o surpriza cica când ne...? (mai mult)
Salutare grup! Am o întrebare mai neobișnuită. Când se logodesc 2 tineri și deja vine timpul ca părinții lor să se întâlnească ca "cuscri" așa se spune în regiunea Moldovei. Apoi întâi...? (mai mult)
Bună. Am nevoie de un sfat vă rog! Sunt împreună cu iubitul meu de 6 luni, până să mă întâlnesc cu el nu am mai fost împreună cu nimeni! De când l- am cunoscut am mereu atacuri de panică,...? (mai mult)
Bună! Cum as putea sa ma consolez, am 19 ani și n- am avut niciodată o relație? Toate prietenele mele au și eu nu, ma simt dezamăgită total. M- am saturat de singurătate vrea și eu pe cineva...? (mai mult)
Buna, am si eu sa va spun off- ul meu cu fetele. Nu inteleg frate, nu mai inteleg fetele. Nu stiu ce au, cu una din ele ma stiu din octombrie din 2021 a fost super bine, nu am fost iubiti doar prieteni,...? (mai mult)
Buna TPU, sunt singura la părinți si chiar nu vreau sa spun cuiva asta, iar de aceea ma adresez anonim, de cand am crescut simt o presiune pe umeri din cauza parintilor mei, pentru ca vor sa fiu copilul...? (mai mult)
Ce este pentru mine copilul fratelui bunicii mele?
Buna TPU, fratele meu a gasit sub roata din spate a masinii o sticla cu nisip, pietre, fire de ata si iarba, langa sticla pe un carton mai erau 9 pietre albe si ceva iarba sau frunze de brad, or fi...? (mai mult)
Salut TPU! De curând m- am angajat la un atelier de tâmplărie și am un coleg de munca care consideră că toate sculele din atelierul acela sunt ale lui! De fiecare dată când am eu treabă cu o ...? (mai mult)
Buna, imi urasc mama, m- am certat cu ea ca de ce am luat 100 lei din pensia mea de handicap si nu am cerut. Pana la urma e pensia mea si am dreptul la ea, m- am mai certat odata cu ea cand i- am...? (mai mult)
Cam câți bani se dă la nunta unui prieten apropiat?
Bună TPU, azi mi- am cunoscut viitorii colegi din liceu. Când i- am văzut prima dată pe toți mi- am dat seama că o să fie o clasă de oameni normali, având în vedere că foștii mei colegi din...? (mai mult)
Salutare, m- am mutat curand la un nou liceu si in clasa la mine am o fata de care imi place foarte mult, ea mi- a zis ca ma place si ca sunt dragut dar in rest nu prea vorbeste cu mine si pare timida...? (mai mult)
Buna ziua. De curând am aflat că am covid a 3a oara. Și sunt acasă cam de 4 zile. Dar nu mai la mâncare îmi e mintea, nu am chef de nimic sa fac, nici baie nu voiam sa fac că așa de jos sunt.Menționez...? (mai mult)
Cum sa fac 40 de dolari ca sa imi bag pe roblox? Chiar as vrea, aveti vreo idee? Am 14 ani, imediat in 14 octombrie si vreau eu sa fac banii aia nu sa iau de la ai mei.
Buna, TPU, am o problema cu parintii...una destul de ciudata si incomoda. Am 20 de ani si sunt virgina, nu am fost cu nimeni niciodata, iar ai mei sunt disperati ca as avea o problema psihologica, ...? (mai mult)
Cum le spun prietenelor mele că devin tot mai toxice și că nu le mai suport?
Sunt intr- o situație unde mă lupt cu mine și gândurile mele. Sunt intr- o relație unde simt că nu se va schimba nimic în bine. Sunt eu de vina? Nu sunt matura poate? Așa mă întreb mereu, în...? (mai mult)
Hey buna. Am o problema. Un baiat mi- a scris pe discord ceva daca imi place hentai sau stiti voi, ei bine am facut ss si am vrut sa ii trimit prietenei mele, dar din greseala i- am trimis tatalui meu...? (mai mult)
Buna TPU! Peste 5 zile este ziua prietenei mele. Ce mesaj de vreo 10 randuri as putea sa ii scriu? (Vreau exemple) mersi multt =)
Hey TPU! O sa incerc sa fiu direct cu ce am sa zic, cum as putea sa ma mai consolez dupa atata dezamagire, din cauza ca n- am avut niciodata o relatie, si totusi am deja 21 si jumatate, de abordat ...? (mai mult)
Buna! Eu imi doresc mult un frate sau o soră dar părinții mei spun că sunt bătrâni ca să mai facă, eu am 13 ani, iar mama 40.Chiar îmi doresc foarte mult să am și eu cu cine vorbi.1. Oare ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!