| BelzebuthMaui a întrebat:

A intreba pe cineva daca isi iubeste parintii, nu e o intrebare personala? Fiindca sunt copii cu parinti retardati si ascund asta.

7 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Asa e, e o intrebare personala.

Chiar daca parinti sunt retardati nu cred ca copiii nu simt nimic.

Desigur sunt care au parinti normali si nu simt nimic.

| Bondarel99 a răspuns:

Pe mine ma enerveaza ca sunt si oameni ipocriti, chiar si profesori, care intreba copiii "pe cine iubesti mai mult, pe mami sau pe tati?" Mi se pare o intrebare idioata din mai multe puncte de vedere.Si ce ai spus tu mi se pare ca e o chestiune personala, nu numai din perspectiva pe care o ai tu, nu poti sa stii ce se intampla in fiecare familie...

| MagicSmile7 a răspuns:

Daca am numi-o personala, atunci trebuie sa le numim si pe multe altele.
Fiecare sufera sau e stanjenit de ceva anume, dar a ignora intrebarile nu mi se pare o solutie corecta.Asa numita "indiferenta" folosita in scopri protective, mi se pare inutila. Rana este mai intai cercetata, dezinfectata si dupa pansata, nu se trece imediat la ultima etapa.

| Calinuz a răspuns:

Este o intrebare personala, dar nu toti sunt obligati sa iti raspunda tongue

Răspuns utilizator avertizat
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Natural e sa-i iubeasca, sa te pui in locul parintilor si sa-ti spuna copilul tau ca mama sau tata e handicapat/a sau tampit/a si sa si stii ca va spune asa; parintii, fratii, vecinii si colegii nu ti-i alegi. Poti sa faci o schimbare incepand de la tine.

| danielcoman32 a răspuns:

E o intrebare fireasca, iar raspunsul tau poate fii da sau nu.nu are importanta starea parintilor tai, tu ai ajuns sa scrii pe internet, pentru ca ei te-au nascut si te-au crescut cum au putut ei.ar trebui sa fi mandru de ei,si sa strigi in gura mare ca iti iubesti parintii, asa cum sunt, spune asta sus si tare, nu e nimic personal in asta, e ceva foarte normal.