Stiu sentimentul! Si la mine s-a intamplat ceva asemanator joi jh vineri. Si asta dupa 10 luni de relatie si apoi sa apara alta fata si sa zica ca nu stie cu care sa stea, ca ar vrea sa fie cu amandoua m-au dus sa am aceiasi reactie ca a ta. Si cred ca am procedat bine amandoua pentru ca daca nu ai incredere in tine si nu esti puternic nu ai cum sa treci peste asta. Dar sunt cat de cat sigura ca dupa un timp sa va intoarce la tine, poate chiar avea nevoie de o mica pauza. Eu zic sa astepti si sa vezi ce se va intampla si sa incerci sa iti fie bine in orice cadru ai ajunge ( sa fiti iar impreuna sau sa nu mai fiti) Eu am zis ca daca raman fara prieten ma fac lesbi ( glumeam) Succes si pupici!:*
Ai facut foarte bine. Daca nu mai vrea sa fiti impreuna si tu te rogi de el poate cand o sa va impacati o sa profite putin de tine stiind ca ti asa de mult la el. Ai procedat bine ca ai devenit indiferenta! Ca sa se intoarca la tine ai putea sa ii arati ca nu iti pasa de ce s-a intamplat. Atunci o sa isi dea seama cel mai tare ce rau e fara tine. iar daca el te intreaba daca vreti sa va impacati ai face bine sa te gandesti acum daca mai merita.