| Fernando9Torres a întrebat:

A fost vreodată viața ta împărțită in 2? Sa ai tot ce vrei. Bani, prieteni, posibilități de iesire, familie fericita, sa n-ai niciun îndeajuns dar pe de alta parte sa simți cum bucățică cu bucatia din tine se stinge? Și nu știi de ce? Sa te simți gol pe dinăuntru? Sa tânjești la o "iubire" dar sa nu știi cum sa faci rost de ea? Sa fii praf din toate punctele de vedere emoțional? Sa vrei sa îți feci o prietena și nu știi de ce nu reusesti sa îți faci una de care îți placa? Dar in același simt sa faci sex constant doar ca fără sentimente?(cu fete de care nu poți fi atras mai mult decât fizic). Mai pe scurt sa ai tot dar sa simți ca n-ai nimic? Nu știu ce sa fac și cum sa fac in momentul asta, încerc sa uit, scăldandu-ma in "marea" de activități(lucru, sport, facultate și iar lucru) dar noaptea-n pat vocile urla!

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand nu merge o treaba urmeaza alta, multumeste-te cu partile bune, daca nu iti gasesti nevasta asta e, poti fi fericit cu alte alternative. Multe lucruri materiale te pot face fericit in viata, evita bautura si drogurile - tigara

| Fernando9Torres explică (pentru mgtow):

N-am zis ca nu merge treaba. Crede ma chiar merge din ce in ce mai bine. Câștig la 22 de ani un salar mult mai mare decât mult tineri de aceeasi vârsta(peste 30 mil..variază), învăț programare sa ajung la un venit mai mare sunt și la facultate+ alte activități mărunte(sport, participări la diferite cursuri, etc). Iar când vine vorba de femei, in momentul când nu vreau ceva serios cu o tipa in 2-3 zile reușesc poate sa ma și culc cu ea(nu cu fiecare, recunosc dar in 70% din cazuri). Dar când vine vorba de o tipa de care ma simt atras îmi da eroare in creier și nu știu ce sa fac?

| mgtow a răspuns (pentru Fernando9Torres):

O duci mai bine asa, creierul tau nu doreste bataie pe cap, e naspa sa stai cu una mult timp mai bine la ocazie sa stii

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar in același simt sa faci sex constant doar ca fără sentimente?
Da, se poate întâmpla. Se întâmplă. Dar atunci ai o soluție. Să te întrebi ce vrei de a viață. Să te decizi. Să hotărâști. Iar apoi să treci la acțiune.

| Fernando9Torres explică (pentru sadrian46):

Am ajuns într-un punct unde fac sex doar pentru ca cere corpul, nu ca simt o plăcere neaparat(bine, nu ti imagina ca fac aproape in fiecare seara laughing. Dar de 2x-3x pot sa fac…ma rog, puteam ca acu încerc sa nu fac deloc ca s scârbit deja?). Știu ce vreau. Ceva mai serios. Dar nu știu cumlaughing

| sadrian46 a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Știu ce vreau. Ceva mai serios.
Acel ceva mai serios trebuie să aibă un nume, o definiție, o imagine pentru tine. Ca să știi cum, trebuie să aflu cum. Ca să afli cum, trebuie să știi unde te afli, trebuie să știi unde vrei să ajungi.
Apoi cauți calea care le leagă pe cele două stări. Tot așa cum ai reușit să imaginezi starea finală dorită, ceea ce vrei, trebuie să îți imaginezi calea. Să o simți. Apoi execuți un pas. Verifici prin feedback dacă acest pas te-a apropiat de obiectiv sau te-a îndepărtat de el. Ce tehnică ( măiestrie, abilitate) folosești? Ceea ce știi și cunoști. A mai fost cineva pe același drum pe care vrei să mergi? Copiază-l pe acela. Dacă este un drum complet nou, este mai greu, trebuie să inventezi, să creezi. Ce anume te ajută să creezi? Chiar drumul pe care l-ai ales pentru ajunge la obiectiv. Fiecare drum, fiecare cale are ceva să te învețe. Ce anume te învață de pe drum? Dificultățile, obstacolele. Succesele nu sunt decât rezultatul depășirii obstacolelor.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu vad unde e imparteala.
Dar da, suntem multi in situatia aia. Ignora lipsa aia, fa haz de necaz, gaseste alt target...
Dragostea apare cand are ea chef. Iar uneori nu stii cum sa o faci sa dispara, ca apare in cele mai tampite circumstante. Singuratatea poate fi un atu, daca poti privi la partea plina a paharului.

| Fernando9Torres explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Împărțeala e ca, sa zicem, fizic ești ok spiritual nu. Corpul e bine și nu duce lipsa de nimic dar sufletul e deja aproape mort(metaforic vorbind)
Cum am zis, n-am probleme in timpul zilei ci când nu mai am nicio activitate(înainte sa adormi, când stai in pat)

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Fernando9Torres):

Pateam si eu, dar m-am plictisit si de melancolie.
Cand ma simt prea singur, recapitulez cateva tentative de-ale mele, si imi aduc aminte cat de jos e media feminina cu care am avut contact. Ranjesc singur si incep sa ma gandesc la alte domenii, in care am avut mai multe satisfactii.
Gajicile sunt in mare parte pierdere de timp. Nu te invata nimic, eventual incearca sa te prosteasca.
*ma refer la strambele cu care ma intersectez eu.

| Freya1 a răspuns:

Viata poate fi împărțită în două, trei, patru dar asta depinde de situația fiecăruia.
Eu spre exemplu am avut viata împărțită în două din cauza anxietatii.Acasa sau cu cei apropiați eram într-un fel si trăiam într-un fel, în timp ce în societate, scoala, munca eram complet diferită din cauza retinerilor si a fricii.Asa e si acum.
Am mai avut viata împărțită în două după câțiva ani de relație cu fostul.Adica eram acolo cu el, aveam o viata in doi, nu aveam lipsuri majore dar nu era ceia ce imi doream, nu era ceia ce cautam si mereu eram împărțită în ceia ce făceam real si ceia ce imi imaginam ca imi doream sa vrea sa fac.

Lucrurile astea se intampla.In viata omul se mai bate de astfel de lucuri dar cu timpul trec.Trebuie doar sa lupți pentru ceia ce vrei sa ai si treptat sa iti combini lumile in una singura.

| LoveSleep a răspuns:

Problema e ca traiesti superficial. Gaseste-ti un scop, fa ceva ce iti place, gaseste ceva apropiat de valorile tale si fericirea va veni de la sine.

Probabil ai crezut un timp ca asta e ceea ce vrei. Bani, cluburi, sex si acum esti depresiv cand te gandesti ca niciuna dintre astea nu te face sa te simti cum credeai ca te vei simti.

Incearca sa renunti la lucrurile astea pentru un timp si gandeste-te la ceva de lunga durata care te-ar face fericit si incepe sa faci acel lucru.
Iesi din zona ta de confort si incearca sa ajungi la un scop final.

Fii mai intai ok cu tine si relatiile autentice vor veni pe parcurs.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, viata mea dintotdeauna a fost impartita in 2.
Parintii meu au divortat de cand aveam 3 ani.
Am trait extremele pure.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti fată?

| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de înțeles. O prăpastie atât de adâncă nu poate fi umplută decât de Dumnezeu. Și poate o să respingi lucrul ăsta, așa cum fac mulți alții, însă numai când o să înțelegi adevărul ăsta și când o să ajungi să îl iubești, abia atunci o să fii fericit.

| LostForForever a răspuns:

Sincer ești ciudata rău nu am putut înțeleg nimic din ce ai spui și ce vrei de la viața asta

| Fernando9Torres explică (pentru LostForForever):

Mai simplu de atât n-am cum sa exprim, scuza ma. Poate nivelul nostru de înțelegere nu e la fel. Poate nivelul tău de înțelegere nu e la fel cu cel al persoanelor ce au comentat(și înțeles) deja. Nu avem cu ce sa te ajutam noi?‍♂️

| Grigore31 a răspuns:

Ok,am inteles esti gay.

| Fernando9Torres explică (pentru Grigore31):

De ar fi așa simplu laughing. Dar încă îmi plac fetele?