Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 21 Februarie 2025 sunt:
Buna,TPU! Scuze ca va pun o întrebare din nou. O să mă logodesc peste ceva timp. El vrea sa îi schimb numele meu de familie, se poate?
Daca esti necuplata/necuplat si participi singura/singur la un eveniment important din viata unei persoane apropiate (cum ar fi o nunta sau o aniversare organizata cu mult fast unde toata lumea danseaza...? (mai mult)
Avem pasionați de genealogie pe aici? Am început anul trecut să fac un arbore genealogic și să aflu tot ce pot despre familia mea. Pe partea românească am ajuns până în anii 1700 doar căutând...? (mai mult)
Îmi las și eu părerea aici, până voi cere ajutorul unui psiholog. Buna! Mă numesc Andra, am 19 ani, locuiesc la țară..nu am vicii, anturaje și încă ceva important, e că lucrez on- line...? (mai mult)
Mama mea nu mai poate munci din cauza ca e bolnava, iar tatal trebuie sa facă treburile gospodărești.Problema ca în familie nu prea mai sunt bani parca se chinuiesc sa ne mai ofere ceva, cum pot ...? (mai mult)
Ma simt ciudat. Ieri seara am baut vin impreuna cu sotia si am inceput sa depanam amintiri. La un moment dat, a inceput sa- mi spuna si despre faptul ca, in urma cu 8 ani, a iesit o data cu un tip...? (mai mult)
E o idee buna sa las un mesaj cu un cont de Instagram facut pentru a gasi o fata in statia unui autobuz daca m- am gasit cu fata asta in autobuz ce parea ca voia sa vorbeasca cu mine? (S- a mutat pe scaunul...? (mai mult)
Ma intreb de ce tot zice lumea ca in relatie apare plictiseala? Pai de ce? Ca viata e banala, servici, vii la ora 19 acasa, te speli, mananci, un ssex, un TV, o plimbare si culcarea si iar de la...? (mai mult)
Salut TPU, am avut o relație de 5 ani, ne- am comportat ca și căsătoriți chiar dacă nu am avut acte, ea a vrut sa încheiem și și- a făcut o alta relație cu un fost prieten de pe atunci, ...? (mai mult)
Cum va înțelegeți cu familia?
Buna,TPU! Vreau sa va intreb. Nu stiu daca vi se pare ciudat :)). Eu si el ne vom logodi. El vrea sa schimb numele meu de familie, se poate? Sper ca intelegeti ce vreau sa spun.
Buna. Iubitul meu este foarte gelos și posesiv, mi- a blocat toate prietenele, nu mă lasă să merg niciunde, să ies, nimic. Dacă crede că ies afară înnebuneste, ma pune mereu să îi dau poză,...? (mai mult)
Salut TPU. Chiar a ajuns căsătoria la modă? Colegii, prietenii mei mă întrebau de ce nu- mi fac gagică, de ce sunt retras etc. Păi dacă eu nu simt nevoia la vârsta mea să am parte de o relație,...? (mai mult)
De ce nu mai exista barbati de calitate in ziua de azi? De ce dau numai de inculti care habar nu au cum sa se poarte. Unde sunt barbatii educati, realizati, si cu bun simt, care stiu sa respecte o...? (mai mult)
Bună, voi ce faceți cu timpul vostru liber, cei care stați în oraș? De muncit nu ai cine știe ce, de ieșit în oraș ies dar cat poți să ieși cu prietenii. La televizor nu prea mă uit, nu-...? (mai mult)
Buna TPU. Traiesc o intamplare foarte ciudata. Fac parte unui grup de 4persoane, dintre care 1 fata si 3 baieti. Mie imi place de fata respectiva dar fetei ii place de cel mai bun prieten al meu. I- am...? (mai mult)
Buna, am 19 ani si anul ăsta m- am apucat de fumat, pana acum nu înțelegeam de ce oamenii fumează, însă acum înțeleg. Părinții mei sunt nefumători, au fumat in tinerețe, dar s- au lăsat...? (mai mult)
De ce își plâng unele persoane de mila? Gen, eu îs smecher nu ma vad co oricine. Dar la o adică spun ca se sinucid de singurătate. Abordare greșită, nu te crezi mai bun aiurea ca altul. Nu dau...? (mai mult)
Am o jigodie de cumnată care mă urăște și căreia i-am scris pe Facebook să nu mai calce în casa mea. Ce credeți, mai vine pe aici jigodia?
Avand in vedere ca multe tipe prefera barbati mai in varsta decat ele, care credeti ca e numarul maxim de ani cu care barbatul sa fie mai mare pentru ca o tipa tanara si draguta sa doreasca o relatie ...? (mai mult)
Dragi soții! Soțul face abuz de alcool, vine seară de la muncă cică e obosit vrea să se relaxeze. De la un timp este mereu agresiv verbal, nu îi spun nimic că se aprinde din orice, da la niște...? (mai mult)
De ce unii oameni... îi fac pe alții să plângă intenționat?
Scriu acestea de pe contul prietenului meu. Am o problema de familie. Partenerul mamei mele care a divortat imi face mie si fratelui meu viata un calvar. Nu este prima oara cand mama este la munca(schimbul...? (mai mult)
Am o problema cu soacra! Nu pot trece peste si parca nici ea peste mine.Totul a inceput acum un an cand am ramas însărcinată si ea a tinut morțiș sa precizeze ca daca proasta aia de Diana care era...? (mai mult)
Voi cum vă întelegi cu frații voștri? :))
Buna, am 21 de ani și sunt o fata drăguța, ma consider frumoasa sunt și deșteaptă. Ceea ce nu înțeleg eu in societate este : De ce fetele frumoase sunt atât de vorbite de rău? Spre exemplu ...? (mai mult)
Salut! Sunt impreuna de 2 ani cu o femeie. Initial am locuit la mine acasă in orașul X de unde suntem amândoi de origine, apoi ne- am mutat impreuna in orașul Y, unde ea avea un apartament din timpul...? (mai mult)
Bună tuturor. Am o relație de aproape jumătate de an și sunt obsedata de el...nu stiu ce să fac sa nu mai fiu asa, sa nu mai simt nevoia sa îl caut, să astept cu sufletul la gură să mă sune. ...? (mai mult)
Cum se înțeleg doi frați(amândoi băieți)? Au încredere unul în altul, își spun secrete, sunt alături unul de altul când le e greu? :)))
Această întrebare se adresează utilizatorilor care au copii dar și celor nu au încă un copil dar au o intuiție și sensibilitate sporită. Să zicem că într- o zi copilul vostru ar dispărea...? (mai mult)
Salut TPU, in urma cu un an m- am mutat in Spania, aici am intalnit o fata, romanaca. Problema e ca mie chiar imi place de ea, petrecem timp impreuna, doar ca nu stiu si daca ea ma place. Cred ca ...? (mai mult)
Buna! Sunt tanara de 21 de ani și am nevoie de un sfat. Timp de 2 ani am observat o chestie stranie si frecventa in viața mea personală. Încep a comunica cu un băiat, totul este reciproc, ajungem...? (mai mult)
Buna, tocmai ce cautam sfaturi pe internet si am dat de acest forum. Poate ma poate ajuta cineva cumva Sunt fata si am 17 ani. Problema mea este ca in ultimele luni nu m- am simtit bine deloc. Sunt mereu...? (mai mult)
Bună seara! Ma confrunt cu o problema și as vrea dacă se poate sa primesc sfatul vostru chiar dacă poate o sa ma judecați. Sunt casnica de foarte mulți ani și nu pentru ca asta e ceea ce imi doresc,...? (mai mult)
Oare din cauza ca le ziceam la fete ca dacă vor sa fie cu mine trebuie sa plătească 50 de lei pe săptămână și dacă vor sa se despartă trebuie să plătească o taxa de 150 de lei ma resping și...? (mai mult)
Salutare tuturor! Întrebarea mea poate părea stranie, însă ok. Am nevoie de ajutorul vostru. Înainte îmi era destul de ușor să scriu idei diferite, despre tot absolut. Mai ales în școală,...? (mai mult)
Hey baieti, cum reactionati in situatia asta scapata de sub control? Sotia va trimite sa cumparati paine, mergeti la magazin, luati painea o platiti dar nu mai stati sa luati restul de 40 de bani. Cand...? (mai mult)
Nu inteleg fetele! Am iesit intr- o seara cu o fata pe care o stiu de ceva timp ea are 21 eu 26, am vorbit, ne- am imbratisat, ne- am sarutat, nu a dat semne ca nu ar vrea sau sa se retraga. Aseara...? (mai mult)
Deci imi place de o tipa dar da multe mesaje du-te vino gen imi spune ceva flirty si dupa zice cu care ar vrea sa se combine
Sunt împreuna cu iubitul meu de aproape jumatate de an, perioada în care el a mai fost si plecat în alta tara. Pâna sa fim noi împreuna eu am vorbit cu unul și ăla se cunoaste cu iubitul meu si...? (mai mult)
Buna! Eu si iubitul meu vrem sa ne mutam impreuna. Mama mea a fost de acord, dar doar ca tatal meu nu vrea. Parintii mei il plac pe el si au incredere in el. Suntem impreuna de mult timp. Eu am 20 ani...? (mai mult)
Mama doreste sa se recăsătoreasca cu un bărbat de pe Facebook. In prezent, el e căsătorit, dar locuiește cu mama. Ea obișnuia in trecut sa vorbească cu străini pe Facebook, alteori ieșea cu...? (mai mult)
Salut TPU! Am ceva pe minte si nu am cu cine sa impartasesc, chiar am ñevoie de suport si poate il pot gasi aici! Vorbesc cu o fata de 4 luni, i- am spus ca imi place de ea si recent (acum 2 saptamani)...? (mai mult)
De ce lumea ii judeca pe unii după aparente? Nu înseamnă că orice persoana de se lupta pentru o relație o și are. Când ai o problema e cum e, dar când ai 3 sau 4 nici o șansă să ai o relație...? (mai mult)
Salut din nou TPU! O să scriu ce simt, problema stă în felul următor, mult timp am cerut sfaturi, nu doar pe acest site, ci și prietenilor și nu am putut niciodată să mă gândesc la ce ar fi bine...? (mai mult)
Salut TPU, vi s- a întâmplat sa aveți suficient dar sa nu fiți mulțumiți și tot sa vreți și mai mult? Adică la vârsta mea de 24 de ani cred ca am cam suficient 2 case, masina etc viata ok ...? (mai mult)
Salut. Ce voi spune aici nu este chiar o întrebare, vreau doar sa știu ce as putea face. Eu sunt într- o relație de cateva luni cu iubita mea și noi am inceput sa facem anumite lucruri mai intime...? (mai mult)
Ce parere aveti de cuplurile mixte roman-tiganca sau tigan-romanca? Care din aceste doua variante credeti ca e mai de succes si se adapteaza mai bine in societate?
Ce i-as mai putea scrie unei fete pe insta care îmi este prietena in afara de "Buna", "Ce faci", "Ești bine?" Etc. Dati-mi subiecte de conversație sau ceva, HELPPP PLS
Ce parere aveti de relatia dintre o tipa si un tip in care diferenta e de cel putin 15 ani? Ea sa aiba vreo 20- 21 (sa zicem) iar el sa aiba vreo 36- 37 (sa zicem, poate chiar si mai mult). Ar considera...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?