Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 21 Februarie 2025 sunt:
Hey buna. Am o problema. Un baiat mi- a scris pe discord ceva daca imi place hentai sau stiti voi, ei bine am facut ss si am vrut sa ii trimit prietenei mele, dar din greseala i- am trimis tatalui meu...? (mai mult)
Buna TPU! Peste 5 zile este ziua prietenei mele. Ce mesaj de vreo 10 randuri as putea sa ii scriu? (Vreau exemple) mersi multt =)
Hey TPU! O sa incerc sa fiu direct cu ce am sa zic, cum as putea sa ma mai consolez dupa atata dezamagire, din cauza ca n- am avut niciodata o relatie, si totusi am deja 21 si jumatate, de abordat ...? (mai mult)
Buna! Eu imi doresc mult un frate sau o soră dar părinții mei spun că sunt bătrâni ca să mai facă, eu am 13 ani, iar mama 40.Chiar îmi doresc foarte mult să am și eu cu cine vorbi.1. Oare ...? (mai mult)
Cum fac sa o sarut o fata? Eu vorbesc cu o fata dar na nu stiu daca îi place sau nu de mine si as vrea sa o sarut insa nu stiu cum sa o iau de mna si daca ne apropiem sa o sarut sau cum ca sa nu fie penibil...? (mai mult)
Salut, părinții mei imi spun sa merg si sa "experimentez" cu alte fete desi eu deja am o iubita si o iubesc din suflet. Vor sa ma faca sa ma despart de ea si au zis ca nu vor sa ma vada insurat cu ea...? (mai mult)
Buna seara, as dori sa stiu daca exista doamne care au avut menstruatie peste sarcina fara a stii ca minunea exista, dupa cat timp au aflat si ce simptome au avut. Mentionez ca ne dorim bebe, am avut...? (mai mult)
Salutare tuturor. Vreau sa întreb ceva in special pe baieti.Mie îmi place de un băiat din Fitness si cand ne vedem fata in fata ne salutam si zâmbim unul la altul, dar am observat ca totodata el încearcă...? (mai mult)
Buna TPU! Ma bucur sa revin pe acesti site minunat, mi- a fost dor de el sincer :))) Sunt baiat, am 18 ani, si de fel sunt un tip mai emotiv, mai sensibil. In ultimii ani m- am axat foarte mult pe...? (mai mult)
Care credeti ca e varianta mai usoara pentru ca un tip sa reuseasca sa agate o tipa pentru relatie serioasa? :) 1 pe strada sau intr-un parc? 2 pe Facebook sau Instagram?
Bună dimineața, am o întrebare pentru voi la care am nevoie de răspuns urgent Am născut și am mai mult de 28 de zile de când stau în spital și mi- a spus că dacă nu fac certificatul de naștere...? (mai mult)
Cum sa gasesc baieti care vor o relatie serioasa?
Salutare tuturor, nu prea am si nici nu am avut noroc in dragoste eu am impresia ca ar fi un blestem sau ceva, voi ce părere aveți? De fiecare data când încerc sa fiu cu cineva nu ne înțelegem ...? (mai mult)
Care este cheia succesului in numarul de urmaritoare pe Instagram a unui barbat fara a fi persoana publica/vedeta? Doar luxul (multitudinea de haine scumpe si elegante, masini scumpe, vile si piscine,...? (mai mult)
Buna seara. Sunt noua aici. Am zis sa încerc sa vă cer un sfat. Am 18 ani. Sunt plecată cu iubitul meu in Spania. Eu sunt la școala aici și el lucrează. Părinții mei sunt in România. De un timp...? (mai mult)
Am 17 ani si fac 18 in mai, la anu.Traiesc cu parintii abuzivi care din injuraturi si amenintari nu ma scot.Mama cel putin e o persoana irascibila, irationala si narcisista.Nimeni in afara de ea nu are...? (mai mult)
Salut. Sunt curios daca si pariniti vostrii se cearta in fiecare zi? Nu stiu cum arata Iubirea, ura si dispretul sunt uzuale in familie. Imi este groza sa repet o asemenea experienta si din cauza asta...? (mai mult)
Bună ziua! As dori sa vorbesc cu cei de aici din comunitate pentru ca am ajuns intr- un punct critic al vieții.Am ajuns intr- o situatie în care pur și simplu m- am îmbolnăvit fizic (psihic deja...? (mai mult)
Buna ziua. Am 26 de ani si am o problema la care nu stiu cum sa actionez. Tatal meu este un om de 50 de ani. Un om muncitor, care si- a sacrificat viata pentru mine si sora mea si care si- a lasat...? (mai mult)
Salut am și eu o întrebare poate idioata dar totuși o pun. Fratele meu s- a însurat de curând cu o fata cu care sta de 2 ani. Dar soția lui are tatuat numele fostului iubit pe mana. Întrebarea mea...? (mai mult)
E un lucru foarte urat si pacatos ca un barbat sa incerce sa ia femeia altui barbat in conditiile in care acea femeie e casatorita cu respectivul (chiar daca nu au inca si copii impreuna). Dar daca un...? (mai mult)
Ce sa fac daca ma cert mereu cu mama mea? mereu ne contrazicem din nimic si ajungem sa tipam una la cealalta, apoi nu mai vorbim doua zile, apoi din nou incepem povestea. si abia ce incepeam sa ne intelegem,...? (mai mult)
Au intrat alocatia pe card la bt si cat ma este alicatia va multumesc
Buna, TPU! Nu mi- a placut deloc ce mi- a spus iubitul meu. Iubitul meu când o vede pe fata si a spus ca e frumoasa. I am spus ca el este atras de ea? El a spus ca nu este atras doar arata ca este frumoasa....? (mai mult)
Părinții mei nu se mai iubesc și nu se mai înțeleg de mulți ani. Am vorbit cu ei și le- am cerut să divorțeze dar nu vor. Creează o atmosferă negativă în casă și asta mă face să îi urăsc....? (mai mult)
Bună îmi poate da cineva o opinie în legătură cu ce cadou ar trebui să cumpăr prietenei mele cea mai bună de ziua ei împlinește 19 ani.
Buna seara! Pare ciudat insa am o intrebare mai intima... pe 29.06 trebuia sa- mi vina ciclul insa am avut parte de un ciclu cu cateva picaturi de culoare maro- rozaliu, timp de 4 zile. adica pana pe...? (mai mult)
Ce părere aveți despre feministele care au ură față de toți bărbații?
Salut, am 22 de ani sunt mutat în Tm de 3 luni și as vrea sa ma distrez, sa- mi fac prieteni pentru ca n- am, băieți, fete, ar fi super, mi- s satul sa stau singur, simt și vad cum se altii...? (mai mult)
Buna ziua. De cate ori am o cearta cu soțul noi nu mai discutam și mă ignora complet. De 2 zile ne- am certat, deși azi i- am spus tot ce am pe suflet, el mă ignora in continuare. Ce pot sa mai...? (mai mult)
Buna, Daca suntem chemati de nași la o nuntă, noi ii putem chema inapoi de nași la nunta noastră? Adică, putem fi nași și fini în același timp? Multumesc
Ați avut vreodată un stalker din orașul vostru? Cat de departe a mers și cum ați scăpat de el definitiv fara să vă puneți în pericol?
Buna ziua, as avea și eu o întrebare despre socializare. Eu trăiesc în Italia de câțiva ani și mereu am avut probleme sa mă adaptez la mentalitatea de aici, in special la felul cum se relaționează...? (mai mult)
Bună TPU! Asta nu este problema mea, este problema bunicii mele. Deci, în blocul unde stă bunica mea, are o vecină care mereu o pune să- i facă prăjituri, biscuiți etc. Iar apoi, când le ...? (mai mult)
Cum imi pot convinge iubitul sa se epileze la subrat fara sa supere?
Salut. Am si eu o problema, fosta mea nelasandu- ma in pace si scriiundu- mi mereu, a trimis niste conversatii total aiurea actualei mele prietene. I- a trimis conversatiile recente cand o luam ...? (mai mult)
Pentru cine credeti ca e mai jenant sa se duca singur(a) la nunta cuiva? Pentru o femeie sau pentru un barbat?
Ma poate ajuta cineva va rog? Am 15 ani, băiat, nu mai suport viata asta, totul merge ca naiba. Nu exagerez când va zic, am ghinion în tot ce fac, pana și cel mai bun prieten al meu mi- a zis ...? (mai mult)
Salut, iar probleme cu tatăl meu. Este foarte rău, cu toate ca ne mai ajuta frații lui maica- mea el tot rău e. Dacă îi spune omu ceva îndată îi sare tandura și te înjură, îți zice să-...? (mai mult)
Am o întrebare și caut un răspuns serios, nu copilărești! Bun, este vorba despre relația mea cu o fată pe care o iubesc și ma iubește extraordinar de mult, simt asta! Ea are 22 și eu...? (mai mult)
Buna ziua, cine poate sa imi spuna care ar fi diferenta optima dintre un baiat si o fata? Daca difernta este de 5- 15 ani dintre ea si el..ar exista o problema? De ce fetele/femeile evita sa aiba ...? (mai mult)
Bună! Am 14 ani si am terminat clasa a 7 a cu media 10 (nu vreau sa ma laud. ) Ideea e ca oricât de mult as incerca, părinții mei, în special mama nu e niciodată mulțumită îndeajuns de ce fac....? (mai mult)
Am 22 de ani si tocmai am trecut printr- o despartire de o fata de 29 de ani, dupa o perioada scurta de timp "impreuna". In ciuda faptului ca paream destul de "sortiti" unul pentru celalalt si ca am ...? (mai mult)
Buna seara, primesc in fiecare luna pensie de handicap de 1.000 lei si mama mea ii opreste pe toti in loc sa imi dea si mie macar 100 lei. Odata cand i- am cerut mamei 100 lei, nu a vrut sa imi dea...? (mai mult)
Salut, cum as putea sa o mint pe mama sa lipsesc 2 zile de acasa sa ma pot duce la Sighetu Marmației sa intalnesc o fată?
Mi-e rusine sa umblu cu mami ca e grasa si se imbraca cu haine ieftine. Ce sa fac sa nu mai imi fie rusine?
Ma simt ciudat. Joi seara am baut vin impreuna cu sotia si am inceput sa depanam amintiri. La un moment dat, a inceput sa- mi spuna si despre faptul ca, in urma cu 8 ani, a iesit o data cu un tip...? (mai mult)
Cum pot sa scap de timiditate sa fiu mai deschis cu oricine?
Ai fi de acord ca iubitul/-a tau/ta sa aiba si prieteni de sex opus cu care sa iasa din cand in cand? Ma refer la prietenii 1 la 1, nu la prietenii de grup.
Ce este cumnata fratelui meu pentru mine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.