| sorinturcu a întrebat:

A-si mai avea o intrebare pentru cunoscatori... se merita sa iubesti pe cineva, sa dai tot ce ai mai bun din tine, sa pui suflet... doar ca, acel "cineva" nu prea mai stie ce vrea! adica cum sa va explic, nu e sigura pe ea, nu ca m-ar ansela,[asta e exclus], nu o mai anteleg! santem ampreuna de 8 luni! oare e prea devreme? avem o varsta destul de coapta!

Răspuns Câştigător
| Dara a răspuns:

Ai multa dragoste in inima ta. Nu o irosi pentru cineva care nu stie sa o aprecieze. Daca o iubesti las-o libera, poate asa afla si ea ce doreste de la viata, iar tie fa-ti un bine si cauta-ti o persoana care sa te iubeasca la fel si sa se bucure de ceea ce ai tu de oferit.
In dragoste, ca si la tango, e nevoie de doi. Doar tu iti poti da seama daca sunteti in acelasi ritm.

8 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

E greu sa dai sfaturi dar cunosc o situatie asemanatoare .ma grabesc acum dar mi ar placea sa vb iti dau mes pe privat ok si fii tare nu s-a terminat lumea de fete asa sp si baiatului meu care are aceeasi situatie. ok mai vb

| ela84 a răspuns:

E frumos sa iubesti, sa ii dai tot ce e mai bun persoanei iubite, insa de cele mai multe ori nu esti apreciat pentru lucrul asta. ofera-i cate putin persoanei iubite si asteapta si tu la randul tau sa iti ofere...in cazul de fata se pare ca fata e plictisita, i-ai oferit prea mult.Incearca sa faceti o pauza sa vezi ce vrea, daca intr-adevar te iubeste te va cauta

| lili24 a răspuns:

Dar nici eu nu te inteleg pe tine, dar tu nu te gindesti ca daca are acum in cap atitea fite cum se va purta cu tine dupa ce va casatoriti. Nu va da un ban gaurit pe tine. S-a terminat sacul cu fete frumoase si cu mintea la cap? Te asigur ca nu, mai gandeste-te serios ce ai de facut, sa nu regreti mai tirziu.

| traumatizaNtu a răspuns:

Tu sa fii fericit! Tu iubesti!
Eu nici nu ma pot indragosti. N-ai crede din cauza lucrurilor pe care le-am spus, dar chiar iubesc dragostea. Am incercat sa dau de ea, dar nu gasesc la nici o fata acel ceva care s-o faca speciala pentru mine. Parca stiu la fiecare dintre ele fiecare gest pe care urmeaza sa-l faca, fiecare cuvant care o sa-l scoata, fiecare actiune care o gandesc, mi se par asa plictisitoare si previzibile.
Credeam la un moment dat ca imi plac fetele care se lasa greu, foarte greu pana sa ajung sa-mi dau seama ca o data ce s-au lasat sunt doar niste mielusei. SI NU-MI PLAC MIELUSEII! SUNT A DRACU DE ENERVANTI. Pur si simplu femeile care se lasa greu au o masca care imi place, recunosc, in secvente scurte si sacadate, dar pana la urma e o masca si ele de fapt sunt goale pe dinauntru.
Sunt o groaza de cacaturi, de modele, de patternuri care se repeta si se repeta si se repeta, numai ca sub alta forma, unele cu forma mai perversa, altele cu forma sticla de cola de 2, altele ecran plat - trinitron vega.
E totul la fel. Mooooor. Vreau sa iubesc, vreau sa doresc, vreau euforie, vreau sa zbor atunci cand primesc un telefon, un sarut sau orice atentie de la EA, vreau sa nu o mai inteleg, vreau sa sufar, nu vreau sa mai inteleg atatea, vreau sa fiu prost. Vreau toate astea, le caut cu lumanarea si nu mi se intampla.
Iar tu daca ai gasit pe cineva care iti da toate astea, cum poti sa pui o astfel de intrebare: daca se merita sa iubesti pe cineva? De parca ai juca la bursa si acum ceri sfatul unori brokeri experti? "Oare se merita investitia asta?" Bucura-te de ceea ce ai. Du-te acasa ia-o in brate si spune-i ce simti. Spune-i cat de bucuros esti ca ea exista!
Pentru ca asta seara ai intalnit pe un forum de frustrati un alt idiot care vrea ce tu ai si el n-are. Nu mai planifica atata, nu mai incerca sa intelegi, ramai prost. Pur si simplu comporta-te natural. Lasa-te purtat de val.
Ea e sigura pe ea, daca tu ai observat ca nu, inseamna ca nu e sigura pe TINE. Te agiti prea mult. Femeile stiu ce vor. Si vor un om puternic langa ele. Cum ai vrea sa fie sigura pe tine, daca tu pui astfel de intrebari unor necunoscuti? Nu ea e problema, tu esti!

| adria_1732 a răspuns:

Citeste nuvela MARTURISIRE de Rebreanu vei invata multe lucruri dar citeste o atent succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca NU te iubeste, poti sa dai orice, oricit. Poti sa o iubesti tu din tot sufletul tau, sa fii nebun dupa ea, sa fii in stare sa faci orice pentru ea... daca NU te iubeste... tot degeaba. In cele din urma o sa te paraseasca fara nici un regret, fara nici un sentiment, iar tu o sa suferi si o sa te chinui ca un prost. Asculta un prost, ca sa nu patesti si tu la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu prea stie ce vrea inseamna ca nu te vrea. Tu decizi daca merita sau nu sa ramai in relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@sorine... te rog sa citesti cu atentie, de cel putin trei ori, raspunsul lui traumatizaNtu, apoi sa inchizi naiba fereastra asta si gata! E rezolvarea!