Generozitatea est o calitate rar întâlnită azi. Este foarte bine să dăm. Ne face fericiți. Este mai multa fericire in a da decât in a primi.
Nu suntem niciodata in masura sa apreciem darul.dar darul ramane dar.Nu e gresit, daca-ti permiti si nu te caiesti mai apoi!
Caci alfel efectul este invers. Adica a da inseamna sa o faci 'Din toata inima!".Nu din porunci sau pilde de doi bani!
Cand dai cu inima cuiva, si uiti TOTUL!
Daca vine o zi si-ti amintesti: e clar! Nu e din inima!
A DA este un GEST FOARTE SENSIBIL!
Uneori, e mai bine sa nu dai, e mai CINSTIT, decat apoi sa te lauzi lumii, ce generos(oasa) esti! asta e mizerie, Gunoi: e mai rau decat sa te prefaci ca nu poti!
Daca nu dai din inima, esti ca un papitoi din vreun partid, care spera sa-ti obtina votul, sau chiar are tupeul sa ti-l ceara!
E MIZERIE!
asta vrei?
Ai dat, Ai UITAT FOR EVER! Aia inseamna DAR!
Restul sunt spagi!
Dar vorbeam de DAR! Sau nu?
Poate sa-ti fie ultimul dusman, cel pe care-l daruiesti! efectul asupra Credintei tale este ULUITOR!
Crezi ca poti face un dar?
Romanii dau spaga! Apoi il numesc dar!
REMEMBER!
Apreciez interesul pentru conversatiile mele. Da asa este ceri cu un scop si dai asteptand ceva este manipularea, ca tot vorbim de voturi, oamenii parlamentului. Imi place gandirea profunda, cea de a da din inima, si a stii ca ai facut-o cu adevarat, e un gest ce ramane o amintire frumoasa, un zambet, orice cadou, el nu se uita, aveti dreptate.
Sa nu-ti imaginezi ca am facut vreodata cadouri, fara interes, ceea ce-mi contrazice parerea exprimata despre IDEAL.
In nemernicia mea, m-as bucura daca vei considera ca ti-as fi facut vreun cadou prin interesul meu pentru conversatiile tale!
In fond am fost ipocrit, crezand in mintea mea umila, si inceata ca pot castiga asa de ieftin o stima sau macar un raspuns asa de generos! Vezi cum 'sta' lucrurile?
Poti da multe lucruri: cadouri, dragoste, bataie.Depinde ce dai mai mult. Eu consider ca daca cineva iti da ceva, zici multumesc si accepti.Inafara de bataie, acolo ripostezi
anonim_4396 întreabă: