| FucktheSystem a întrebat:

A ras vreodata lumea de tine?

Din diverse motive... esti prea slab, porti ochelari, esti scund, ai pistrui, asculti alt gen de muzica decat ei. etc.

Daca da cum ai reactionat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, din diversa motive multi au ras de mine de felul meu de a fi, de a gandi.Totusi cine"rade la urma..."Cine crezi ca a avut de castigat pana la urma? Bine ca am ascultat de mine insami si nu de"binevoitorii"din jurul meu...Asa sa faci si tu, nu te lua dupa nimeni, fii tu insutihappy

24 răspunsuri:
| Aiwendil a răspuns:

Cred ca au ras de anumite motive.Nu in fata mea, dar in spatele meu:da! Cum am reactionat? I-am ignorat.Bine...la inceput ma suparam, ma enervam, uneori plangeam, dar acum am invat sa-i ignor! De ce sa ma supar din cauza tuturor idiotilor? Daca asa s-au nascut problema lor.Bye! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost singuru din tot liceul care a avut pleatalaughing, imi spuneau Eminesculaughing. oricum in ziua de azi rade lumea de tine din orice motiv si ce poti face? Sa folosesti violenta, scazi de nervi si iti da adrenalina.

| Barajag a răspuns:

Cand eram adolescenta, radeau toti de fundul meu ca era marehee hee

Abh
| Abh a răspuns:

Port ochelari si in copilarie se mai facea misto de mine, atunci nu imi placea, evident. Acum daca mi-ar spune cineva ceva nici nu l-as baga in seama.

| Giuly_3112 a răspuns:

Da in clasa a patra o fata mia tras pantaloni pe hol jos cum am reactionat? normal ca am plans doar am fost mica

| Razvan a răspuns:

Eu in general rad de mine, decilaughing
Nu ma surprinde atitudinea oamenilor nici ca rad de mine.Adica si eu as rade de mine daca as cadea teatral, sau cand m-as lovi de un stalp uitandu-ma dupa diversebig grin

| AvalohAlyn a răspuns:

In trecut radea lumea de mine doar pentru simplul motiv ca nu ascult manele, acele piese pentru inculti.Acum parca a mai evoluat lumea si imi da dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu`mi pasa de parerile altora.si asa cred ca este cel mai bine.imi pasa doar de parerile apropiatilor mei.si nu ar rade niciodata de mine big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In clasa a 5-a un baiat mi-a dat pantalonii jos [ bine, am ramas in chiloti straight face ]. Am inceput sa plang si am fugit acasa.Am venit cu tata la scoala si am vorbit cu diriginta [ inca mai plangeam cand am ajuns la scoala ] :-s. Acum rad de mine pentru ca ascult alt gen de muzica : rock /metal

| adeline_3977 a răspuns:

Cred ca fiecare a trecut prin momente in care cineva a ras de el din motive diverse...Sincer din cauza asta mi s-au format diverse complexe de inferioritate pe care inca ma lupt sa le inlatur.Insa intr-un fel lucrurile acestea te fac mai puternic.

| victooor a răspuns:

Cel mai simplu si mai eficient ii ignori.

| madalynaaa a răspuns:

Am plins o data de dimineata acasa si cind am ajuns la scoala era putin neagra pe sub ochi sau...nu stiu...si au zis niste baieti atunci chiar ca m-am enervat si i-am batut de iau sarit fulgii(asa's eu nu va punets cu mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum am reactionatthinking hmm pai cred ca sincer m-a durut si mai bine tac decat sa dau replica repede ca prostul. ce rost are sa ma razbun inapoi? eu sincer nu m-am simtit bine cand lumea a ras de mine asa ca eu de ce sa fac la fel ca ei si sa devin in timp o persoana pe care nu asi puteo suporta? oricum cum au ras ei de mine cu siguranta si altii au ras de ei aasa ca ei doar incearca sa se simta bine facand glume pe altii.

| AndutzaAndu a răspuns:

Da, au ras si de mine cateva persoane, bine, atunci eram mai "slaba", nu in sensul ca sunt slaba fizicwinking, acum nu ii mai iau in seama, sunt eu insumi happy.

| anonima16 a răspuns:

Poi nu i.am bagat in seama tongue...

| bblock69 a răspuns:

Pai tu te pui la mintea lor?
Lasa-i sa para ei mai inteligenti... dar dovedeste-le ca tu esti cea desteapta

| lorycel a răspuns:

Un raspuns inteligent este sa nu-i bagi in seama, dar cand simti ca nu poti si ca te doare, descarca-te, spune ce simti, sparge-i capul daca asta iti vine sa faci(glumesc, bineinteles). Eu de felul meu sunt mai impulsiva si nu pot sa tac, atunci cand e vorba de cineva strain sau eventual colegi, in schimb daca e vorba de o persoana la care tin atunci ma doare si incep sa plangsad

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

Da... dar nu ia`m bagat in seama si mia`m vazut de viata incontinuarewinking...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea byne

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine:s-a intamplat ca un baiat se ruga de mine 2 ore pe mass sa ma intalnesc cu el ca sa ne cunoastem mai bine.Si dupa aia a zis ca a facut panarama din minecryingSi statea si viz-aviz de bolcul meu.Va dati seama cum m-am simtitsad

| anonim_2811 a răspuns:

Eu trec prin asta zilnic la scoala straight face,din pacate nu prea poti schimba nimic pentru ca asa este lumea,asa sunt oamenii singuar solutie este INDIFERENTA.
Si de mine rad colegii din cauza mersului meu,din cauza parului meustraight face,pot sa spun ca plang foarte mult,sufar si de multe ori nu mi-as mai dori sa ies din casa...straight face.
Dar cu toate acestea, cred ca trebuie sa ignoram si sa mergem mai departe, indiferent de parerile altora.big hug

| 13 a răspuns:

Cu indiferenta totala:p daca ma stresam de fiecare data cand un idiot incearca sa ma jicneasca pentru ca sunt diferit eram carunt deja. Vorba aia, "Voi radeti de mine pentru ca sunt diferit, eu rad de voi pentru ca sunteti toti la fel"

| DarkWarrior2011 a răspuns:

De mine rade lumea tot timpu....in fiecare zi imi zice cineva ca sunt urat

| Gabriela_Sorina_1996 a răspuns:

De mine rad deoarece ma imbrac altfel decat ei (bluze transparente, blugi rupti, pantofi inalti etc), ca am parul prea pufos si lung, ca eu sunt de la tara si ei de la oras., dar eu nu ma pun in mintea lor sai ascult ii resping