Asa e, e o intrebare personala.
Chiar daca parinti sunt retardati nu cred ca copiii nu simt nimic.
Desigur sunt care au parinti normali si nu simt nimic.
Pe mine ma enerveaza ca sunt si oameni ipocriti, chiar si profesori, care intreba copiii "pe cine iubesti mai mult, pe mami sau pe tati?" Mi se pare o intrebare idioata din mai multe puncte de vedere.Si ce ai spus tu mi se pare ca e o chestiune personala, nu numai din perspectiva pe care o ai tu, nu poti sa stii ce se intampla in fiecare familie...
Daca am numi-o personala, atunci trebuie sa le numim si pe multe altele.
Fiecare sufera sau e stanjenit de ceva anume, dar a ignora intrebarile nu mi se pare o solutie corecta.Asa numita "indiferenta" folosita in scopri protective, mi se pare inutila. Rana este mai intai cercetata, dezinfectata si dupa pansata, nu se trece imediat la ultima etapa.
Natural e sa-i iubeasca, sa te pui in locul parintilor si sa-ti spuna copilul tau ca mama sau tata e handicapat/a sau tampit/a si sa si stii ca va spune asa; parintii, fratii, vecinii si colegii nu ti-i alegi. Poti sa faci o schimbare incepand de la tine.
E o intrebare fireasca, iar raspunsul tau poate fii da sau nu.nu are importanta starea parintilor tai, tu ai ajuns sa scrii pe internet, pentru ca ei te-au nascut si te-au crescut cum au putut ei.ar trebui sa fi mandru de ei,si sa strigi in gura mare ca iti iubesti parintii, asa cum sunt, spune asta sus si tare, nu e nimic personal in asta, e ceva foarte normal.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: