Daca ambii parteneri sunt seriosi si depun eforturi pentru a face ca relatia sa mearga si sa micsoreze distanta, da.
Eu si prietenul meu tot prin intermediul unui joc ne-am cunoscut. El este din alta tara. Ne cunoastem de aproape sapte ani. In primii ani, pur si simplu am vorbit ca prieteni, aproape in fiecare zi. Eu nu credeam in relatiile la distanta, desi am petrecut ani considerabili jucand jocuri video si avand in jurul meu multe relatii virtuale, pe care le consideram o aberatie. Pana cand prietenul meu a vrut ceva mai mult, dar eu cum eram Toma Necredinciosul, nu am vrut si i-am zis sa ramanem prieteni pentru ca nu cred in asa ceva. Asa ca a venit in Romania, ne-am cunoscut si ne-am placut. In urmatorul an a facut practica la noi in tara, dar a fost plecat cam vreo sase luni din doisprezece. In urmatorul an s-a mutat in Romania, am stat doi ani impreuna si apoi am plecat amandoi din tara. Inca suntem impreuna dupa cinci ani si nu am intalnit pe nimeni cu care sa ma inteleg mai bine sau pe care sa plac mai mult in viata reala sau in cea virtuala. Deci, da, se poate si cand distantele sunt mari, daca exista suficienta bunavointa din ambele parti.
Foarte frumos, felicitari! Sunteti un exemplu demn de urmat, e chiar minunat cum doi oameni se gasesc la o asa distanta, si totusi iubirea din suflete e enorma. Ma incujarezi foarte mult.
Mersi frumos si ma bucur ca ti-am putut inspira putina incredere. Eu consider ca ar trebui sa incerci. Daca nu merge, este ca orice alta relatie care nu a mers pana la urma, dar pana nu incerci nu ai de unde sa stii. Exista cazuri si cazuri, iar relatiile la distanta necesita mai mult efort, mai multa comunicare si mai multa incredere. Iar daca reusiti sa treceti peste prima parte, care este cea mai grea si daca inca va iubiti, sansele sa aveti o relatie puternica dupa, sunt destul de mari. S-ar putea sa iasa ceva frumos. Si in final, cred ca mai bine este sa regreti ceva ce ai facut, decat sa regreti ceva ce nu ai facut.
Din pacate nu e la toti ca la tine mai Toma Necredinciosu .
Eh, nici nu trebuie sa fie toate ca la mine. Una daca este, inseamna ca se poate.
Tare asta . Mentalitate asta poate au si fetele alea care aud de unu care isi bate joc de toate dar ea tot incearca sa il schimbe.
Chestia este ca incercarea moarte n-are. Problema nu este ca incearca sa-l schimbe. Problema este ca incearca de 10000 de ori si tot nu merge.
Iar pe cealalta parte, exista o diferenta de context. A sta pe Internet si a cunoaste oameni sau chiar a intemeia o relatie, practic nu ai ce pierde. Comparativ cu o relatie reala. Da, poate nu este la fel de intensa. Dar sansele sa fii inselat sau sa te desparti de celalalt sunt aproape aceleasi ca si intr-o relatie normala. Ca te vezi cu cineva de trei ori pe saptamana si acel cineva se intampla sa vada intr-un bar o individa care il da pe spate, ei bine chestia asta i se poate intampla si cand este intr-o relatie la distanta si cand este intr-o relatie normala. Poate cu o relatie pe internet pierzi doar timpul, dar pana la urma timpul este pierdut oriunde. Ca este pierdut pe Facebook, intr-un club sau vizionand un serial. Iar timpul este pierdut cu orice relatie care se termina intr-un mod nefericit.
Insa momentul in care stai cu unul si ajungi cu ochiul vanat o data la doua zile, cred eu ca situatia se schimba, ca nu este doar timpul pe care il pierzi, dar iti pui si sanatatea mentala si fizica in pericol. Sunt doua situatii destul de diferite as zice eu.
Am avut,cred ca sunt pierdere de timp,iluzi, dezamagiri multe, adica daca sunteti din acelasi oras e ok si spoi va cunoasteti dar la distanta slabe sanse plus ca na e virtual alta e real, pe net toti vrem sa fim perfecti dar real e altceva, plus ca cum sa crezi in cineva la sute de km cand nici in cei de langa tine nu poti crede?
Relatiile de iubire la distanta sunt in majoritatea cazurilor sortite esecului!
daca exista dragoste puternica si mai exista si un copilas la mijloc, sansele mai pot creste, dar tot nu exista siguranta ca vor rezista in timp.
Iti fac eu cunostinta daca vrei cu oameni care au avut relatie la distanta si apoi s-au casatorit. niciodata nu spune imposibil.
Relatie la distanta= abureala totala, dezamagiri, iluzii false, scene de gelozie, de posesivitate. Deci, no!
Da, am avut. A fost o pierdere de timp.
Nu exista povesti frumoase la distanta, in afara de cei cu multa imaginatie. Toata lumea spune si psihologii -NU Functioneaza.
Sansele sa va despartiti cresc pe masura ce durata relatiei la distanta creste.
Dar depinde de cat de des va intalniti, cum va setati asteptarile si cum comunicati.
Bla bla bla numai povesti, raspunsul e NU, nu tin relatiile de la distanta, nu te lua dupa ce spun restul, multi dintre ei inca sunt virgini.
Vrei sa-ti scriem povesti? Mhm. Ma rog, am avut si eu astfel de relatie, in mare parte relatiile la distanta nu functioneaza, desii am cunostinte care o duc bine asa.
W/R.
Cunosc 2 cupluri care s-a intalnit online pe un site si apoi s-au casatorit in viata reala.
si nu, nu era un site de "dating", de cuplari.
Deci e posibil, dar daca distanta e mult prea mare n-o sa mearga. Sa fie o distanta mai acceptabila.
Desi nu obisnuiesc sa raspund la alte categorii in afara de benzi desenate am tinut sa impartasesc cu tine ca am o relatie la distanta de mai bine de 1 an jumatate.Ne-am intalnit online de fapt pe un joc, poate ti se pare o prostie dar asa a fost..La inceput am fost prieteni si am tot tinut legatura asa 1 an si ceva poate 2. Dupa eu am fost cea care a facut pasul spre o relatie si el a acceptat si am format ceva frumos.Si suntem din tari diferite dar amandoi ne-am schimbat si adaptat ca relatia sa tina.A venit la mine cand a putut si am mers la el cand s-a putut dar nu te gandi ca in fiecare saptamana sau macar luna sau macar sarbatoare.E greu ce-i drept sa nu ai persoana iubita langa tine cand ai nevoie sau poate in orice clipa dar daca exista dragoste, intelegere si rabdare si sa nu uit de incredere se poate tine o relatie la distanta.Nu am avut incredere de la inceput in el dar pe parcurs a castigato pe merit.Nu stiu ce va fi in continuare dar momentan savurez fiecare clipa a ei.Am mai avut o relatie la distanta fiind din orase diferite si am fost profund dezamagita dar ma bucur ca am dat o sansa acesteia.
Eu l-am cunoscut tot pe net, avand un prieten comun. Am vorbit, ne-am intalnit de mai multe ori, insa nu stau in orasul in care sta el. Il plac mult, ma completeaza perfect, e tot ceea ce am nevoie. Eu peste un an jumate ma mut la el in oras la facultate, si ma mut definitiv acolo in oras, deci peste ceva timp avem sansa sa avem o relatie normala.Dar cred ca intr-un an jumate se poate destrama, mi-e frica...
Sunt in Los Angeles si prietena mea e in Buzau relatia noastra e de peste 3 ani jumatate vb incredibil de mult mai ales seara te asigur daca e fata perfecta si o sa aiba grija de relatie si baiatul la fel totul o sa mearga perfect problema e ca am venit in tara pentru ne iubeam tot mai mult dormeam seara unul langa altul dar a venit timpul sa ma intorc din nou in strainatate de 1 an si ceva eu nu am mai strans-o in brate asta e singura problema la relatiile se la distanta...
Eu peste un an jumate ma mut acolo in oras, la facultate, deci am putea sa fim impreuna non stop. Doar timpul asta sa se scurga, mi-e frica, prea frica. Din partea mea chiar imi doresc mult, as face orice sa fie asa. Dar mi-e frica, mi-e frica tare sa nu pierd ceea ce chiar vreau in viata mea, si chiar am mare nevoie.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: