Jo, nu stiu la ce sau cine te referi cand spui ceva de inventat! Eu am redat fidel, cat se putea, la doua ore de la lecturare, povestea! Am uitat sa mai adaug ca faptele, spune mama, s-au petrecut acum 10 ani, cand legislatia era alta! Am vaga impresie ca ti-a scapat exact essentialul psihologic umanitar, care a generat atatea filme americane! Ar fi pacat sa nu intelegi asta... Eventual reciteste, lent, atenta!
Am vazut acum ceva timp un film de genul acesta.
Decizia GRESITA - cum ii spui tu - o poti lua la orice varsta dar, este periculoasa la o varsta frageda si mai ales la o prima sarcina, care poate devini si ultima!
Eu totusi nu pot intelege acele femei care accepta sa poarte in pantece un copil ca mai apoi sa-l "daruiasca" unui cuplu - probabil este acelasi lucru ca la femeile nebune care-si abandoneaza sau omoara copilul; clar le lipseste o bucatica de creieras.
Sincer, desi vad ca intentiile sunt bune, povestea este tembela. Nu are nicio legatura avortul cu viabilitatea ovulelor (avortul poate afecta sanatatea uterului, de aceea nu putea tine sarcina; ovulele insa pot fi folosite pentru in vitro), o mama surogat nu are voie sa primeasca bani pentru serviciul pe care il face (altfel se cheama trafic de fiinte umane si sclavie si este o incalcare a drepturilor copilului nou nascut) si ma rog, este o amestecatura fara sens. Asa e cand inventezi... Iar daca este adevarat, este si mai grav pentru ca sunt o gramada de ilegalitati aici.
Poi e o prb. si e mare.Baieti(in general) din 'stupida' dorinta de asi impresiona prieteni fac sex cu ''iubitele lor'', si ala nepotrotejat... si cand vine cel mic, se panicheaza si fug.Cred ca trebuie sa muncim, la psihicul lor(al tinerilor) si cred ca ideea, uneri religi precum in orientul mijlociu in Romania ar fi buna.Cred ca emigrez la ei
anonim_4396 întreabă: