| andreeutzaa a întrebat:

A fi timida inseamna a fi slaba de caracter? Eu am fost mereu timida cu persoanele care nu le cunosc.Sunt mereu complexata ca pot fi judecata ca ceea ce nu sunt si de aceea de multe ori tac. O alta chestie ciudata mi se intampla cand ma enervez si vreau sa am o discutie serioasa.Imi vine mereu plang si atunci cand vreau sa par dura.(cand ma cert cu cineva). E o chestie pe care nu o pot stapanii...imi vine instinctiv. Voi credeti ca o fata timida e slaba de caracter?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Bine ai venit in lumea mea.
10 din 10 persoane care ma intalnesc isi fac o impresie de 2 lei si ma stampileaza cu "slab de inger" dar cum vine vorba aia trebuie sa mananci un sac de sare ca sa apuci sa cunosti o persoana.
N-spe mii de persoana confunda timiditatea cu slabiciunea si cred ca nu este nimic de capul lui dar intotdeauna ajung sa realizeze ca s-au inselat in privinta mea.
Trebuie doar sa realizezi ca si oameni pe care ii intalnesti sunt oameni ca si prietenii tai si daca poti sa fii tu insuti pe langa ei care este marea diferenta?
Oamenii intotdeauna nu o sa te agreeze 100%, au si ei ticurile lor care nu le plac si nu poti sa intrii in mintea lor sa le afli.
Oameni se uita doar la aparente care de foarte multe ori inseala amarnic.
Doar o data faci o prima impresie si atat si cam este este chestia definitorie dupa care este caracterizata pana cand mai arati si altceva.Trebuie doar sa iti expui calitatile si daca oameni te accepta foarte bine daca nu poti sa le spui pa din start.
Fetele sunt mai emotive si pun la suflet mai mult decat baietii nu este un motiv de rusine.
Doar nu o sa te schimbi total ca sa te accepte lumea?
Lumea care o sa te accepte o sa vada acel lucru bun din tine si gata.
Judecati suntem toti mai mult sau mai putin si o sa fim intotdeauna.
Este si normal sa fi mai rezervata fata de persoanele care le vezi pentru prima data dar asta nu inseamna ca daca stai si nu vorbesti o sa le faci o impresie mai buna.
Expune-te, implica-te, arata ca si tu esti activa in conversatii, glume etc. nu o sa fie un capat de tara daca unu sau una nu o sa te placa din motive stiute doar de ea.

Voi credeti ca o fata timida e slaba de caracter?

Asta tine de fiecare, in unele cazuri timiditatea chiar inseamna un caracter slab dar si in unele cazuri caracterul slab este acoperit de o gura mare si un introvertit care stie doar sa bata din gura.

| unknow a răspuns:

Nuhappy fratele meu e la fel... este o persoana inteligenta si puternica happy... nu esti slaba de caracter, esti doar foarte sensibila happy:*

| JustSmileBaby a răspuns:

Buna!
Nu, o fata timida, nu inseamna ca e slaba de caracter.
O persoana slaba de caracter reprezinta genul uşor influenţabil, pe cand o persoana timida, se caracterizeaza prin lipsa de incredere in sine.
Dupa cum ziceai, taci atunci cand esti implicata intr-un conflict cu celelalte persoane, iti vine sa plangi cand te certi cu cineva, si astea doar pentru ca nu ai incredere in tine, iti e frica de parerea celorlalti, te temi sa nu spui ceva gresit si sa sara toti cu gura pe tine. Din acest motiv preferi sa taci, considerand ca daca ti-ai sustine punctul de vedere (acesta fiind diferit de al celorlalti), vei fi criticata si judecata.
Parerea mea este ca, iti poti regla aceasta "teama" cu ajutorul celor de langa tine, in special al prietenilor. Exerseaza cu ei, sustine-ti punctul de vedere, chiar daca este diferit de al celorlalti, uneori poti fi admirata pentru ca ai creativitate si te-ai gandit la ceva complet diferit de ceilalti.

Sper ca te-am ajutat! :X

Funda?big grin I don't want to see :X