Cei mai activi useri din categoria Familie & Relaţii pe 22 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU! Recent eu si iubita mea ne confruntam cu o situatie ciudata. Suntem impreuna de 9 luni si dintr- o data s- a schimbat relatia noastra. Nu- mi pot da seama daca si- a pierdut interesul pentru...? (mai mult)
Vi se pare un inel sau o pereche de cercei un cadou bun pentru iubita voastra daca aveti sub 1 an de relatie?
Ce cadou pot face iubitului?
Hei! As vrea și eu niște mesaje de la mulți ani pentru mama mea care este plecată in străinătate. PS:unele foarte emoționante
Ma confrunt cu o problema saicaietoare, am mai adus chestia asta in discutie, dar chiar as vrea de la voi niste pareri de cum sa ies din asta. Cum am mai zis prin intrebari m- a mancat undeva fortat ...? (mai mult)
Salut, voi cum va ridicati cand sunteti sufocati de evenimente proaste? Eu simt ca nu mai rezist. Am 21 de ani si in ultimele 2 saptamani mi s- a intamplat cred ca e tot ce- i mai rau. Incep asa, m- ...? (mai mult)
Salut. Sunt cu prietena mea într- o relație de 7 ani. De 2 ani stăm împreună. Recent ne- am uitat peste actele din casa din lipsa de ocupație și am descoperit niste diferente in certificatul ei...? (mai mult)
Salut TPU! Vine majoratul iubitei mele peste cateva luni si nu stiu ce sa ii cumpar. Mi- a aratat ceva ca vrea sa- si cumpere din alta tara dar dupa majorat, ca si cum sa ii cumpar eu. Asta era un lantisor...? (mai mult)
Salut, am 14 ani și i- am spus mamei ca mă întâlnesc cu un baiat, dar gen ca prieteni, nimic mai mult. Ea zice ca nu e încă ok să vorbesc cu un baiat și să fiu prietena cu el, dar na. I- am...? (mai mult)
Cum comentati: Sunt o persoana total independenta, in viata mea absolut nimeni nu a ridicat un deget pentru mine, iar eu la randul meu m- am comportat total indiferent fata de toti. Dar aud replici ca...? (mai mult)
Cum îl poate afecta pe un adolescent fără prieteni izolarea socială?
Salut. Am întâmpinat o problema aiurea cu prietenul meu cel mai bun și fosta mea iubita care acum suntem prieteni și ne înțelegem. La inceput cand eram impreuna cu iubita mea am fost pe liveul ...? (mai mult)
Salut TPU! Va rog sa cititi înainte sa judecați! Nu am prieteni, doar cunoștințe prin apropiere, îmi doresc mult niște prieteni cu care să mă înțeleg, să avem lucruri in comun dar aici n- ...? (mai mult)
Bună! Prietenul meu s- a certat cu cumnatul meu pentru ca cumnatul l- a înjurat și jignit. Toată familia suferă din aceasta cauza pentru ca prietenul meu nu vrea sa îl ierte, deși cumnatul si- ...? (mai mult)
Salut! am de facut un proiect la biologie despre "Comportamentul Parental la Mamifere", si nu stiu deapre ce să scriu, niste idei ca să pot căuta pe google?
Bună! Sunt Intr o perioada in care as vrea sa înțeleg cum funcționează relațiile și cum as putea sa îmi dau seama că femeie, ce își dorește celălalt de la mine, de aceea vin cu o întrebare....? (mai mult)
Ati sta într- o relație în care părinții partenerului va jignește iar el nu reacționează în niciun fel? Sa va explic mai concret:am fost sunata de unul dintre ei, nu am răspuns pentru că aveam...? (mai mult)
Bună ziua! Am rugămintea de a-mi lasă ceva idei de invitați/mesaje pentru părinți în care sa ii anunțam ca eu și cu viitorul meu logodnic am stabilit data nunti. Mulțumesc frumos aștept!
Salut TPU! Cum m-as putea recone cta cu un prieten cu care nu am mai vorbit de ani de zile?
Vreau să mă mut cu iubitul, din cauza problemelor de familie, cum ar fi violența, șantaj și abuz. Am aproape 17 ani iar el 20. Trebuie să fac transfer de la un liceu la altul, dar o să avem...? (mai mult)
De- o perioada incoace multi barbati discuta cu mine si doar atat, nu sunt interesati sa iasa cu mine. Imi spun verde in fata ca nu ii interesez, eu sunt o persoana foarte blanda si in banca mea. Care...? (mai mult)
DACĂ EȘTI BĂRBAT ȘI ESTI INTR- UN PARC DIN BUCUREȘRI ȘI AI UN COPIL ÎN MANDUCA DIN ĂSTA MIC 1 an, cum faci pipi pe un pom? Te duci cu copilul in pădure sa te vada toată lumea că intri cu el...? (mai mult)
Plac o fată foarte mult(o colegă de liceu), sunt sigur că nu mă place pentru că niciodată nu m- a băgat în seamă(deși ea știe că sunt foarte timid).Nu i- am spus niciodată că o plac si nu...? (mai mult)
Salutare. Am nevoie de un sfat sau ceva. Probabil veti rade de mine, dar sufar. Am 28 de ani si nu am realizat nimic in viata, am avut 3 iubite in toata viata mea pana acum, de lucrat lucrez si am ...? (mai mult)
Buna seara, am sunat la redactorul de la ziarul vremea Noua pentru anunț matrimonial sun...dar nu răspunde la apel, știți cumva alta varianta?
Buna ziua, am o problema. Sunt intr- o relatie si fata cu care stau spune ca o incomodeaza diferenta de varsta care este de 4 ani (19 - 15). Am intrebat- o de mai multe ori daca este fericita cu mine...? (mai mult)
Mă atasez ușor de cineva dacă arata ca este interesat/interesată de mine, chiar si puțin.Este ceva în neregulă cu mine?
Este perla moldovei apa de baut sau pentru fierul de calcat?
Ajutor, am o problema foarte grava pe care nu stiu cum sa o rezolv: Am un prieten artist plastic pictor. Care mi- a salvat viata cand aveam eu 23 ani eram la facutate nu aveam bani si mi- a oferit ...? (mai mult)
Salutare! Sunt inginer și am o problemă cu o persoană de la munca. Se feresc oamenii sa mai lucreze cu el din cauza vocabularului și a atitudinii ieșite din comun. Știe sa lucreze bine pe secția...? (mai mult)
Salut TPU, Este adevarat proverbul "Daca iubesti pe cineva da- i drumul, daca se intoarce la tine, e al tau"? Intreb pentru ca un prieten de al meu a incercat sa renunte la o fata pe care o place...? (mai mult)
Salut, cred ca s eu prea tampit sau lumea prea fudula sau pretentioasa. Am vb cu o fata cateva zile totul ok si azi seara trebuia sa ne vedem dar se pare ca i- am luat cheful cand am intrebat o daca ne...? (mai mult)
Bună, prietenul meu nu mai este apropiat de mine, ba chiar astăzi am vb 30 min, și mi- a zis sa stau 2 min și ma suna, dar numai sunata am fost.Nu prea mai ma cauta și este necomunicativ. CUM ...? (mai mult)
Ma gandeam asa sa va cer o parere, ce parere aveti de oamenii care isi verifica partenerul ca nu cumva sa se intinda la vorba cu cineva de sex opus? Sau care macar doreste sa nu se intample asta. La...? (mai mult)
Vi se întâmplă când faceți o labă Sa va doara testiculul? Mie mi se întâmplă să mă doară testiculul după o laba și mă și ustura la urina Dar dacă nu dau Nu mă ustura la urina Eu ...? (mai mult)
Buna, am si eu o mica povestioare si am nevoie de niste sfaturi. Eu fac 24 de ani, iar soțul meu 28. Suntem împreună de 3, căsătoriți de 2 ani, un băiețel de 2 anișori si însărcinată ...? (mai mult)
Salut! Un prieten s- a suparat le mine și nu îmi mai vorbește deloc.Nu răspunde la mesaje.Banuiesc de ce s- a suparat și i- am trimis multe mesaje in care îmi ceream scuze sincere și nu zice nimic....? (mai mult)
Salut, pe data de 29 mai eu cu iubita mea facem 2 ani de relatie si vreau sa va intreb ceva, eu am 19 iar ea are 17 si putin. Ideea este ca atunci cand o sa facem 2 ani fix in ziua aia vrem sa iesim ...? (mai mult)
Bună! Cum aș putea pune punct unei relații în care nu mă mai simt fericită? Au trecut câțiva ani într- adevăr, dar totul a devenit rutină și obișnuită; iar omul de langa mine nu este ceea...? (mai mult)
Eu parca traiesc in jungla, pe nimeni nu ma intelege, ma doare capul, mi- e greata si numai in stres ma aflu. Ei zic ca am viata de imparat dar ei nu stiu in cate am trecut in 16 ani.Cand eram mic si...? (mai mult)
Salut! Dacă un prieten v- ar greși/rani cu ceva și ați considera că este prea mult ce ați face? Ați lua în considerare sa plecați de lângă el și să îl ignorați (chiar daca ar încerca în...? (mai mult)
Cum ați descrie următoarea relație de prietenie:? Sunt 2 prieteni: primul e curajos, perfecționist dar introvertit, care ia atitudine doar atunci când e nevoie, iar al doilea (tot introvertit)...? (mai mult)
Salut, Am o dilema care ma roade de ceva timp si o sa intreb fara sa sugerez posibila explicatie pe care o cred eu. Eu am 31 ani si am o relatie de aproximativ un an cu o femeie de 26 ani, care...? (mai mult)
Bună, am o relație de 3 ani și 9 luni:(( eu îmi doresc nespus de mult sa comunic cu iubitul meu dar el are multe motive de a ma evita. Sâmbăta pleacă la Romexpo și o face doar sa scape de mine.Mereu...? (mai mult)
Salut! Ce înseamnă când un prieten nu mai vorbește cu tine, nu îți spune de ce, nu îți mai răspunde la niciun mesaj, dar continua să îți aprecieze postările care sunt ori doar cu tine însuți...? (mai mult)
Ai mei s- au certat iar mama a inceput sa tipe la mine si sa ma injure pentru ca nu m- am bagat in cearta lor. La nervi i- am spus sa se duca dracu. Mi- am cerut scuze dar nu au rezolvat nimic. Ce as putea...? (mai mult)
Bună, care credeți ca este vârsta ideală dintre un bărbat și o femeie? Și e bine dacă femeia este cu 1-3 ani mai mare ca el, sau e normal sa fie el mai mare?
Buna. Nu mai pot((. Îmi vine să plâng. Toate fetele mă lăsa. Până acum am avut 3 relații. Dar toate din 3 relații m- au lăsat ultima mă lăsat chiar azi. Ultima am stat cu ea 2 săptămâni...? (mai mult)
As vrea sa ma ajute cineva…Tata bea (nu chiar asa de des, dar cand are ocazia) si nu prea mai este stabil. Tata este un om foarte sufletist, este cel mai bun tata din punctul meu de vedere, ma protejeaza...? (mai mult)
Salut, am ceva ce mă macină, acum ceva timp fratele meu mai mare a avut o problema și a avut nevoie de bani, l- am ajutat cu o sumă enormă de bani! După ce și- a rezolvat problema s- a văzut cu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!