| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Aceasta intrebare este fete.
Ce credeti despre baietii timizi care incearca sa se bage in sema cu voi dar nu stiu cum si sunt rusinosi si etc? Daca nu va place baiatul il refuzati direct sau cumva sa nu se simta prost?

8 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Timiditatea denotă slăbiciune. Orice fel de slăbiciune în ochii unei femei va rezulta într-un refuz, în cele mai multe cazuri.

| PieptulPuiului a răspuns:

Fac cumva sa nu se simta prost, desi in general sunt sensibilosi si se simt raniti chiar daca mergi pe varfuri in jurul lor de parca ar fi niste bibelouri.
Nu-i suport.
Imi plac oamenii sensibili, dar care isi exprima sensibilitatea prin arta sau diverse lucruri, nu astia care-s victime vesnice.

| Violleta2022 a răspuns:

Evident ca nu poti accepta pe toti baietii care iti fac avansuri.
Iar tu ar trebui sa fii constient de acest lucru si in plus, de faptul ca si fata trebuie sa te placa, ca sa te accepte.

| Momentan a răspuns:

Pentru o personalitate introvertită este lesne de înțeles că ieșirea din zona de confort îi poate genera acea stare. Asta însemnând să reușească într-un final să gestioneze situația.
O primă interacțiune poate conduce la refuz mai ales dacă nu faci parte din anturajul/colectivul fetei.
Modalitățile de refuz pot varia și nu depind doar de cât de plăcut ești.

| Betty1992 a răspuns:

Intr-o foarte mica masura timiditatea ne place. Dar totusi, daca se vede clar ca tu n-ai destula incredere in tine, nu stii sa-ti alegi cuvintele etc e un mare turn off si clar vei fi refuzat (direct, ce treaba am eu cum te simti tu). Ca sa scapi de timiditate trebuie sa lucrezi la tine. Citeste carti (psihologie/dezvoltare personala), comunica, iesi in lume, mergi la psiholog etc.

| oglindasultanului a răspuns:

big grin si tu vrei ca fetele alea frumoase de la scoala sa-ti vada tie intrebarea aici, sa se uite pe contul tau sa cunoasca ceva care nu intelege despre tine, poate incepeti vreo prietenie virtuala. Pacat ca raspund persoane din alta categorie. Mi-ar fi placut sa am de a face cu asa "baiat" dar poate ca baiatul a fost chiar atat de timid ca nu l-am putut observa pana s-a suparat si m-a "pleznit".

| Lioana a răspuns:

Mie imi plac baietii timizi. Dar e important sa imi placa si fizic. Daca un baiat timid s-ar baga in seamă cu mine, as vorbi cu el.

| ImiDoresc88 a răspuns:

Timiditatea e o caracteristica, nu o slabiciune. Slabiciunea este atunci cand vrei sa pari fara slabiciuni dar, in interiorul tau, te stingi. Pentru ca asa ai invatat, ca barbatul nu trebuie sa aiba "slabiciuni"
Intre doi oameni timizi iese greu ceva. Timiditatea face greu pereche cu timiditatea. Cred ca asta ar fi singura problema