Sa stii ca exista si o vorba care este foarte adevarata"prima iubire nu se uita niciodata". Daca a fost primul tau baiat din viata,primul cu care ai avut parte de primul sarut,prima imbratisare,primele cuvinte frumoase, primul Te iubesc si multe altele iti vor ramane intiparite in minte mereu. Orice ce este unic in viata noastra nu vom uita niciodata.
Nu ai cum sa uiti prima iubire, ci doar cu timpul vei invata sa traiesti si fara aceea persoana.
Eate greu la inceput, doare dar trebuie sa fi tare si puternica sa faci fata acestei dureri.
Nu te da batuta si mergi mai departe oricat de mult doare.
Gaseste o ocupatie ceva, care sa te tina ocupata ca sa nu te mai gandesti la el.Iesi pe afara cu prietenii, uitat-te la tv, deseneaza s-au orice altceva care iti face tie placere sa faci si care ti-ar putea ocupa timupul.
Orice inceput este greu insa cu putina vointa din partea ta vei reusi sa depasesti.
Timpul vindeca orice rana insa este nevoie doar de rabdare.Fi optimista, spera si ai sa vezi ca vei ajunge sa fi mai bine si sa te vindeci cat de cat
Bafta si ai grija de tine
E normal sa mai tresari atunci cand il vezi pentru ca a fost primul baiat din viata ta
Prima iubire va fi mereu mai altfel decat restul prin simplu fapt pentru ca a fost prima ta dragoste.
Prima dragoste nu te uita niciodata!
Nu ai cum sa nu tresari, sa nu simti ceva, a fost prima ta dragoste si intotdeauna iti vei aminti de el.
Ar trebui sa te bucuri, incearca sa-ti aduci aminte de amintirile frumoase alaturi de el
E greu sa treci este primele sentimente traite pentru prima oaravor fi asa momente cind ai sa vreai sa-l uiti dar oricum iti va aminti, dar aceasta problema va fi rezolvata atunci cind iti vei gasi un alt prieten pe mine ma ajuta asa in cazul cu fetele adica ma simt si eu oarecum rau dupa ce ma despart iar dupa ce imi gasesc alta prietena peste o vreme imi sta mai usor incearca cred ca o sa reusesti bafta. Sper ca macar a meritat dragostea voastra ca sa nu suferi pentru nimic, fii tare.
Pai sti cum se spune " Prima iubire nu se uita niciodata". Dar incearca sa il uiti sa nu mai tii legatura cu el o vreme... sa te atasezi de alti baieti care au facut o impresie buna in fata ta.