anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A mai simțit cineva nevoia sa primeasca sfaturi intr-o relatie? Unde le-ati gasit? As vrea sa imi spuneti unde gresesc si ce sa fac! Am 18 ani clasa 12 si de 2 saptamani vorbesc cu fata pe care o plac de cand eram clasa 10. Parea un inceput promitator dar ea deja mi-a spus ca nu vrea sa vorbeasca in fiecare zi. E una din primele mele relatii si nu s vrea sa gresesc undeva. Pur si simplu as vrea sa cunosc relatiile clorlalti sa vad unde gresesc.

Răspuns Câştigător
| Mivelyn a răspuns:

Salut Andrei, nu cauta ca tot omu pe net, la tv ( puterea dragostei ) sau alte tampenii. O sa te duca foarte mult in eroare toate acestea, nu zic ca e rau sa vezi modele, dar o sa fie mai rau cand iti doresti sa fie ca si cea auzita sau vazuta. Lasa toate astea deoparte, iubeste si fii tu. Fii sincer, spune-i fetei ce vrei sa ii spui, daca nu te accepta, las-o ca vine alta. Niciodata sa nu iti pierzi mintile fugind dupa ceva. Fii tu si tine aproape si iubeste pe cei care merg alaturi de tine in viata asta.

| Andrei123Aa a răspuns (pentru Mivelyn):

Eram pe cale să sterg intrebarea...nu am vrut sa mai primesc raspunsuri ca cele primite. Acum iți mulțumesc!

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Relațiile celorlalți nu te ajută. Fiecare persoană este unică, fiecare relație este unică.

| Celcestietot a răspuns:

Nu te place la fel cum o placi tu, trebuie sa intelegi happy.

| cristimihailov a răspuns:

Nu gresesti in continut. Ci pe fond.
Insisti prea mult pe acea fata. Ia incearca sa o schimbi?

| Lukasssz a răspuns:

Dude,e clar ca nu te vrea.....Cauta alta fata

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un sfat pe care ți l pot da cu drag și certitudine este ca intr o relație sa nu ajungi sa jignești/injuri partenerul oricât de nervos ai fi, dar nici familia lui. O data ce se va întâmpla asta nu va mai fi niciodată la fel.
( nu are trebuie cu ce ai scris, e doar un sfat de baza)

| Aditu94 a răspuns:

Dragul meu, tu nu ai o relatie.tu in momentul de fata esti in faza de tatonare, nici macar prieteni nu sunteti..asa ca sfatul meu este sa fii perseverent si sa lasi prostiile de o parte. Daca vezi ca nu merge, resemneazate, mai sunt si alte fete pe acest pamant, nu s-au epuizat.

| 3824060673 a răspuns:

Nu trebuie să te panichezi, nici să începi să o învăluiești cu gesturi, cadouri, flori, surprize etc. nu va ține. Tot ce ai de făcut este fix ce nu o să'ți convină, dar dacă o iubești va trebui să aștepți și/sau să o faci pe ea să te caute și niciodată să nu mai fi interesat de ea înainte să fie ea de tine până când aflați dacă iubirea este sinceră și reciprocă. Natural, până la 21 de ani niciun adolescent nu este de acord să fie dirijat spre cine trebuie să meargă din motive sexuale sau doar din atracții simple. Zero. Nu îți impune să o cucerești, nu uita că femeia cucerește și dacă o deranjezi te sparge, va considera că ai început vreo concurență cu ea și crede'mă no chance. Din păcate arta seducției este la ea și la fel ca și dreptul de a reproduce rasa umană are dreptul de a te părăsi când dorește. Cea mai sigură este varianta în care ea devine interesată. Atunci trebuie să "joci bine", dar mă repet, nu îți face iluzii înainte de 21 de ani, zero.
Succes și distracție frumoasă în arta vieții