| no name a întrebat:

A venit prietenul meu la mine sa vorbim l-am implorat plangeam il rugam sa nu ne despartim insa el nu a mai vrut puteam sa ma dau peste cap tot nu vroia, a inceput sa planga pentru ca eu nul inteleg ca vrea sa nu mai continuam si mi-a zis ceva ce m-a durut enorm ca nu mai simte acea scanteie dupa care am inceput sa plang si mi-am impus in gand sa-mi schimb starea si am devenit foarte sigura pe mine si indiferenta si i-am zis ca facem cum vrea el si ca o sal astept daca va veni sa impodobim bradul si m-a sarutat si a inceput sa planga din nou ba mi-a zis ca ma iubeste doar nu stie ce vrea si m-a intrebat ca dc mi-am schimbat asa starea am devenit asa indiferenta si i-am zis pentru ca m-a durut ceea ce mi-a zis, eu imi pierdusem telefonul si el imi imprumutase unul i l-am inapoiat si i-am zis ca nu am nevoie pentru ca nu mai vreau sal caut si vreau sal als sa fie fericit sa ma uite desi cele 5 luni sunt de neuitat simt o siguranta in suflet ca daca nu va sti nimic de mine ma va cauta si o sa ma vreie sa continuam desi nu stiu daca voi mai putea atc sa continui imi puteti da un sfat am facut bine sau nu ce sa fac sa se intoarca sa i se faca dor il iubesc enorm! va rog frumos

Răspuns Câştigător
| InoTkd95 a răspuns:

Stiu sentimentul! Si la mine s-a intamplat ceva asemanator joi jh vineri. Si asta dupa 10 luni de relatie si apoi sa apara alta fata si sa zica ca nu stie cu care sa stea, ca ar vrea sa fie cu amandoua m-au dus sa am aceiasi reactie ca a ta. Si cred ca am procedat bine amandoua pentru ca daca nu ai incredere in tine si nu esti puternic nu ai cum sa treci peste asta. Dar sunt cat de cat sigura ca dupa un timp sa va intoarce la tine, poate chiar avea nevoie de o mica pauza.happy Eu zic sa astepti si sa vezi ce se va intampla si sa incerci sa iti fie bine in orice cadru ai ajunge ( sa fiti iar impreuna sau sa nu mai fiti) Eu am zis ca daca raman fara prieten ma fac lesbi laughing ( glumeam) Succes si pupici!:*

2 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Ai facut foarte bine. Daca nu mai vrea sa fiti impreuna si tu te rogi de el poate cand o sa va impacati o sa profite putin de tine stiind ca ti asa de mult la el. Ai procedat bine ca ai devenit indiferenta! Ca sa se intoarca la tine ai putea sa ii arati ca nu iti pasa de ce s-a intamplat. Atunci o sa isi dea seama cel mai tare ce rau e fara tine. iar daca el te intreaba daca vreti sa va impacati ai face bine sa te gandesti acum daca mai merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minti frumos noname.mai sa te cred.Doamne,mai mai sa te cred.